Schmid87 Objavljeno Januar 9, 2008 Objavljeno Januar 9, 2008 NI panike. Če maš še kej tko pa povej....sicr, dons pridem dam šele ob 9ih zvečer, k grem bordat :whistle: tko da mi magari na mejlu pust če hočeš :whistle: Dobro jutro, pa ajdii :winkiss: kam pa greste to? :) :D Ja ti si skoz na forumu haha :D ne pa nism :P nč, grem spet na šiht, čau bau :)
_Fingi_ Objavljeno Januar 9, 2008 Objavljeno Januar 9, 2008 Oh... mogl bi jt na Stražo, na nočno... pa je kao slb vreme pa so dečve scagale... zdej pa nau nč smeha :trance_33_sleep: :rolleyes: no ja, u radolco grem useen... :whistle: :whistle:
Roky Objavljeno Januar 9, 2008 Objavljeno Januar 9, 2008 mitofreakz lepe lučka,ful...Boš še v živo pokazov :naughty: sm ti zjutri pozabu odpisat k sm glih lulov :rolleyes:
_LuX_ Objavljeno Januar 9, 2008 Objavljeno Januar 9, 2008 a ma kdo od vs kleše, za une čevelčke na UTP kabl dajat?
_Fingi_ Objavljeno Januar 9, 2008 Objavljeno Januar 9, 2008 Jest mam, pa na žalost ne morm posodt :rolleyes: :trance_33_sleep: Fifty, ti maš pa še zmer moje kleše se mi zdi :unsure: :whistle:
metuljcica46 Objavljeno Januar 9, 2008 Objavljeno Januar 9, 2008 fantje ta petek, sobota bi šlo v dotiku?? petnula boš uhka furu :unsure:
condor Objavljeno Januar 9, 2008 Objavljeno Januar 9, 2008 fantje ta petek, sobota bi šlo v dotiku?? petnula boš uhka furu :unsure: Spet bi se ga napila? :whistle: :whistle:
metuljcica46 Objavljeno Januar 9, 2008 Objavljeno Januar 9, 2008 Spet bi se ga napila? :whistle: :whistle: pa če bom vozila .) :grim
metuljcica46 Objavljeno Januar 9, 2008 Objavljeno Januar 9, 2008 me ni, mam tekmo u gorici a oba dneva??? zaka dj ta nick uporabljaš :D am ja če tebe nau kdo me bo pa pol objev k me bo petnula zjebov...aja sj je še blonđi :P :OK:
_Fingi_ Objavljeno Januar 9, 2008 Objavljeno Januar 9, 2008 Jes jes, baj nav, ju šud nov, det ajl bi olvejs der for ju :004 :friend2: :whistle:
metuljcica46 Objavljeno Januar 9, 2008 Objavljeno Januar 9, 2008 Jes jes, baj nav, ju šud nov, det ajl bi olvejs der for ju :004 :friend2: :whistle: ooooooo :blush: sj vem...midva sva povezana :winkiss: :whistle: :004
Schmid87 Objavljeno Januar 9, 2008 Objavljeno Januar 9, 2008 Jest mam, pa na žalost ne morm posodt :rolleyes: :trance_33_sleep: Fifty, ti maš pa še zmer moje kleše se mi zdi :unsure: :whistle: yap, mam :) dobiš.. sam k zmer pozabm :slap: fantje ta petek, sobota bi šlo v dotiku?? petnula boš uhka furu :unsure: furou, koga? :) pizze? :D Spet bi se ga napila? :whistle: :whistle: itak je skos na glavo :D pa če bom vozila .) :grim :lol: am ja če tebe nau kdo me bo pa pol objev k me bo petnula zjebov...aja sj je še blonđi :P :OK: petnula zjebov :evilgrin: haha, kr že vnaprej prpravlena :) i'm sooo mean :D
_Fingi_ Objavljeno Januar 9, 2008 Objavljeno Januar 9, 2008 Maš še kej za translejtat Fifty_? Aja, drgač pa, jest tud zmeri pozabm za kleše :P
metuljcica46 Objavljeno Januar 9, 2008 Objavljeno Januar 9, 2008 yap, mam :) dobiš.. sam k zmer pozabm :slap: furou, koga? :) pizze? :D itak je skos na glavo :D :lol: petnula zjebov :evilgrin: haha, kr že vnaprej prpravlena :) i'm sooo mean :D ja ne folk v zbile;) true;) zdj sm prpravlena ja :D
metuljcica46 Objavljeno Januar 9, 2008 Objavljeno Januar 9, 2008 joooojjj dj sm obujala spomine... se spomnte tistag k je biu shark pa ste se pogovarjal neki pa nism sledila pa prašam zakaj se gre pa prav shark "je že mim" pa jst tko "ne ni še" :lol1: :lol1: al pa zbora v kranju škoda k ni nč slikc nikjer, k nismo mel fotkiča, pa k so bla moja stegna povšter :whistle: pa k smo kr vzel, v bistvu jo je fifty blazino pr sosed, pa smo se drenjal...pa k mi un ata ni hotu dt kondomov...kuga je že reku..haha....to roky zna dobr povedat :lol1: :lol1: :lol1: oh spomini :blush: par linkov k smo slikan...najbrž niso vs efotke ma večino so...une k ste fotomontažo naredl ne najadm pa je ni treba sploh iskat :whistle: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...3904&st=225 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...3904&st=240 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...3904&st=780 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...3904&st=825 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...3904&st=915 evo....joooj...poletje :blush:
