Schmid87 Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 Ka pa kšn sošolc, da bi ti posikov po zvezku odgovore? :unsure: noben nima več tega zvezka, toj blo en let nazaj :D haha ah, sj ful drgač vem tut iz glave :) tko da pretirane panike ni.. polovico vem že iz glave pumoje :) sj več al mn je to use splošna razgledanost. zdj mal odgovarjam iz glave, pa pišem odgovore :P edina stvar k je je ta, da UPAM da so to taprava uprašanja :) pa da se jih v enmu dnevu naučim.. :D če mi to rata sm kr dost sposobn :P
Roky Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 noben nima več tega zvezka, toj blo en let nazaj :D hahaah, sj ful drgač vem tut iz glave :) tko da pretirane panike ni.. polovico vem že iz glave pumoje :) sj več al mn je to use splošna razgledanost. zdj mal odgovarjam iz glave, pa pišem odgovore :P edina stvar k je je ta, da UPAM da so to taprava uprašanja :) pa da se jih v enmu dnevu naučim.. :D če mi to rata sm kr dost sposobn :P Hehehe tis pojava stari :D bom držov pesti,ablubm :D Grem jest zj spat,treba kmal ustat...nočko :zzz: :004 P.S. dons dogajaaaaaaaaaaaaa na povno,yeaaaaaaaaaaaaaaaaaa :yea1:
Schmid87 Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 Hehehe tis pojava stari :D bom držov pesti,ablubm :DGrem jest zj spat,treba kmal ustat...nočko :zzz: :004 P.S. dons dogajaaaaaaaaaaaaa na povno,yeaaaaaaaaaaaaaaaaaa :yea1: :rolleyes: :blush: :D ok, zmenjeno.. v petk popoldne drž pesti, ob 14:15 mam popravca.. in če ga nrdim, mam kuj čez 1tedn poklicno maturo :D haha ok, najti najt ^_^ P.S. kvaj blo spet? :P
Roky Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 :rolleyes: :blush: :D ok, zmenjeno.. v petk popoldne drž pesti, ob 14:15 mam popravca.. in če ga nrdim, mam kuj čez 1tedn poklicno maturo :D haha ok, najti najt ^_^ P.S. kvaj blo spet? :P ouki douki :D Pa nč posebnga... :D Eh grem v šolo pogledat :D
Schmid87 Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 js sm pa glih iz šole prletu.. sm oddou seminarsko pa pa se prjavu na zaklučne. pa ju3 mam popravca.. in sm dou za te fkin izpite dodatnih 70€ ajoj :)
Schmid87 Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 uf :D res bula.. kdo je to na sliki? :D
Roky Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 js sm pa glih iz šole prletu.. sm oddou seminarsko pa pa se prjavu na zaklučne. pa ju3 mam popravca.. in sm dou za te fkin izpite dodatnih 70€ ajoj :) A to je tok drago,jafak :unsure: Še iz nas hočjo dnar zmolzt :headbang: uf :D res bula.. kdo je to na sliki? :D lol,ti? :D
Schmid87 Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 A to je tok drago,jafak :unsure: Še iz nas hočjo dnar zmolzt :headbang: lol,ti? :D yap.. dost drago :D :grim lj to.. na BMXu :D haha
Roky Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 yap.. dost drago :D :grim lj to.. na BMXu :D haha Hahah, a je biu tvoj sponzor Camel? :D (barvna kombinacija cun,hehe :D ) pa dobra čelada, je mat vedla kvat more kupt :D
Schmid87 Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 Hahah, a je biu tvoj sponzor Camel? :D (barvna kombinacija cun,hehe :D ) pa dobra čelada, je mat vedla kvat more kupt :D fotr mi je nabavu to čelado :P zdj iščem sliko od poni prasca če mam ket kj.. :D
Schmid87 Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 haha :D lj, to sm biu pa pumoje nazadne za maškare.. :) nevem kerga leta je blo to :closedeyes:
Roky Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 lol, gremo se usi tko napravt pa upademo metuljcic na dom :lol1: Grem jest eno popoldansko odremat,sm res zjeban :D
Schmid87 Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 najdu sm moj pa fotrov prvi in zadnji "custom" motor :D haha a ugante kašn je biu prej? al pa če opazte modifikacije pa detajle? :)
