metuljcica46 Objavljeno Januar 5, 2008 Objavljeno Januar 5, 2008 a mam sploh kej za komentirat :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :kva2:
Roky Objavljeno Januar 5, 2008 Objavljeno Januar 5, 2008 a mam sploh kej za komentirat :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: Sej vrjamem, da nemorš....tud jest tipke težk iščem k sm nasekan :headbang:
metuljcica46 Objavljeno Januar 5, 2008 Objavljeno Januar 5, 2008 Sej vrjamem, da nemorš....tud jest tipke težk iščem k sm nasekan :headbang: :headbang: :headbang: :lol1: :lol1: ja jst tipke, ti kej druzga težk najdš k si nasekan..sj vemo ka je blo za nov let k sta jovo pa petnula uletela :lol1: :lol1: :lol1:
Roky Objavljeno Januar 5, 2008 Objavljeno Januar 5, 2008 :headbang: :headbang: :lol1: :lol1: ja jst tipke, ti kej druzga težk najdš k si nasekan..sj vemo ka je blo za nov let k sta jovo pa petnula uletela :lol1: :lol1: :lol1: Ti vsevednica, a mi lahk razložiš KAJ JE BILO? Me prov zanima, k si že tok pametna :trance_33_sleep: da nam jest kej reku no... :trance_33_sleep:
metuljcica46 Objavljeno Januar 5, 2008 Objavljeno Januar 5, 2008 Ti vsevednica, a mi lahk razložiš KAJ JE BILO? Me prov zanima, k si že tok pametna :trance_33_sleep: da nam jest kej reku no... :trance_33_sleep: haha...dj bom pa jst rekla kok si se razpizdu...dj se še mal no :lol1: :lol1: jst vem sam tok kokr ste kle gor napisal ;) torej skor nč :D
Roky Objavljeno Januar 5, 2008 Objavljeno Januar 5, 2008 haha...dj bom pa jst rekla kok si se razpizdu...dj se še mal no :lol1: :lol1: jst vem sam tok kokr ste kle gor napisal ;) torej skor nč :D Hahahahaha kok smešn :slap: če govoriš stvari k so se sicer zgodile ampak jih ne poznaš !!!!
Schmid87 Objavljeno Januar 5, 2008 Objavljeno Januar 5, 2008 :headbang: :headbang: :lol1: :lol1: ja jst tipke, ti kej druzga težk najdš k si nasekan..sj vemo ka je blo za nov let k sta jovo pa petnula uletela :lol1: :lol1: :lol1: hmm, js tut nevem kvaj blo (tko da razloži bitte) :) najprej sm js not uletu za ene 5min.. poj sm šu pa đufkota oz. jovota oz. mitofreaka oz. im_a_ridah-a zbudit :D poj sva pa oba not uletela.. :)
Roky Objavljeno Januar 5, 2008 Objavljeno Januar 5, 2008 hmm, js tut nevem kvaj blo (tko da razloži bitte) :) najprej sm js not uletu za ene 5min.. poj sm šu pa đufkota oz. jovota oz. mitofreaka oz. im_a_ridah-a zbudit :D poj sva pa oba not uletela.. :) Aveš pa kr ropota stvari k jih neve :D
Schmid87 Objavljeno Januar 5, 2008 Objavljeno Januar 5, 2008 js se grem tuškat :P se gre kdo z mano? :rolleyes: :rolleyes: :friend2: :wub: Aveš pa kr ropota stvari k jih neve :D pač je baba.. kva morš :D
Roky Objavljeno Januar 5, 2008 Objavljeno Januar 5, 2008 js se grem tuškat :P se gre kdo z mano? :rolleyes: :rolleyes: :friend2: :wub:pač je baba.. kva morš :D Jeeeeeeeeeeest :wub: a te bom lahk po hrbtu umil :whistle: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Schmid87 Objavljeno Januar 5, 2008 Objavljeno Januar 5, 2008 Jeeeeeeeeeeest :wub: a te bom lahk po hrbtu umil :whistle: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: si že prepozn :closedeyes: grem jim js zdj na šiht mal pomagat :D grem mal gume pa bencin nucat :D haha
