metuljcica46 Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 Da nam kšne fotke objavu :D :D :D :D fotošop dela čudeže :lol: Bom....sam če boš mela minič :krneki: jaaa ful bi mela kiklco pa nimam keša :unsure: :closedeyes:
metuljcica46 Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 ja, in še mi kj ne bo prou, boste šli peš :yea1: hah pametno :P nč ne ublubm :D haha. mene lohk kuj neki zagrab :D haha :D morda.. nkol se ne ve :whistle: opa :D grožnja :D lol :D vse drži :winkiss: kaj lol...sj bi mela pa nimam za pozim nič...tk da odpade ;) (#)ancy(L)metuljcica46(*) pravi:k oboje hkrat ne gre [Roky] pravi: (#)ancy(L)metuljcica46(*) pravi: morš najprej enos tavr obdelat pol pa drugo;) (#)ancy(L)metuljcica46(*) pravi: ja če mi šteka (#)ancy(L)metuljcica46(*) pravi: če si morm prenosnga kupt In poj ona men "ta roky roky"... :fredy: eh....spet ni v kontekstu :whistle:
Roky Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 jaaa ful bi mela kiklco pa nimam keša :unsure: :closedeyes: Polet si mela pa kva?....pumparce? :doze: Lahko moji starmi mami rečem, da iz enga prta neki sešije,sam da bo Roky lahk slikov :photo:
metuljcica46 Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 Polet si mela pa kva?....pumparce? :doze: Lahko moji starmi mami rečem, da iz enga prta neki sešije,sam da bo Roky lahk slikov :photo: mah ne...tist je za polet :winkiss: sej vseen uhka slikaš.... :whistle:
Roky Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 mah ne...tist je za polet :winkiss: sej vseen uhka slikaš.... :whistle: OK, a boš sama hlače slekla a bom mogu jest? :alien1:
metuljcica46 Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 OK, a boš sama hlače slekla a bom mogu jest? :alien1: ma dej nč se nam slačla prvo kot prvo..... ;) kot drugo ne rabš mene za slikat ampak končno zbrano veselo druščino B)
Roky Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 ma dej nč se nam slačla prvo kot prvo..... ;) kot drugo ne rabš mene za slikat ampak končno zbrano veselo druščino B) Sej k se boš slekla bojo vsi veseli...dvojno :D
metuljcica46 Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 (popravljeno) Sej k se boš slekla bojo vsi veseli...dvojno :D eh...ka pa veš...haha.... :unsure: :D ne pretiravej ;) nism jst taka... :P morš cent to veš...niso vse take :D Popravljeno December 11, 2007. Popravil metuljcica46
Roky Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 eh...ka pa veš...haha.... :unsure: :D ne pretiravej ;) nism jst taka... :P morš cent to veš...niso vse take :D vem...si še hujša :grim ...in vsekakor cenim to da si še hujša :D Oh,nevem zakva sm dons dobre vole :D
Schmid87 Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 (#)ancy(L)metuljcica46(*) pravi:k oboje hkrat ne gre [Roky] pravi: (#)ancy(L)metuljcica46(*) pravi: morš najprej enos tavr obdelat pol pa drugo;) (#)ancy(L)metuljcica46(*) pravi: ja če mi šteka (#)ancy(L)metuljcica46(*) pravi: če si morm prenosnga kupt In poj ona men "ta roky roky"... :fredy: opa :D še zmer sanaš o prenosnmu :D a ta zdj ti pa mal šteka? zanimiv, zanimiv. nes ga na servis.. :D ampak poj boš brez.. sj jih ma roky ene par baje :D ti lohk posod kšnga.. jaaa ful bi mela kiklco pa nimam keša :unsure: :closedeyes: aha nimaš za kiklco? a poj boš kr brez?? mene bi zebl :P ma dej nč se nam slačla prvo kot prvo..... ;) kot drugo ne rabš mene za slikat ampak končno zbrano veselo druščino B) aja se nauš slačla.. vidm da si mi že odgovorila na uprašane.. boš kr naga.. sj, toj pametno :) se ni treba slačt :D kr druščina?? gang-bang :slap: yao štiršestka.. si pa divja ja :D pa usi veseli.. uf boš mela dela :D
