_Fingi_ Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 (popravljeno) Matr ste nabijal... dobr da mam eno uro frej zutri, da sm lohk prebrau :whistle: Dobr jutr to all :yea1: Aja, drgač pa Fifty_, pomoje bi se s đolco čist štekala vidva, k sta oba bl anglo-freaka :D Še to, ker zaprt forum ste prej omenjal pa neki od Metulčice? :unsure: Popravljeno Januar 15, 2008. Popravil _Fingi_
Jerry_exc Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 ah kje... đolca je bl Amstadam frik :whistle:
Schmid87 Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 Aja, drgač pa Fifty_, pomoje bi se s đolco čist štekala vidva, k sta oba bl anglo-freaka :D sj sm z no že MSNjou :D pa sm vidu da kr dost angleščine uporabla ja :D sj toj ql.. :) sam mojih for pumoje ne razume najbolš.. sj (kdo pa jih) :D mugoče kšna svetla izjema :D haha
Roky Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 Kje ste madrfakrji...Kam je đufko potonu :hmm:
Jerry_exc Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 Kje ste madrfakrji...Kam je đufko potonu :hmm: uči se ko nor... izpitno obdobje pto
metuljcica46 Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 :yawn: :yawn: :yawn: oh ja... am...dj pa tko....petnulo lahko izločmo k itq nima cajta ta vikend... kaj drugi amte cajt v petek ali soboto,blonđi,rokyca,jovo??pa jovo če se ti bo dal furat?? :unsure: kk bo pol :unsure: jst bi vs rada vidla po dolgčem času...letos se nismo še nč :rolleyes:
Schmid87 Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 am...dj pa tko....petnulo lahko izločmo k itq nima cajta ta vikend... res je
Roky Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 jst bi vs rada vidla po dolgčem času...letos se nismo še nč :rolleyes: A si ti mene mogoče prašala, če te jest hočm vidt?Ker mi ni glih to neka želja :krneki:
Schmid87 Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 A si ti mene mogoče prašala, če te jest hočm vidt?Ker mi ni glih to neka želja :krneki: :slap: :lol1: :lol1:
Roky Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 :slap: :lol1: :lol1: Če si pa učer reku, da sm včasih znov bit bl nesramn :lol1:
_Fingi_ Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 Petk jest ne morm, delam... soboto pa edin popoldne... pa ne vem, če ne bo Saša pr men... tko da, edin če bi šla še ona zravn če vs nebi mutil :blush:
Roky Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 Petk jest ne morm, delam... soboto pa edin popoldne... pa ne vem, če ne bo Saša pr men... tko da, edin če bi šla še ona zravn če vs nebi mutil :blush: Mene nikakor!Sam poj je treba Anji mau usta zalept, da nau kej preveč zinla :whistle:
metuljcica46 Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 Petk jest ne morm, delam... soboto pa edin popoldne... pa ne vem, če ne bo Saša pr men... tko da, edin če bi šla še ona zravn če vs nebi mutil :blush: a zvčer ni šanse??? ne bi ns motil :winkiss: vsaj mene ne no.. sicer je pa vse od jovota odvisn :unsure: Mene nikakor!Sam poj je treba Anji mau usta zalept, da nau kej preveč zinla :whistle: brez skrbi..
Roky Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 brez skrbi.. Glej, da si boš prej usta z žajfo umila :) lol, poj k bo govorila ji bojo šli kr balončki iz ust haha,razn, če je taka kot Purple and Brown ji bojo šli skoz rit (tole bo Fifty vedu zakva se gre,tapru skeč v unmu posnetku :lol1:)
Schmid87 Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 Če si pa učer reku, da sm včasih znov bit bl nesramn :lol1: sj, neki na tak način si biu učasih ja :D Mene nikakor!Sam poj je treba Anji mau usta zalept, da nau kej preveč zinla :whistle: haha :D a te je strah :P sicer je pa vse od jovota odvisn :unsure: đufko iz t3h godZ :D
Roky Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 sj, neki na tak način si biu učasih ja :Dhaha :D a te je strah :P Hehe :evilgrin: :evilgrin: Mal pa :whistle: da se nau kej preveč zvedl hehe :D LOL,zmeri morm postat glih tazadn post na strani :D
Schmid87 Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 Hehe :evilgrin: :evilgrin: Mal pa :whistle: da se nau kej preveč zvedl hehe :D LOL,zmeri morm postat glih tazadn post na strani :D :evilgrin: povej ji že ane.. :D pa boš vidu kuko bo odreagirala.. :) kva paj fora kje maš post? :D
Roky Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 :evilgrin: povej ji že ane.. :D pa boš vidu kuko bo odreagirala.. :) kva paj fora kje maš post? :D Na-a,naj ostane zavito v temačno skrivnost zbiljskih kofetkarjev :D ...vsaj še nekaj časa :) ok zaklučmo s tem, da me naute res še kej prepričal :D krtko :D
Schmid87 Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 Na-a,naj ostane zavito v temačno skrivnost zbiljskih kofetkarjev :D ...vsaj še nekaj časa :) ok zaklučmo s tem, da me naute res še kej prepričal :D krtko :D ah :D povej.. ok :D
JMatic Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 Kje ste madrfakrji...Kam je đufko potonu :hmm: glu glu glu :) uči se ko nor... izpitno obdobje pto nop..delam...jest mam izpite pol februarja :yawn: :yawn: :yawn: oh ja...am...dj pa tko....petnulo lahko izločmo k itq nima cajta ta vikend... kaj drugi amte cajt v petek ali soboto,blonđi,rokyca,jovo??pa jovo če se ti bo dal furat?? :unsure: kk bo pol :unsure: jst bi vs rada vidla po dolgčem času...letos se nismo še nč :rolleyes: ne, u sobot tekma, direkt iz tekme pa na roglo za en tedn sj, neki na tak način si biu učasih ja :Dhaha :D a te je strah :P đufko iz t3h godZ :D aye aye
metuljcica46 Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 ne, u sobot tekma, direkt iz tekme pa na roglo za en tedn ka pa petek???
metuljcica46 Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 en dan pred tekmo...no go peesda pa pejte nekam hudiča.......sploh se mi zdi neumn k se trudm, vi pa zakompleksani :headbang: sploh nimate nč od lajfa cele dneve sam doma, okej izvzavem petnulo ql vsaj vem da se lahko za druge stvari zmenm... :rolleyes:
JMatic Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 (popravljeno) sevede...jest pa zivim zato da na zbilah kofetkam zakompleksani? nvm no...kdo hoce na vsak nacin kofetkat na zbilah...skos.... pac so mi ene stvari bolj pomembne... pa res se se enkrat vprasej kaj pomen zakomplakesan... Popravljeno Januar 15, 2008. Popravil Im_a_ridah
metuljcica46 Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 sevede...jest pa zivim zato da na zbilah kofetkam ne ampak eni dejansko kej nardimo da vidmo kolege...okej nima veze se mi ne da več ukvarjat s tem....zdj ste vi na vrsti če boste sploh kej se zganl kdaj v prihodnosti... :unsure:
Priporočene objave