metuljcica46 Objavljeno Januar 9, 2008 Objavljeno Januar 9, 2008 Tale log ni original, ker sm napisov, da bom zadej :D morm odgovort ne morm v seb zadržat .) roky sam shut up vemo ka je res :naughty:
condor Objavljeno Januar 9, 2008 Objavljeno Januar 9, 2008 morm odgovort ne morm v seb zadržat .) roky sam shut up vemo ka je res :naughty: 2 priče sta potrdile da je to res :whistle: :whistle:
metuljcica46 Objavljeno Januar 9, 2008 Objavljeno Januar 9, 2008 :evilgrin: eh, sj zadnč nism nč js bivših upletov not. to so jih drugi :) js te uničm lohk na svoj način :evilgrin: eh, korist al pa ne :D men je blo na blazin fajn, doklr ni blo gužve :D zgleda d ste se me usi hotl dotikat :P lol :D kuko pa nj bi condor to vedu? :) lol :D kašn muc? muca kot.. tvoja muca?.. al muc, kot pač en muc.. :) nevem.. recimo sosedov mačk :) al pa če maš tipa pa mu pravš muc? :D noč toj tut res.. sam takih se ne najde :) fingi the pimp :D :o kr nerabš? wtf roky? :) bahahah :D funny :D izdajalc :closedeyes: :D ah ne ke pa...ti si res tak O:-) izzivam te :P res si ql no :headbang: :lol1: :lol1: ve :winkiss: moj muc kot hišni ljubljenček :wub: roky je...khm khm :grim vsaj en k drži z mano :whistle: :evilgrin: Ona ma tok zarašeno, da je ne najde poj se pa z mačkam tolaž :) amm.....haha....k ti tolk veš...dj ne me smejat....lej k je jezn dj se hoeč pa maščevt :lol1: :lol1:
Roky Objavljeno Januar 9, 2008 Objavljeno Januar 9, 2008 2 priče sta potrdile da je to res :whistle: :whistle: U petk bom Anjo posexov pred tabo, da bosta dve priči, da nism gay :) roky je...khm khm :grim Tis pa busanc :krneki: amm.....haha....k ti tolk veš...dj ne me smejat....lej k je jezn dj se hoeč pa maščevt :lol1: :lol1: Sej bi kej skopirov/reku ampak ti nebom sramote naredu :D
metuljcica46 Objavljeno Januar 9, 2008 Objavljeno Januar 9, 2008 (popravljeno) U petk bom Anjo posexov pred tabo, da bosta dve priči, da nism gay :) Tis pa busanc :krneki: hm me boš ti ku..c :headbang: :lol1: :lol1: haha....kaj sanjaš al maš nočno moro :kva2: a če poslušam colonio, karmo, tošeta, danijelo, dragojeviča, graša...sm busanc...ja če je pa tko nej pa bo :OK: Sej bi kej skopirov/reku ampak ti nebom sramote naredu :D hvala Popravljeno Januar 9, 2008. Popravil metuljcica46
condor Objavljeno Januar 9, 2008 Objavljeno Januar 9, 2008 vsaj en k drži z mano :whistle: :evilgrin: :whistle: :whistle: U petk bom Anjo posexov pred tabo, da bosta dve priči, da nism gay :) V petek me nebo nč tja gor, mogoče v soboto :naughty: :naughty: :whistle: :whistle:
metuljcica46 Objavljeno Januar 9, 2008 Objavljeno Januar 9, 2008 :whistle: :whistle: V petek me nebo nč tja gor, mogoče v soboto :naughty: :naughty: :whistle: :whistle: :naughty: res scena :yea1: :lol1:
Roky Objavljeno Januar 9, 2008 Objavljeno Januar 9, 2008 hm me boš ti ku..c :headbang: :lol1: :lol1: haha....kaj sanjaš al maš nočno moro :kva2: a če poslušam colonio, karmo, tošeta, danijelo, dragojeviča, graša...sm busanc...ja če je pa tko nej pa bo :OK: hvala Nočno moro bi mu, če bi te nago sanjov :lol1: Ne,busanc si iz drugih razlogov, ki naj ostanejo javnosti skriti :krneki: Ni zakej,pa še kdaj :D
metuljcica46 Objavljeno Januar 9, 2008 Objavljeno Januar 9, 2008 Nočno moro bi mu, če bi te nago sanjov :lol1: Ne,busanc si iz drugih razlogov, ki naj ostanejo javnosti skriti :krneki: Ni zakej,pa še kdaj :D uuu res si faca :slap: :kva2: ja a jih lahko vsaj jst zvem?? :unsure: ;)
Roky Objavljeno Januar 9, 2008 Objavljeno Januar 9, 2008 uuu res si faca :slap: :kva2: ja a jih lahko vsaj jst zvem?? :unsure: ;) Zato, ker si skoz po nosu vrtaš?Pa mačke mečeš okol. Zadovolna?
