Jerry_exc Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 a poj bo fitnes na programu :) jest tud morm ja... ma punca tako zeljo... baje da sm se mal zapustu :whistle: treba ene 5kil misic nazj dobit alpa 10 da bo okroglih 100 :naughty:
_Fingi_ Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 a poj bo fitnes na programu :) jest tud morm ja... ma punca tako zeljo... baje da sm se mal zapustu :whistle: treba ene 5kil misic nazj dobit alpa 10 da bo okroglih 100 :naughty: Jest se te bom počas bat začeu :blush: :blush:
Roky Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 a poj bo fitnes na programu :) jest tud morm ja... ma punca tako zeljo... baje da sm se mal zapustu :whistle: treba ene 5kil misic nazj dobit alpa 10 da bo okroglih 100 :naughty: Kok jih maš ti v višino? :D Tis velk ja :D
Schmid87 Objavljeno Januar 24, 2008 Opozori Objavljeno Januar 24, 2008 a poj bo fitnes na programu :) jest tud morm ja... ma punca tako zeljo... baje da sm se mal zapustu :whistle: treba ene 5kil misic nazj dobit alpa 10 da bo okroglih 100 :naughty: ti si itak že zdj sexy :P
Schmid87 Objavljeno Januar 25, 2008 Opozori Objavljeno Januar 25, 2008 nč, grem js zdj dol iz foruma.. pa da grem pod tuš, pa se prštimam za sql :) roky, ful hvala za ravnokar prejeti SMS! se slišmo, čau bau vsem skupej :D U-U, U-U
metuljcica46 Objavljeno Januar 25, 2008 Opozori Objavljeno Januar 25, 2008 nč, grem js zdj dol iz foruma.. pa da grem pod tuš, pa se prštimam za sql :) roky, ful hvala za ravnokar prejeti SMS! se slišmo, čau bau vsem skupej :D U-U, U-U velik sreče, bom držala pesti .)
Jerry_exc Objavljeno Januar 25, 2008 Opozori Objavljeno Januar 25, 2008 Jest se te bom počas bat začeu :blush: :blush: le glej da se me boš :naughty: Kok jih maš ti v višino? :D Tis velk ja :D am... tm ene 190 jih je :) ti si itak že zdj sexy :P :blush:
Schmid87 Objavljeno Januar 25, 2008 Opozori Objavljeno Januar 25, 2008 no pa sm naredu popravca :D zdj pa drug tedn zaklučni.. gadno :D pa seminarsko sm dobu nazaj.. morm use šenkrat :) ker sm kao narobe delou haha.. js sploh nism prej dobu navodil.. zdj jih pa mam, in mor narest seminarsko ponovno. sam pumoje si bom zbrou eno drugo temo, ampak bo useen povezana z motorji :)
Schmid87 Objavljeno Januar 25, 2008 Opozori Objavljeno Januar 25, 2008 uuuu, sj res. k se vidmo/dobimo na pjačk vm povem kva je blo dons k me je kaps ustavu.. kuj 50m stran od ulce. k zdj skos ustavlajo k se pomembni politiki pa predsedniki pa ene pizdarije zbirajo tuki na Brdu :) uglavnm.. js sm mislu da sm že črnc k se je pogovarjou z mano :D
metuljcica46 Objavljeno Januar 25, 2008 Opozori Objavljeno Januar 25, 2008 no pa sm naredu popravca :D zdj pa drug tedn zaklučni.. gadno :D pa seminarsko sm dobu nazaj.. morm use šenkrat :) ker sm kao narobe delou haha.. js sploh nism prej dobu navodil.. zdj jih pa mam, in mor narest seminarsko ponovno. sam pumoje si bom zbrou eno drugo temo, ampak bo useen povezana z motorji :) sam tole petnula :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: čestitke .) dj pa glej da še drug tedn tist spacaš skp pa bo B) :D
Schmid87 Objavljeno Januar 25, 2008 Opozori Objavljeno Januar 25, 2008 (popravljeno) hvala ^_^ sj so še prfoksi rekl da jih vedno znova presenečam :D haha.. ene par prfoksov je rekl da če nrdim vse zaklučne.. pa do takrt še enkrat seminarsko, da sm čudežni deček :D haha.. res majo izvirne :) @roky, si reku da če se dons km gre nj ti povem.. torej :D dons še nimam planov, tko da gremo lohk nekam na drink :) Popravljeno Januar 25, 2008. Popravil FiFtY_
