Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno
NI panike. Če maš še kej tko pa povej....

sicr, dons pridem dam šele ob 9ih zvečer, k grem bordat :whistle: tko da mi magari na mejlu pust če hočeš :whistle:

Dobro jutro, pa ajdii :winkiss:

kam pa greste to? :)

:D

Ja ti si skoz na forumu haha :D

ne pa nism :P

nč, grem spet na šiht, čau bau :)

Objavljeno

Oh... mogl bi jt na Stražo, na nočno... pa je kao slb vreme pa so dečve scagale... zdej pa nau nč smeha :trance_33_sleep: :rolleyes:

no ja, u radolco grem useen... :whistle: :whistle:

Objavljeno

mitofreakz lepe lučka,ful...Boš še v živo pokazov :naughty: sm ti zjutri pozabu odpisat k sm glih lulov :rolleyes:

Objavljeno

a ma kdo od vs kleše, za une čevelčke na UTP kabl dajat?

Objavljeno

Jest mam, pa na žalost ne morm posodt :rolleyes: :trance_33_sleep:

Fifty, ti maš pa še zmer moje kleše se mi zdi :unsure: :whistle:

Objavljeno

fantje ta petek, sobota bi šlo v dotiku?? petnula boš uhka furu :unsure:

Objavljeno

Spet bi se ga napila? :whistle: :whistle:

Objavljeno

pa če bom vozila .) :grim

Objavljeno

me ni, mam tekmo u gorici

Objavljeno

Sej men tud bolj sobota sede :)

Objavljeno
me ni, mam tekmo u gorici

a oba dneva??? zaka dj ta nick uporabljaš :D

am ja če tebe nau kdo me bo pa pol objev k me bo petnula zjebov...aja sj je še blonđi :P :OK:

Objavljeno

Jes jes, baj nav, ju šud nov, det ajl bi olvejs der for ju :004 :friend2: :whistle:

Objavljeno
Jes jes, baj nav, ju šud nov, det ajl bi olvejs der for ju :004 :friend2: :whistle:

ooooooo :blush:

sj vem...midva sva povezana :winkiss: :whistle: :004

Objavljeno
Jest mam, pa na žalost ne morm posodt :rolleyes: :trance_33_sleep:

Fifty, ti maš pa še zmer moje kleše se mi zdi :unsure: :whistle:

yap, mam :) dobiš.. sam k zmer pozabm :slap:

furou, koga? :) pizze? :D

itak je skos na glavo :D

pa če bom vozila .) :grim

:lol:

am ja če tebe nau kdo me bo pa pol objev k me bo petnula zjebov...aja sj je še blonđi :P :OK:

petnula zjebov :evilgrin:

haha, kr že vnaprej prpravlena :) i'm sooo mean :D

Objavljeno

Maš še kej za translejtat Fifty_?

Aja, drgač pa, jest tud zmeri pozabm za kleše :P

Objavljeno
yap, mam :) dobiš.. sam k zmer pozabm :slap:

furou, koga? :) pizze? :D

itak je skos na glavo :D

:lol:

petnula zjebov :evilgrin:

haha, kr že vnaprej prpravlena :) i'm sooo mean :D

ja ne folk v zbile;)

true;)

zdj sm prpravlena ja :D

Objavljeno

joooojjj dj sm obujala spomine...

se spomnte tistag k je biu shark pa ste se pogovarjal neki pa nism sledila pa prašam zakaj se gre pa prav shark "je že mim" pa jst tko "ne ni še" :lol1: :lol1:

al pa zbora v kranju škoda k ni nč slikc nikjer, k nismo mel fotkiča, pa k so bla moja stegna povšter :whistle: pa k smo kr vzel, v bistvu jo je fifty blazino pr sosed, pa smo se drenjal...pa k mi un ata ni hotu dt kondomov...kuga je že reku..haha....to roky zna dobr povedat :lol1: :lol1: :lol1:

oh spomini :blush:

par linkov k smo slikan...najbrž niso vs efotke ma večino so...une k ste fotomontažo naredl ne najadm pa je ni treba sploh iskat :whistle:

http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...3904&st=225

http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...3904&st=240

http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...3904&st=780

http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...3904&st=825

http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...3904&st=915

evo....joooj...poletje :blush:

Objavljeno

Ja fajn ja. .)

