metuljcica46 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 OMG jst bom kel enhala pisat...vi ste res butasti pa ...bom nehala :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: k da bi z osnovnošolci govorila, ehh... :lol1: :lol1: sploh ne poznate dobre zajebancije, ampak kr neki otročje, grem rokyja kliknt...on vsaj ve kk se zajebavat :D
_LuX_ Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 (popravljeno) vrjetn zto k rad delno sponzorira firmo elektrolux :grim nene un nick je biv kr neki, zdej sm pa hotu nardit izpeljanko iz mojga imena, pa hotu sm da ma nick 3 črke :), drugač je pa LUX firma za orodje Popravljeno Januar 6, 2008. Popravil _LuX_
_Misko_ Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 nene un nick je biv kr neki, zdej sm pa hotu nardit izpeljanko iz mojga imena, pa hotu sm da ma nick 3 črke :) , drugač je pa LUX firma za orodje Aja :worship:
Roky Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 OMG jst bom kel enhala pisat...vi ste res butasti pa ...bom nehala :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: k da bi z osnovnošolci govorila, ehh... :lol1: :lol1: sploh ne poznate dobre zajebancije, ampak kr neki otročje, grem rokyja kliknt...on vsaj ve kk se zajebavat :D Predvidevam, da je tole na Miškota letel? :D lol
_Misko_ Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 Predvidevam, da je tole na Miškota letel? :D lol Jst pa ne predvidevam ampak vem :closedeyes: Bmk nej reče kar hoče :krneki:
metuljcica46 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 Ah ne.Ona bi se prepoznala, če bi se omenjal kšni vogali al pa štange :lol1: to morm odpisat baje :closedeyes: am ja...kkšn vogalček ja :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :whistle: :lol1: :lol1: :lol1: crazy time :lol1: :kva2:
Roky Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 Jst pa ne predvidevam ampak vem :closedeyes: Bmk nej reče kar hoče :krneki: No do deklet morš bit prjazn :whistle: drgač pa kamelce fante,kamelce :rolleyes:
metuljcica46 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 Predvidevam, da je tole na Miškota letel? :D lol mah ja...pa haloo ke vam domišljija, vi sploh eno in isto gonte pa kr neki...ne zante sploh pogovra razvit v zajebanciji, ampak kr neki kar sploh nima povezave, in jst na glupe poste sploh odgovarjala nam več :headbang: :headbang:
metuljcica46 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 Jst pa ne predvidevam ampak vem :closedeyes: Bmk nej reče kar hoče :krneki: ja človk kaj ti ni jasn, ne morš kr neke glupe pripombe dajat...haloo...sam da boš neki več, frajerček, ej če mene praša greš kle vsem an kurac kr maš neke neumesne, amapk ql počni kar čš, jst se ne mislm s tem ukvarjat
metuljcica46 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 nene un nick je biv kr neki, zdej sm pa hotu nardit izpeljanko iz mojga imena, pa hotu sm da ma nick 3 črke :), drugač je pa LUX firma za orodje iz imena??? mi ni jasn k ne vem kk ti je ime :unsure:
Roky Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 mah ja...pa haloo ke vam domišljija, vi sploh eno in isto gonte pa kr neki...ne zante sploh pogovra razvit v zajebanciji, ampak kr neki kar sploh nima povezave, in jst na glupe poste sploh odgovarjala nam več :headbang: :headbang: ja človk kaj ti ni jasn, ne morš kr neke glupe pripombe dajat...haloo...sam da boš neki več, frajerček, ej če mene praša greš kle vsem an kurac kr maš neke neumesne, amapk ql počni kar čš, jst se ne mislm s tem ukvarjat Kva sej razpizdla hahahahahaha :lol1: :lol1: :lol1: v živo bi pomoje to tko hitr povedala, da noben neb slediu :D :D :D Wooooooooooo shark357,vidm, da bereš temo...stari, dej se kej oglas :beer2:
_LuX_ Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 iz imena??? mi ni jasn k ne vem kk ti je ime :unsure: ja mal pogruntej kuko se X izgovori, pa zadjo črko morš pol zamenjat :) pomojm ti še usen ne bo jasn, zapleten a? :D
metuljcica46 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 ja grega... ja sam ni mi jasn zaka lux....?? no ja bo sam al tuki al pa ob priliki povedu .) ja mal pogruntej kuko se X izgovori, pa zadjo črko morš pol zamenjat :) pomojm ti še usen ne bo jasn, zapleten a? :D ahaa okej, štekam;)
metuljcica46 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 Kva sej razpizdla hahahahahaha :lol1: :lol1: :lol1: v živo bi pomoje to tko hitr povedala, da noben neb slediu :D :D :D Wooooooooooo shark357,vidm, da bereš temo...stari, dej se kej oglas :beer2: mah če mi pa zamori take scene pa tak folk :D ja sharki oglas se.....mi se mormo dobit enkat...rokyca boš ql ta tedn, mislš ad se boš že pozdravu??? :unsure:
_LuX_ Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 mah če mi pa zamori take scene pa tak folk :D ja sharki oglas se.....mi se mormo dobit enkat...rokyca boš ql ta tedn, mislš ad se boš že pozdravu??? :unsure: ja roky a že kej u sql prideš ta tedn?
