metuljcica46 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 res vsi spite :slap: Ne zanosim se jako često i dobro znam gde mi je mjesto, a mjesto je moje kraj tebe, a ja sam opet lud pa se na tebe palim, jer samo ja ti u glavi falim.. :music4: :music4: :music4: :music4: :music4: :music4: :music4:
Roky Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 res vsi spite :slap: Ne zanosim se jako često i dobro znam gde mi je mjesto, a mjesto je moje kraj tebe, a ja sam opet lud pa se na tebe palim, jer samo ja ti u glavi falim.. :music4: :music4: :music4: :music4: :music4: :music4: :music4: ajd šuti :D yap, spijo :) niti ne :D
metuljcica46 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 če ne morm spat noooo :closedeyes: pa me muska mal relaxira :rolleyes:
Schmid87 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 ajd šuti :Dniti ne :D :nono: roky roky.. ne bit nesramn :closedeyes: to ni lepo :D :yea1:
metuljcica46 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 :nono: roky roky.. ne bit nesramn :closedeyes: to ni lepo :D :yea1: oooo...haha...to spet zajebavaš a si resno prjazn :unsure: :D
_Fingi_ Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 Metulčk no... pa dej si pol kkšno musko, ne pa to, to, to...ma ne vem :rolleyes: Al pa se pejt učit, to uspava
Roky Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 :nono: roky roky.. ne bit nesramn :closedeyes: to ni lepo :D :yea1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ti me pa znaš nasmejat haha :D oooo...haha...to spet zajebavaš a si resno prjazn :unsure: :D lol Metulčk no... pa dej si pol kkšno musko, ne pa to, to, to...ma ne vem :rolleyes: Sej pravm daj busanc :krneki:
metuljcica46 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 Metulčk no... pa dej si pol kkšno musko, ne pa to, to, to...ma ne vem :rolleyes: Al pa se pejt učit, to uspava maha ja sm vse sorte haha...pa kaj mate tok prot tej muski pa folk to je TOŠE :worship: halooo :unsure: kaj se bom učila ob enih zutri kaj si normaln :slap:
_Fingi_ Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 maha ja sm vse sorte haha...pa kaj mate tok prot tej muski pa folk to je TOŠO :worship: halooo :unsure: kaj se bom učila ob enih zutri kaj si normaln :slap: :worship: :grim :grim :whistle:
Schmid87 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 oooo...haha...to spet zajebavaš a si resno prjazn :unsure: :D :grrr :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ti me pa znaš nasmejat haha :D lol Sej pravm daj busanc :krneki: ^_^ :whistle: :lol: maha ja sm vse sorte haha...pa kaj mate tok prot tej muski pa folk to je TOŠE :worship: halooo :unsure: kaj se bom učila ob enih zutri kaj si normaln :slap: in če je toše? :) mislm tko.. like.. in če je? :D kvaj fora.. pač je Toše.. nč več ni kot pa kšn Jan Plestenjak :) pevc kot pevc.. sam da je on že pokojni. js kadar sm se uču sm se ponoč :) :worship: :grim :grim :whistle: tošo :grim
Roky Objavljeno Januar 7, 2008 Objavljeno Januar 7, 2008 Lol, zj bo popizdla :D :D :D Nč boysi...grem spat počas...nočko :004
Schmid87 Objavljeno Januar 7, 2008 Objavljeno Januar 7, 2008 Lol, zj bo popizdla :D :D :D Nč boysi...grem spat počas...nočko :004 eh, nau :) najti najt :004 P.S. sm vidu kašna je bla Manja prj.. huuuuh :D
Roky Objavljeno Januar 7, 2008 Objavljeno Januar 7, 2008 eh, nau :) najti najt :004 P.S. sm vidu kašna je bla Manja prj.. huuuuh :D najt :004 Sej sm reku... :blush: :blush: :wub:
