metuljcica46 Objavljeno Januar 14, 2008 Objavljeno Januar 14, 2008 ja :D pač tist zasebni peskovnik :) k mamo notr svoje scene ni dostopn vsem :P kj mormo met pa tut zase :D ne en nočm notr...kr mejte neki zase...sam da ne bo kdaj kj o men, pa sm zadovoljna .)
Schmid87 Objavljeno Januar 14, 2008 Objavljeno Januar 14, 2008 ojoj, moli k bogu da ne pride kdaj tja notri :whistle: a še kšn drug kotičk obstaja? :o ne en nočm notr...kr mejte neki zase...sam da ne bo kdaj kj o men, pa sm zadovoljna .) prepozn.. tm je slikca od tebe.. k si naga :D
metuljcica46 Objavljeno Januar 14, 2008 Objavljeno Januar 14, 2008 a še kšn drug kotičk obstaja? :oprepozn.. tm je slikca od tebe.. k si naga :D sory ampak taka fotka tk like ne obstaja....tk da edin fotoshop :whistle: drgač ap ja prou razmišlam koga ste prej jebal k niste mene poznal, jst sm vm res popestrial dogajanje :naughty: :rolleyes: :blush:
Roky Objavljeno Januar 14, 2008 Objavljeno Januar 14, 2008 ja :D pač tist zasebni peskovnik :) k mamo notr svoje scene ni dostopn vsem :P kj mormo met pa tut zase :D Jap, se strinjam...Babe majo že preveč privilegijev tle na forumu :naughty: ojoj, moli k bogu da ne pride kdaj tja notri :whistle: Ah,brezskrbi da nebo,Sršenov itak ni več, da bi sprejemal nove člane...Bi bla pa še bolj kriza, če bi irency biu dostopn tist del foruma :lol1: ne en nočm notr...kr mejte neki zase...sam da ne bo kdaj kj o men, pa sm zadovoljna .) Nikol nauš zvedla kva je o teb notr :evilgrin: a še kšn drug kotičk obstaja? :oprepozn.. tm je slikca od tebe.. k si naga :D Tud babe majo svoj kotičk.Sej sm na racelandu takrat razlagov k se je misty prov smejov k sm Tanjuško zajebavov :lol1: Šššššššššt Fifty :D
Schmid87 Objavljeno Januar 14, 2008 Objavljeno Januar 14, 2008 sory ampak taka fotka tk like ne obstaja....tk da edin fotoshop :whistle: drgač ap ja prou razmišlam koga ste prej jebal k niste mene poznal, jst sm vm res popestrial dogajanje :naughty: :rolleyes: :blush: je biu paparazzo na delu :D večina je pa seveda v fotošopu.. :D vse :D
Roky Objavljeno Januar 14, 2008 Objavljeno Januar 14, 2008 sory ampak taka fotka tk like ne obstaja....tk da edin fotoshop :whistle: drgač ap ja prou razmišlam koga ste prej jebal k niste mene poznal, jst sm vm res popestrial dogajanje :naughty: :rolleyes: :blush: irency
Schmid87 Objavljeno Januar 14, 2008 Objavljeno Januar 14, 2008 Tud babe majo svoj kotičk.Sej sm na racelandu takrat razlagov k se je misty prov smejov k sm Tanjuško zajebavov :lol1: Šššššššššt Fifty :D vem ja :D sm že vidu tisto temo k je dostopna sam babam.. :D hehe ok no :closedeyes:
k0ci Objavljeno Januar 14, 2008 Avtor Objavljeno Januar 14, 2008 a to una k je na roadshadows forumu al na tem :D
Schmid87 Objavljeno Januar 14, 2008 Objavljeno Januar 14, 2008 a to una k je na roadshadows forumu al na tem :D tukej :D k je tanjuška prou veselo govorila o špricanju :D
k0ci Objavljeno Januar 14, 2008 Avtor Objavljeno Januar 14, 2008 to pa prvič slišim :blink: vem samo za sršene, moderatorje, ter samo za odrasle
