_LuX_ Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 Ej mitofreak, a si biv pol dons na krvavc? K me zanima če je proga 4 že uradno odprta, to je una ta strma med 6 sedo pa 1sedo?
_Fingi_ Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 He's a dirty trash can full of poop :unsure: :krneki:
Roky Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 He's a dirty trash can full of poop :unsure: :krneki: Kdo to? :?
_Fingi_ Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 Eh ne vem, dons sm dobre vole spet :whistle: :whistle: :whistle: :xx: O:-)
metuljcica46 Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 Eh ne vem, dons sm dobre vole spet :whistle: :whistle: :whistle: :xx: O:-) blonnnđiiiii jst ttuuuutttttttt :rolleyes: :blush: :blush: :blush: kr smeji se mi...kaj vse zveš...ne morm verjet...jeeeej....še so dobri ljudje na svetu :yea1:
Roky Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 Eh ne vem, dons sm dobre vole spet :whistle: :whistle: :whistle: :xx: O:-) Glej, da boš jutr ob 12.30 zunej na :smoke: pauzi, da kšno rečemo :D
metuljcica46 Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 Glej, da boš jutr ob 12.30 zunej na :smoke: pauzi, da kšno rečemo :D jst sm pa jutr doma :rolleyes: :yea1: :devil: sam s emorm učit k je v petek kolkvij :unsure: hihi fantki anja ma novo povabilo za nov let, hihi :kva2: sam nč skrbet...bom z vami...sam prej morm pa obvezno še njim it voščt :yes: :OK: k vem da blonđi pa roky želita da pridm :P
metuljcica46 Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 (popravljeno) aja še to.....sm bla dons v dotiku, pa srečam na parkerplacu uno kelnarco lidijo(tisto k hod k kura) k me ful ni marala...pa k je enkat morila da sm 15 stara :unsure: no in se srečava pa bejbika ful vesela k me vid...in me začne na veliko pozdravlat pa te fore...se vid da je veseli december :kva2: :D LISTEN TO CASCADA-MIRACLE Popravljeno December 19, 2007. Popravil metuljcica46
_Fingi_ Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 blonnnđiiiii jst ttuuuutttttttt :rolleyes: :blush: :blush: :blush: kr smeji se mi...kaj vse zveš...ne morm verjet...jeeeej....še so dobri ljudje na svetu :yea1: No vidš, to ti hočemjest ce cajt dopovedat pa pokazat :004 :blush: Glej, da boš jutr ob 12.30 zunej na :smoke: pauzi, da kšno rečemo :D Bom :lol: :P :) se vidmo :) ...LISTEN TO CASCADA-MIRACLE Str komad, smo še včasih to poslušal, k smo bli bl v tej muski... kr fletn ja, tak... fajn :trance_33_sleep:
metuljcica46 Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 fak folk dons sm spet unga tipa pomoje vidla, a veste k je tkt prek kelnarce poslov listek kao tist z msnjem...haha :slap: :D haha.res bedno da v današnjem času tipi še prstopt ne upajo..čeprou k ste bli v zravn ni čudn da si ni upu :kva2: joke fantje...sam hecat ga pa neb blo treba an petnula:307 cc :BUA: :D :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
metuljcica46 Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 No vidš, to ti hočemjest ce cajt dopovedat pa pokazat :004 :blush: Str komad, smo še včasih to poslušal, k smo bli bl v tej muski... kr fletn ja, tak... fajn :trance_33_sleep: jeeej lupčka dam vsem :004 hud mi ej fuuull...pa od cascade mi ej hud tut bad boy.... :yea1:
_Fingi_ Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 Piece of heaven tud ni slb. Poznaš komad od Lasgo - Cry?
