JMatic Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 http://www.southjerseyvideomagazine.com/ht...72006ransom.htm HUDOOO
Schmid87 Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 http://www.southjerseyvideomagazine.com/ht...72006ransom.htm HUDOOO nice :)
metuljcica46 Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 ej kofetkarji, za soboto smo zmeneni, kdaj štartamo??kdaj me poberete??? am jst bom recmo čakala tm na avtobusni v medvodah, zmenen??? :rolleyes:
Schmid87 Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 nevem kera avtobusna je to :D gremo pa s Chryslerjam :whistle:
Roky Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 nevem kera avtobusna je to :D gremo pa s Chryslerjam :whistle: Uuuu a poj gre Đufko zihr zravn heheh to bo pomoje spet smeha :lol: drgač se pa odpre ob 20h, pa še une karte je treba sprintat :unsure:
Schmid87 Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 Uuuu a poj gre Đufko zihr zravn heheh to bo pomoje spet smeha :lol: drgač se pa odpre ob 20h, pa še une karte je treba sprintat :unsure: kr sprintat karte? :D no, nj mi en poj sprinta.. aj kent aford printahZ :D
Roky Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 kr sprintat karte? :D no, nj mi en poj sprinta.. aj kent aford printahZ :D Tud jest ga nimam :( drgač bi z veseljem
metuljcica46 Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 nevem kera avtobusna je to :D gremo pa s Chryslerjam :whistle: am ja tm pr colorju dol no...:D k je križišče... karte vm uhka jst sprintam če vi ne morte...sej če nimam barve je baje tut črno belo dobr ;) morm pogledat B)
Schmid87 Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 am ja tm pr colorju dol no...:D k je križišče...karte vm uhka jst sprintam če vi ne morte...sej če nimam barve je baje tut črno belo dobr ;) morm pogledat B) aha, to pa vem kje je ta križiše.. :) dj na mojo karto rožce gor naprinti pa to :D hahah.. poj pa še v drobn tisk "your mama is fat" :P prooooosm :rolleyes: :D
metuljcica46 Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 roky msn now!!! :D neki te rabm vglavnem :winkiss:
Schmid87 Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 roky msn now!!! :D neki te rabm vglavnem :winkiss: ahaha :D štiršestko napadajo :P
metuljcica46 Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 aha, to pa vem kje je ta križiše.. :)dj na mojo karto rožce gor naprinti pa to :D hahah.. poj pa še v drobn tisk "your mama is fat" :P prooooosm :rolleyes: :D kaj pa teb ni jasn...a še kej druzga želiš :headbang: :evilgrin: :D ahaha :D štiršestko napadajo :P niii reeesssss :unsure: ne me zajebavat :D to si mi sam fouš k tebe ne :P
Roky Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 roky msn now!!! :D neki te rabm vglavnem :winkiss: Že dva dni ga probam usposobt pa me drka v glavo...Sm že prej mislu tole izustit: MICROSOFT, ČE BERETE TOLE SPOROČILO MI FAFITE LULČKA,GOVEDA GNILA, KDO VM JE DAU LICENCO PROGRAMERJA, ČE STE NESPOSOBNI SESTAVT NORMALNO DELUJOČ OS....KAKO ZA FAK MI LAHKO SRED DOWNLOADA WINDOWS LIVE MESSENGERJA NEHA DOWNLOADAT IN PRI OSTALIH DOWNLOADIH ISTO...ŠE MOJA STARA MAMA BI IZ KAMNOV PA PALC SESTAVLA BOLŠI OS...puj ti mater :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: res sm jezn :angry:
JMatic Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 I hear an L, I hear an I, I hear an N, and U, and X.... lynx ? :)
Schmid87 Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 kaj pa teb ni jasn...a še kej druzga želiš :headbang: :evilgrin: :Dniii reeesssss :unsure: ne me zajebavat :D to si mi sam fouš k tebe ne :P kva, kva mi ni jasn? :hmm: yap, želim :whistle: je res :D te ne zajebavam :D eh, mene napadjo k uši gautrože :D haha I hear an L, I hear an I, I hear an N, and U, and X.... lynx ? :) restecp
Roky Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 I hear an L, I hear an I, I hear an N, and U, and X.... lynx ? :) Un kurac od backtracka me pa tud drka v glavo.Mi noče .exe fajla na flash drive muvat :D Fantje, če bi vedu bi prej postavu live streaming mojga webcama...ker bi biu posnetk za na youtube...sm prjeu monitor pa mu čelno dav...poj pa mat pršla gledat kva tko zbijam :D :D :D
JMatic Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 Un kurac od backtracka me pa tud drka v glavo.Mi noče .exe fajla na flash drive muvat :D Fantje, če bi vedu bi prej postavu live streaming mojga webcama...ker bi biu posnetk za na youtube...sm prjeu monitor pa mu čelno dav...poj pa mat pršla gledat kva tko zbijam :D :D :D lol sj si si tut dau sistem gor :) rukn gor ubuntica al pa fedoro
Roky Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 MEN NOČE NČ DOKONCA ZDOWNLOADAT... P.S. wannabe horny teacher kva sme rabla...pošl na pm :D . . .
Schmid87 Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 Fantje, če bi vedu bi prej postavu live streaming mojga webcama...ker bi biu posnetk za na youtube...sm prjeu monitor pa mu čelno dav...poj pa mat pršla gledat kva tko zbijam :D :D :D hm, a maš LCD? :D poj si ga dou zih na pou :P MEN NE ODPRE KARTE ZA FEŠTO::::
Roky Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 hm, a maš LCD? :D poj si ga dou zih na pou :P Ja lcd 19ka je tko, da sm jo mogu skor objet, da sm jo lahk dvignu :D :D :D
JMatic Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 (popravljeno) hm, a maš LCD? :D poj si ga dou zih na pou :P Popravljeno December 10, 2007. Popravil mitofreak
Priporočene objave