metuljcica46 Objavljeno Januar 7, 2008 Objavljeno Januar 7, 2008 :grrr ^_^ :whistle: :lol: in če je toše? :) mislm tko.. like.. in če je? :D kvaj fora.. pač je Toše.. nč več ni kot pa kšn Jan Plestenjak :) pevc kot pevc.. sam da je on že pokojni. js kadar sm se uču sm se ponoč :) tošo :grim ja kao spet zajebavaš 100%....sam čakaš da me čist zjebaš...ehh :D ja pač če ju že primerjaš ma men toše res hude komade....ampak to sm sam jst...pač...teb pa niso ak nej zj...če se po kolenih plazm nav nč drgač B) men pa kot prvo se mi ni treba, kot drugo se mi ne da :yes: Lol, zj bo popizdla :D :D :D Nč boysi...grem spat počas...nočko :004 i didn`t :worship: am ka sm pa jst :unsure: noč :004 Sej sm reku... :blush: :blush: :wub: men pa nč nečeš povedat :closedeyes:
_Fingi_ Objavljeno Januar 7, 2008 Objavljeno Januar 7, 2008 Hehe, pol oba Manjo občudujeta... :whistle: :whistle: Am, nč, fantje pa punca, fajn se mejte, dobr spite, blablabla Lahko noč :zzz: :zzz:
metuljcica46 Objavljeno Januar 7, 2008 Objavljeno Januar 7, 2008 Am, nč, fantje pa punca, fajn se mejte, dobr spite, blablabla Lahko noč :zzz: :zzz: hvala blonđi :winkiss:
Roky Objavljeno Januar 7, 2008 Objavljeno Januar 7, 2008 am ka sm pa jst :unsure: na Hehe, pol oba Manjo občudujeta... :whistle: :whistle: Am, nč, fantje pa punca, fajn se mejte, dobr spite, blablabla Lahko noč :zzz: :zzz: No, čimmanj o tem na forumu, nkol neveš kdo vse bere heheheh :D
Schmid87 Objavljeno Januar 7, 2008 Objavljeno Januar 7, 2008 najt :004 Sej sm reku... :blush: :blush: :wub: :D ja kao spet zajebavaš 100%....sam čakaš da me čist zjebaš...ehh :D ja pač če ju že primerjaš ma men toše res hude komade....ampak to sm sam jst...pač...teb pa niso ak nej zj...če se po kolenih plazm nav nč drgač B) men pa kot prvo se mi ni treba, kot drugo se mi ne da :yes: i didn`t :worship: am ka sm pa jst :unsure: noč :004 men pa nč nečeš povedat :closedeyes: :D ni se treba nč plazt.. like.. wtf? :D ql :D :grim punca.. :) sj men ni nč povedou.. :) Hehe, pol oba Manjo občudujeta... :whistle: :whistle: Am, nč, fantje pa punca, fajn se mejte, dobr spite, blablabla Lahko noč :zzz: :zzz: nop, js jo ne občudujem nč. sam pravm da je bla prj bolša k ni bla chubby, toj pa to :) hahaha :D fajn si se poslovu od "putrleti" :D noč
Schmid87 Objavljeno Januar 7, 2008 Objavljeno Januar 7, 2008 na No, čimmanj o tem na forumu, nkol neveš kdo vse bere heheheh :D nesramnež :nono: :D navadn
Roky Objavljeno Januar 7, 2008 Objavljeno Januar 7, 2008 sj men ni nč povedou.. :)nop, js jo ne občudujem nč. sam pravm da je bla prj bolša k ni bla chubby, toj pa to :) hahaha :D fajn si se poslovu od "putrleti" :D noč Men je tud zdej kul,sploh za zgovarjat pa to, ful uredu je.Ampak pustmo to ne paše na forum,bomo na msnju o tem hehe :D nesramnež :nono: :D navadn :D :D :D Ah men bi blo gadno, če bi vedla, da mi je kul :blush: :closedeyes: :( noč vsem :004 :004 :alien1: Grem še jest... najt :D pa vsem enga :004
Schmid87 Objavljeno Januar 7, 2008 Objavljeno Januar 7, 2008 Men je tud zdej kul,sploh za zgovarjat pa to, ful uredu je.Ampak pustmo to ne paše na forum,bomo na msnju o tem hehe :D :D :D :D Ah men bi blo gadno, če bi vedla, da mi je kul :blush: :004 :alien1: Grem še jest... najt :D pa vsem enga :004 :D hmm.. a to ji še nis povedou? :slap: to morš kuj povedat.. d vidš na čem si :P najt :D
_Fingi_ Objavljeno Januar 7, 2008 Objavljeno Januar 7, 2008 To bo treba Rokyja mal u roke prjet :whistle: :whistle: Hec Roky :krneki: Haha, Fifty, čabi :D :lol1: :lol1: Ok, nam več tle omenjou :blush: Pa, dobr jutr :yea1:
Priporočene objave