Roky Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 peesda pa pejte nekam hudiča.......sploh se mi zdi neumn k se trudm, vi pa zakompleksani :headbang: sploh nimate nč od lajfa cele dneve sam doma, okej izvzavem petnulo ql vsaj vem da se lahko za druge stvari zmenm... :rolleyes: omg omg :slap: ahahahahahahah,kdo je zakompleksan bi tle lahk razpravlal ampak namo :) Zdej pa zato k majo pač eni obveznosti so takoj zakompleksani pa nimajo nč od lajfa,kot, da majo sam tebe :headbang: Če bom do sobote dobr pa, če bo Fingi za greva lahk v Staro pošto kej spit :beer2:
JMatic Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 ne ampak eni dejansko kej nardimo da vidmo kolege...okej nima veze se mi ne da več ukvarjat s tem....zdj ste vi na vrsti če boste sploh kej se zganl kdaj v prihodnosti... :unsure: a res...prid u kranj na kofe
metuljcica46 Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 omg omg :slap: ahahahahahahah,kdo je zakompleksan bi tle lahk razpravlal ampak namo :) Zdej pa zato k majo pač eni obveznosti so takoj zakompleksani pa nimajo nč od lajfa,kot, da majo sam tebe :headbang: ne k mi je bedno k se trudm, se mi neumn zdi, hotla sm sam zvedt če bo kej al ne da se pol jst uhka z drugimi zmenm....in toj to...pa tko bo...s katjo ga pa itq zapijemo v petek...jeeeee :naughty:cuba libre :OK: :whistle: :whistle: :whistle: sam enkrat si 20 :P a res...prid u kranj na kofe res, when, where?? :unsure:
Schmid87 Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 en dan pred tekmo...no go res si prasc :glare: .....sploh se mi zdi neumn k se trudm, vi pa zakompleksani :headbang: sploh nimate nč od lajfa cele dneve sam doma, okej izvzavem petnulo s čim se trudš? :) spet mene neki.. zakaj? :closedeyes: ne ampak eni dejansko kej nardimo da vidmo kolege...okej nima veze se mi ne da več ukvarjat s tem....zdj ste vi na vrsti če boste sploh kej se zganl kdaj v prihodnosti... :unsure: prid in t3h KR :D a res...prid u kranj na kofe fakju.. prehitu si me.. ju sanafabič
metuljcica46 Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 s čim se trudš? :) spet mene neki.. zakaj? :closedeyes: prid in t3h KR :D trudm se s tem da se dobimo enkrat po dolgem času... ja zato ker ti si skoz zuni in zato nimaš cajta... .) ni blo nč slabga mišlen :D bom pršla sam med tednom ne gre ker je fax :grrr
Schmid87 Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 trudm se s tem da se dobimo enkrat po dolgem času... ja zato ker ti si skoz zuni in zato nimaš cajta... .) ni blo nč slabga mišlen :D bom pršla sam med tednom ne gre ker je fax :grrr tudi mi, tudi mi.. ja, toj res.. :D nč slabga.. zakva nis nesramna do mene? talk dirty :P uf si zakompleksana :D
metuljcica46 Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 tudi mi, tudi mi.. ja, toj res.. :D nč slabga.. zakva nis nesramna do mene? talk dirty :P uf si zakompleksana :D ne zgleda :closedeyes: ja ne morm bit nersmna do tistih k jih mam rada :blush: če bi se kej dubl bi te lahko mal nazaj podjebaval tkole prek foruma pa men nima smisla... :BUA: :D res ja...tok pridna da sm skoz na faksu :P
Schmid87 Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 ne zgleda :closedeyes: ja ne morm bit nersmna do tistih k jih mam rada :blush: če bi se kej dubl bi te lahko mal nazaj podjebaval tkole prek foruma pa men nima smisla... :BUA: :D res ja...tok pridna da sm skoz na faksu :P ampak se.. no ja.. poj boš spet usa neki slabe vole (like i care), tko k takrt :D in boš šla :D hah čist preveč pridna :)
metuljcica46 Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 ampak se.. no ja.. poj boš spet usa neki slabe vole (like i care), tko k takrt :D in boš šla :D hah čist preveč pridna :) jah se je treba bl :closedeyes: ma en takt veš ka je bla fora...in veš da me to ful mot k si to omenjov, k nism bla še tok ql glede tega kt zdj .) sj vem :blush:
Schmid87 Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 ma en takt veš ka je bla fora...in veš da me to ful mot k si to omenjov, k nism bla še tok ql glede tega kt zdj .) tiste impotentne stvari so drugi najprej začel omenjat :D js sm sam enkrat ponovu to.. js sm te zajebavov z drugimi stvarmi :) ja, takrt si nm res sramoto delala :closedeyes: :evilgrin: :D
metuljcica46 Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 tiste impotentne stvari so drugi najprej začel omenjat :D js sm sam enkrat ponovu to.. js sm te zajebavov z drugimi stvarmi :) ja, takrt si nm res sramoto delala :closedeyes: :evilgrin: :D ne ne napačno stvar misllva...ti ob priložnosti k se bomo kej vidl povem .) uuu sm vsaj prepoznavna :D ....če vs je pa sram pa pejte drgam k drugi mizi al pa dam, boli me... :OK: v bistvu lih to petnula...ah ne zastopš, sploh ne veš...no j a ti povem k se vidmo...
