Roky Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 jest mam 7 kart moških, pa 2 babje :) Am...A 7 kart maš k je bejba gor? No kul :OK: Matr tale metuljcica pa je prjazna,ja :trance_33_sleep: ancy(L)metuljcica46(*) pravi: k itq veš da nkol nauš dubu:P
Schmid87 Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 jest mam 7 kart moških, pa 2 babje :) kart za? pa kje bosta 2 babe? :OK: 7 prot 2 :D gang-bang
Roky Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 kart za? pa kje bosta 2 babe? :OK: 7 prot 2 :D gang-bang Ja vrjetn za MS zabavo :) ...je đufko za usak slučaj še eno več sprintov hehehe :D
JMatic Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 bomo jih pobiral po LJ :) ti mas itak velicga.....avta :)
Schmid87 Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 Ja vrjetn za MS zabavo :) ...je đufko za usak slučaj še eno več sprintov hehehe :D dj men nared tist, k sm naroču štiršestki, al pa če bo ona kr men nrdila karto :whistle:
Schmid87 Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 bomo jih pobiral po LJ :) ti mas itak velicga.....avta :) true true
Roky Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 dj men nared tist, k sm naroču štiršestki, al pa če bo ona kr men nrdila karto :whistle: Fiftyič z veseljem bi ti ampak mene komp jeba u glavo, komi sm na msnju pa netu...Zato sm pa dons prašov, če se boš kej mem mene furov.Dej če boš ta tedn kej mem hodu mi proooosm spotoma prnes od đufkota Windowse, dobiš takoj nazaj sam, da naložim...Seveda če boš glih mem šu :)
Schmid87 Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 Fiftyič z veseljem bi ti ampak mene komp jeba u glavo, komi sm na msnju pa netu...Zato sm pa dons prašov, če se boš kej mem mene furov.Dej če boš ta tedn kej mem hodu mi proooosm spotoma prnes od đufkota Windowse, dobiš takoj nazaj sam, da naložim...Seveda če boš glih mem šu :) ju3 bom šu mem zih, ker grem v Čirče :) tko da, te pokličem če bo kj cajta
Roky Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 ju3 bom šu mem zih, ker grem v Čirče :) tko da, te pokličem če bo kj cajta Ouki douki...od 2h naprej sm doma :)
metuljcica46 Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 :slap: :slap: maš pa vesele :P :P dobro jutro :yea1: valda....komi čakam :evilgrin: dame mate prednost :lol: haha..hvala.... :worship: Am...A 7 kart maš k je bejba gor? No kul :OK: Matr tale metuljcica pa je prjazna,ja :trance_33_sleep: ancy(L)metuljcica46(*) pravi: k itq veš da nkol nauš dubu:P ma če en vedo v kakem kontekstu je blo to rečen :rolleyes:
Schmid87 Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 ma če en vedo v kakem kontekstu je blo to rečen :rolleyes: mislm da ns ma večina v mislih enak kontekst :whistle:
Roky Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 mislm da ns ma večina v mislih enak kontekst :whistle: Jp,tale Anja je ena perverznica :alien1:
Schmid87 Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 Jp,tale Anja je ena perverznica :alien1: in to velika :)
Roky Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 in to velika :) :grim: a tej kej strah k bo z nami v avtu in to v kombiju...Kva če ns napade pa nm da une nagobčnike gor pa zveže...bog ve kuko bi si nas prvošla :eek:
Schmid87 Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 :grim: a tej kej strah k bo z nami v avtu in to v kombiju...Kva če ns napade pa nm da une nagobčnike gor pa zveže...bog ve kuko bi si nas prvošla :eek: ni kombi :D toj enoprostorc :P zdj si izpadu k kšna moja prjatlca, k usaka reče da je kombi :D one so pač nerazgledane, to razumem :9 razumem pa da je bla pr teb sam napaka zdele :P men nau nč nrdila.. js vozm :D
Roky Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 ni kombi :D toj enoprostorc :P zdj si izpadu k kšna moja prjatlca, k usaka reče da je kombi :D one so pač nerazgledane, to razumem :9 razumem pa da je bla pr teb sam napaka zdele :Pmen nau nč nrdila.. js vozm :D Ja res je bla napaka :blush: se opravičujem sm hitr tipkov hehehe :P
Schmid87 Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 Ja res je bla napaka :blush: se opravičujem sm hitr tipkov hehehe :P :whistle: :lol: fredy ----> :fredy: :D čist sm že puzabu na nega :P
