metuljcica46 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 A je to name letel :eek: :krneki: :unsure: :blush: He, je več načinov, sam za izkazovanje da maš pa enga res rada.... je pa sam en taprau :devil: :devil: :devil: :P definitivno ne nate :004 ti si moj srčk blonđi no...veš da te nebi užalla :winkiss: res je....sam pač mam svoj mnenje...aja pol te nekdo NIMA rd........seejjjjj resss!!! :D men se zdi smešen že vse skp...umirammm(od smeha) :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
metuljcica46 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 Poj pa uni tvoji kolegici (vikendaška kurba al kva je že) reč nej pride pokazat kok zna imet rada ob teh lepih prazničnih dneh :lol1: :lol1: Boš ti vidla okol ušeč, a hočš cockslap? :D ehh pa če jo komi pozanm.....haha fantej v sredo mamo spet ladys night z zbiljskimi bejbikami....haha vi me pa anvte vidl kaka sm k sm res pjana :grrr :OK:
_Fingi_ Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 Dej, ti posodm kamero, pa pejte takrt na msn, live broadcast :whistle: :whistle:
Roky Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 definitivno ne nate :004 ti si moj srčk blonđi no...veš da te nebi užalla :winkiss: res je....sam pač mam svoj mnenje...aja pol te nekdo NIMA rd........seejjjjj resss!!! :D men se zdi smešen že vse skp...umirammm(od smeha) :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Jest bi prej reku, da za cirozo jeter :hmm: ehh pa če jo komi pozanm.....haha fantej v sredo mamo spet ladys night z zbiljskimi bejbikami....haha vi me pa anvte vidl kaka sm k sm res pjana :grrr :OK: Kdo je to reku?Res nam je problem tja pridt :rolleyes: pa itak smo te zdej že parkrat vidl pjano...nazadnje pred cca. 24uram :D
metuljcica46 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 Jest bi prej reku, da za cirozo jeter :hmm:Kdo je to reku?Res nam je problem tja pridt :rolleyes: pa itak smo te zdej že parkrat vidl pjano...nazadnje pred cca. 24uram :D eh ma ne... :rolleyes: :whistle: nop je ldys night...haha....si že predtstavlam kk bo ja :D
Roky Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 eh ma ne... :rolleyes: :whistle: nop je ldys night...haha....si že predtstavlam kk bo ja :D A mi pa neupamo dol uletet pa se usedt za vašo mizo? :D
metuljcica46 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 A mi pa neupamo dol uletet pa se usedt za vašo mizo? :D bomo pr eni doma :P :P no ja prej pa še v dotiku najbrž :yes: :OK:
Roky Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 bomo pr eni doma :P :P no ja prej pa še v dotiku najbrž :yes: :OK: A boste nage? :krneki:
Schmid87 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 se bom zamisnla :D NOT :lol1: :lol1: :lol1: ženske si težko kj zamislte ja.. toj treba že možgane uporablat :D eni ljudje majo tak ekstremen način :closedeyes: :D treba jih je parkrat okol ušes pa bo :OK: :lol1: opa.. grobi sex :)
Roky Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 ženske si težko kj zamislte ja.. toj treba že možgane uporablat :D A to majo tud akva? :D kva to pod dodatno opremo spada :lol1:
Schmid87 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 A to majo tud akva? :D kva to pod dodatno opremo spada :lol1: add-on :D
Roky Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 add-on :D Haha pa zih na sceno plug&play :D
metuljcica46 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 ženske si težko kj zamislte ja.. toj treba že možgane uporablat :D jp ene tvoje kolegice sploh nimajo možganov k ne vejo ka je karavan :slap: :lol1:
Schmid87 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 Haha pa zih na sceno plug&play :D in k končno mislš da bojo možgani delal.. se pokaže blue screen.. pa fatal error :D
metuljcica46 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 Dej, ti posodm kamero, pa pejte takrt na msn, live broadcast :whistle: :whistle: haha...ne ne to je privet :P :OK:
metuljcica46 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 ooo lejte ka mi je lih en motomarsovček napisu....iiiii :blush: " Kaj naj ti podarim za božička:avto, denar, prijateljstvo? Za prvi dve želji piši božičku,tretjo ti podarjam jaz." wiii :wub: kok mam rada vse motomarsovčke :004 ...
