Schmid87 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 Jap,itak si legenda sploh, kar se izjav tiče :worship: :lol: boh ve kva si strelov takrat :D :krneki: ahahahahahahahahah :lol1: nehi, k se mi bo še zdel :D :rolleyes:
Roky Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 nehi, k se mi bo še zdel :D :rolleyes: Dej une linke od orange pa cat :D Aja pa dej si že "skrit uporabnik" izklop, da vidm kdaj si gor hehehe :D LOL, glavn, da smo šli čez ležečga policaja rikverc :lol1:
Schmid87 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 Dej une linke od orange pa cat :D Aja pa dej si že "skrit uporabnik" izklop, da vidm kdaj si gor hehehe :D LOL, glavn, da smo šli čez ležečga policaja rikverc :lol1: sj res, dobr da si me spovnu za linke :) jih bom prpopov. lol pa res :D se bom na nov prjavu ^_^ funny :D
Schmid87 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 evo, ta je tok neumna k Tina.. --> http://www.youtube.com/watch?v=qxKyHiuG3ys toj tist k sm reku na zbilah, da sta funny :D nista orange itd. ampak sta Purple and Brown :D sm se zmotu --> http://www.youtube.com/watch?v=I_4ru5Hk0MU evo toj pa ta mačk --> haha :D
Roky Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 Ahahahahaha umru sm k sm kuj na začetk k un res najbolš žveč un žvečil hahaha pa poj čez rid balončk lol :D res sta k dva điksa :D :D Ta mačk je pa tud hud, to si bom za zvonenje dau k zna res naspihirat :D :D meow meow :D
JMatic Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 hm..fajn ej blo..hvala za družbo, prevoz....fifty hvala k si mev take bedne dons no ja sj nasploh je blo pa fajn ;) edin jovo ns bi skor ubiv ene parkrat :unsure: pa sory nism pjana prašte druge kaka sm k sm pjana B) nono..ti jih pa nikar ne sekej u prazno...
metuljcica46 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 Evo ančk banančk (blablablablabla abebebebe :D ) haha roky..... :OK: :D :P res fajn večer.....pol pridm pa dam pa me nekdo present s PM-jem...kr nism mgla verjet...res lepo... :rolleyes: :blush: jp jp...to so pravi ljudje.....k so že spoznali napako....so jo priznali...jim je žal...no ja važn da je zdj ql :yea1: fantje sm prou razmišlala ka mi folk najpogostejš reče...postaja že dost freeky :D : " sm slišu da si spet samska" :kva2: :lol1: :kva2: fantki moji pridni bote.... :winkiss:
metuljcica46 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 nono..ti jih pa nikar ne sekej u prazno... ej...tm pr zormanu....ma si tk zaviv dam sm se tok ustrašala da sploh :unsure: ja al pa da greš v zbilah med ležečima obračat okol in okol, haloooo :slap: :D pa da ne bom naprej naštevala B)
JMatic Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 kr nastevej...lol zavil sm ona se je pa ustrasla za svoje zivljenje.... po naj pa rece da je bla trezna :)
metuljcica46 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 (popravljeno) kr nastevej...lol zavil sm ona se je pa ustrasla za svoje zivljenje.... po naj pa rece da je bla trezna :) eh to je blo še pred tistim k smo sploh v dotika pršli :slap: sam sva luškana s blonđijem na fotkah ;) Popravljeno December 24, 2007. Popravil metuljcica46
JMatic Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 no sj..in zakaj nisi hotla vozt? nabasana...
Roky Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 ej...tm pr zormanu....ma si tk zaviv dam sm se tok ustrašala da sploh :unsure: ja al pa da greš v zbilah med ležečima obračat okol in okol, haloooo :slap: :D pa da ne bom naprej naštevala B) Najbl sm umru tm pred vašo bajto k smo se sred ceste v krogu vozil :lol1: :lol1: Ei, a smo kej tvoje tastare zbudl z biiip biiiip :D
Roky Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 He, dobr jutr :worship: Uuuu kr pred tabo sm ustov, to se pa malkrat nardi hehehe :D Evo mitofreak, še neki šleparjev viagre bo mogu požret... --> KLIK <--
_Fingi_ Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 Uuuu kr pred tabo sm ustov, to se pa malkrat nardi hehehe :D Evo mitofreak, še neki šleparjev viagre bo mogu požret... --> KLIK <-- He, ja, to pa res ni velikrat :whistle: Matr, fotr je ub 10ih začeu zravn moje sobe neki vrtat pa brust, sm mislu da bom živčnga fasov... :rolleyes: :krneki: Ti prov lepo nabija u glavo tist vrtanje... Ma joj... babe so čist odpilene :rolleyes: :rolleyes:
Schmid87 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 haha roky..... :OK: :D :P res fajn večer.....pol pridm pa dam pa me nekdo present s PM-jem...kr nism mgla verjet...res lepo... :rolleyes: :blush: jp jp...to so pravi ljudje.....k so že spoznali napako....so jo priznali...jim je žal...no ja važn da je zdj ql :yea1: fantje sm prou razmišlala ka mi folk najpogostejš reče...postaja že dost freeky :D : " sm slišu da si spet samska" :kva2: :lol1: :kva2: fantki moji pridni bote.... :winkiss: tell that to someone who cares :evilgrin: kr nastevej...lol zavil sm ona se je pa ustrasla za svoje zivljenje.... po naj pa rece da je bla trezna :) funny :D
metuljcica46 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 no sj..in zakaj nisi hotla vozt? nabasana... pa če morm met 0,0 v krvi no... :D Najbl sm umru tm pred vašo bajto k smo se sred ceste v krogu vozil :lol1: :lol1: Ei, a smo kej tvoje tastare zbudl z biiip biiiip :D roky moj....ka spet zajebavaš :lol1: ne pomoej da niste se ne sliš k umes potok teče :unsure: :OK: tell that to someone who cares :evilgrin: :fight1: :chase:
Schmid87 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 SPERMA na kruh.. poceni :D :fight1: :chase: opa, wannabe Tina :D
Roky Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 pa če morm met 0,0 v krvi no... :Droky moj....ka spet zajebavaš :lol1: Sej kapsi sploh nevejo za tisto vašo civilizacijo na vašmu konc :D :D :D na kruh.. poceni :Dopa, wannabe Tina :D "Ei tis men še keš doLžna" :D :D :D
Schmid87 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 "Ei tis men še keš doLžna" :D :D :D "js sm drgač tko pametna.. a veš, tko.. kle.." (kaže na glavo na čudn način) :D
Roky Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 "js sm drgač tko pametna.. a veš, tko.. kle.." (kaže na glavo na čudn način) :D hahahaha k, da nebi znala GLAVA rečt :D
metuljcica46 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 Sej kapsi sploh nevejo za tisto vašo civilizacijo na vašmu konc :D :D :D eh....previdnost ni nikoli odveč :yes:
Roky Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 A kupmo v Second Lifu mal ozemlja pa postavmo Dotik gor? :D
Priporočene objave