Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno
Pralnica? :D ob sobotah dopoldne bom zdej delov :whistle:

Hm, a neboš več 125ke mu :( kdo se bo pa poj z mano vozu :cry: Kar se pa tiče Husota,pa nevem..baje rd ventile strela :hmm: :D

aja sj res :slap: sam 1x na tedn? to ni nč keša :closedeyes:

enkrat jo bom meu ja.. (again) :) al pa bo 250ccm.. pač en cvajtakt :D vem ja da rd ventile strela.. ampak kva čmo, je pa pocen :P utak sm navajen dobivat stvari u rit :slap: :D kšn ventilčk bi tut pasou :P haha

Objavljeno
aja sj res :slap: sam 1x na tedn? to ni nč keša :closedeyes:

enkrat jo bom meu ja.. (again) :) al pa bo 250ccm.. pač en cvajtakt :D vem ja da rd ventile strela.. ampak kva čmo, je pa pocen :P utak sm navajen dobivat stvari u rit :slap: :D kšn ventilčk bi tut pasou :P haha

Neki se bo nabral...čene druzga vsaj za sprot,itak v sobotah dopoldne nč ne delam :D

Hehe,lol...a hočš "šleparja" dobit :naughty: :D

A RSke pa nebi za mejhn dnar poštimov,glih tok, da zgleda pa jo še letos vozu ? :hmm:

Objavljeno
Neki se bo nabral...čene druzga vsaj za sprot,itak v sobotah dopoldne nč ne delam :D

Hehe,lol...a hočš "šleparja" dobit :naughty: :D

A RSke pa nebi za mejhn dnar poštimov,glih tok, da zgleda pa jo še letos vozu ? :hmm:

no ja.. sobota dopoldne.. pa če si recimo plačan 4€/h.. pa delaš od 7ih do 15ih? toj 32€ na tedn :) ni glih nevem kok velik..

kašnga šleparja? :D

če jo nebom prodou, jo bom uštimov vrjetn. itak je nov oklep 250€.. tko da, za 300-400€ je uštimana do potankosti.

če jo pa prodam pa tut nimam nč proti, poj še delam par mescou pr Tonaču, pa si kupm enga husota :)

če mi bo crknu mamo pa itak na forumu izkušenga serviserja husotov.. dex :OK: :OK: :OK:

Objavljeno
no ja.. sobota dopoldne.. pa če si recimo plačan 4€/h.. pa delaš od 7ih do 15ih? toj 32€ na tedn :) ni glih nevem kok velik..

kašnga šleparja? :D

če jo nebom prodou, jo bom uštimov vrjetn. itak je nov oklep 250€.. tko da, za 300-400€ je uštimana do potankosti.

če jo pa prodam pa tut nimam nč proti, poj še delam par mescou pr Tonaču, pa si kupm enga husota :)

če mi bo crknu mamo pa itak na forumu izkušenga serviserja husotov.. dex :OK: :OK: :OK:

Ni velik ampak bolš kot nič :)

Aha tak je tvoj namen hehe :D Hehe, dex ma izkušne s husotam ja :D

ohhh sm dobre vole ratov :D

Objavljeno
Ni velik ampak bolš kot nič :)

Aha tak je tvoj namen hehe :D Hehe, dex ma izkušne s husotam ja :D

ohhh sm dobre vole ratov :D

res je :)

yap, tko da če bom meu težavico, ga prašam kvaj narobe.. paj to to ^_^

zakva pa si zdj dobre vole? :D đolca?

Objavljeno
res je :)

yap, tko da če bom meu težavico, ga prašam kvaj narobe.. paj to to ^_^

zakva pa si zdj dobre vole? :D đolca?

Hehe,res je :D sam poj te pa sploh nam mogu več lovit :D

Ne,ne...Ona par že ene 4 ure spi hehe, kr tko...dogajat mi je začel,veseu sm ratov brez razloga :OK:

Objavljeno
Hehe,res je :D sam poj te pa sploh nam mogu več lovit :D

Ne,ne...Ona par že ene 4 ure spi hehe, kr tko...dogajat mi je začel,veseu sm ratov brez razloga :OK:

:Da zdj si me pa kao lohk luviu k sm dou mal več gasa :evilgrin:

aha aha, tako torej :D mugoče te pa sanja :P haha

P.S. glede racelanda sm pa še zmer odločen da se tebe sprav pod minuto :yea1: :yea1: ni važn na kašnmu motorju bom js takrt..

Objavljeno
:Da zdj si me pa kao lohk luviu k sm dou mal več gasa :evilgrin:

aha aha, tako torej :D mugoče te pa sanja :P haha

P.S. glede racelanda sm pa še zmer odločen da se tebe sprav pod minuto :yea1: :yea1: ni važn na kašnmu motorju bom js takrt..

