Jerry_exc Objavljeno December 20, 2007 Objavljeno December 20, 2007 dej nej mi en najde kje v sloveni majo kergakol od naslednih cevlov... dam za 5pirov... pa litr kuhanga :whistle: GLOBE PULSE ETNIES TWITCH OSIRIS 247 DVS PREMIER DVS VOLARI LAKAI PENZA Alpa če kdo pozna kšnga k dela v teh skejtshopah nej ga praša če se da kerkol model naročit... sm biv ze po vsh obsesnih madnasih sampih in podobno pa niker nč...
Schmid87 Objavljeno December 20, 2007 Objavljeno December 20, 2007 (popravljeno) če si biu v obsešnu, pa da so rekl da se ne da naročit.. toj poj velka vrjetnost da jih neboš dobu nker.. EDIT: drgač bi pa mogl met DVS v madnessu.. pošl jim mail al pa poklič al pa kj :) nevem kuko da jih niso mel k si biu ti tm Popravljeno December 20, 2007. Popravil FiFtY_
Jerry_exc Objavljeno December 20, 2007 Objavljeno December 20, 2007 sej če se da naročit se nism se kej dost menu... sm sam sprasvov za te cevla pa niso mel..
_Fingi_ Objavljeno December 20, 2007 Objavljeno December 20, 2007 sj ju3 je petk.. toj navadn če si takrt pjn :D gadno je blo k ponavad zase nism vedu kva se dogaja u šol okrog mene :closedeyes: Še zmer si v šol, čeprov je petk :whistle:
Schmid87 Objavljeno December 20, 2007 Objavljeno December 20, 2007 Še zmer si v šol, čeprov je petk :whistle: če nočš, ti ni treba bit :P :evilgrin:
_Fingi_ Objavljeno December 20, 2007 Objavljeno December 20, 2007 (popravljeno) True, true :whistle: :krneki: :unsure: Aja, kdaj se kej vidmo Fifty? Mam še keš zate no :rolleyes: :blush: A zdej že delaš normaln? Popravljeno December 20, 2007. Popravil _Fingi_
Schmid87 Objavljeno December 20, 2007 Objavljeno December 20, 2007 True, true :whistle: :krneki: :unsure:Aja, kdaj se kej vidmo Fifty? Mam še keš zate no :rolleyes: :blush: A zdej že delaš normaln? nevem kdaj se mo kj vidl.. ampak bomo pa se pumoje :) jah zaenkrat so kr zadovolni z mano.. sam rekl so da morm mal avto šparat. pa res gre fajn čez delavca 165 :D pa da mal preveč divje speljujem.. k me je šef vidu ene parkrat.. wheelspin pa to.. sj enkrat me je že ORNK opozoru, da ne smem furat tko k sm šu čez en ovink.. k sm šu bočno :closedeyes: tm pr športni dvorani na planini, k je tko dvojn ovink, ful drseč asvalt.. js pa pridm v ovink, lepo počas, dam v drugo, pa gas do konca, pa da se turbinca nafila, in glih tko fajn avto potegne, da poj zadn konc odnese :D k je zadej pač čist prazn.. in sm šu res lepo kontrolirano postran čez ovink.. ampak je šu glih šef nasprot z njegovmu land roverjam :) pa me je vidu. :D :whistle: reku je da morm bl u izi vozt.. drgač je pa zaenkrat kr zadovoln z mano :) dons sm pa frej :D
_Fingi_ Objavljeno December 20, 2007 Objavljeno December 20, 2007 čak čak, čez delavca 165, turbina, drift.... kva pa maš ti to za eno mašino :krneki: :krneki:
Schmid87 Objavljeno December 20, 2007 Objavljeno December 20, 2007 čak čak, čez delavca 165, turbina, drift.... kva pa maš ti to za eno mašino :krneki: :krneki: 1.9 TDI :) dizl :closedeyes: pa ful ma "turbo lag-a" to mi gre mal na živce.. :) problem je pa v tem da zdj sploh neznam več svojga avta furat :D
JMatic Objavljeno December 20, 2007 Objavljeno December 20, 2007 nč se ne zajebavej ti :) bos vidu koko je to k enkt na fax hods :) hehe taprav student :) nevem kdaj se mo kj vidl.. ampak bomo pa se pumoje :) jah zaenkrat so kr zadovolni z mano.. sam rekl so da morm mal avto šparat. pa res gre fajn čez delavca 165 :D pa da mal preveč divje speljujem.. k me je šef vidu ene parkrat.. wheelspin pa to.. sj enkrat me je že ORNK opozoru, da ne smem furat tko k sm šu čez en ovink.. k sm šu bočno :closedeyes: tm pr športni dvorani na planini, k je tko dvojn ovink, ful drseč asvalt.. js pa pridm v ovink, lepo počas, dam v drugo, pa gas do konca, pa da se turbinca nafila, in glih tko fajn avto potegne, da poj zadn konc odnese :D k je zadej pač čist prazn.. in sm šu res lepo kontrolirano postran čez ovink.. ampak je šu glih šef nasprot z njegovmu land roverjam :) pa me je vidu. :D :whistle: reku je da morm bl u izi vozt.. drgač je pa zaenkrat kr zadovoln z mano :) dons sm pa frej :D norec :)