metuljcica46 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 waaaaa ne morš verjet ljudje so navalili....tolko smsov..ufff :rolleyes: se počutm prou pomembo :yea1: :lol1:
metuljcica46 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 sory fantje ampak enmu morm povedat...ne morm verjet kdo vse se ob praznikih spomne nate...nekdo k sm najmnaj pričakovala :P e veš fifty un k si če kupt 300c-ja :D (Matjaž) btw audija a5 je izklopu iz možnosti tk da ostajata samo 300c pa nissan 350z :worship: :worship: jej, upam da se pravilno odloč :kva2: :yes: k tip nkol ne piše prvi ne zdej je..in to tok šweet...oooo...se kr stopiš :wub: prej k sm bla pa 4 leta zacopana vanjga pa ne..eh tipi ste čudni, haha :D ja vsak se kasnej kesa...to dokazuje tut tist k ga vi žalte da je impotenten :BUA: B) :D sam mu je oproščeno, to že zdavnej...eni so pač res dobri ljudje :D
metuljcica46 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 Kva? tejki si ga bl na izi... haha blonđi mal dogaja...k se ti zdi neumno smšen vse skp :D pač ena zadevca niam veze razlagat no :D am pa tok ldi se nate spomne... :blush: že morš bit vesel :yea1:
JMatic Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 (popravljeno) sory fantje ampak enmu morm povedat...ne morm verjet kdo vse se ob praznikih spomne nate...nekdo k sm najmnaj pričakovala :P e veš fifty un k si če kupt 300c-ja :D (Matjaž) btw audija a5 je izklopu iz možnosti tk da ostajata samo 300c pa nissan 350z :worship: :worship: jej, upam da se pravilno odloč :kva2: :yes: k tip nkol ne piše prvi ne zdej je..in to tok šweet...oooo...se kr stopiš :wub: prej k sm bla pa 4 leta zacopana vanjga pa ne..eh tipi ste čudni, haha :D ja vsak se kasnej kesa...to dokazuje tut tist k ga vi žalte da je impotenten :BUA: B) :D sam mu je oproščeno, to že zdavnej...eni so pač res dobri ljudje :D kdoj pol cudn... Popravljeno December 24, 2007. Popravil mitofreak
metuljcica46 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 kdoj pol cudn... pa če je bil motokrosist, pa blond pa modre učke pa ufff....nam naštevala :wub: res luškan prjazn tip za povrh vsega pa še štajerc kaj čš boljšga...popolna kombinacija :OK: perfect match :P
Čamac Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 haha blonđi mal dogaja...k se ti zdi neumno smšen vse skp :D pač ena zadevca niam veze razlagat no :D am pa tok ldi se nate spomne... :blush: že morš bit vesel :yea1: zakaj pa pol razlagaš čez celo stran pa sama sebi odgovarjaš? :unsure: haha blonđi mal dogaja...k se ti zdi neumno smšen vse skp :D pač ena zadevca niam veze razlagat no :D am pa tok ldi se nate spomne... :blush: že morš bit vesel :yea1: eee božični večer je torej tvoj dan :D no saj prav, en dan v letu pa ja more bit posebn pa se dosti ljudi spomnit a ne :D saj še malo pa bo silvestrovo, boš spet dobla kak mesič :D haha ne zamerit punčka, malo šale :winkiss:
metuljcica46 Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 zakaj pa pol razlagaš čez celo stran pa sama sebi odgovarjaš? :unsure: eee božični večer je torej tvoj dan :D no saj prav, en dan v letu pa ja more bit posebn pa se dosti ljudi spomnit a ne :D saj še malo pa bo silvestrovo, boš spet dobla kak mesič :D haha ne zamerit punčka, malo šale :winkiss: mah ne evm sm čudna veš...pravjo da sm čustveno neuravnovešena..pa da..hm bom raj tih ker nikol ne veš....ja bom tih no :D ja rse je moj dan, moj najljubši dan v letu...poleg mojga rojstnega dne seveda :P vem vem kaj mislš povedat :lol1: :kva2: :yes: TUT TEB ŽELIM VESEL BOŽIČ :004
_Fingi_ Objavljeno December 24, 2007 Objavljeno December 24, 2007 pa če je bil motokrosist, pa blond pa modre učke pa ufff....nam naštevala :wub: res luškan prjazn tip za povrh vsega pa še štajerc kaj čš boljšga...popolna kombinacija :OK: perfect match :P Ha, se prav morm sam še motokros začet trenirat :blush: zakaj pa pol razlagaš čez celo stran pa sama sebi odgovarjaš? :unsure: Haha :lol1: :lol1: oh, to jo ti sploh ne razumeš :slap: :lol1: :lol1: ženska pač :whistle: :kva1:
Priporočene objave