Schmid87 Objavljeno Januar 4, 2008 Objavljeno Januar 4, 2008 mah, frej sm dons :P pa mi je čist fajn :D P.S. lik maj kou :D lol .. taj bla dobra roky :D hehe
Roky Objavljeno Januar 4, 2008 Objavljeno Januar 4, 2008 mah, frej sm dons :P pa mi je čist fajn :D P.S. lik maj kou :D lol .. taj bla dobra roky :D hehe Aja hehe LOOOOOOL, kje si se pa zdele tole spomnu hahaha :D kera budala bi to reku,jao :D :D :D :D
Schmid87 Objavljeno Januar 4, 2008 Objavljeno Januar 4, 2008 Aja heheLOOOOOOL, kje si se pa zdele tole spomnu hahaha :D kera budala bi to reku,jao :D :D :D :D yap :D haha :D ja.. nevem kera budala je to izjavla :P lik maj kou :D haha.. js sm mislu d bom dol padu od smeha :D js sm kuj mislu "kou" kot "kurac" :D sam poj črkuješ kou = C-O-W :D ahhaha.. takr sm pa umru :D
Roky Objavljeno Januar 4, 2008 Objavljeno Januar 4, 2008 yap :D haha :D ja.. nevem kera budala je to izjavla :P lik maj kou :D haha.. js sm mislu d bom dol padu od smeha :D js sm kuj mislu "kou" kot "kurac" :D sam poj črkuješ kou = C-O-W :D ahhaha.. takr sm pa umru :D Haha takrt je biu Kok pomoje zravn tud k mi ni blo nč jasn haha :D pa na unih ležalnikih smo zdel...oh poletje :rolleyes: :D Čeprov najbl se te pa spomnem da si umirov od smeha takrat zvečer na Zbilah k smo se zajebaval glede poospeta pa doovde playerja k sm reku luked d diplej :D
Schmid87 Objavljeno Januar 4, 2008 Objavljeno Januar 4, 2008 Haha takrt je biu Kok pomoje zravn tud k mi ni blo nč jasn haha :D pa na unih ležalnikih smo zdel...oh poletje :rolleyes: :DČeprov najbl se te pa spomnem da si umirov od smeha takrat zvečer na Zbilah k smo se zajebaval glede poospeta pa doovde playerja k sm reku luked d diplej :D pumoje je biu Đufko zravn.. pa sedel smo tm spodej, k so ble marele ponavad, kuj zravn labodov :D itak pa sploh ni važn ke smo sedel :) funny je blo :D ja.. tist od tvoje angleščine sm pa umru ane.. :D fak.. nism mogu dihat. sj Đufko ni biu skor nč bolši.. ampak js sm se pa skor zadušu :alien1: :D
Roky Objavljeno Januar 4, 2008 Objavljeno Januar 4, 2008 pumoje je biu Đufko zravn.. pa sedel smo tm spodej, k so ble marele ponavad, kuj zravn labodov :D itak pa sploh ni važn ke smo sedel :) funny je blo :Dja.. tist od tvoje angleščine sm pa umru ane.. :D fak.. nism mogu dihat. sj Đufko ni biu skor nč bolši.. ampak js sm se pa skor zadušu :alien1: :D Hehe, sam, da se razumemo...takrat sm se zajebavov z tistmu luked d diplej...da nista vidva resn mislna haha :D
Schmid87 Objavljeno Januar 4, 2008 Objavljeno Januar 4, 2008 riiiiiiight :D zajebavov ja.. :D suuuuuure :>
JMatic Objavljeno Januar 4, 2008 Objavljeno Januar 4, 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ker nick :))))))))))))))))))))))))
Schmid87 Objavljeno Januar 4, 2008 Objavljeno Januar 4, 2008 hahahha :D pa so ti ga spremenil :D funny :D
Roky Objavljeno Januar 4, 2008 Objavljeno Januar 4, 2008 riiiiiiight :D zajebavov ja.. :D suuuuuure :> :grim takrt sm se res :D aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ker nick :)))))))))))))))))))))))) LOOOOOOOL, glavn, da te bo zj en uprašov kašn nick pa maš na MS ti pa "im a ridah" :lol1: jest sm mislu, da si se zajebavov :D
JMatic Objavljeno Januar 4, 2008 Objavljeno Januar 4, 2008 :grim takrt sm se res :D LOOOOOOOL, glavn, da te bo zj en uprašov kašn nick pa maš na MS ti pa "im a ridah" :lol1: jest sm mislu, da si se zajebavov :D hahah nope :)
Schmid87 Objavljeno Januar 4, 2008 Objavljeno Januar 4, 2008 :grim takrt sm se res :D LOOOOOOOL, glavn, da te bo zj en uprašov kašn nick pa maš na MS ti pa "im a ridah" :lol1: jest sm mislu, da si se zajebavov :D IM A Ridah :D IMAR :D haha.. eeeeeee, đes ti men IMARee :D **shake hands** :D haha
Schmid87 Objavljeno Januar 4, 2008 Objavljeno Januar 4, 2008 pfft... sik cez zgorne zobe :) haha :D zdj saj vem kuko je to.. glede na to d si takrt pokazov :D
_Fingi_ Objavljeno Januar 4, 2008 Objavljeno Januar 4, 2008 Roky, sorči k nism odpisou, sej veš, kukr je pr men u navadi sm kešles :blush: :blush: aj blo kej nujnga? Sm biu na šiht :ninja: :blush: :blink:
Roky Objavljeno Januar 5, 2008 Objavljeno Januar 5, 2008 Roky, sorči k nism odpisou, sej veš, kukr je pr men u navadi sm kešles :blush: :blush: aj blo kej nujnga? Sm biu na šiht :ninja: :blush: :blink: Ah ne ni blo nč nujnga, sam neki sm mislu prašat ampak je že uredu :) Dobr zutrej :whistle: :whistle: Hej ho :)
Roky Objavljeno Januar 5, 2008 Objavljeno Januar 5, 2008 uacap wazaaaaaaaaap my nigga :D :D :D metuljcica46 je spet pjana :slap:
Priporočene objave