Roky Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 hmm....ne evm kaj mislš...ampak ql ni treba kle razlagat :blush: ej đufko dj se posnem da se bo rokyca uhka še bl smeju .) Kaj pa, če bi le kej sm kopirov? :D :hmm: :D http://say.expressivo.com/Sh2w4tAn
_Fingi_ Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 Ma dej, kliknem dodam odgovor, pa grem gledat skoke, pa sm pozabu kaj sm hotu napisat :whistle:
_Misko_ Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 Kaj pa, če bi le kej sm kopirov? :D :hmm: :D http://say.expressivo.com/Sh2w4tAn ?
Roky Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 ? Kvat ni jasn? ------------------------- I am going crazy,and i love you,i want you i wanna talk to you, i wanna be with you
_Misko_ Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 Kvat ni jasn?------------------------- I am going crazy,and i love you,i want you i wanna talk to you, i wanna be with you Mi ni blo ampak mi je že :D :lol:
Schmid87 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 jebe se mi a veš, sj štekaš :D :grim uuuuuuuu :D Zjebala so se ji že ledvica, pa sprau mozak :lol1: Ja v alkoholu je velik zabave ja...sploh če si usak dan nasekan :D hahah :D funny natanko 6.000 ogledov profila :surrender: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :slap: :D šuti ženo :) :D tupci tupci :) U-U U-U
JMatic Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 ej roky a ves moja fotka ..una osebna v profilu.... zdj je taka mejhna..a je kje mogoce se originalna velikost ?
Roky Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 ej roky a ves moja fotka ..una osebna v profilu.... zdj je taka mejhna..a je kje mogoce se originalna velikost ? A ta pred Merkatorjam :hmm: Ne, da bi jest vedu, mislm pomoje je nis nč na forum limov...drgač pa Ažmana praš, če jo ma :unsure:
Schmid87 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 grem na šiht (spet) čau bau :D miss me ^_^ :004
Roky Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 i'm all out of love, im so lost without you i know you were right believing for so long im all out of love, what am i without you i cant be too late to say that I was so wrong grem na šiht (spet) čau bau :D miss me ^_^ :004 A spet :slap: če boš kej tle okol,call me hehe :D
_Misko_ Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 grem na šiht (spet) čau bau :D miss me ^_^ :004 ajde fsm :yea1:
_Fingi_ Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 (popravljeno) I am going crazy,and i love you,i want you i wanna talk to you, i wanna be with you i'm all out of love, im so lost without you i know you were right believing for so long im all out of love, what am i without you i cant be too late to say that I was so wrong Kva to lubezn dela... še Roky je poet ratou :wub: :wub: :whistle: Roky, dej, prid enkrat sm, bova nrdila Posluhless bend :) Popravljeno Januar 6, 2008. Popravil _Fingi_
Roky Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 Kva to lubezn dela... še Roky je poet ratou :wub: :wub: :whistle:Roky, dej, prid enkrat sm, bova nrdila Posluhless bend :) :blush: :blush: sam kašno je pa stanje pa veš an hehe :D Hmm, lahk bi bla Podokničarja pa bi podoknice pela....Pa une sombrerote na glav pa to :D
_LuX_ Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 :blush: :blush: sam kašno je pa stanje pa veš an hehe :D Hmm, lahk bi bla Podokničarja pa bi podoknice pela....Pa une sombrerote na glav pa to :D haha to se spomnem k smo mi podoknce pel u izol ob 2eh ponoč :lol1: , pridemo pred en blok pa začnemo pet pa ns kuj en ata začne ganjat s palco. 5 minut za temu k smo se vrčal u hotel pa vidš k se kapsi prpelejo pred un blok :lol1: .
Roky Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 haha to se spomnem k smo mi podoknce pel u izol ob 2eh ponoč :lol1: , pridemo pred en blok pa začnemo pet pa ns kuj en ata začne ganjat s palco. 5 minut za temu k smo se vrčal u hotel pa vidš k se kapsi prpelejo pred un blok :lol1: . Ja toj pa ta sodobni svet, k neznajo spoštovat običajev :BUA:
metuljcica46 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 Ja toj pa ta sodobni svet, k neznajo spoštovat običajev :BUA: sam res...jst bi bla prou vesela če bi se mi en norc brez posluha dru pod oknom...kaj je vsaj romantično :wub: :blush: :OK:
Roky Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 sam res...jst bi bla prou vesela če bi se mi en norc brez posluha dru pod oknom...kaj je vsaj romantično :wub: :blush: :OK: Nevem zakva v temle besedilu sebe prepoznam notr :hmm: A me ti vrebaš? :hmm: Mislm pa tist po msnju pa to... :krneki:
metuljcica46 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 Nevem zakva v temle besedilu sebe prepoznam notr :hmm: A me ti vrebaš? :hmm: Mislm pa tist po msnju pa to... :krneki: haha :lol1: :lol1: :lol1: ampak si pa samozavestn in optimist :kva2: :lol1: v tistmule se vsak pjanc prepozna :P joj ne me smejat :lol1: :lol1:
_LuX_ Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 haha :lol1: :lol1: :lol1: ampak si pa samozavestn in optimist :kva2: :lol1: v tistmule se vsak pjanc prepozna :P joj ne me smejat :lol1: :lol1: a pol to ti sama sebe omenjaš :lol1:
metuljcica46 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 a pol to ti sama sebe omenjaš :lol1: ne...pa jst nism tip.... :slap: :lol1: ej model zakaj si si nick spremnu nooooo :unsure:
Roky Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 a pol to ti sama sebe omenjaš :lol1: Ah ne.Ona bi se prepoznala, če bi se omenjal kšni vogali al pa štange :lol1:
_Misko_ Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 ne...pa jst nism tip.... :slap: :lol1: ej model zakaj si si nick spremnu nooooo :unsure: vrjetn zto k rad delno sponzorira firmo elektrolux :grim
Priporočene objave