metuljcica46 Objavljeno Januar 9, 2008 Objavljeno Januar 9, 2008 Zato, ker si skoz po nosu vrtaš?Pa mačke mečeš okol.Zadovolna? hmm...no comment....whatever good night to all people
Schmid87 Objavljeno Januar 9, 2008 Objavljeno Januar 9, 2008 :naughty: :naughty: :closedeyes: Ona ma tok zarašeno, da je ne najde poj se pa z mačkam tolaž :) Jah sej veš :wub: pa to...mogočeeeeeeee, če bi bla res kriza hehehehehe :D lol :) aja aja.. "_ _ _ ni ovira" :D 2 priče sta potrdile da je to res :whistle: :whistle: js pravm da ni res :D ah ne ke pa...ti si res tak O:-) izzivam te :P res si ql no :headbang: :lol1: :lol1: ve :winkiss: moj muc kot hišni ljubljenček :wub: roky je...khm khm :grim vsaj en k drži z mano :whistle: :evilgrin: amm.....haha....k ti tolk veš...dj ne me smejat....lej k je jezn dj se hoeč pa maščevt :lol1: :lol1: a nis mela zadnč dost? bot vesela da sm nehou takrt :) ti kr izivej.. mene nč ne gane :D sm hladn k šrpricr ane :D U petk bom Anjo posexov pred tabo, da bosta dve priči, da nism gay :) Tis pa busanc :krneki: lol :D haha hm me boš ti ku..c :headbang: :lol1: :lol1: haha....kaj sanjaš al maš nočno moro :kva2: a če poslušam colonio, karmo, tošeta, danijelo, dragojeviča, graša...sm busanc...ja če je pa tko nej pa bo :OK: hvala no, d te nau poj napadu tm :) ti nau ql :D busanc hmm...no comment....whatevergood night to all people adijo :)
Roky Objavljeno Januar 9, 2008 Objavljeno Januar 9, 2008 aja aja.. "_ _ _ ni ovira" :D js pravm da ni res :D a nis mela zadnč dost? bot vesela da sm nehou takrt :) ti kr izivej.. mene nč ne gane :D sm hladn k šrpricr no, d te nau poj napadu tm :) ti nau ql :D busanc adijo :) Mal je ovira...zj sm nekak v nebesih hehehe :wub: no...upam, da najlepš kdaj pride :whistle: Toj taprav frend :yea2: :beer2: Sej ti jo bom pomagov haha, bo emo ratala poj :D Enkrat nek v tem ji bo sam neki na ramo padl.... :krneki: Aneda da je :slap: une suhe mačke rola v kugle pa frca tm po dotiku une mastne pa poje :krneki:
Schmid87 Objavljeno Januar 10, 2008 Objavljeno Januar 10, 2008 Mal je ovira...zj sm nekak v nebesih hehehe :wub: no...upam, da najlepš kdaj pride :whistle:Toj taprav frend :yea2: :beer2: Sej ti jo bom pomagov haha, bo emo ratala poj :D Enkrat nek v tem ji bo sam neki na ramo padl.... :krneki: Aneda da je :slap: une suhe mačke rola v kugle pa frca tm po dotiku une mastne pa poje :krneki: ah.. :) sj bo :D lepo počas.. :D :rolleyes: haha.. če se mi jo bo dal zajebavat.. ji ne bo ql :D funny :D :D lol :D
condor Objavljeno Januar 10, 2008 Objavljeno Januar 10, 2008 Mal je ovira...zj sm nekak v nebesih hehehe :wub: no...upam, da najlepš kdaj pride :whistle:Toj taprav frend :yea2: :beer2: Sej ti jo bom pomagov haha, bo emo ratala poj :D Enkrat nek v tem ji bo sam neki na ramo padl.... :krneki: Aneda da je :slap: une suhe mačke rola v kugle pa frca tm po dotiku une mastne pa poje :krneki: :naughty: :naughty:
Roky Objavljeno Januar 10, 2008 Objavljeno Januar 10, 2008 Lol...dons sm se pa nasmejov ja :D nč fantje grem spat počas tko, da lepo spite :D Lahko noč :zzz:
Schmid87 Objavljeno Januar 10, 2008 Objavljeno Januar 10, 2008 (popravljeno) Lol...dons sm se pa nasmejov ja :D nč fantje grem spat počas tko, da lepo spite :D Lahko noč :zzz: js sm se pa učer nasmejou na šihtu :D res sm kr na tla padu.. skor sm umru od smeha :D k je ena baba klicala na radio (Belvi), in je hotla komad od Robbie Willsona :D namest Williamsa :D sj drgač to sploh ni slišat tok smešn.. ampak js sm takrt skor umru :D haha.. pa k je mela res tak smešn glas.. prou ena neumna mtka.. pa tko reče "dober dan, js bi pa en komad ob robija vilsona" :D hahahhah.. js pa še en kuhar sploh nisva mogla dihat tm :) še ta komentator k je biu na radiju je biu tih ene pou minute.. pumoje ni mogu bit resn :D najt roky :D Popravljeno Januar 10, 2008. Popravil FiFtY_
Roky Objavljeno Januar 10, 2008 Objavljeno Januar 10, 2008 js sm se pa učer nasmejou na šihtu :D res sm kr na tla padu.. skor sm umru od smeha :D k je ena baba klicala na radio (Belvi), in je hotla komad od Robbie Willsona :D namest Williamsa :D sj drgač to sploh ni slišat tok smešn.. ampak js sm takrt skor umru :D haha.. pa k je mela res tak smešn glas.. prou ena neumna mtka.. pa tko reče "dober dan, js bi pa en komad ob robija vilsona" :D hahahhah.. js pa še en kuhar sploh nisva mogla dihat tm :) še ta komentator k je biu na radiju je biu tih ene pou minute.. pumoje ni mogu bit resn :D najt roky :D Ahahahahaha maš talente ja,sploh tele mtke jih strelajo... :D Si te pa predstaulam ko si umirov hehehe :D Najt :)
condor Objavljeno Januar 10, 2008 Objavljeno Januar 10, 2008 Lol...dons sm se pa nasmejov ja :D nč fantje grem spat počas tko, da lepo spite :D Lahko noč :zzz: Vsaj dolgcajt ni blo zvečer, sicer pa če bi šu tud jst kej spat nebi blo tko slabo. :whistle: :whistle: Tko da tud z moje strani lahko noč še preživelim :whistle:
Schmid87 Objavljeno Januar 10, 2008 Objavljeno Januar 10, 2008 Ahahahahaha maš talente ja,sploh tele mtke jih strelajo... :D Si te pa predstaulam ko si umirov hehehe :D Najt :) pa pumoje k sm se smejou (pa umes so mi solze tekle) sm ene 50krat še reku.. "haha, kvaj rekla, robija vil.., haha, robija vilso.., hahah.. vilsona.. hahahha, rekla je vilsona.. ne me jebat" :D res me je tm folk gledou.. js pa nism mogu dihat :D
_Fingi_ Objavljeno Januar 10, 2008 Objavljeno Januar 10, 2008 dobr zutri :whistle: :whistle: matr, zamujamu šolo, pa še tle visim :headbang:
miha Objavljeno Januar 10, 2008 Objavljeno Januar 10, 2008 u pizda...ne da se mi vsega brat :=) lenuh :krneki: tko k jst :whistle:
Priporočene objave