metuljcica46 Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 Piece of heaven tud ni slb.Poznaš komad od Lasgo - Cry? am ne bom dol potegnla :winkiss:
Roky Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 k vem da blonđi pa roky želita da pridm :P Valda! Bomo vsaj striptiz mel :P sej usi vemo, da k spiješ kapljico rujnega se nam "odpreš" tako ali drugače :lol:
metuljcica46 Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 (popravljeno) Valda! Bomo vsaj striptiz mel :P sej usi vemo, da k spiješ kapljico rujnega se nam "odpreš" tako ali drugače :lol: halo......striptiza pa še nism mela..pa ga nam mela :winkiss: sm spešl....si sam reku....pa še neki druzga si reku, hihi, to se mi zdi :devil: :D ;) :004 itq bo dost naivnih deklic tm po katerih se boš uhka obešov :lol: drgač pa ja pridm upedena najbrž...haha....je le nov let... :D Popravljeno December 19, 2007. Popravil metuljcica46
metuljcica46 Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 (popravljeno) hahahahahaahaha roky kaj ciljaš s tem...morm pazt kk se obnašam ko kej spijem :lol1: :lol1: :slap: haha, ne morm verjet..hahahahahaaha :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: eni so naivni :kva2: :lol1: fak dele me nben ne zastop..no ja....al pa :unsure: :winkiss: :lol1: :lol1: Popravljeno December 19, 2007. Popravil metuljcica46
Roky Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 halo......striptiza pa še nism mela..pa ga nam mela :winkiss: sm spešl....si sam reku....pa še neki druzga si reku, hihi, to se mi zdi :devil: :D ;) :004 itq bo dost naivnih deklic tm po katerih se boš uhka obešov :lol: drgač pa ja pridm upedena najbrž...haha....je le nov let... :D Ja sej ni nujn, da si striptizeta, lahko samo plešeš pa mi pobiramo cune iz tebe :lol: Kva sm reku?Povej, če mislš! :trance_33_sleep: Nebom se po nobeni obešov :blush: Ei to, brezveze se štimat za novga leta k boš mal preveč spila pa se boš kje valala,bruhala,polila ipd. OK, če bi bli nekje tko v mal večji družbi oz. med nepoznanmu folkam to že, sam za med frende je pa tud trenirka dobra...ne komplicirej za brezveze :slap:
Roky Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 fak dele me nben ne zastop..no ja....al pa :unsure: :winkiss: :lol1: :lol1: Razumem, razumem :friend1: mamile so kurbarija,ja :surrender:
metuljcica46 Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 Ja sej ni nujn, da si striptizeta, lahko samo plešeš pa mi pobiramo cune iz tebe :lol:Kva sm reku?Povej, če mislš! :trance_33_sleep: Nebom se po nobeni obešov :blush: Ei to, brezveze se štimat za novga leta k boš mal preveč spila pa se boš kje valala,bruhala,polila ipd. OK, če bi bli nekje tko v mal večji družbi oz. med nepoznanmu folkam to že, sam za med frende je pa tud trenirka dobra...ne komplicirej za brezveze :slap: haha... :D nop my secret, kok dobr k se ne spomnš :P eh kje pa :winkiss: :whistle: ej sej se nam za ke...prej grem še nekam...kot sm napisala mejčkn prej :OK: brez skrbi da nam neki fulll ne vem kaj...bom mela za preoblečt B) pa kaj ti mislš da se bom valala,bruhala, whatever...no ja možno je... :kva2: mi je fingi poslov slikco od bajte, dobr zgleda.....se morm enkat dobit da se pomenmo o vsem, kaj,kako pa to... :yea1:
Roky Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 nop my secret, kok dobr k se ne spomnš :P pa kaj ti mislš da se bom valala,bruhala, whatever...no ja možno je... :kva2: mi je fingi poslov slikco od bajte, dobr zgleda.....se morm enkat dobit da se pomenmo o vsem, kaj,kako pa to... :yea1: Res ti je lajf :trance_33_sleep: Sej po parih kozarcih vina/pira te bom nesu umavžat :naughty: U Fingi, to morš še men poslat, da vidm :) ja bi blo fino...predlagam to soboto, če ma večina Zbiljskih kofetkarjev cajt, pa upam, da bomo za novga leta v popolni postavi :beer2:
metuljcica46 Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 Razumem, razumem :friend1: mamile so kurbarija,ja :surrender: no ja v bistvu si ti še edina k bi zastopu... :naughty: :D am zanč na žurki veš...sm pa res skor jedla palačinke s travo...sam sm rekla ne...k če enkrat padeš notr...ma nism nekak upala poskust no... :unsure: "on je najlepši od zdravnikov, želela sm dotikov,preveril bitje je srca.jaz sem bolezen zaigrala,sem se mu zlagala samo da skupaj bi bila" :P :D :OK: "be my bad boy,be my man,be my week-end lover, but don`t be my friend.you can be my bad boy but understand that i don`t you again"huuddd komnaddd :kva2: :naughty: :devil:
metuljcica46 Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 Res ti je lajf :trance_33_sleep: Sej po parih kozarcih vina/pira te bom nesu umavžat :naughty: U Fingi, to morš še men poslat, da vidm :) ja bi blo fino...predlagam to soboto, če ma večina Zbiljskih kofetkarjev cajt, pa upam, da bomo za novga leta v popolni postavi :beer2: haha...mhm :004 ja ja če bo sneg :P mam cajt.... :OK:
Schmid87 Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 blonnnđiiiii jst ttuuuutttttttt :rolleyes: :blush: :blush: :blush: kr smeji se mi...kaj vse zveš...ne morm verjet...jeeeej....še so dobri ljudje na svetu :yea1: dobri ljudje :D haha.. bil gejts? :D jst sm pa jutr doma :rolleyes: :yea1: :devil: tut js sm frej ju3 :D aja še to.....sm bla dons v dotiku, pa srečam na parkerplacu uno kelnarco lidijo(tisto k hod k kura) k me ful ni marala...pa k je enkat morila da sm 15 stara :unsure: no in se srečava pa bejbika ful vesela k me vid...in me začne na veliko pozdravlat pa te fore...se vid da je veseli december :kva2: :D veseli december ja... kva pa če kj naklepa.. pa je pač "prjazna"? :) zahrbtna bjač :D fak folk dons sm spet unga tipa pomoje vidla, a veste k je tkt prek kelnarce poslov listek kao tist z msnjem...haha :slap: :D haha.res bedno da v današnjem času tipi še prstopt ne upajo..čeprou k ste bli v zravn ni čudn da si ni upu :kva2: joke fantje...sam hecat ga pa neb blo treba an petnula:307 cc :BUA: :D :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: in če ne pristop.. navadn :D js ga nism nč zajebavov :D :D O:-) k da sm že kdaj kšnga zajebavov :P halo......striptiza pa še nism mela..pa ga nam mela :winkiss: itq bo dost naivnih deklic tm po katerih se boš uhka obešov :lol: drgač pa ja pridm upedena najbrž...haha....je le nov let... :D ah :D ??? kva to? ??? ? :D funny
Roky Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 no ja v bistvu si ti še edina k bi zastopu... :naughty: :D am zanč na žurki veš...sm pa res skor jedla palačinke s travo...sam sm rekla ne...k če enkrat padeš notr...ma nism nekak upala poskust no... :unsure: "on je najlepši od zdravnikov, želela sm dotikov,preveril bitje je srca.jaz sem bolezen zaigrala,sem se mu zlagala samo da skupaj bi bila" :P :D :OK: Kako za fak pa ti veš da mam lulo spodej :trance_33_sleep: LOL,palačinke haha :D ja probala bi, to ni glih kokain,heroin, da bi kuj odvisn ratov velik folka poha ampak trših drog se pa nebo dotaknil tko, da to ni neke panike :) As bla pri ginekologu?
Priporočene objave