metuljcica46 Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 mislm da ns ma večina v mislih enak kontekst :whistle: pa če ej hotu moje fotke...ne evm ak mu bodo....in to še ene posbene :unsure: :rolleyes: Jp,tale Anja je ena perverznica :alien1: not true O:-) in to velika :) :nono: hihi :naughty: :evilgrin: :grim: a tej kej strah k bo z nami v avtu in to v kombiju...Kva če ns napade pa nm da une nagobčnike gor pa zveže...bog ve kuko bi si nas prvošla :eek: pa ka ti ni jasn...mene je strah vs :unsure: :winkiss: men nau nč nrdila.. js vozm :D res je......petnula fura...mormo pazt da ga ne dekoncentriramo ;) poglejte v temo motosvetova zabava :whistle:
Schmid87 Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 pa če ej hotu moje fotke...ne evm ak mu bodo....in to še ene posbene :unsure: :rolleyes: hihi :naughty: :evilgrin: pa ka ti ni jasn...mene je strah vs :unsure: :winkiss: res je......petnula fura...mormo pazt da ga ne dekoncentriramo ;) haha roky :D le kašne fotke :lol1: :slap: mhm.. "hihi" be afraid, be very afraid :D mene lohk motte med vožno kokrkol hočte :D i don't care ej fantje in dekle/ta :D kva bi blo narobe, če bi se js poj tm v LJ napiu? :D :whistle: da vidm kašna kriza bi bla, če bi slučajn se :D kuko boste šli poj dam? :evilgrin:
metuljcica46 Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 haha roky :D le kašne fotke :lol1: :slap: mhm.. "hihi" be afraid, be very afraid :D mene lohk motte med vožno kokrkol hočte :D i don't care ej fantje in dekle/ta :D kva bi blo narobe, če bi se js poj tm v LJ napiu? :D :whistle: da vidm kašna kriza bi bla, če bi slučajn se :D kuko boste šli poj dam? :evilgrin: eh...ta roky roky :wacko: :D that`s right :evilgrin: haha...še prosš aa :P ja jst bi počakala do zutri...do petih pa bi šla na bus.... :OK: :yes: kriza bi bla ornk jaaaa :unsure: ;) ne tega narest...al pa prej povej da si prevoz zrihtam B) a bo kdo fotkiča vzeu?? :unsure:
Roky Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 haha roky :D le kašne fotke :lol1: :slap: ej fantje in dekle/ta :D kva bi blo narobe, če bi se js poj tm v LJ napiu? :D :whistle: da vidm kašna kriza bi bla, če bi slučajn se :D kuko boste šli poj dam? :evilgrin: :whistle: :blush: :lol: Hja, če bi se ga ti napiu...hm,ja bi pa v avtu spal ane, tok cajta, da nebi k seb pršu :D ampak sej pomojem negremo tja glih se ga nažret :unsure: ampak vem, das ti pametn boy pa, da neboš piu :)
metuljcica46 Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 :whistle: :blush: :lol: Hja, če bi se ga ti napiu...hm,ja bi pa v avtu spal ane, tok cajta, da nebi k seb pršu :D ampak sej pomojem negremo tja glih se ga nažret :unsure: ampak vem, das ti pametn boy pa, da neboš piu :) no comment :evilgrin: optimist :whistle: uu dvakrat OPTIMIST :D haha......pameten boy... :lol1: "smart boy...like not" :kva2:
Roky Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 eh...ta roky roky :wacko: :D kriza bi bla ornk jaaaa :unsure: ;) ne tega narest...al pa prej povej da si prevoz zrihtam B) a bo kdo fotkiča vzeu?? :unsure: Da nam kšne fotke objavu :D :D :D :D fotošop dela čudeže :lol: Bom....sam če boš mela minič :krneki:
Schmid87 Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 haha...še prosš aa :P ja jst bi počakala do zutri...do petih pa bi šla na bus.... :OK: :yes: kriza bi bla ornk jaaaa :unsure: ;) ne tega narest...al pa prej povej da si prevoz zrihtam B) a bo kdo fotkiča vzeu?? :unsure: ja, in še mi kj ne bo prou, boste šli peš :yea1: hah pametno :P nč ne ublubm :D haha. mene lohk kuj neki zagrab :D Hja, če bi se ga ti napiu...hm,ja bi pa v avtu spal ane, tok cajta, da nebi k seb pršu :D ampak sej pomojem negremo tja glih se ga nažret :unsure: ampak vem, das ti pametn boy pa, da neboš piu :) haha :D morda.. nkol se ne ve :whistle: Da nam kšne fotke objavu :D :D :D :D fotošop dela čudeže :lol: Bom....sam če boš mela minič :krneki: opa :D grožnja :D lol :D
Roky Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 (#)ancy(L)metuljcica46(*) pravi: k oboje hkrat ne gre [Roky] pravi: (#)ancy(L)metuljcica46(*) pravi: morš najprej enos tavr obdelat pol pa drugo;) (#)ancy(L)metuljcica46(*) pravi: ja če mi šteka (#)ancy(L)metuljcica46(*) pravi: če si morm prenosnga kupt In poj ona men "ta roky roky"... :fredy:
Priporočene objave