Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno
A je to name letel :eek: :krneki: :unsure: :blush:

He, je več načinov, sam za izkazovanje da maš pa enga res rada.... je pa sam en taprau :devil: :devil: :devil: :P

definitivno ne nate :004 ti si moj srčk blonđi no...veš da te nebi užalla :winkiss:

res je....sam pač mam svoj mnenje...aja pol te nekdo NIMA rd........seejjjjj resss!!! :D men se zdi smešen že vse skp...umirammm(od smeha) :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno
Poj pa uni tvoji kolegici (vikendaška kurba al kva je že) reč nej pride pokazat kok zna imet rada ob teh lepih prazničnih dneh :lol1: :lol1:

Boš ti vidla okol ušeč, a hočš cockslap? :D

ehh pa če jo komi pozanm.....haha fantej v sredo mamo spet ladys night z zbiljskimi bejbikami....haha vi me pa anvte vidl kaka sm k sm res pjana :grrr :OK:

Objavljeno

Dej, ti posodm kamero, pa pejte takrt na msn, live broadcast :whistle: :whistle:

Objavljeno
definitivno ne nate :004 ti si moj srčk blonđi no...veš da te nebi užalla :winkiss:

res je....sam pač mam svoj mnenje...aja pol te nekdo NIMA rd........seejjjjj resss!!! :D men se zdi smešen že vse skp...umirammm(od smeha) :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Jest bi prej reku, da za cirozo jeter :hmm:

ehh pa če jo komi pozanm.....haha fantej v sredo mamo spet ladys night z zbiljskimi bejbikami....haha vi me pa anvte vidl kaka sm k sm res pjana :grrr :OK:

Kdo je to reku?Res nam je problem tja pridt :rolleyes: pa itak smo te zdej že parkrat vidl pjano...nazadnje pred cca. 24uram :D

Objavljeno
Jest bi prej reku, da za cirozo jeter :hmm:

Kdo je to reku?Res nam je problem tja pridt :rolleyes: pa itak smo te zdej že parkrat vidl pjano...nazadnje pred cca. 24uram :D

eh ma ne... :rolleyes: :whistle:

nop je ldys night...haha....si že predtstavlam kk bo ja :D

Objavljeno
eh ma ne... :rolleyes: :whistle:

nop je ldys night...haha....si že predtstavlam kk bo ja :D

A mi pa neupamo dol uletet pa se usedt za vašo mizo? :D

Objavljeno
A mi pa neupamo dol uletet pa se usedt za vašo mizo? :D

bomo pr eni doma :P :P

no ja prej pa še v dotiku najbrž :yes: :OK:

Objavljeno
bomo pr eni doma :P :P

no ja prej pa še v dotiku najbrž :yes: :OK:

A boste nage? :krneki:

Objavljeno
se bom zamisnla :D NOT :lol1: :lol1: :lol1:

ženske si težko kj zamislte ja.. toj treba že možgane uporablat :D

eni ljudje majo tak ekstremen način :closedeyes: :D

treba jih je parkrat okol ušes pa bo :OK: :lol1:

opa.. grobi sex :)

Objavljeno

A to majo tud akva? :D kva to pod dodatno opremo spada :lol1:

Objavljeno
A to majo tud akva? :D kva to pod dodatno opremo spada :lol1:

add-on :D

Objavljeno
add-on :D

Haha pa zih na sceno plug&play :D

Objavljeno

jp ene tvoje kolegice sploh nimajo možganov k ne vejo ka je karavan :slap: :lol1:

Objavljeno
Haha pa zih na sceno plug&play :D

in k končno mislš da bojo možgani delal.. se pokaže blue screen.. pa fatal error :D

Objavljeno
Dej, ti posodm kamero, pa pejte takrt na msn, live broadcast :whistle: :whistle:

haha...ne ne to je privet :P :OK:

Objavljeno

ooo lejte ka mi je lih en motomarsovček napisu....iiiii :blush:

" Kaj naj ti podarim za božička:avto, denar, prijateljstvo? Za prvi dve želji piši božičku,tretjo ti podarjam jaz." wiii :wub: kok mam rada vse motomarsovčke :004 ...

