_Fingi_ Objavljeno Julij 28, 2007 Opozori Objavljeno Julij 28, 2007 am.....ka je to zdj ironično mišljeno??? :unsure: ja kaj ste pa misll.....da se bom zašaltala al ka.....valda znam furat.. ;) ma ne, sam tko, pač pohvala ane... ja ne zašaltala, sam ponavad babe mal sklopka jebe... sej veš ... wuuuuuuuuuuuuuum vuu, :whistle:
Schmid87 Objavljeno Julij 28, 2007 Opozori Objavljeno Julij 28, 2007 ma ne, sam tko, pač pohvala ane... ja ne zašaltala, sam ponavad babe mal sklopka jebe... sej veš ... wuuuuuuuuuuuuuum vuu, :whistle: tole pa neb mogu bolš povedat :D točn tko spelejo :D
metuljcica46 Objavljeno Julij 28, 2007 Opozori Objavljeno Julij 28, 2007 ma ne, sam tko, pač pohvala ane... ja ne zašaltala, sam ponavad babe mal sklopka jebe... sej veš ... wuuuuuuuuuuuuuum vuu, :whistle: ja ene obvladamo :whistle: :whistle: :evilgrin: :lol1: drgač pa lih s šihta, sj pravm če greste na zbiel povejte....sam ne prou pozn...
Roky Objavljeno Julij 28, 2007 Opozori Objavljeno Julij 28, 2007 tole pa neb mogu bolš povedat :Dtočn tko spelejo :D Umes sodi še trokiranje :lol1: ja ene obvladamo :whistle: :whistle: :evilgrin: :lol1: drgač pa lih s šihta, sj pravm če greste na zbiel povejte....sam ne prou pozn... Smo bli jest,Koky pa moja eno urco dol, sam spotoma smo se ustavl k je itak dž začeu poj :)
_Fingi_ Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 bo dons kdo tm???? :unsure: jap, jest roky koky gremo čez kšne pou urce vrjetn ke... no, onedva sta v naklm zdele, grem jest počas ke :rolleyes: pol pa na zbile, okol 5ih bomo tm? mejbi že mal prej :unsure:
metuljcica46 Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 jap, jest roky koky gremo čez kšne pou urce vrjetn ke... no, onedva sta v naklm zdele, grem jest počas ke :rolleyes: pol pa na zbile, okol 5ih bomo tm? mejbi že mal prej :unsure: okeeeejjjj...fajn fajn....pol se pa vidmo....pokličem ob petih da nam za brez veze ke hodila.... ;)
_Fingi_ Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 okeeeejjjj...fajn fajn....pol se pa vidmo....pokličem ob petih da nam za brez veze ke hodila.... ;) cak ne se... zdej gremo se na jezersk prej :blink: :blush: mal bl pol... te pokličem k bomo na vrh :naughty:
metuljcica46 Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 (popravljeno) cak ne se... zdej gremo se na jezersk prej :blink: :blush: mal bl pol... te pokličem k bomo na vrh :naughty: no ja ti kr....čakam klic ;) torej ob ene šestih, shark357...ti tut pridš??? Popravljeno Julij 29, 2007. Popravil metuljcica46
metuljcica46 Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 (popravljeno) Če se še malce streznim pridem :whistle: no strezen se pa le...če ne pa rajš ne hod ;) bo itq še vlik priložnosti... :OK: GrCaR ka pa ti??? kaj morm vsazga sprašvt...če maš čs že zdele lahk ke prletim... Popravljeno Julij 29, 2007. Popravil metuljcica46
k0ci Objavljeno Julij 29, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 Če se še malce streznim pridem :whistle: ej shark k si bil mogoče ti u soboto na mobiju :?
metuljcica46 Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 (popravljeno) fočk :D lej kera točna....... :naughty: ne vem koga zdej ni na msn-ju :whistle: :D blo kr fajn dons na zbilah...sam ne smo se za brez veze v lunco premikal, k itq tm niso mel palačink... :unsure: pa še proti motoristom so bli :headbang: sma je pa letel tm čez une vasi...nism vedla da so taki ovinki, pr enmu je bal kr mal kriza....če bi en nasprot prpelu..uff... :BUA: amapk sm bla pa hit doma :OK: Popravljeno Julij 29, 2007. Popravil metuljcica46
Schmid87 Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 lej kera točna....... :naughty: ne vem koga zdej ni na msn-ju :whistle: :D blo kr fajn dons na zbilah...sam ne smo se za brez veze v lunco premikal, k itq tm niso mel palačink... :unsure: pa še proti motoristom so bli :headbang: sma je pa letel tm čez une vasi...nism vedla da so taki ovinki, pr enmu je bal kr mal kriza....če bi en nasprot prpelu..uff... :BUA: amapk sm bla pa hit doma :OK: morm priznt da ga js tut čez tisto vas prtisnem tko čez 100.. skor skos :) ker me ful spomina na "isle of man" :D hehe.. sj sm na MSNju.. :D FiFtY_ spat :D make me :evilgrin:
metuljcica46 Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 morm priznt da ga js tut čez tisto vas prtisnem tko čez 100.. skor skos :) ker me ful spomina na "isle of man" :D hehe..sj sm na MSNju.. :D make me :evilgrin: ma ja pa še merjo tm umes..... :headbang: mislm pač tist merilnik hitrosti je.... torej predlogi za drugo lokacijo čeprou men je pr jezeru čist ql ;)
GrCaR Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 ma ja pa še merjo tm umes..... :headbang: mislm pač tist merilnik hitrosti je.... torej predlogi za drugo lokacijo čeprou men je pr jezeru čist ql ;) a boste Zbile kr zapustl al kaj jst to berm?
Roky Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 a boste Zbile kr zapustl al kaj jst to berm? Ah ne.Metuljcica je rekla, da bi kdaj se tud kje drugje lahk dobil :)
metuljcica46 Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 Ah ne.Metuljcica je rekla, da bi kdaj se tud kje drugje lahk dobil :) jst ja....to maš ti tako željo... :whistle:
Roky Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 jst ja....to maš ti tako željo... :whistle: :blink: Drgač je blo tko, da sm reku a bi šli kdaj še km drugm pa si rekla ja lohk ja :glare:
metuljcica46 Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 :blink: Drgač je blo tko, da sm reku a bi šli kdaj še km drugm pa si rekla ja lohk ja :glare: ja seveda, men je vseen :D čeprou so mi tut zbilje čist ql...sam ta lunca mi pa ni všeč....
Schmid87 Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 ma ja pa še merjo tm umes..... :headbang: mislm pač tist merilnik hitrosti je.... torej predlogi za drugo lokacijo čeprou men je pr jezeru čist ql ;) ta merilnik je pa NAAAAJJBBLL krneki :D js ga grem tko ene 90 mem.. in me zazna tik ob njem.. ene 2m pred merilnikam.. tko da ne vidm kok mi kj števc laže :D brezveze
Koky Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 evo mene spet mal tukj gor, ejga fifty ka si pa tko opačasnel mim vojašnce :rolleyes: :whistle:
Priporočene objave