_Fingi_ Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 (popravljeno) Jovo spust to packarijo iz rok :D a ga morš skoz po rokah valaš :lol1: P.S. Fingi,sorrčy k sm biu dons ful mal na čik pauzi ampak smo mel praxo pa eno faking zjebano povezavo 3 kontaktorjev,2 tipk,časovnega releja,asih. motorja pa 4 varovalk,lol :D in sm 5 ur to delov :headbang: Poj pa pazi to, v skupini pr praxi nas je 12,časovni rele smo mogl met 24V,ker morš krmilje na 24V met,močnostni tokokrog pa na 220V in na cel šol je samo EN 24V rele,vse ostalo je 42V al pa 220V zato me ni blo nč vn k sm čakov tist kos plastike :headbang: Oh , to pa res ni problem, če vs je 12.. bi pa res lahko med prakso vsak en trafo nrdil, pa bi blo :D sploh pa če mate že 42V, nebi blo velik dela... :P :P hecam se :whistle: Popravljeno December 12, 2007. Popravil _Fingi_
Roky Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 Oh , to pa res ni problem, če vs je 12.. bi pa res lahko med prakso vsak en trafo nrdil, pa bi blo :D sploh pa če mate že 42V, nebi blo velik dela...:P :P hecam se :whistle: Še tega se manka ja :D
Schmid87 Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 ja hahah :) 82 stari :) :worship: restekp :D zih je barvo dol trgal :evilgrin:
_Fingi_ Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 Še tega se manka ja :D ja a neb blo zakon :D mal unih žic ukol ovijat pa tak :krneki: da maš saj kej za delat :D :D Ej, (Ales) k vidm da beres. A bi blo kul če bi na napajalnik od kompa (400w) vezov avtomobilsk ojačevalc, nč kej močn, sam tok da mam za woofer recimo? tm... 100w rms? :whistle: A se moč avto pa navadnih zvočnikov kej različno mer, al je vse W rms enako?
Roky Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 U dons sm dobu stojav za mojo prasico...Zj tko fajn pokonc stoji :naughty: ...se morm med vikendam ketne mal lott :whistle:
JMatic Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 ja a neb blo zakon :D mal unih žic ukol ovijat pa tak :krneki: da maš saj kej za delat :D :D Ej, (Ales) k vidm da beres. A bi blo kul če bi na napajalnik od kompa (400w) vezov avtomobilsk ojačevalc, nč kej močn, sam tok da mam za woofer recimo? tm... 100w rms? :whistle: A se moč avto pa navadnih zvočnikov kej različno mer, al je vse W rms enako? u zdj bo zapacou temo.... :OOO :I
_Fingi_ Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 U dons sm dobu stojav za mojo prasico...Zj tko fajn pokonc stoji :naughty: ...se morm med vikendam ketne mal lott :whistle: Wau :wub: :wub: a lahko pridem pogledat kako ti stoji? O:-) O:-)
Roky Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 ja a neb blo zakon :D mal unih žic ukol ovijat pa tak :krneki: da maš saj kej za delat :D :D Ma dej ta energetka sux :D bolš da bi šu na mehatronko :D Wau :wub: :wub: a lahko pridem pogledat kako ti stoji? O:-) O:-) Seveda... :naughty: lohk tud božaš :D ....Sej govoriva v mali Italjanki ane? :D
Roky Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 mislm da govorita v slovenscini :I Opala...tipkarski škrat...govoriva O... :D
(Ales) Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 ja a neb blo zakon :D mal unih žic ukol ovijat pa tak :krneki: da maš saj kej za delat :D :D Ej, (Ales) k vidm da beres. A bi blo kul če bi na napajalnik od kompa (400w) vezov avtomobilsk ojačevalc, nč kej močn, sam tok da mam za woofer recimo? tm... 100w rms? :whistle: A se moč avto pa navadnih zvočnikov kej različno mer, al je vse W rms enako? Meni je eden delal, samo sedaj 2 mi pa nista hotla. Zveži vse +12V skupaj in vse GND skupaj iz napajalnika. Potem pa veži 12V na 12V na ojačevalcu, potem še eno +12V žičko na Remote. GND pa na GND na ojačevalcu. Če bo delalo boš videl, če ne bo pa probaj še 5V linijo obremeniti z kakšnim uporom (to naj bi pomagalo da ti +12V več toka da, sam pri meni pomagal). Bom pa poiskal, ker sem imel nekje članek, o predelavi takega napajalnika ravno za te namene (samo možnost da ga najdem je okol 5%). Moč NAJ BI bila enaka. Samo to je dokaj nerelativen podatek pri nizko cenovni robi. Visokocenovna roba pa je itak to objektivno, ker če mi woofer za 500€+ ne drži vsaj še vsaj 30% več moči kot je deklariran ni vreden prodaje :D Bolj kot sam woofer ki si ga boš kupil za domov je pomembna škatla zanj.
_Fingi_ Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 Kuul, se bom mal igrov zdej lahko. Ja, vem da so boxi kr pomembni ja :worship: Hvala :)
_LuX_ Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 no kwa sm reku :D ja sej u šol tud sam od zvočnikov govori :D
JMatic Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 ja sej u šol tud sam od zvočnikov govori :D dj drugic ga lopn po btic..mah dj ga kadarkol ga vids haha
(Ales) Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 dj drugic ga lopn po btic..mah dj ga kadarkol ga vids haha Pa tak prjatu :(
_LuX_ Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 dj drugic ga lopn po btic..mah dj ga kadarkol ga vids haha bom, zdej mam vsaj razlog :D
JMatic Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 :winkiss: :božabožasmajli: :) bom, zdej mam vsaj razlog :D mahahah norc :)
_Fingi_ Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 Ej, sam neki. Napajalnik je tko čudn, pa prej sploh nism pomislu na to, da če je sam v štrom utaknen ne dela an, more en kontakt al kaj dobit da začne delat? Ma kdo kkšno idejo kva narest?
(Ales) Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 bom, zdej mam vsaj razlog :D Lalalala, pejd se raj angleščino učit, da namo spet zarad tebe moral ponavljat.
JMatic Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 Ej, sam neki.Napajalnik je tko čudn, pa prej sploh nism pomislu na to, da če je sam v štrom utaknen ne dela an, more en kontakt al kaj dobit da začne delat? Ma kdo kkšno idejo kva narest? ja gor dj en star disk al pa dva
_Fingi_ Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 jagor dj en star disk al pa dva Hm, mam dva sprednja zavorna od Ford Focusa, a misleš da bo dobr?
(Ales) Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 Hm, mam dva sprednja zavorna od Ford Focusa, a misleš da bo dobr? Probi najdt kontakt, ena žica nevem kakšne barve, pa jo na maso dej.
Priporočene objave