metuljcica46 Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 :winkiss: bomo manj heh :naughty: :naughty: no te bom držala za besedo :D in za poglede :naughty: O:-) B)
JMatic Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 :blush: :yea1: :yea1: speechless ;)
metuljcica46 Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 :blush: :yea1: :yea1: speechless ;) hahahaha.....ja ja da ne bo kej res.......bi te rada vidla ja k bi biv ti skoz tih :D maš skoz neke zgodbice za pripovedovt...ja no sj prou vsaj nsmejemo se :OK:
metuljcica46 Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 (delam se da sm tih) :whistle: dej ne me smejat no :lol1: :kva2: :lol1: dobr no sj delaš se lahko.... ;)
JMatic Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 bla bl ab lablab la :lol1: :kva2: :lol1: blab la bl ablab la blabl.... ;) :krneki: :krneki: ne me tepst haha pa potrebni avtomobili :>
metuljcica46 Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 :krneki: :krneki: ne me tepst haha pa potrebni avtomobili :> :krneki: :krneki: joj....kok ste nesramni :eek: eh.......avtomobile pa pr mer pust....tk folk prav ka jst morm :D :D :BUA: te bom s katalogom boš vidu...madonca ej fatje....pa še ujeta sm bla včer med vami..... :unsure: :lol1: :lol1: :slap: sam da se spomnm kake butaste sm mela me je kr sram :blush: :blush: :blush: :slap:
JMatic Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 grem jest naprej g33kat pa gledat SG1 papap :slap: sam da se spomnm kake butaste sm mela me je kr sram :blush: :blush: :blush: :slap: hahah a tebe je sram :> mene so vsi slisal hahaha no zdj pa grem
metuljcica46 Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 kaj je to zbilje, kje so to zbilje, &%$&? mah pri medvodah...prlet kdaj...več družbe, več smeha .) morm res zrihtat kao motosvet transparent......haha.....sam itq se takoj vid kje smo...madonca ns je največ okol ene mize :D
metuljcica46 Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 ej boste pol dons kej tm, jst mam popoldne šiht, pričakujem obisk :whistle: drugač pa mam namen pridt na zbile tm ob ene 15 do devetih.....pa vs itq pokličem še, kakšne mate načrte... ;) sam mi kr avtek dela ej, noro hudo dobr :D :P
metuljcica46 Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 bla :D :headbang: :headbang: :slap: :lol1: :lol1: :lol1: pa kwa jo s5 rugas :> tk ja...kr bran me...vsaj eden :winkiss:
JMatic Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 (popravljeno) bom se sebe nalomu a prou :krneki: Popravljeno Julij 26, 2007. Popravil mitofreak
metuljcica46 Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 bom se sebe nalomu a prou :krneki: ma ne ni treba...se mi boš smilu pol...pa sebe bl težko :eek: :kva2: :unsure:
JMatic Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 ma ne ni treba...se mi boš smilu pol...pa sebe bl težko :eek: :kva2: :unsure: niti ne :>
metuljcica46 Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 niti ne :> aja nism vedla da si tok gibčen :naughty: :D dj to na zbilah probi...da vidm če rata.....me zanima kk zgleda v živo :grim :P :xx:
JMatic Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 hehe dj nehi ze tko me majo za cudnga tm na zbilah:> dobr das e vsaj kelnarce menjajo da me ne poznajo haha zdj si pa predstavljej da bi se tip u hula hlacah pa u hula majci u glavo brcou hehehe
Schmid87 Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 pa kwa jo s5 rugas :> s5? sj jo sploh nkol nism.. pa tut zdele jo ne :D zdj še človk "bla" nesme napisat.. prou no :trance_33_sleep:
JMatic Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 s5? sj jo sploh nkol nism.. pa tut zdele jo ne :Dzdj še človk "bla" nesme napisat.. prou no :trance_33_sleep: :winkiss: bla right back at you :P grem jst mal okol papaa
metuljcica46 Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 hehe dj nehi ze tko me majo za cudnga tm na zbilah:> dobr das e vsaj kelnarce menjajo da me ne poznajo hahazdj si pa predstavljej da bi se tip u hula hlacah pa u hula majci u glavo brcou hehehe jah pač maš svoj stil :lol1: ;) ja bi znal bit zanimiv O:-) s5? sj jo sploh nkol nism.. pa tut zdele jo ne :Dzdj še človk "bla" nesme napisat.. prou no :trance_33_sleep: ne sam res...ti si vedno tok prjazn do mene :whistle: :D kaj si spet zamorjen neki?? :BUA:
metuljcica46 Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 kr zamorjen.. pa res nč :) ja glej da res ne...sj prou...men nočeš povedat zakaj :D :BUA: ja ne vem včer te je res neki dajal...najbrž to k se še nisi zbudu do tkt ;)
Schmid87 Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 ja glej da res ne...sj prou...men nočeš povedat zakaj :D :BUA: ja ne vem včer te je res neki dajal...najbrž to k se še nisi zbudu do tkt ;) no no.. učer sm biu zih najglasnejši spet tm.. kot vedno :) sam poj na cajte sm biu mal tih.. :D in, a si se poj dons naspala? :D
metuljcica46 Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 no no.. učer sm biu zih najglasnejši spet tm.. kot vedno :) sam poj na cajte sm biu mal tih.. :Din, a si se poj dons naspala? :D ja ja najglasnejši...sj nben ni biu prou glasen, sam smejal ste se skoz...komu že??? :lol1: ja si se na cajte neki zamislu :unsure: ma sm se naspala recmo no...za silo :zzz: sej bo že.... ;)
Priporočene objave