_Misko_ Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 mah če mi pa zamori take scene pa tak folk :D ja sharki oglas se.....mi se mormo dobit enkat...rokyca boš ql ta tedn, mislš ad se boš že pozdravu??? :unsure: Sej ti ni treba mojih postov brat.ampak ok nebomse pregovarju ženske mate ponavad kao zmeram prov :glare:
Roky Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 mah če mi pa zamori take scene pa tak folk :D ja sharki oglas se.....mi se mormo dobit enkat...rokyca boš ql ta tedn, mislš ad se boš že pozdravu??? :unsure: Dost funny vse skp :D Ma dej fakof jest sm usak dan slabš,namest bolš :BUA: grem jutr k zdravniku pa mo vidl kva bo djau :krneki:
metuljcica46 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 (popravljeno) Po našom starom žutom solidelu pričaju idu istum smjeru svi govore, da si ledena, a kad te vide ti si uvjek sama, nečeš mi da pričas s nama, baš si sladka i vrlo dosadna.. I neznam ko je lud, da se na tebe pali kad ti nešto u glavi fali.. Ne zanosim se jako često i dobro znam gde mi je mjesto, a mjesto je moje kraj tebe, a ja sam opet lud pa se na tebe palim, jer samo ja ti u glavi falim.. Ref.: Obučiču se bjelo čisto bjelo romih no ustela, tvoje crne oči,oči crne gledače me vrelo, ubrače dve ruže, majske ruže, kad ti kosu zlate, pozvaču svirače, da nas nočas krosnat vrate.. Mi ledena mi dosadna, ti nečeš biti, do jutra čes sa usana ti mojih biti.. Mi ledena mi dosadna, ti nečeš biti, do jutra češ sa usana ti mojih biti.. Po našom starom žutom solidelu pričaju idu istum smjeru svi govore, da si ledena, a kad te vide ti si uvjek sama, nečeš mi da pričaš s nama, baš si sladka i vrlo dosadna.. I neznam ko je lud, da se na tebe pali kad ti nešto u glavi fali.. Ref.: Obučiču se bjelo čisto bjelo romih no ustela, tvoje crne oči,oči crne gledače me vrelo, ubrače dve ruže, majske ruže, kad ti kosu zlate, pozvaču svirače, da nas nočas krosnat vrate.. Mi ledena mi dosadna, ti nečeš biti, do jutra čes sa usana ti mojih biti.. Mi ledena mi dosadna, ti nečeš biti, do jutra češ sa usana ti mojih biti.. A ja sam opet lud pa se na tebe palim, jer samo ja ti u glavi falim.. Ref.: Obučiču se bjelo čisto bjelo romih no ustela, tvoje crne oči,oči crne gledače me vrelo, ubrače dve ruže, majske ruže, kad ti kosu zlate, pozvaču svirače, da nas nočas krosnat vrate.. Mi ledena mi dosadna, ti nečeš biti, do jutra čes sa usana ti mojih biti.. Mi ledena mi dosadna, ti nečeš biti, do jutra češ sa usana ti mojih biti.. Mi ledena mi dosadna, ti nečeš biti, do jutra čes sa usana ti mojih biti.. Mi ledena mi dosadna, ti nečeš biti, do jutra češ sa usana ti mojih biti.. toše :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: carski komad ej :OK: Dost funny vse skp :D Ma dej fakof jest sm usak dan slabš,namest bolš :BUA: grem jutr k zdravniku pa mo vidl kva bo djau :krneki: no qlči, pa upam da se pocajtaš...pa da ga gremo skp pit :naughty: jao... :kva2: :lol1: besede alkoholičarke :lol1: Popravljeno Januar 6, 2008. Popravil metuljcica46
Roky Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 toše :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: carski komad ej :OK:no qlči, pa upam da se pocajtaš...pa da ga gremo skp pit :naughty: jao... :kva2: :lol1: besede alkoholičarke :lol1: Teb sej pa mal odpelal dons :wacko: Ja tud jest upam, da bom čimprej zdrov...lahk bi mi pa pršla pomagat, da se čimprej pocajtam :blush: ja pit ja...čaj,teb pa mlek :ninja:
Roky Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 matr .... tole se je pa razzivel :) Anja se je nabasana za tipkovnco usedla, sej vidš... :D
metuljcica46 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 Teb sej pa mal odpelal dons :wacko: Ja tud jest upam, da bom čimprej zdrov...lahk bi mi pa pršla pomagat, da se čimprej pocajtam :blush: ja pit ja...čaj,teb pa mlek :ninja: ja dogaja mi dons...vesela sem ker mi je tko lepo v življenju :yea1: uživam vsako minutko življenja....rada mam svoje življenje in vse v njem :wub: veliko zahvala zato mate pa prav vi moji kolegi, in moja pamet da je spoznala kaj je dobro in pametno narest zase.... :yes: cenm življenje....in vso ljubezen k mi jo daje vsak posameznik :blush: no aj bom utihnla da nam ekj preveč povedala :lol: :D haha a ti pridm čajčka kuhat :P eh ma ne....bova pa ja enga zvrnla :lol1: :lol1: hm......sexy :) tenkju :winkiss: kiss just for you :004
Priporočene objave