Objavljeno

waaaaa ne morš verjet ljudje so navalili....tolko smsov..ufff :rolleyes: se počutm prou pomembo :yea1: :lol1:

Objavljeno

sory fantje ampak enmu morm povedat...ne morm verjet kdo vse se ob praznikih spomne nate...nekdo k sm najmnaj pričakovala :P

e veš fifty un k si če kupt 300c-ja :D (Matjaž) btw audija a5 je izklopu iz možnosti tk da ostajata samo 300c pa nissan 350z :worship: :worship: jej, upam da se pravilno odloč :kva2:

:yes:

k tip nkol ne piše prvi ne zdej je..in to tok šweet...oooo...se kr stopiš :wub:

prej k sm bla pa 4 leta zacopana vanjga pa ne..eh tipi ste čudni, haha :D

ja vsak se kasnej kesa...to dokazuje tut tist k ga vi žalte da je impotenten :BUA:

B) :D

sam mu je oproščeno, to že zdavnej...eni so pač res dobri ljudje :D

Objavljeno
Kva? tejki si ga bl na izi...

haha blonđi mal dogaja...k se ti zdi neumno smšen vse skp :D pač ena zadevca niam veze razlagat no :D

am pa tok ldi se nate spomne... :blush: že morš bit vesel :yea1:

Objavljeno (popravljeno)
sory fantje ampak enmu morm povedat...ne morm verjet kdo vse se ob praznikih spomne nate...nekdo k sm najmnaj pričakovala :P

e veš fifty un k si če kupt 300c-ja :D (Matjaž) btw audija a5 je izklopu iz možnosti tk da ostajata samo 300c pa nissan 350z :worship: :worship: jej, upam da se pravilno odloč :kva2:

:yes:

k tip nkol ne piše prvi ne zdej je..in to tok šweet...oooo...se kr stopiš :wub:

prej k sm bla pa 4 leta zacopana vanjga pa ne..eh tipi ste čudni, haha :D

ja vsak se kasnej kesa...to dokazuje tut tist k ga vi žalte da je impotenten :BUA:

B) :D

sam mu je oproščeno, to že zdavnej...eni so pač res dobri ljudje :D

kdoj pol cudn...

Popravljeno . Popravil mitofreak
Objavljeno
kdoj pol cudn...

pa če je bil motokrosist, pa blond pa modre učke pa ufff....nam naštevala :wub:

res luškan prjazn tip za povrh vsega pa še štajerc kaj čš boljšga...popolna kombinacija :OK: perfect match :P

Objavljeno
haha blonđi mal dogaja...k se ti zdi neumno smšen vse skp :D pač ena zadevca niam veze razlagat no :D

zakaj pa pol razlagaš čez celo stran pa sama sebi odgovarjaš? :unsure:

eee božični večer je torej tvoj dan :D no saj prav, en dan v letu pa ja more bit posebn pa se dosti ljudi spomnit a ne :D saj še malo pa bo silvestrovo, boš spet dobla kak mesič :D haha ne zamerit punčka, malo šale :winkiss:

Objavljeno

eee božični večer je torej tvoj dan :D no saj prav, en dan v letu pa ja more bit posebn pa se dosti ljudi spomnit a ne :D saj še malo pa bo silvestrovo, boš spet dobla kak mesič :D haha ne zamerit punčka, malo šale :winkiss:

mah ne evm sm čudna veš...pravjo da sm čustveno neuravnovešena..pa da..hm bom raj tih ker nikol ne veš....ja bom tih no :D

ja rse je moj dan, moj najljubši dan v letu...poleg mojga rojstnega dne seveda :P

vem vem kaj mislš povedat :lol1: :kva2: :yes:

TUT TEB ŽELIM VESEL BOŽIČ :004

Objavljeno
pa če je bil motokrosist, pa blond pa modre učke pa ufff....nam naštevala :wub:

res luškan prjazn tip za povrh vsega pa še štajerc kaj čš boljšga...popolna kombinacija :OK: perfect match :P

Ha, se prav morm sam še motokros začet trenirat :blush:

Haha :lol1: :lol1:

oh, to jo ti sploh ne razumeš :slap: :lol1: :lol1: ženska pač :whistle: :kva1:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!