Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno

ne bi vedu...... me ni :)

Objavljeno

you're breaking my ballz :P

Objavljeno

llik maj boloks :D

Objavljeno

Kva pa teb dogaja hehehe :D

Objavljeno

mah, frej sm dons :P pa mi je čist fajn :D

P.S. lik maj kou :D lol .. taj bla dobra roky :D hehe

Objavljeno
mah, frej sm dons :P pa mi je čist fajn :D

P.S. lik maj kou :D lol .. taj bla dobra roky :D hehe

Aja hehe

LOOOOOOL, kje si se pa zdele tole spomnu hahaha :D kera budala bi to reku,jao :D :D :D :D

Objavljeno
Aja hehe

LOOOOOOL, kje si se pa zdele tole spomnu hahaha :D kera budala bi to reku,jao :D :D :D :D

yap :D

haha :D ja.. nevem kera budala je to izjavla :P lik maj kou :D haha.. js sm mislu d bom dol padu od smeha :D js sm kuj mislu "kou" kot "kurac" :D sam poj črkuješ kou = C-O-W :D ahhaha.. takr sm pa umru :D

Objavljeno
yap :D

haha :D ja.. nevem kera budala je to izjavla :P lik maj kou :D haha.. js sm mislu d bom dol padu od smeha :D js sm kuj mislu "kou" kot "kurac" :D sam poj črkuješ kou = C-O-W :D ahhaha.. takr sm pa umru :D

Haha takrt je biu Kok pomoje zravn tud k mi ni blo nč jasn haha :D pa na unih ležalnikih smo zdel...oh poletje :rolleyes: :D

Čeprov najbl se te pa spomnem da si umirov od smeha takrat zvečer na Zbilah k smo se zajebaval glede poospeta pa doovde playerja k sm reku luked d diplej :D

Objavljeno
Haha takrt je biu Kok pomoje zravn tud k mi ni blo nč jasn haha :D pa na unih ležalnikih smo zdel...oh poletje :rolleyes: :D

Čeprov najbl se te pa spomnem da si umirov od smeha takrat zvečer na Zbilah k smo se zajebaval glede poospeta pa doovde playerja k sm reku luked d diplej :D

pumoje je biu Đufko zravn.. pa sedel smo tm spodej, k so ble marele ponavad, kuj zravn labodov :D itak pa sploh ni važn ke smo sedel :) funny je blo :D

ja.. tist od tvoje angleščine sm pa umru ane.. :D fak.. nism mogu dihat. sj Đufko ni biu skor nč bolši.. ampak js sm se pa skor zadušu :alien1: :D

Objavljeno
pumoje je biu Đufko zravn.. pa sedel smo tm spodej, k so ble marele ponavad, kuj zravn labodov :D itak pa sploh ni važn ke smo sedel :) funny je blo :D

ja.. tist od tvoje angleščine sm pa umru ane.. :D fak.. nism mogu dihat. sj Đufko ni biu skor nč bolši.. ampak js sm se pa skor zadušu :alien1: :D

Hehe, sam, da se razumemo...takrat sm se zajebavov z tistmu luked d diplej...da nista vidva resn mislna haha :D

Objavljeno

riiiiiiight :D zajebavov ja.. :D suuuuuure :>

Objavljeno

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ker nick :))))))))))))))))))))))))

Objavljeno

hahahha :D pa so ti ga spremenil :D funny :D

Objavljeno

haha res je funny :)

Objavljeno
riiiiiiight :D zajebavov ja.. :D suuuuuure :>

:grim takrt sm se res :D

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ker nick :))))))))))))))))))))))))

LOOOOOOOL, glavn, da te bo zj en uprašov kašn nick pa maš na MS ti pa "im a ridah" :lol1: jest sm mislu, da si se zajebavov :D

Objavljeno

LOOOOOOOL, glavn, da te bo zj en uprašov kašn nick pa maš na MS ti pa "im a ridah" :lol1: jest sm mislu, da si se zajebavov :D

hahah

nope :)

Objavljeno

IM A Ridah :D IMAR :D haha.. eeeeeee, đes ti men IMARee :D **shake hands** :D haha

Objavljeno

pfft... sik cez zgorne zobe :)

Objavljeno
pfft... sik cez zgorne zobe :)

haha :D zdj saj vem kuko je to.. glede na to d si takrt pokazov :D

Objavljeno

Roky, sorči k nism odpisou, sej veš, kukr je pr men u navadi sm kešles :blush: :blush: aj blo kej nujnga? Sm biu na šiht :ninja: :blush: :blink:

Objavljeno

kle sneg nč ne pada..

Objavljeno

Dobr zutrej :whistle: :whistle:

Objavljeno
Roky, sorči k nism odpisou, sej veš, kukr je pr men u navadi sm kešles :blush: :blush: aj blo kej nujnga? Sm biu na šiht :ninja: :blush: :blink:

Ah ne ni blo nč nujnga, sam neki sm mislu prašat ampak je že uredu :)

Dobr zutrej :whistle: :whistle:

Hej ho :)

Objavljeno

uacap

Objavljeno
uacap

wazaaaaaaaaap my nigga :D :D :D

metuljcica46 je spet pjana :slap:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!