Roky Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 opa :D še zmer sanaš o prenosnmu :D a ta zdj ti pa mal šteka? zanimiv, zanimiv. nes ga na servis.. :D ampak poj boš brez.. sj jih ma roky ene par baje :D ti lohk posod kšnga..aha nimaš za kiklco? a poj boš kr brez?? mene bi zebl :P aja se nauš slačla.. vidm da si mi že odgovorila na uprašane.. boš kr naga.. sj, toj pametno :) se ni treba slačt :D kr druščina?? gang-bang :slap: yao štiršestka.. si pa divja ja :D pa usi veseli.. uf boš mela dela :D Hahahahahaha,Fifty tazga te mam najraj hahahaha :worship: :lol1: :lol1:
Schmid87 Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 Hahahahahaha,Fifty tazga te mam najraj hahahaha :worship: :lol1: :lol1: mogu sm spet mal uklopt moj humor :D glede na to da je biu na snooze, že kr lep cajt :D
Roky Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 mogu sm spet mal uklopt moj humor :D glede na to da je biu na snooze, že kr lep cajt :D Sej prov, da je mal bolj zanimivo branje...sploh ob tej uri k itak nobenga ni več hehe :) Kako v Cernobilu stejejo do 30? Na prste. :lol1: :lol1:
Schmid87 Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 Sej prov, da je mal bolj zanimivo branje...sploh ob tej uri k itak nobenga ni več hehe :) Kako v Cernobilu stejejo do 30? Na prste. :lol1: :lol1: dj povej kšn vic k ga nevem :D
Roky Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 Taj dobr lol Gledata Osama in njegov sin TV ravno takrat, ko je prvi avion zletel v WTC. "Ati a je to film?", reče sin Osami. Osama pa pravi: "Ne ne sine! To je pa nadaljevanka." Ne slišm al pa berem prov velik vicov tko, da mogoče so stari hehe :)
Schmid87 Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 eh tega sm slišou še iz tistih cajtou k so pucal New York :D je pa ql k je črn humor :D muahaha :evilgrin: rabm kšnga k je fresh.. al pa kj k še nism slišou :D
Roky Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 Heh sej pravm, pr men jih fresh težko dobiš hehehe :D
Schmid87 Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 Heh sej pravm, pr men jih fresh težko dobiš hehehe :D hehe :D in tut pr drugih.. sj js tut nobenga novga nevem.. tko da sva na istem :D
Roky Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 Hehe :D Jah nč, letim spat počas...najt :zzz:
Schmid87 Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 (popravljeno) Hehe :D Jah nč, letim spat počas...najt :zzz: najt :) js grem pa počas pred TV pa to, upam da bo današnji dan dobr zame.. cenilc za aprilio, poj pa še proba za šiht :) Popravljeno December 12, 2007. Popravil FiFtY_
JMatic Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 wuhu zmagou sm..najdlje sm pokonc :))))
(Ales) Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 wuhu zmagou sm..najdlje sm pokonc :)))) Zdej je že zutrej :inlove: :winkiss: :love1: :beer2: :rtfm:
_Fingi_ Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 A se mi prov zdi ker si ti? :whistle: Iskra? Azman?
Roky Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 wuhu zmagou sm..najdlje sm pokonc :)))) g33k :D lol Đufko dej ti tm na tvojmu faxu mal reklame nared za sobotn party...med ženskam, da pridejo kšnga z nami spit :naughty: mau milf pa to :D btw. kera je zadnja verzija Ubuntiča...edgy 7.10? :hmm: Fifty, kdaj greš na šihtprobo?A seuš ugvasu kej mem :D
Priporočene objave