metuljcica46 Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 dej fifty če ne veš a bp pil, dej nej pol jovo pele :unsure: mene res skrbi an :unsure:
Schmid87 Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 Fifty jest mam očal dost če rabš, drugač pa mogoče se še jest kej na krvavcu prkažem :D Aja glede sobote a maš še kej placa u avto? šofer: - FiFtY_ sopotniki: - štiršestka - roky - fingi - đufko - kok (mogoče) - mad driver :D opomba: zbiram prispevke za benz :D hehe dej fifty če ne veš a bp pil, dej nej pol jovo pele :unsure: mene res skrbi an :unsure: be afraid.. be very afraid :alien1: drgač pa? đufko nima tok velzga :D
JMatic Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 ej mito to the fakin freak, a maš mybi kšne smučarska očala za rentat? al pa kdorkol pač.. če ma kj? :) dobr da si me spomnu..morm jih kupt hehe a tut vi pokovci boste tm strasil hehe ja, bojo ja :)))) dej fifty če ne veš a bp pil, dej nej pol jovo pele :unsure: mene res skrbi an :unsure: yeah right...jest bom zihr bl koma k fifty...sploh pa bomo itak prespal v avtu, tko da bomo itak trezni (dokaj) nasledn ju3
Stroj Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 šofer: - FiFtY_ sopotniki: - štiršestka - roky - fingi - đufko - kok (mogoče) - mad driver :D opomba: zbiram prispevke za benz :D hehe be afraid.. be very afraid :alien1: drgač pa? đufko nima tok velzga :D Damn model tega pa še nism vidu da bi se 7 folka u 19ko zbasal, pol pa še not prespal :D
Roky Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 morgen :yawn: kuko je pasov mal spanca :D
JMatic Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 Damn model tega pa še nism vidu da bi se 7 folka u 19ko zbasal, pol pa še not prespal :D sj ne gremo z 19ko :)
JMatic Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 u azman vidm da beres... rabm en regulator napetosti iz 5.0 na 3.3v...kok tp stane
_Fingi_ Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 Fak fifty, a si mogu ument smučiše :D zdej me je pa mal bordat prjel :unsure: čeprov gre to men bl tko-tko :blush: :blush:
JMatic Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 Fak fifty, a si mogu ument smučiše :D zdej me je pa mal bordat prjel :unsure: čeprov gre to men bl tko-tko :blush: :blush: jest grem nasledno sredo 99% ze zjutr3 gor...tko da ce ma kdo cas se lahko zmenmo
Roky Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 (popravljeno) Jest sm letos mislu bord nabavt sam k nobenga ni,sam pa tud nemislm hodt bordat, ker tud še neznam :whistle: nism glih za zimske športe sam si bo treba neki umislt :D baj d vej: če kdo kupuje bord...Elanove dobim dost cnej :) Popravljeno December 13, 2007. Popravil Roky
_Fingi_ Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 Jest sm letos mislu bord nabavt sam k nobenga ni,sam pa tud nemislm hodt bordat, ker tud še neznam :whistle: nism glih za zimske športe sam si bo treba neki umislt :D baj d vej: če kdo kupuje bord...Elanove dobim dost cnej :) Dej Roky, bomo skp hudil se lomt :whistle: :whistle: Mitofrik, jest bi šu, sam mam še šolo nasledn tedn :trance_33_sleep: :(
JMatic Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 roky fingi vi2 zihr vesta..aj to draga zadeva? pa kje se to dobi? tm pr rokiju zravn mona lise ?
metuljcica46 Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 yeah right...jest bom zihr bl koma k fifty...sploh pa bomo itak prespal v avtu, tko da bomo itak trezni (dokaj) nasledn ju3 ej....dej jst resno sprašujem no...ni zafrkancija!!! povejte mi če kdo misl pelat nazaj al ne....k ne msilm še enkrat zbolet...pa ne hecam se...resno prašam
(Ales) Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 u azman vidm da beres...rabm en regulator napetosti iz 5.0 na 3.3v...kok tp stane Kokr sem jaz v šol poslušal bi znala bit Zener dioda kul, sam nevem če se dobi za tako majho napetost. Drugač pa kšn tranzistor. Lah pa trafo notr fukneš :evilgrin:
_Fingi_ Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 Jest mam doma ene par takih, za žarnce, sam tist ti vrjetn nč ne pomaga :closedeyes: :rolleyes: Drgač pa pojma nimam kolk bi to kej pršlo :unsure:
Roky Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 roky fingi vi2 zihr vesta..aj to draga zadeva? pa kje se to dobi? tm pr rokiju zravn mona lise ? Kva to? A lotus mislš?Povej mi kva rabš vedt pa jutr magar prašam :) Fingi, letos ne,nasledn let si pa mogoče kej umislm hehe :)
JMatic Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 hahah zamenou sm LEDico v miški :) zdj je modra :) kwa je zakon lol :)))) Kva to? A lotus mislš?Povej mi kva rabš vedt pa jutr magar prašam :) Fingi, letos ne,nasledn let si pa mogoče kej umislm hehe :) am ja Lotus ja. regulator napetosti iz 5V na 3.3V
JMatic Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 ej....dej jst resno sprašujem no...ni zafrkancija!!! povejte mi če kdo misl pelat nazaj al ne....k ne msilm še enkrat zbolet...pa ne hecam se...resno prašam pomojem bomo mi tm spal...al se motim fanje ?
_Fingi_ Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 Men je usen, zarad mene lahko, sm odpovedov šiht v nedelo :yea1: pa dvojene ure bi meeu :cry: Eh, sej se bo splačal :yea1:
Roky Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 hahah zamenou sm LEDico v miški :) zdj je modra :) kwa je zakon lol :)))) am ja Lotus ja. regulator napetosti iz 5V na 3.3V hehe, a maš kšno modro ledico odveč :whistle: da se še jest mal igram :D pomojem bomo mi tm spal...al se motim fanje ? Eh, pomoje Fifty nau piu :unsure:
metuljcica46 Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 (popravljeno) pomojem bomo mi tm spal...al se motim fanje ? Eh, pomoje Fifty nau piu :unsure: ej resn prašam....k sm bolna...in se bom lih porihtala za silo do takat...pa nočm zbolet spet ...prosm zdj mi povejte.... gre se zarad zdravja... Popravljeno December 13, 2007. Popravil metuljcica46
JMatic Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 jah poklic fiftyja pa ga pars. on fura ja lol bos pa mal manj pila :) ni treba na mrtvo skos :))
Stroj Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 ni treba na mrtvo skos :)) Kdo to pravi :P
_LuX_ Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 (popravljeno) Ej Fifty jest ti Krvavec u soboto odsvetujem, -11stopinj pa še veter. Občutek mraza v vetru -21 :evilgrin: http://www.snow-forecast.com/resorts/Krvavec/3day/mid Popravljeno December 13, 2007. Popravil mad driver
k0ci Objavljeno December 13, 2007 Avtor Objavljeno December 13, 2007 qlči :) k grem u soboto na krvavc zih :) mi kolega časti karto, in se gre mal pogledat na bele strmine ^_^ a to soboto :hmm: pol se zihr kje srečamo, tut jst bom gor :kva1: ........bolj bo mraz, več bo kuhanga :naughty:
Priporočene objave