Če se dobite v soboto se Vam morda pridružim (metulčk javi) :naughty:

Objavljeno

Anja čist orgazme doživlja na fotke :) U Sončece pride,supr...Ja kva a se zmenmo poj za soboto, če gre Fifty poj grem jest tud, da se spet mau nasmejim :lol:

Objavljeno
Ja fajn ja. .)

Če se dobite v soboto se Vam morda pridružim (metulčk javi) :naughty:

veš da bejb, obvezno :OK: :OK:

Anja čist orgazme doživlja na fotke :) U Sončece pride,supr...Ja kva a se zmenmo poj za soboto, če gre Fifty poj grem jest tud, da se spet mau nasmejim :lol:

uhka ja...sam kk ns bo pa tok sedel tm..veš kok ns bo pol...že če smo sam stalni komi tm sdimo... :unsure:

Objavljeno

Mogoče tud mene kej prnese gor pozdravt folk :whistle: :whistle:

Objavljeno
Maš še kej za translejtat Fifty_?

Aja, drgač pa, jest tud zmeri pozabm za kleše :P

hmm, nop. ker morm še ful stvari najprej najdt :) tko da, če bom kj meu ti bom povedou :rolleyes:

sj jih bom dou kr v avto :grim (če nam še to pozabu) :)

ja ne folk v zbile;)

true;)

zdj sm prpravlena ja :D

aja to, mugoče :D

prpravlena ja.. :) ne žel si da te napadem z vsemi silami :D haha.. poj še slišat neboš hotla več za mene :D

joooojjj dj sm obujala spomine...

se spomnte tistag k je biu shark pa ste se pogovarjal neki pa nism sledila pa prašam zakaj se gre pa prav shark "je že mim" pa jst tko "ne ni še" :lol1: :lol1:

al pa zbora v kranju škoda k ni nč slikc nikjer, k nismo mel fotkiča, pa k so bla moja stegna povšter :whistle: pa k smo kr vzel, v bistvu jo je fifty blazino pr sosed, pa smo se drenjal...pa k mi un ata ni hotu dt kondomov...kuga je že reku..haha....to roky zna dobr povedat :lol1: :lol1: :lol1:

se js tut vse to spovnm :)

ja, js sm se te takrt mal sposodu :) rabu sm povštr :D

:D yap, kr blazino sm uzeu :D hehe.. če sm se pa hotu neka uležt.. in jo je glih tm "sosed" meu :D in najprej sm lepo js gor ležou.. poj pa še ti.. poj se je pa še neki folk zravn štulu :)

P.S. pa u KR je biu roky neki pametn s tistimu iz sršenov :lol: to se tut še fajn spovnm :)

Objavljeno

Haha, ja, tist s sršeni, moto sršeni je blo tud zanimiu :D :D

ok fifty, če boš pa kej meu pa na gmailu pust :P

Objavljeno
P.S. pa u KR je biu roky neki pametn s tistimu iz sršenov :lol: to se tut še fajn spovnm :)

LOL, to se spomnem...delno ! :D Sej smo poj rešil spor pa spil enega :) pa v KR je biu roky zlo zlo pjn :D :D

Objavljeno (popravljeno)
aja to, mugoče :D

prpravlena ja.. :) ne žel si da te napadem z vsemi silami :D haha.. poj še slišat neboš hotla več za mene :D

se js tut vse to spovnm :)

ja, js sm se te takrt mal sposodu :) rabu sm povštr :D

:D yap, kr blazino sm uzeu :D hehe.. če sm se pa hotu neka uležt.. in jo je glih tm "sosed" meu :D in najprej sm lepo js gor ležou.. poj pa še ti.. poj se je pa še neki folk zravn štulu :)

no potrud se .)

ufff pričakujem napad :P

kr sposodu si se me, kk se to sliš....sam zajeban k je pol tista blazina čist spustila k ns je blo tok gor...bi blo dost če bi bla sam midva :D

pa un ata...joj...jst mu hočem pomgat, in mi prav da škoda k sm tok zoprna... :lol1: :slap:

Popravljeno . Popravil metuljcica46
Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!