Roky Objavljeno Januar 7, 2008 Objavljeno Januar 7, 2008 To bo treba Rokyja mal u roke prjet :whistle: :whistle: Hec Roky :krneki: Haha, Fifty, čabi :D :lol1: :lol1: Ok, nam več tle omenjou :blush: Pa, dobr jutr :yea1: :whistle: :whistle: :blush: :blush: Jutro hehe :)
Roky Objavljeno Januar 7, 2008 Objavljeno Januar 7, 2008 wazaaap madrfakr hehe :D Čakam, da grem k dohtarju :slap:
Roky Objavljeno Januar 7, 2008 Objavljeno Januar 7, 2008 ola ;) a ste ustal od mrtvih :OK: Ne...sam ti si ustala od mrtvo pjanih :slap:
metuljcica46 Objavljeno Januar 7, 2008 Objavljeno Januar 7, 2008 Ne...sam ti si ustala od mrtvo pjanih :slap: možno :unsure: :whistle:
Schmid87 Objavljeno Januar 7, 2008 Objavljeno Januar 7, 2008 wazaaap madrfakr hehe :D Čakam, da grem k dohtarju :slap: uacap :D js pa grem pod tuš zdele.. poj se nafutrat, poj pa na šiht do 23ih :) krneki.. pa SEMINARSKO MORM NEKAK NAREST!! prevajanje pa to :/ in nimam cajta Ne...sam ti si ustala od mrtvo pjanih :slap: haha, funny :D
Roky Objavljeno Januar 7, 2008 Objavljeno Januar 7, 2008 uacap :Djs pa grem pod tuš zdele.. poj se nafutrat, poj pa na šiht do 23ih :) krneki.. pa SEMINARSKO MORM NEKAK NAREST!! prevajanje pa to :/ in nimam cajta haha, funny :D Ejga starči...dej a boš poslov poj to seminarsko, ker mam isto temo za telovadbo...sam, da 6 strani :whistle: dobiš pivo,harmony,watever :D
Schmid87 Objavljeno Januar 7, 2008 Objavljeno Januar 7, 2008 Ejga starči...dej a boš poslov poj to seminarsko, ker mam isto temo za telovadbo...sam, da 6 strani :whistle: dobiš pivo,harmony,watever :D če bo sploh dokončana :closedeyes: ker je tega čist čez glavo :) pa še zdj usak dan delam 10ur +
_LuX_ Objavljeno Januar 7, 2008 Objavljeno Januar 7, 2008 Im_a_ridah ne morm ti jest vedt kwa un pomen k si me sprašvov učerej. Nism ti jest gangsta from Mlaka madafaka :lol1:
Roky Objavljeno Januar 7, 2008 Objavljeno Januar 7, 2008 ina kasno seminarsko to ? tema: MotoGP hehe :D jest sm si isto izbrau, sam bom pač čist nasplošno pa, če bo Fifty že zase prevajov mu bom kšn podatk ukradu hehe :D
_LuX_ Objavljeno Januar 7, 2008 Objavljeno Januar 7, 2008 tema: MotoGP hehe :D jest sm si isto izbrau, sam bom pač čist nasplošno pa, če bo Fifty že zase prevajov mu bom kšn podatk ukradu hehe :D in to rabš za telovadbo??? a to si ti opravičen telovadbe pol morš pa to delat?
Roky Objavljeno Januar 7, 2008 Objavljeno Januar 7, 2008 in to rabš za telovadbo??? a to si ti opravičen telovadbe pol morš pa to delat? :grim :grim
_Misko_ Objavljeno Januar 7, 2008 Objavljeno Januar 7, 2008 :grim :grim Dobr se maš pol ti :D :P Mi mormo pa telovadt :headbang:
_LuX_ Objavljeno Januar 7, 2008 Objavljeno Januar 7, 2008 ah nwm misko, men je bol da se mal zmigam kot pa da mi nekej fali in se nebi mogu
Roky Objavljeno Januar 7, 2008 Objavljeno Januar 7, 2008 ah nwm misko, men je bol da se mal zmigam kot pa da mi nekej fali in se nebi mogu Stari sam mi res roka pa noga mankata,an? :D lol
_Misko_ Objavljeno Januar 7, 2008 Objavljeno Januar 7, 2008 ah nwm misko, men je bol da se mal zmigam kot pa da mi nekej fali in se nebi mogu toj tut res sam najbol je pa da si ceu pa ti ni treba migat :closedeyes:
_LuX_ Objavljeno Januar 7, 2008 Objavljeno Januar 7, 2008 Stari sam mi res roka pa noga mankata,an? :D lol :lol1: ma nwm kwa teb sploh fali, sam če bi biv brez rok pa nog bi se zih sekirov k se nebi mogu športat :)
Roky Objavljeno Januar 7, 2008 Objavljeno Januar 7, 2008 :lol1: ma nwm kwa teb sploh fali, sam če bi biv brez rok pa nog bi se zih sekirov k se nebi mogu športat :) Bl bi se sekirov k drkat neb mogu,ampak pustmo to... :D Drgač mam probleme s koleni...sam zadne cajte se kr dobr držijo :OK:
_Misko_ Objavljeno Januar 7, 2008 Objavljeno Januar 7, 2008 (popravljeno) Bl bi se sekirov k drkat neb mogu,ampak pustmo to... :D Drgač mam probleme s koleni...sam zadne cajte se kr dobr držijo :OK: :lol1: Pol sva pa skor na istem sam da men še zapestja trokirajo.Ampak drkanja to ne ustav :lol1: Popravljeno Januar 7, 2008. Popravil _Misko_
Roky Objavljeno Januar 7, 2008 Objavljeno Januar 7, 2008 :lol1: Pol sva pa skor na istem sam da men še zapestja trokirajo.Ampak drkanja to ne ustav :lol1: Pack :krneki: Dej Miško velik tle notr piš, da bo metuljcica spet popizdla....jemumru :lol1: :lol1:
_Misko_ Objavljeno Januar 7, 2008 Objavljeno Januar 7, 2008 Pack :krneki: Dej Miško velik tle notr piš, da bo metuljcica spet popizdla....jemumru :lol1: :lol1: :lol1: A sm res tok nezaželen al kva :? No dobr zanjo itk vem ampak bmk nej reče kar hoče -_-
_LuX_ Objavljeno Januar 7, 2008 Objavljeno Januar 7, 2008 kwa bi blo ql da bi jo še slišal lohk kuko pizdi :lol1:
Roky Objavljeno Januar 7, 2008 Objavljeno Januar 7, 2008 :lol1: A sm res tok nezaželen al kva :? No dobr zanjo itk vem ampak bmk nej reče kar hoče -_- Mene boli, če nabijaš v takih temah...sam v resnih ne pa je OK.Sam ona je tko dobra k popizdi...mislm uni k jo poznamo vemo zakva...blablablablablablablabla.... :D
Priporočene objave