Roky Objavljeno Januar 5, 2008 Objavljeno Januar 5, 2008 si že prepozn :closedeyes: grem jim js zdj na šiht mal pomagat :D grem mal gume pa bencin nucat :D haha A še dons morš it :slap: ja no,res je sobota ja :D
_Misko_ Objavljeno Januar 5, 2008 Objavljeno Januar 5, 2008 (popravljeno) si že prepozn :closedeyes: grem jim js zdj na šiht mal pomagat :D grem mal gume pa bencin nucat :D haha Pa cesto zlizat :naughty: Uživej :yea1: p.s a furate do vodic? Popravljeno Januar 5, 2008. Popravil _Misko_
_LuX_ Objavljeno Januar 5, 2008 Objavljeno Januar 5, 2008 Dons se je pa zakon furat, k je poledica :D
_Misko_ Objavljeno Januar 5, 2008 Objavljeno Januar 5, 2008 Dons se je pa zakon furat, k je poledica :D res je sm sprobavu s sestrinmu avtom duma pa kr drsi z ročno :D
_Fingi_ Objavljeno Januar 5, 2008 Objavljeno Januar 5, 2008 Ne vrjamem da furajo do vodic, kukr se spomnem je to že LJ občina? če je, pol sm 99% da ne :whistle:
Schmid87 Objavljeno Januar 5, 2008 Objavljeno Januar 5, 2008 A še dons morš it :slap: ja no,res je sobota ja :D sm že back :D in blo je super :P Pa cesto zlizat :naughty: Uživej :yea1: p.s a furate do vodic? nop, ne furamo v vodice :) Dons se je pa zakon furat, k je poledica :D :grim :grim :OK: :yea1: Ne vrjamem da furajo do vodic, kukr se spomnem je to že LJ občina? če je, pol sm 99% da ne :whistle: imaš prav :D
Schmid87 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 ke ste folk? :) a še usi spite :P al že bedite :) js grem na šiht.. sm mislu d sm frj, pa nism :D tko da.. fajn se mjte :D adios
metuljcica46 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 ke ste folk? :) a še usi spite :P al že bedite :) js grem na šiht.. sm mislu d sm frj, pa nism :D tko da.. fajn se mjte :D adios a si ti like zalublen po tanovem???? :P :D
Roky Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 ke ste folk? :) a še usi spite :P al že bedite :) js grem na šiht.. sm mislu d sm frj, pa nism :D tko da.. fajn se mjte :D adios Jest sm že spet od 8ih pokonc :slap: Gledam The Great Escape :)
_Fingi_ Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 Jest sm pa zdele kidov k neumn :doze: Cel dvoriše, pa še vse kar je ceste skoz gozd... sej veste kolk je to... in use zamrznen :slap: Roke mi bojo pa preč padle an :wacko:
Schmid87 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 zdj sm pa spet dam pršu :) tist k me je prj zbudu nj ga dons nadomeščam, se je zmotu pr urniku.. in je on rezerva. tko da, zdj sm pa js rezerva :D delam poj zvečer.. a si ti like zalublen po tanovem???? :P :D ? ne.. Jest sm že spet od 8ih pokonc :slap: Gledam The Great Escape :) kr že od osmih.. js sm takrt še z odprtimi ustam spau.. pa slina mi je prkraj vn tekla :) Jest sm pa zdele kidov k neumn :doze: Cel dvoriše, pa še vse kar je ceste skoz gozd... sej veste kolk je to... in use zamrznen :slap: Roke mi bojo pa preč padle an :wacko: hehe :) sam s soljo bi posu tm po cest.. itak se bo use stajal.. sj ni tok mrz da bi zmrznl :)
JMatic Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 u madona zdele berem v cajtngu....... v jesenisši porodnišnici pa je bil prvi porod šele včeraj. Mamici Senadi in očku Seadu Karišiku se je rodil Jusuf. bogi otrok....
Priporočene objave