Roky Objavljeno Januar 25, 2008 Opozori Objavljeno Januar 25, 2008 nč, grem js zdj dol iz foruma.. pa da grem pod tuš, pa se prštimam za sql :) roky, ful hvala za ravnokar prejeti SMS! se slišmo, čau bau vsem skupej :D U-U, U-U Stari,res sm držov pesti,sm se prov ob 14.15 spomnu nate :) no pa sm naredu popravca :D zdj pa drug tedn zaklučni.. gadno :D Čestitke! Zdej pa še tist nardiš pa si zmagov :yea1: hvala ^_^ sj so še prfoksi rekl da jih vedno znova presenečam :D haha.. ene par prfoksov je rekl da če nrdim vse zaklučne.. pa do takrt še enkrat seminarsko, da sm čudežni deček :D haha.. res majo izvirne :) @roky, si reku da če se dons km gre nj ti povem.. torej :D dons še nimam planov, tko da gremo lohk nekam na drink :) Jest tud nimam planov...doma je dolgcajt tko, da kamot.Lahko pa Fingija počakava do 22h, da neha delat pa gremo poj kej skupi spit...Je reku, da gremo lohka, če bi bli do 1h nazaj :)
Schmid87 Objavljeno Januar 25, 2008 Opozori Objavljeno Januar 25, 2008 Stari,res sm držov pesti,sm se prov ob 14.15 spomnu nate :)Čestitke! Zdej pa še tist nardiš pa si zmagov :yea1: Jest tud nimam planov...doma je dolgcajt tko, da kamot.Lahko pa Fingija počakava do 22h, da neha delat pa gremo poj kej skupi spit...Je reku, da gremo lohka, če bi bli do 1h nazaj :) ^_^ še sestra mi je poslala SMS :D pa sestrična.. par folka mi je zaželel srečo pa to.. res fajn filing :D hehe tenkju :D yap no, mal čez 22 grem od doma, pa se poj dobimo :D
Roky Objavljeno Januar 25, 2008 Opozori Objavljeno Januar 25, 2008 no, mal čez 22 grem od doma, pa se poj dobimo :D Hehe,ouki douki...zarad mene si lahk tud prej tle pa kšno rečeva ob :smoke: :D
_LuX_ Objavljeno Januar 25, 2008 Opozori Objavljeno Januar 25, 2008 no pa sm naredu popravca :D zdj pa drug tedn zaklučni.. gadno :D to Fifty, tis dec ne pa tvoja baba :D čestitke
condor Objavljeno Januar 25, 2008 Opozori Objavljeno Januar 25, 2008 no pa sm naredu popravca :D zdj pa drug tedn zaklučni.. gadno :D pa seminarsko sm dobu nazaj.. morm use šenkrat :) ker sm kao narobe delou haha.. js sploh nism prej dobu navodil.. zdj jih pa mam, in mor narest seminarsko ponovno. sam pumoje si bom zbrou eno drugo temo, ampak bo useen povezana z motorji :) Da še jst čestitam. :worship: :worship:
Schmid87 Objavljeno Januar 25, 2008 Opozori Objavljeno Januar 25, 2008 ja pa dobr no :D sj sm naredu sam popravca.. to ni nč :P hehe drgač pa hvala ^_^ :blush:
Schmid87 Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 fočk :) njam, zdele jem kajzarce pa evrokrem :D haha
Roky Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 fočk :) njam, zdele jem kajzarce pa evrokrem :D haha foooočk :D Jest sm si dau pa štručke s siram pa salamo pogret v mikrovalovko...tud mnjami :P Fifty,Fingi,metuljcica thx for company...Pa fifty hvala za drive :004
Schmid87 Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 foooočk :D Jest sm si dau pa štručke s siram pa salamo pogret v mikrovalovko...tud mnjami :P Fifty,Fingi,metuljcica thx for company...Pa fifty hvala za drive :004 eh, fuj :D hvala enako, no problem :D
Roky Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 men je slabo Od? :unsure: a ses preveč nažru? :D Jest pa ne naročim več unga faking zelenga čaja :krneki:
Schmid87 Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 Od? :unsure: a ses preveč nažru? :D Jest pa ne naročim več unga faking zelenga čaja :krneki: stari zdele sm pojedu celo francosko.. sm jo na polovico narezou, pa notr namazou eurokrem:D paštete nism najdu.. salame se mi pa ni dal rezat :D haha in sm se čist prenažru :closedeyes:
Schmid87 Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 čist tko mimogrede, ej štiršestka, a sm biu dons prjazn? :) znam bit ql oseba :) kajne :D
Roky Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 čist tko mimogrede, ej štiršestka, a sm biu dons prjazn? :) znam bit ql oseba :) kajne :D Haha lol :D Drgač pa rign pa bo :D
Priporočene objave