Roky Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 najdu sm moj pa fotrov prvi in zadnji "custom" motor :D haha a ugante kašn je biu prej? al pa če opazte modifikacije pa detajle? :) lol Fifty,funny :D se vid, da sta oba za v OCC hehehe :D Drgač pa opazm drug sedež pa tank? :hmm: Zj pa res grem hehe :zzz:
Schmid87 Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 lol Fifty,funny :D se vid, da sta oba za v OCC hehehe :D Drgač pa opazm drug sedež pa tank? :hmm: Zj pa res grem hehe :zzz: :D bom povedou kva se je nrdil na temu motorju :) tm se je pršvasala sredinska štanga, da kestl gor drži :) kestl je od APN4 če se ne motm. sedež je tm kjer je biu originaln kestl :D mislm da je sedež tut od old sql APN4 :D poj naslonjau stva nrdila sama.. js sm ga obleku :) še z gobo je podložen :P poj še pogledaš dobr, boš vidu da je spredna luč kromirana :D :D (plastična drgač), pa od starga kolesa je, ampak zgleda fajn :) vid se tut da ma še sprednje zunanje fedre, zadej ni nč amortiziran, razn tlak v gumah :P aja, pa ta mašina je od PUCHa :) ma kr bogato zgodovino :P barve sm pa js izbrou :evilgrin: aja, pa če si ga hotu zalaufat si ga mogu porint :P pač meu je še eno tako ročko.. k jo poj stisneš da motor laufne :P
metuljcica46 Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 jovo si mogoče ti šov dons v lj z motorjem pa da sm te srečala????? :unsure: tolk ldi na motorjih...jst pa za avtom :BUA: :(
_LuX_ Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 jovo si mogoče ti šov dons v lj z motorjem pa da sm te srečala????? :unsure: tolk ldi na motorjih...jst pa za avtom :BUA: :( jovota si pa dons lohk sam na smučkah vidla :)
metuljcica46 Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 jovota si pa dons lohk sam na smučkah vidla :) aja uu sj res, my mistake... :headbang:
Schmid87 Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 jovota si pa dons lohk sam na smučkah vidla :) yap, do sobote :) tm nek uf, zdele sm se spet mal pelou z RSko :wub: mislm da je blo prijetno obema :P hehe
_LuX_ Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 uf, zdele sm se spet mal pelou z RSko :wub: mislm da je blo prijetno obema :P hehe lepo to :)
_Fingi_ Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 jovo si mogoče ti šov dons v lj z motorjem pa da sm te srečala????? :unsure: tolk ldi na motorjih...jst pa za avtom :BUA: :( Kup si motor, sej že en let pravš da ''drug let pa bo''... a je problem :whistle: :whistle:
Schmid87 Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 lepo to :) :grim Kup si motor, sej že en let pravš da ''drug let pa bo''... a je problem :whistle: :whistle: :grim
Schmid87 Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 ah, ne najdem nobene slike tega PUCHa, k je z zunanjimi fedri. usi so že novejši.. pač te teleskopske wannabe :) no, za lažjo predstavo kašn je biu prej tist poni prasc :D
_Fingi_ Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 jest vem kere mileš.. tiste, oldskul , čist... na podobno sceno kot dajejo zdej na čoprje, sam da majo te fedre spredi, pred vilco, pr temu so bli pa zadi an. Na vzvod narjen. :whistle:
Schmid87 Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 jest vem kere mileš.. tiste, oldskul , čist... na podobno sceno kot dajejo zdej na čoprje, sam da majo te fedre spredi, pred vilco, pr temu so bli pa zadi an. Na vzvod narjen. :whistle: yap :D sj se vid tuki :) sam bl švoh. sm mislu da bi še ket drugje dobu slikco, od original.. pa jo ni :closedeyes: drgač pa, prou velkega učinka nimajo :D hehe
Priporočene objave