metuljcica46 Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 In kak je blo...? je blo kaj akcije...? mislim čebelce pa to? :naughty: kake akcije??? ma so bli zamorjeni...sam jst sm pa darilce dobila :P :P :whistle: sam je blo ful dost folka...kr neki novih :unsure: (ne motosvetovcov :BUA: ) spet ni blo smeha k tebe ni blo :D B) :( ej mitofreak ti jutr tist pošlem se mi ne da dons s tem ubadat.......pa še neki kao da ti nimaš privilegijev.....ne vem kdo je mene včer objev k sm bla res slabe volje ;) :whistle:
Sončece Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 (popravljeno) ma so bli zamorjeni... Pa ne čist vsi :naughty: Ste šli pa kmal domov :hmm: Popravljeno Julij 26, 2007. Popravil Sončece
metuljcica46 Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 Pa ne čist vsi :naughty: Ste šli pa kmal domov :hmm: ja no ne čist vsi ja ;) ma ja lej jst sm šla k mam jutr šiht zutri....pa vem da morm najprej še MS pregledat predn grem spat.... B) sj uni so pa baje kuj za mano šli ja... :unsure:
Sončece Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 So se le spravili vn iz teme :naughty: Ti je uspelo dokončati sladoled?
metuljcica46 Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 :naughty: pomoje si me sploh ne upajo zajebavat če tebe ni zravn....čeprou morm priznt da dons je še mene neki medel...sm bla neki huda na Rokyja...sam je blo pol ql ;) ker dj me skoz hecajo ka tok hit govorim....ja jebat ga....me bodo že poslušal če me hočjo :D :grim
metuljcica46 Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 Prideš do mene bova en drugega potešila...khhhhhhm potolažila :naughty: :whistle: mah k bi blo tko preprost... :( sj ti naslednjič na zbiljah razložim....oziroma si najbrž že sam pogruntu.....si pametn dečko...
JMatic Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 In kak je blo...? je blo kaj akcije...? mislim čebelce pa to? :naughty: joj kjes biu ti clovk :> kake akcije??? ma so bli zamorjeni...sam jst sm pa darilce dobila :P :P :whistle: sam je blo ful dost folka...kr neki novih :unsure: (ne motosvetovcov :BUA: ) spet ni blo smeha k tebe ni blo :D B) :( ej mitofreak ti jutr tist pošlem se mi ne da dons s tem ubadat.......pa še neki kao da ti nimaš privilegijev.....ne vem kdo je mene včer objev k sm bla res slabe volje ;) :whistle: akcije akcije :> ja lohk ju3 np kdo, kaj, kasni privilegiji? Pa ne čist vsi :naughty: Ste šli pa kmal domov :hmm: zdele smo prsli hehe :>
JMatic Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 ej roki a je mene na taprvi "sikani" kj posrek nesl ? ker sm meu res filing da mi guma plese k sm dau gas sred ovinka :>
Sončece Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 zdele smo prsli hehe :> Si se še kaj kasneje naslajal? :naughty:
JMatic Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 ne to ne :> mal smo se lupckal pa dolckal :> ne sj ne hehe :> jest sm biu se kr u komi ...ko je jedla sladoled ....WAAAAAAAAA :> nice to have met you :>
Sončece Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 Enako, sam drugič bod oblečen kot se spodobi :lol1:
JMatic Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 Enako, sam drugič bod oblečen kot se spodobi :lol1: hahah bom :> oblubim :> no zdj sm instalirou ACDSEe za metulcijo... zdj grem pa spat nc bejba :> papa :krneki:
Sončece Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 Je bla spet kurbarija k mene ni blo... So sam v temo bežal :whistle: ...tkole ne bo šlo več... se jim boš pridružu? :naughty:
Sončece Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 No ja bi, če bi blo kaj 25L+ :whistle: Glih seštevek dveh skp :lol1:
Roky Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 pomoje si me sploh ne upajo zajebavat če tebe ni zravn....čeprou morm priznt da dons je še mene neki medel...sm bla neki huda na Rokyja...sam je blo pol ql ;) Kdaj pa ti name nisi hehe :) mah dons sm biu že tko jezn na ceu svet...Sam sej bo bolš :P ej roki a je mene na taprvi "sikani" kj posrek nesl ? ker sm meu res filing da mi guma plese k sm dau gas sred ovinka :> Aham...sm tud jest opazu, da si šu mal cik cak...Aveš tko kokr sm jest pokazov kuko gre baba iz gostilne pa kuko tip :lol1: :lol1: ne to ne :> mal smo se lupckal pa dolckal :> Khm...Je moj ledr zanimiv ane :lol1:
_Fingi_ Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 Heh, tud jest sm doma... lahko noč :winkiss: aja, pa frej sm zdej :whistle:
Sončece Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 aja, pa frej sm zdej :whistle: To je blo pa že večkrat slišat :whistle:
Sončece Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 hahah bom :> oblubim :> no zdj sm instalirou ACDSEe za metulcijo... zdj grem pa spat nc bejba :> papa :krneki: No le glej. :evilgrin: Kar se pa slikce tiče upam, da se uskladita in da bo obema zadovoljiva :whistle:
Schmid87 Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 evo mene doma.. spet sm se mogu z odprtmu vizirjam furat :headbang: :D mah dons ste bli usi čudni.. od prvega do zadnga.. :D itq sm vs izloči.. in to clo 2x.. haha.. enkrat je z mano saj mitofreak držov.. u nasledno sm biu pa sam.. sj ane. ampak poj sm se spet prdružu :D
metuljcica46 Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 hahah bom :> oblubim :> no zdj sm instalirou ACDSEe za metulcijo... zdj grem pa spat nc bejba :> papa :krneki: eh hvala ti...ti pol pošlem....dele šibam na šiht :closedeyes: sam se pa že bolš počutm...k včer zvečer je bal kriza...... ne morš verjet kok pogovor pomaga....hvala vsem še enkrat k mi stojite ob strani...sj počas se bom pobrala pa bo... ;)
metuljcica46 Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 evo mene doma.. spet sm se mogu z odprtmu vizirjam furat :headbang: :Dmah dons ste bli usi čudni.. od prvega do zadnga.. :D itq sm vs izloči.. in to clo 2x.. haha.. enkrat je z mano saj mitofreak držov.. u nasledno sm biu pa sam.. sj ane. ampak poj sm se spet prdružu :D mah čudni s tabo vred :P ja pa še zameru si mi... :( .......ampak sj vem boš dons že pozabu B)
Roky Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 Jutro :yawn: Sm že na šihtu, hehe....Fantje in dekleta a dons naš Zbiljski kofe prestavmo rajš na Kranjsko noč pa se tm dobimo na piru?Kok,Fingi,mitofreak,Fifty a boste pršli kej pogledat dons zvečer v mest, da kšno rečemo? :)
JMatic Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 Jutro :yawn: Sm že na šihtu, hehe....Fantje in dekleta a dons naš Zbiljski kofe prestavmo rajš na Kranjsko noč pa se tm dobimo na piru?Kok,Fingi,mitofreak,Fifty a boste pršli kej pogledat dons zvečer v mest, da kšno rečemo? :) z veseljem, sam sm na morju:> okol treh grem :>
JMatic Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 No le glej. :evilgrin: Kar se pa slikce tiče upam, da se uskladita in da bo obema zadovoljiva :whistle: bmo jo jest pofotoshopou :> bo zadovoljiva haha
Sončece Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 bmo jo jest pofotoshopou :> bo zadovoljiva haha Glej, da ne bo preveč umetna :whistle:
Priporočene objave