Roky Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 zelo :D sploh nism vedu da je kdo slikou :D zdj mam saj eno skupno sliko od mene pa moje sestre :D hehe looooooooooooooooooool :lol1: :lol1: :lol1: :worship: :worship: :worship:
_LuX_ Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 kdaj to? morm vidt :D Dons je to pršlo, Gorenjska 2007 gor piše
metuljcica46 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 Ne?Kaj je rekla? na začetk k so se naštimal šele te oglede profila....pa je ona mela 500 ogledov profila ap je rekla"uf 500 folka me hoče pofukat" :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ej včer k sm amticu rekla pol niso cascade zavrtel :unsure: You went made this promess To stay by my side But after some time you just pushed me a sign You never thought that a girl could be strong Now i show you how to go on Be my bad boy, be my man Be my week-end lover But don't be my friend You can be my bad boy But understand That i don't need you in my life again :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2:
Roky Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 Ha, v celmu stavku je edin heiniken prov napisala :slap: :slap: Haha, Fifty je po cajtngih :eek: Toj tko, če si tak softič, da se še nasledn dan ne strezneš :D
metuljcica46 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 Ha, v celmu stavku je edin heiniken prov napisala :slap: :slap: Haha, Fifty je po cajtngih :eek: haha.....valda za per bom pa vedla :yea1: ja dj je že znana osebnost :kva2: Toj tko, če si tak softič, da se še nasledn dan ne strezneš :D TREZNA SM :evilgrin:
JMatic Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 na začetk k so se naštimal šele te oglede profila....pa je ona mela 500 ogledov profila ap je rekla"uf 500 folka me hoče pofukat" :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ej včer k sm amticu rekla pol niso cascade zavrtel :unsure: who da fook .....
Roky Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 na začetk k so se naštimal šele te oglede profila....pa je ona mela 500 ogledov profila ap je rekla"uf 500 folka me hoče pofukat" :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ej včer k sm amticu rekla pol niso cascade zavrtel :unsure: In ti poj nam govoriš, da neboš jošk skup stisnla, ker nis kur**** tle maš pa take misli ? No jest sm si ogledov tvoj profil pa te nočm :grrr .) Zih te ne mara :D
metuljcica46 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 who da fook ..... ja matic un no...DJ :D
Roky Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 ja matic un no...DJ :D A po tanovem dobijo licenco za DJa tud uni k znajo v Winampu playlisto naštimat :worship: :worship:
metuljcica46 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 In ti poj nam govoriš, da neboš jošk skup stisnla, ker nis kur**** tle maš pa take misli ? No jest sm si ogledov tvoj profil pa te nočm :grrr .) Zih te ne mara :D ne nism kurbica!!!!! :closedeyes: nikol nism bla...in ne me žalt.....ne kurbarm se okol in se nkol nam.... :closedeyes: jah nism rekla jst to zame....lih spomnla sm se kaj je rekla no...kok si ti natančn... :D pomir se mal :winkiss: ka pa veš :P A po tanovem dobijo licenco za DJa tud uni k znajo v Winampu playlisto naštimat :worship: :worship: eh nimaš pojma....praš koga predn kej rečeš .)
Roky Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 ne nism kurbica!!!!! :closedeyes: nikol nism bla...in ne me žalt.....ne kurbarm se okol in se nkol nam.... :closedeyes: Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha mene bo raztrgal od smeha :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Fifty a se kej smeješ ? :D :D :D
_Fingi_ Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 ne nism kurbica!!!!! :closedeyes: nikol nism bla...in ne me žalt.....ne kurbarm se okol in se nkol nam.... :closedeyes: jah nism rekla jst to zame....lih spomnla sm se kaj je rekla no...kok si ti natančn... :D pomir se mal :winkiss: ka pa veš :P eh nimaš pojma....praš koga predn kej rečeš .) Zarečenga kruha se največ poje :devil: :devil: :devil: Hehe, lih uni smajliji: :yea2: :yea2: zravn tistga komada pa ne pašejo no ;) :P
Schmid87 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 Dons je to pršlo, Gorenjska 2007 gor piše mi še nismo tega dobl :( krneki :) ja dj je že znana osebnost :kva2: hoče kdo aftogram? :D who da fook ..... Amtić :) a ga ne poznaš? :D ja matic un no...DJ :D DJ moje joške :D
metuljcica46 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha mene bo raztrgal od smeha :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Fifty a se kej smeješ ? :D :D :D eh :closedeyes:
JMatic Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 DJ moje joške :D dj my booby? :))))))))
metuljcica46 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 Zarečenga kruha se največ poje :devil: :devil: :devil: Hehe, lih uni smajliji: :yea2: :yea2: zravn tistga komada pa ne pašejo no ;) :P blonđi ti bi mogu bit na moji strani :yes: eh...pač dobr ne paše tk zravn...ker ni rock ampak ql.. :winkiss: Day and night, I'm always by your side Cause I know, for sure, My love is real, my feelings pure, So take, a try, no need to ask me why Cause I know, it's true, I'm still in love with you I need a miracle, I wanna be your girl Give me a chance to see, that you are made for me! I need a miracle, please let me be your girl, One day you'll see,it can happen to me! I need a miracle,I wanna be your girl Give me a chance to see, that you were made for me! I need a miracle, please let me be your girl! One day you'll see, it can happens to me,can happen to me! O:-)
Roky Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 Hehe, lih uni smajliji: :yea2: :yea2: zravn tistga komada pa ne pašejo no ;) :P pa znaš ovo ti je sve eno in isto,nema veze samo da svira :D :D :D :lol1: Amtić :) a ga ne poznaš? :DDJ moje joške :D lol :lol: Stari sam še Umeka pa Kanzyania se v Dotiku manka pa bo ceu diskač :D eh :closedeyes: :lol1: :lol1: :004
_Fingi_ Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 blonđi ti bi mogu bit na moji strani :yes: eh...pač dobr ne paše tk zravn...ker ni rock ampak ql.. :winkiss: No vidš, sej veš kaj sm hotu povedat s temu, bravo :winkiss: :whistle: Na tvoji strani :P eh dej no ;) to se ti sam zdi da sm. Ops :blush: :blush: :eek:
metuljcica46 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 He`s making a list,and checking it twice,gonna find out who is naughty and nice,Santa Clause is coming to town :blush: VESEL in SREČEN BOŽIČ to all :004 metulčk :winkiss:
Schmid87 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha mene bo raztrgal od smeha :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Fifty a se kej smeješ ? :D :D :D yap :D hehe
Schmid87 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 eh mad driver, js tistga cajtnga nker na najdem :closedeyes: :) krneki. zdj pa ne morm sestrci pokazat k sva skp u cajtngu :) hehe
_LuX_ Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 (popravljeno) eh mad driver, js tistga cajtnga nker na najdem :closedeyes: :) krneki. zdj pa ne morm sestrci pokazat k sva skp u cajtngu :) hehe To morš bit na Gorenjski glas naročen da zravn dobiš. Sej če hočeš ga lohk nekam spravm pa ga dobiš enkrat :) . Popravljeno December 24, 2007. Popravil mad driver
Schmid87 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 To morš bit na Gorenjski glas naročen da zravn dobiš. Sej če hočeš ga lohk nekam spravm pa ga dobiš enkrat :) . sj smo naročeni na gorensk glas.. :) ampak ga dons nismo dobil :closedeyes: pršu je sam nedeljski dnevnik. pa položnca za tel. :)
Priporočene objave