Sončece Objavljeno Januar 9, 2008 Objavljeno Januar 9, 2008 Ja fajn ja. .) Če se dobite v soboto se Vam morda pridružim (metulčk javi) :naughty:
Roky Objavljeno Januar 9, 2008 Objavljeno Januar 9, 2008 Anja čist orgazme doživlja na fotke :) U Sončece pride,supr...Ja kva a se zmenmo poj za soboto, če gre Fifty poj grem jest tud, da se spet mau nasmejim :lol:
metuljcica46 Objavljeno Januar 9, 2008 Objavljeno Januar 9, 2008 Ja fajn ja. .) Če se dobite v soboto se Vam morda pridružim (metulčk javi) :naughty: veš da bejb, obvezno :OK: :OK: Anja čist orgazme doživlja na fotke :) U Sončece pride,supr...Ja kva a se zmenmo poj za soboto, če gre Fifty poj grem jest tud, da se spet mau nasmejim :lol: uhka ja...sam kk ns bo pa tok sedel tm..veš kok ns bo pol...že če smo sam stalni komi tm sdimo... :unsure:
condor Objavljeno Januar 9, 2008 Objavljeno Januar 9, 2008 Mogoče tud mene kej prnese gor pozdravt folk :whistle: :whistle:
Schmid87 Objavljeno Januar 9, 2008 Objavljeno Januar 9, 2008 Maš še kej za translejtat Fifty_? Aja, drgač pa, jest tud zmeri pozabm za kleše :P hmm, nop. ker morm še ful stvari najprej najdt :) tko da, če bom kj meu ti bom povedou :rolleyes: sj jih bom dou kr v avto :grim (če nam še to pozabu) :) ja ne folk v zbile;) true;) zdj sm prpravlena ja :D aja to, mugoče :D prpravlena ja.. :) ne žel si da te napadem z vsemi silami :D haha.. poj še slišat neboš hotla več za mene :D joooojjj dj sm obujala spomine... se spomnte tistag k je biu shark pa ste se pogovarjal neki pa nism sledila pa prašam zakaj se gre pa prav shark "je že mim" pa jst tko "ne ni še" :lol1: :lol1: al pa zbora v kranju škoda k ni nč slikc nikjer, k nismo mel fotkiča, pa k so bla moja stegna povšter :whistle: pa k smo kr vzel, v bistvu jo je fifty blazino pr sosed, pa smo se drenjal...pa k mi un ata ni hotu dt kondomov...kuga je že reku..haha....to roky zna dobr povedat :lol1: :lol1: :lol1: se js tut vse to spovnm :) ja, js sm se te takrt mal sposodu :) rabu sm povštr :D :D yap, kr blazino sm uzeu :D hehe.. če sm se pa hotu neka uležt.. in jo je glih tm "sosed" meu :D in najprej sm lepo js gor ležou.. poj pa še ti.. poj se je pa še neki folk zravn štulu :) P.S. pa u KR je biu roky neki pametn s tistimu iz sršenov :lol: to se tut še fajn spovnm :)
_Fingi_ Objavljeno Januar 9, 2008 Objavljeno Januar 9, 2008 Haha, ja, tist s sršeni, moto sršeni je blo tud zanimiu :D :D ok fifty, če boš pa kej meu pa na gmailu pust :P
Roky Objavljeno Januar 9, 2008 Objavljeno Januar 9, 2008 P.S. pa u KR je biu roky neki pametn s tistimu iz sršenov :lol: to se tut še fajn spovnm :) LOL, to se spomnem...delno ! :D Sej smo poj rešil spor pa spil enega :) pa v KR je biu roky zlo zlo pjn :D :D
metuljcica46 Objavljeno Januar 9, 2008 Objavljeno Januar 9, 2008 (popravljeno) aja to, mugoče :D prpravlena ja.. :) ne žel si da te napadem z vsemi silami :D haha.. poj še slišat neboš hotla več za mene :D se js tut vse to spovnm :) ja, js sm se te takrt mal sposodu :) rabu sm povštr :D :D yap, kr blazino sm uzeu :D hehe.. če sm se pa hotu neka uležt.. in jo je glih tm "sosed" meu :D in najprej sm lepo js gor ležou.. poj pa še ti.. poj se je pa še neki folk zravn štulu :) P.S. pa u KR je biu roky neki pametn s tistimu iz sršenov :lol: to se tut še fajn spovnm :) no potrud se .) ufff pričakujem napad :P kr sposodu si se me, kk se to sliš....sam zajeban k je pol tista blazina čist spustila k ns je blo tok gor...bi blo dost če bi bla sam midva :D pa un ata...joj...jst mu hočem pomgat, in mi prav da škoda k sm tok zoprna... :lol1: :slap: Popravljeno Januar 9, 2008. Popravil metuljcica46
Priporočene objave