_Fingi_ Objavljeno December 20, 2007 Objavljeno December 20, 2007 1.9 TDI :) dizl :closedeyes: pa ful ma "turbo lag-a" to mi gre mal na živce.. :) problem je pa v tem da zdj sploh neznam več svojga avta furat :D :blink: :blink: Kr pošteno :yea1: Se mi je zdel da tole ne bo lih kkšna zjebana katrca al pa 5ka :fredy:
Schmid87 Objavljeno December 20, 2007 Objavljeno December 20, 2007 :blink: :blink: Kr pošteno :yea1: Se mi je zdel da tole ne bo lih kkšna zjebana katrca al pa 5ka :fredy: haha, zdj si me na enga spovnu k dela pr nevem keri piceriji.. majo pa renault 5 :D in tip se na semaforju zravn mene postav pa hoče dragat.. pa tip res samozavestn.. :) sam poj k je bla zelena pa k sm šu po gasu mu je use dol padl :D
JMatic Objavljeno December 20, 2007 Objavljeno December 20, 2007 hahah zdele sm mal pogledou Jerry Springerja... pa en RES debeu gor densa...pa ga prasajo How do keep your good figure? sam on odgovori... Counter Strike :)))))
_Fingi_ Objavljeno December 20, 2007 Objavljeno December 20, 2007 Hahaha :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: :worship: Fifty, ker afto pa je ta raketa pol??
Schmid87 Objavljeno December 20, 2007 Objavljeno December 20, 2007 Hahaha :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: :worship: Fifty, ker afto pa je ta raketa pol?? a neveš kero ladjo majo pr tonačU? :D c c c.. največji izmed vseh pizza avtov, pa še najhitrejši.. kljub velikosti :D je zlo vodliv avto :yea1: sm pa navajen vozt tut večje.. recimo family frost kamjonđi :D in se mi zdi zdj tale kangoo mala malca :P
_Fingi_ Objavljeno December 20, 2007 Objavljeno December 20, 2007 Aja aja, fajno :P mal me je zbegov tist TDI, sm kuj na VW al pa škodo pomislu... k majo renoji dci :blush: No, tok da vem , če bom ke tak avto sreču, da morm laufat čimdl :lol: :P
Roky Objavljeno December 20, 2007 Objavljeno December 20, 2007 Fifty dons je biu Samo pred Iskro, je očitno prpelov pico :D :D :D A gremo v soboto na kšn kofe ? :hmm:
Schmid87 Objavljeno December 20, 2007 Objavljeno December 20, 2007 Fifty dons je biu Samo pred Iskro, je očitno prpelov pico :D :D :D A gremo v soboto na kšn kofe ? :hmm: možn da je biu on ja :) al pa en Miha, mal bl tak.. chubby :D js nevem za soboto.. :) zelo težko.
Roky Objavljeno December 20, 2007 Objavljeno December 20, 2007 možn da je biu on ja :) al pa en Miha, mal bl tak.. chubby :D js nevem za soboto.. :) zelo težko. Očala je meu pa na kratk potrižen pa tko jebač je delvov haha :D Bi blo fajn, če bi se dobil, da se za nov let zmenmo :whistle:
JMatic Objavljeno December 20, 2007 Objavljeno December 20, 2007 lahko gremo donz...ker ju3 je itak tazadn dan..ni treba bit lih resn v soli :)
_Fingi_ Objavljeno December 20, 2007 Objavljeno December 20, 2007 lahko gremo donz...ker ju3 je itak tazadn dan..ni treba bit lih resn v soli :) jutr jest še anglo pišem :krneki: :krneki: sam dobr, če se gre donz, bi šu jest tud :whistle: :whistle:
Roky Objavljeno December 20, 2007 Objavljeno December 20, 2007 lahko gremo donz...ker ju3 je itak tazadn dan..ni treba bit lih resn v soli :) Če ste ostali za akcijo sm tud jest :D mam pa tud jutr pa v soboto in nedeljo čas..Od ponedeljka pa do srede me pa ni - v Kranju :D
JMatic Objavljeno December 20, 2007 Objavljeno December 20, 2007 ok kdo je za donez.... :rokegorsmajli:
Roky Objavljeno December 20, 2007 Objavljeno December 20, 2007 ok kdo je za donez....:rokegorsmajli: o/
Schmid87 Objavljeno December 20, 2007 Objavljeno December 20, 2007 Očala je meu pa na kratk potrižen pa tko jebač je delvov haha :D Bi blo fajn, če bi se dobil, da se za nov let zmenmo :whistle: toj Samo ja :D jebač prve klase :D haha lahko gremo donz...ker ju3 je itak tazadn dan..ni treba bit lih resn v soli :) kašni šoli to? :D o/ ke maš pa tadrugo roko.. hitr jo dj vn iz hlač :D
Priporočene objave