Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 Se prau boš tle ob ene pol? :whistle: joj, Roky sej urinu :krneki: :unsure: A gremo vlakca... lol :D dogaja dons na polno Nč grem jest kr počakat tedva madrfakrja umes bom pa še enga :smoke: Bye!
Schmid87 Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 lalala :) fifty more se flajstre dt gor... res je :D sm že zakrpan.. nesreče so gadne ja :D wtf kašne roke :) ti kr pejd na kadit..grem itak se v merkur po stirodur... :) rima se haha := ob 20 čez bova pr teb...no, jest bom..fiftyja bom nek pustu muahahaha kwa je fyfty si že ? grem... sm že Poj bo pa Fifty z rdeči ritko pršu na Zbilje... :whistle: nam :P
_Fingi_ Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 (popravljeno) Fajn je blo, mormo še kdaj ponovit :worship: :worship: :yea1: :yea1: tenkju štir kompani :yea1: Aja, Metuljčica, lepo da smo se vidl po dolgmu času :yea1: :friend2: :friend2: Popravljeno December 8, 2007. Popravil _Fingi_
Roky Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 Buuuuuuuuuu jest se že bašem z enmu velkmuuuuuu sendvičam... Fifty kam si poj stožc postavu :D :D :D haahahaha Tenkju vsem za družbo ja, fajn vas je blo vidt...drug tedn pa spet novoletna zabava :yea2:
JMatic Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 pizda jest morm pa ju3 vrata popravlat jebommatr...jest butc sm su iz graže z eno polovico vrat zaprto :)
_Fingi_ Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 Jest sm tud lihkar en velk sendvič zbasu :D Ja, drug tedn novoletna zabava, čez 2 tedna ta prava novoletna zabava... čist zakon :OK: :OK: Kakšn stožc? :blink: :?
Roky Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 pizda jest morm pa ju3 vrata popravlat jebommatr...jest butc sm su iz graže z eno polovico vrat zaprto :) LOOOOOOOL a to z avtom? :huh: Jest sm tud lihkar en velk sendvič zbasu :D Ja, drug tedn novoletna zabava, čez 2 tedna ta prava novoletna zabava... čist zakon :OK: :OK: Kakšn stožc? :blink: :? LOL, ne praš kašn stožc...šli smo okol Globusa poj so bli pa tm mal od Irisha naprej eni stožci uni za promet...je pa đufko ustavu pa mal riverc šu Fifty pa sam vrata odpru pa hop stožc med noge hehehehe tko dost smešn je blo :D
_Fingi_ Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 Fak, zmeri zamudim kej zanimiuga :( :closedeyes: :closedeyes:
Roky Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 Fak, zmeri zamudim kej zanimiuga :( :closedeyes: :closedeyes: Hehe presel se nekam tko, da te bo đufko tazadnga odložu :D :D :D ma ne sej je blo ceu večer funny :D sorry wrong timer :lol1:
Schmid87 Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 ugante kera pjača je moja :D Buuuuuuuuuu jest se že bašem z enmu velkmuuuuuu sendvičam...Fifty kam si poj stožc postavu :D :D :D haahahaha Tenkju vsem za družbo ja, fajn vas je blo vidt...drug tedn pa spet novoletna zabava :yea2: ja fakju ane.. js nimam nč za jest doma.. znoru bom.. lačn pa k svina.. najbl trebuh buli :) LOL, ne praš kašn stožc...šli smo okol Globusa poj so bli pa tm mal od Irisha naprej eni stožci uni za promet...je pa đufko ustavu pa mal riverc šu Fifty pa sam vrata odpru pa hop stožc med noge hehehehe tko dost smešn je blo :D sm se mogu kr mal stegnt da sm pobrou stožc, pa da smo ga odpelal :) med noge sm ga dou.. ok, to se mal čudn sliš :D dou sm ga poleg nog v avtu :D stožec je pa tukaj.. ful se švoh vid
Roky Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 jp LOOOOOOOL Jovo naslednič bomo pr 1 piru ustal :D :D :D :D ne sej vem, da ni to od tega...sam razlož kuko tij to ratal :D ugante kera pjača je moja :D ja fakju ane.. js nimam nč za jest doma.. znoru bom.. lačn pa k svina.. najbl trebuh buli :) sm se mogu kr mal stegnt da sm pobrou stožc, pa da smo ga odpelal :) med noge sm ga dou.. ok, to se mal čudn sliš :D dou sm ga poleg nog v avtu :D stožec je pa tukaj.. ful se švoh vid Tvoje pjače so use une k vsebujejo alkohol :D :D :D am...prlet do mene mi mal pršuta,tatarske pa sira ustaja,kruha je pa tud dost :D Lol, kvaj un kamion ? :D
JMatic Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 LOOOOOOOL Jovo naslednič bomo pr 1 piru ustal :D :D :D :D ne sej vem, da ni to od tega...sam razlož kuko tij to ratal :D Tvoje pjače so use une k vsebujejo alkohol :D :D :D am...prlet do mene mi mal pršuta,tatarske pa sira ustaja,kruha je pa tud dost :D Lol, kvaj un kamion ? :D ne sj to je bo se predn sm su na zbile :)
Schmid87 Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 LOOOOOOOL Jovo naslednič bomo pr 1 piru ustal :D :D :D :D ne sej vem, da ni to od tega...sam razlož kuko tij to ratal :D Tvoje pjače so use une k vsebujejo alkohol :D :D :D am...prlet do mene mi mal pršuta,tatarske pa sira ustaja,kruha je pa tud dost :D Lol, kvaj un kamion ? :D on je zbiu ograjo še predn je mene pobrou :) mhm.. :D nehi hrane omenat PROSM! :D kamion je sam tko zravn. stožc je pa za fordam mondeo :) hehe..
Roky Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 on je zbiu ograjo še predn je mene pobrou :)mhm.. :D nehi hrane omenat PROSM! :D kamion je sam tko zravn. stožc je pa za fordam mondeo :) hehe.. Aja lol đufko :D A boš eno šnicl pršuta? :D
Schmid87 Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 Aja lol đufko :D A boš eno šnicl pršuta? :D fakju :glare: reeeees me trebuh buli stari.. LAAAAČN!! :D
Roky Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 fakju :glare: reeeees me trebuh buli stari.. LAAAAČN!! :D Mene je tud k sm dam pršu, zj je mal bolš...Dej prid mal družbo delat hehehe :D
Schmid87 Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 Mene je tud k sm dam pršu, zj je mal bolš...Dej prid mal družbo delat hehehe :D kje, kdaj , kako? :D a je kj bab? :D
Roky Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 kje, kdaj , kako? :D a je kj bab? :D Pr men doma,zdej,z avtom/peš...sam na ekranu :trance_33_sleep:
Schmid87 Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 Pr men doma,zdej,z avtom/peš...sam na ekranu :trance_33_sleep: ne da se mi.. pa še sam na ekranu :) ah mimogrede: BORIS FROM RAŠA
_Fingi_ Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 (popravljeno) ne da se mi.. pa še sam na ekranu :) ah mimogrede: BORIS FROM RAŠA :worship: :worship: :worship: :worship: eh, grem jest spat, lahko noč :yawn: :yawn: Popravljeno December 9, 2007. Popravil _Fingi_
Priporočene objave