Ja no,zj bi blo dohajanje mau lažje k mava isto KM :D

Kar se pa racelanda tiče bova pa z odprto kr hitr dosegla ta cajt, to sm pa prepričan :D če je prej 4 sekunde mankal pa nism meu niti tok odprte kokr jo maš ti, če bi zj s temu airboxam vozu bi sigurn kšna sekunda manj padla :)

Objavljeno
Ja no,zj bi blo dohajanje mau lažje k mava isto KM :D

Kar se pa racelanda tiče bova pa z odprto kr hitr dosegla ta cajt, to sm pa prepričan :D če je prej 4 sekunde mankal pa nism meu niti tok odprte kokr jo maš ti, če bi zj s temu airboxam vozu bi sigurn kšna sekunda manj padla :)

lažje že, ampak še zmer ne dovolj hitro :evilgrin: hehe :D hecam se..

upejmo da res :yea1: .. me zanima kašn bi meu js cajt, če bi meu čist odprto :P k s tole zdj mam recimo max. kšno sekundo rezerve.. več ne. vem da sva šla s tonyam nakonc pod 58.. ampak pod 57 bi blo pa že kr težko z delno zaprto :)

Objavljeno
lažje že, ampak še zmer ne dovolj hitro :evilgrin: hehe :D hecam se..

upejmo da res :yea1: .. me zanima kašn bi meu js cajt, če bi meu čist odprto :P k s tole zdj mam recimo max. kšno sekundo rezerve.. več ne. vem da sva šla s tonyam nakonc pod 58.. ampak pod 57 bi blo pa že kr težko z delno zaprto :)

Boš pa z mojo probov kuko se pele :whistle: z čist odprto bi velik pridobu na taprvih dveh ravninah pa poj na uni tatretji (kuj za drugmu ovinkam) pa na čist notranji tahitri šikani k se je treba presed poj za tapru desn ovink..vsaj pomojem :whistle:

Objavljeno

kolega prodaja ninjo 600 1996 z komplet akrapotom pa kovinskimi zavornimi cevmi za 2,4k

Objavljeno
Boš pa z mojo probov kuko se pele :whistle: z čist odprto bi velik pridobu na taprvih dveh ravninah pa poj na uni tatretji (kuj za drugmu ovinkam) pa na čist notranji tahitri šikani k se je treba presed poj za tapru desn ovink..vsaj pomojem :whistle:

ok :) sam bom pelou z rezervo.. d nau seveda kj narobe :D hehe

kolega prodaja ninjo 600 1996 z komplet akrapotom pa kovinskimi zavornimi cevmi za 2,4k

eh.. preveč krava motor zame :)

Objavljeno

Kje si biu pa zdele, k te ni blo online,a :naughty:

zakaj bi imel samo eno.. če imaš lahko dve :D haha

Fifty, ti pack ti :P

Objavljeno
Kje si biu pa zdele, k te ni blo online,a :naughty:

Fifty, ti pack ti :P

MSNjov sm :)

:rolleyes: vsi smo kdaj umazani.. :D

Objavljeno
MSNjov sm :)

:rolleyes: vsi smo kdaj umazani.. :D

Ajaaa hehe...sm mislu da si wačov pr0n :D :D :D

Res je :whistle:

Objavljeno
Ajaaa hehe...sm mislu da si wačov pr0n :D :D :D

Res je :whistle:

na-a :D me nč ne mika zadne cajte.. :)

:grim

Objavljeno
na-a :D me nč ne mika zadne cajte.. :)

:grim

Hehe,enako :grim

Objavljeno
Hehe,enako :grim

a te že MSN poteši? haha :P

Objavljeno
a te že MSN poteši? haha :P

Pa si me dobu :blush: :D

Objavljeno
Pa si me dobu :blush: :D

sj ni težko ugotovit veš :D

Objavljeno
sj ni težko ugotovit veš :D

Vrjamem,hehe :D damn,nč ni za počet :trance_33_sleep:

Objavljeno (popravljeno)
Vrjamem,hehe :D damn,nč ni za počet :trance_33_sleep:

yap.. tut pr men ni več žive duše na MSNju :) (kar se tiče Ž spola :D )

edit: razn stupid girlz so še.. teh pa ne rabm :)

Popravljeno . Popravil FiFtY_
Objavljeno
yap.. tut pr men ni več žive duše na MSNju :) (kar se tiče Ž spola :D )

edit: razn stupid girlz so še.. teh pa ne rabm :)

Enako :trance_33_sleep: Kva a greva spat akuga? :D

Objavljeno
Enako :trance_33_sleep: Kva a greva spat akuga? :D

js bom šu mal kasnej.. da bom gledou poj OCC :D

Objavljeno
js bom šu mal kasnej.. da bom gledou poj OCC :D

Aaa,okej :) jest pa berem neki o Albert Einsteinu :hmm:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!