metuljcica46 Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 petnula sm ti po msnju razložila :winkiss:
Roky Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 petnula sm ti po msnju razložila :winkiss: A lahko jest razložim tle, da bodo še ostali vedl o čem se gre :evilgrin:
metuljcica46 Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 A lahko jest razložim tle, da bodo še ostali vedl o čem se gre :evilgrin: ne ne smeš :whistle: haha....to vm jst zaupam.. :whistle: :rolleyes: tk k nekatere stvari ne smemo kle javno razglablat ane rokyca :P
Roky Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 ne ne smeš :whistle: haha....to vm jst zaupam.. :whistle: :rolleyes: tk k nekatere stvari ne smemo kle javno razglablat ane rokyca :P Jest nč ne vem o tem :whistle:
Schmid87 Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 ne ne napačno stvar misllva...ti ob priložnosti k se bomo kej vidl povem .) uuu sm vsaj prepoznavna :D ....če vs je pa sram pa pejte drgam k drugi mizi al pa dam, boli me... :OK: v bistvu lih to petnula...ah ne zastopš, sploh ne veš...no j a ti povem k se vidmo... :D petnula sm ti po msnju razložila :winkiss: :D ne ne smeš :whistle: haha....to vm jst zaupam.. :whistle: :rolleyes: tk k nekatere stvari ne smemo kle javno razglablat ane rokyca :P :D js use povem lohk.. sam če me dobr plačate.. pa bom povedou :D js se prodam kuj :D haaaaaaaaa haaaaaaaa haaaaaaaa haaaaaa (rasta laugh) :D
metuljcica46 Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 Jest nč ne vem o tem :whistle: bolš da ti ne začnem tukile razlagat :P
Schmid87 Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 bolš da ti ne začnem tukile razlagat :P sj lohk js :D za dnar :P
metuljcica46 Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 :D:D :D js use povem lohk.. sam če me dobr plačate.. pa bom povedou :D js se prodam kuj :D haaaaaaaaa haaaaaaaa haaaaaaaa haaaaaa (rasta laugh) :D haha....res si ql an :D hahahahahaha :D ej zaka prodajaš, a boš dukea kupu??? :unsure:
Roky Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 bolš da ti ne začnem tukile razlagat :P Sej lahk pobrišem :P
metuljcica46 Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 sj lohk js :D za dnar :P a si drag?? :whistle: :naughty:
Roky Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 sj lohk js :D za dnar :P Mislm, da do mene nis tak...a se motm :whistle:
metuljcica46 Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 Sej lahk pobrišem :P true...eh šit :slap: :lol1:
Schmid87 Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 haha....res si ql an :D hahahahahaha :D ej zaka prodajaš, a boš dukea kupu??? :unsure: lol :D nevem.. odvisn kok bo keša.. če ga blo ZLO velik, bom 600rr :) drgač pa kšnga druzga 600cestnga.. al pa bom kšnga SM nabavu.. DUKE II :D i like Sej lahk pobrišem :P ti k tko vestno opravlaš delo moderatorja ja :D hehe a si drag?? :whistle: :naughty: k žafran :P (seveda se pa lohk tut na drugačne načine da plačat.. poleg denarja da se ve) Mislm, da do mene nis tak...a se motm :whistle: dnar je sveta vladar :D muahaha.. haaaaaaaaaa haaaaaaaaa haaaaaaaaaa haaaaaaaaa (rasta laugh again) :D
Roky Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 ti k tko vestno opravlaš delo moderatorja ja :D hehednar je sveta vladar :D muahaha.. haaaaaaaaaa haaaaaaaaa haaaaaaaaaa haaaaaaaaa (rasta laugh again) :D No,no...sej dost nardim,pomoje...Nej k0ci komentira :whistle: Ah, dvomm, da bi me izdal :whistle:
Priporočene objave