Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno

zdele sm naredu še ene 10km :D saj mal..

res je mal smotan furat če je levi del balance skrivlen mal.. ampak je blo usen fajn ^_^

Objavljeno

in s čim ste kj zasedeni da niste nč zgovorni? :D

Objavljeno

Jest prelagam eno faking stekleno volno, da me zdej use srbi...

pa še nč nau z vožno dons :trance_33_sleep: :rolleyes:

Objavljeno
Jest prelagam eno faking stekleno volno, da me zdej use srbi...

pa še nč nau z vožno dons :trance_33_sleep: :rolleyes:

uuu.. mam slabe spomine na to volno zjebano..

enkrat sva s fotram izolirala neki streho.. sred poletja v največji vročini.. js budala pa brez majce pa prešvican.. js sm mislu d se bom iz kože dou.. :) tok k je mene use srbel, me še u lajfu ni pumoje.. k se ti res zažre u kožo.. gadn filing :D

Objavljeno

Jest sm mal lenaru :yawn: :whistle:

Objavljeno
uuu.. mam slabe spomine na to volno zjebano..

enkrat sva s fotram izolirala neki streho.. sred poletja v največji vročini.. js budala pa brez majce pa prešvican.. js sm mislu d se bom iz kože dou.. :) tok k je mene use srbel, me še u lajfu ni pumoje.. k se ti res zažre u kožo.. gadn filing :D

eh... moj kolega ma najbolse iskusne s to volno :) je na en zurk su na skedn s punco in je bil z no zelo intimn ploščah steklene volne ker je blo tko fajn mehko... dobr da sta bla tko nabita da ni noben pogruntov zakaj se gre... sele kasnej :naughty: zmagov :worship:

Objavljeno
Jest sm mal lenaru :yawn: :whistle:

c c c :D

men je pa dons prou pasal mal šravfat.. pa kr sonce je biu ^_^ poj pa še en mini krogc.. priceless :D

eh... moj kolega ma najbolse iskusne s to volno :) je na en zurk su na skedn s punco in je bil z no zelo intimn ploščah steklene volne ker je blo tko fajn mehko... dobr da sta bla tko nabita da ni noben pogruntov zakaj se gre... sele kasnej :naughty: zmagov :worship:

haha :D sam dobr.. on je biu prbit :D v temu primeru je meu dost sreče, ga saj ni use tok srbel :P haha

Objavljeno
haha :D sam dobr.. on je biu prbit :D v temu primeru je meu dost sreče, ga saj ni use tok srbel :P haha

Nasledn dan je šu pa vrjetn komi scat, da o sranju ne govorimo :D

Objavljeno
Nasledn dan je šu pa vrjetn komi scat, da o sranju ne govorimo :D

haha :D čist možno

njam, js pa delam palačinke ^_^ a bo kdo? :D (sj drgač ne dam, ampak prašam iz vljudnosti)

Objavljeno
haha :D čist možno

njam, js pa delam palačinke ^_^ a bo kdo? :D (sj drgač ne dam, ampak prašam iz vljudnosti)

Ja,ene 8 jih tle navrž :D

Objavljeno
Ja,ene 8 jih tle navrž :D

so že vse pr men v trebuhu ^_^

Objavljeno

O fak, k nism prej vidu :P jest bi tud palačinke :D :D

Matr, zdej šele vidm kok ur pa € bo še treba ulužit da si bom gor poštimou sobo ... :wacko: :wacko:

Jest bi tud šraufouuuu :blush: :blush: :blush:

Objavljeno
O fak, k nism prej vidu :P jest bi tud palačinke :D :D

Matr, zdej šele vidm kok ur pa € bo še treba ulužit da si bom gor poštimou sobo ... :wacko: :wacko:

Jest bi tud šraufouuuu :blush: :blush: :blush:

:evilgrin:

js morm tut to uštimat.. pa ni dnarja. k bo pa dnar, bom pa nabavu motor. tko da.. nimam pojma kdaj bo soba saj mal zrihtana :)

:evilgrin: :evilgrin: sj je blo fajn šravfat na sončku pa to.. lepo u izi mal ^_^ poj pa k jo verglaš, pa k zalaufa.. uf.. fajn je blo :) poj sm se še mal jebou s tistmu glede tačke.. ampak to sm tut odpravu. sam tist nosilc k drži števc gor pa spredno masko pa to, je treba mal zglihat, pa strehco zrihtat, pa mal plastike.. vse po mal uglavnm. poj se bom pa mugoče pelou. če nau kdo nabavu motorja :)

Objavljeno

slipihedz

Objavljeno
slipihedz

:yawn: :D `br jutr :)

Objavljeno

Dobr zutri ja :yawn: :yawn: kva je fajn met prvo uro frej :whistle:

Objavljeno
Dobr zutri ja :yawn: :yawn: kva je fajn met prvo uro frej :whistle:

Se strinjam :whistle:

Objavljeno

Ha, a a ti tud :D fajn :)

Ti, Roky, a mate vi zdele pol športno? 2,3 uro?

Enkrat vem da smo skp pa ne vem čist točn kdaj :rolleyes: :whistle:

Objavljeno
Ha, a a ti tud :D fajn :)

Ti, Roky, a mate vi zdele pol športno? 2,3 uro?

Enkrat vem da smo skp pa ne vem čist točn kdaj :rolleyes: :whistle:

Mamo ja,dve ure tele... :D spet bom dve ure spau tm za brezveze,namest, da bi doma :slap:

Grem počas :D

Objavljeno

Jest tud...

se sijamo... :004 :004 :004

Objavljeno

šolarčki :D

Objavljeno

mi lohk kdo kj pomaga najdt kje kj piše o motorističnih čelada, kombinezonih, želvi, rokavicah pa škornah :) rabm za seminarsko. ne zanima me kje bi kj cnej dobu :D haha..

sam pač opis te opreme.

Objavljeno

No sem danš še jst bil v teh koncih, tam pr jezeru, pa je kr lepo. Pa še labodi se skus tepejo, pa race so dragale :)

Objavljeno (popravljeno)

Hehe, a si vidu unga ta šmeks wannabe laboda k ma ovratnco ... neki šmeka :whistle: :whistle:

aja, Dolenc™, če te ne mot, bi te enkrat dodal na msn, ker me par stvari od RSV zanima...

pa še to, sm vidu da maš lih tako aprilio, kot se je pred kkšnmu mescam prodajala... je to zdej tvoja nova, al si ti prodajal?

Fifty_, sej, rokavice so vse enake , tko da, karkol od rokvic, kombinezona pa to vrjetn an?

Popravljeno . Popravil _Fingi_
Objavljeno
Fifty_, sej, rokavice so vse enake , tko da, karkol od rokvic, kombinezona pa to vrjetn an?

yap.. karkol. sam da piše njihov opis pa sestava pa to.. :) ker nevem vsega iz glave :D hehe

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!