JMatic Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 sm rekla ja..pol pol sm vidla da brez veze.....jst ostajem jst... :winkiss: to pa nism brez tega, a je res... .) mam prou an :OK: jebe se mi a veš, sj štekaš :D :grim damn ženu tis res zjebana :) brez skrbi preveč uživam v svojem življenju trenutno :naughty: :D a s5....dam ti se tri dni pa bo vse s5 narobe :o (pizza face)
Roky Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 natanko 6.000 ogledov profila :surrender: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Ja usi đufkota gledajo na un slik :D
Roky Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 damn ženu tis res zjebana :)a s5....dam ti se tri dni pa bo vse s5 narobe :o (pizza face) ahahahahahahahahahahaha :worship: :worship: :worship: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
JMatic Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 Ja usi đufkota gledajo na un slik :D to ona pise okol PMje...poglejte moj profil!!!!! 444 what ? :)
metuljcica46 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 damn ženu tis res zjebana :)a s5....dam ti se tri dni pa bo vse s5 narobe :o (pizza face) sm an :naughty: :naughty: ne bo verjem...preveč dogaja, preveč vs je dobrih ljudi okol mene.....preveč vsega lepga... :yea1: to ona pise okol PMje...poglejte moj profil!!!!! never :nono: haha :D
JMatic Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 sm an :naughty: :naughty: ne bo verjem...preveč dogaja, preveč vs je dobrih ljudi okol mene.....preveč vsega lepga... :yea1: ja sj...cak mal :)
metuljcica46 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 ja sj...cak mal :) no bomo vidl kdo bo mev prou :evilgrin: :winkiss:
Roky Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 to ona pise okol PMje...poglejte moj profil!!!!!what ? :) Sam res...hoče bit zajebana :naughty: sm an :naughty: :naughty: ne bo verjem...preveč dogaja, preveč vs je dobrih ljudi okol mene.....preveč vsega lepga... :yea1: never :nono: haha :D Đufko as spet nag okol nje skakov? :lol:
metuljcica46 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 Sam res...hoče bit zajebana :naughty: Đufko as spet nag okol nje skakov? :lol: tistga nam komentirala k se mi ne zdi smisln :eek: :D hmm on pa ne :blush: :grrr :D
_Misko_ Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 đufko pa je? maš 1 ledvico pa te kmal nou več :grim
JMatic Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 Sam res...hoče bit zajebana :naughty: Đufko as spet nag okol nje skakov? :lol: haha nvm nvm :) ona je okol mene...to se se spomnem...sam pol je padla...je bla prevec pijana ::PPP đufko pa je? maš 1 ledvico pa te kmal nou več :grim sam res...kdo je to ? đufko ?
JMatic Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 hahaha...kwa vs pelem z mojmu podpisom :))))
metuljcica46 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 đufko pa je? maš 1 ledvico pa te kmal nou več :grim mitofreak, al to k am neki dj nov nick :unsure: eh ne nabiji, mene nauš zjebu za nč ne svetu :lol1: haha nvm nvm :) ona je okol mene...to se se spomnem...sam pol je padla...je bla prevec pijana ::PPP haha.....peesda...kr neki...NKOL me še niste vidl pjane...ampak ql...pač kokr čte, men je vseen :lol1: :lol1: :lol1:
JMatic Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 mitofreak, al to k am neki dj nov nick :unsure: eh ne nabiji, mene nauš zjebu za nč ne svetu :lol1: haha.....peesda...kr neki...NKOL me še niste vidl pjane...ampak ql...pač kokr čte, men je vseen :lol1: :lol1: :lol1: dj se po slovensk babo :)
_Misko_ Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 mitofreak, al to k am neki dj nov nick :unsure: eh ne nabiji, mene nauš zjebu za nč ne svetu :lol1: sm ugotovu takoj po mojmu postu. jst te nebom alkohol te bo :grim
JMatic Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 mitofreak, al to k am neki dj nov nick :unsure: eh ne nabiji, mene nauš zjebu za nč ne svetu :lol1: haha.....peesda...kr neki...NKOL me še niste vidl pjane...ampak ql...pač kokr čte, men je vseen :lol1: :lol1: :lol1: oooo smo smo :) se nago smo te vidl
metuljcica46 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 dj se po slovensk babo :) what did you say??? :lol1: :lol1: jst te nebom alkohol te bo :grim pa nej me :evilgrin: :rolleyes: :lol1: oooo smo smo :) se nago smo te vidl kaj to mislš v svoji nočni mori :lol1: :yea1:
Roky Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 mitofreak, al to k am neki dj nov nick :unsure: eh ne nabiji, mene nauš zjebu za nč ne svetu :lol1: haha.....peesda...kr neki...NKOL me še niste vidl pjane...ampak ql...pač kokr čte, men je vseen :lol1: :lol1: :lol1: Učer si na msnju drgač rekla :hmm: dj se po slovensk babo :) :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: dej nehi stari k me bo pobral haha, men je smešn, k vem kako bi se tole v živo slišal :lol1:
metuljcica46 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 Učer si na msnju drgač rekla :hmm: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: dej nehi stari k me bo pobral haha, men je smešn, k vem kako bi se tole v živo slišal :lol1: hmm....ne evm kaj mislš...ampak ql ni treba kle razlagat :blush: ej đufko dj se posnem da se bo rokyca uhka še bl smeju .) lol, dokler se nis pobrila ....ja :) WTF???????? nč jasn
JMatic Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 hmm....ne evm kaj mislš...ampak ql ni treba kle razlagat :blush: ej đufko dj se posnem da se bo rokyca uhka še bl smeju .) WTF???????? nč jasn šuti ženo :) hahaha fingi ze 10 minut pise :LOL :)
Priporočene objave