Roky Objavljeno Januar 14, 2008 Objavljeno Januar 14, 2008 to pa prvič slišim :blink: vem samo za sršene, moderatorje, ter samo za odrasle :naughty: :naughty: Kva pa nis dvospolnik :P Bitches Witches al neki tazga se kotiček imenuje... :)
Schmid87 Objavljeno Januar 14, 2008 Objavljeno Januar 14, 2008 to pa prvič slišim :blink: vem samo za sršene, moderatorje, ter samo za odrasle pa ženske majo še svojo temo :D sm jo že vidu.. sj več al mn je bla tanjuška tm najbl glasna :D pa nagaya se je neki oglašala tut.. (če ni biu tist SiR pod njenmu accountam) :)
k0ci Objavljeno Januar 14, 2008 Avtor Objavljeno Januar 14, 2008 :naughty: :naughty: Kva pa nis dvospolnik :PBitches Witches al neki tazga se kotiček imenuje... :) damn :krneki: ne dela, sm si nastavu na žensko in brezspolnika pa ne vidm nč novga
Roky Objavljeno Januar 14, 2008 Objavljeno Januar 14, 2008 damn :krneki: ne dela, sm si nastavu na žensko in brezspolnika pa ne vidm nč novga Invite only je tko k Sršeni :D
k0ci Objavljeno Januar 14, 2008 Avtor Objavljeno Januar 14, 2008 aja pol pa ja :slap: vem pa d mi je tanjuška enkrat dala username pa geslo za tisto ko majo one na roadshadows, pa sm bil tut tm moderator (ker je tm ona moderatorka) pa sm vse lahk vidu, majo tut take d joj :wacko:
Roky Objavljeno Januar 14, 2008 Objavljeno Januar 14, 2008 Usi pomrl zj tle? metuljcica zihr zdele švrk švrk :D
Schmid87 Objavljeno Januar 14, 2008 Objavljeno Januar 14, 2008 aja pol pa ja :slap: a ti je kj gadno? :evilgrin: Usi pomrl zj tle? metuljcica zihr zdele švrk švrk :D možno :P
k0ci Objavljeno Januar 14, 2008 Avtor Objavljeno Januar 14, 2008 a ti je kj gadno? :evilgrin: možno :P ne, zakaj, sam mislu sm mal pogledat če bi se dalo, če se ne se pač ne B) skrivnostno.si ti so pa še večji nabijači kot mi :lol1:
Roky Objavljeno Januar 14, 2008 Objavljeno Januar 14, 2008 ne, zakaj, sam mislu sm mal pogledat če bi se dalo, če se ne se pač ne B) skrivnostno.si ti so pa še večji nabijači kot mi :lol1: omg psihoti :D
k0ci Objavljeno Januar 14, 2008 Avtor Objavljeno Januar 14, 2008 ej mudel a mas se zj kake posledice........ hahaha :lol1: , to pa umiram ....stran 5, 10. in 11. post :kva2: :kva2: :kva2:
k0ci Objavljeno Januar 14, 2008 Avtor Objavljeno Januar 14, 2008 Ena resnična zgodba: Moj mlajši brat je tudi enkrat izgino, tri dni nismo vedli kje je. Pol je pa prišo domov ves strgan, zamazan, z obrito glavo, grozen v glavnem in ves čas je neka bluzo o tipih v čeladah in brnenju strojev, lačen, da je sprazno hladilnik...Ko se je naspal, streznil itd, se mu je začel vračati pa še spomin:" Bilo je enkratno, nepozabno, fantastično, kake bejbe, stroji..." dry.gif Bil je na srečanju motoristov nekje v Prekmurju. pa to so res psihiči ej :worship:
Schmid87 Objavljeno Januar 14, 2008 Objavljeno Januar 14, 2008 res mi ena na MSNju riše lepe slikce.. lol :D res lepooo :D hahahah
Roky Objavljeno Januar 14, 2008 Objavljeno Januar 14, 2008 pa to so res psihiči ej :worship: Ahahahahaha tale post ma zmaga ane...Na motozboru haha :lol1:
Priporočene objave