Schmid87 Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 Haha lol :D Drgač pa rign pa bo :D :D mah ne pomaga.. grem pogledat kva je kj na discovery :D hmm, dost ql, neki adrenalinskega.. nč, grem pred TV, se vidmo ju3. noč :winkiss:
Roky Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 :Dmah ne pomaga.. grem pogledat kva je kj na discovery :D hmm, dost ql, neki adrenalinskega.. nč, grem pred TV, se vidmo ju3. noč :winkiss: Hehe...Sej jest tud letim spat, sm res sfukan :D Se vidmo ja,najt :zzz: :004
_Fingi_ Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 Yoooouuu, evo mene :D :D Dobr jutr :yea1: :yea1: :yea1: Pičim zdej na šiht, tko da bom šele ob kkšnih 3eh lohk na MS spet :( Ja... uživite namest mene še mal ;) Pa, TNX za učerejšno družbo :004 :004 :004
metuljcica46 Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 čist tko mimogrede, ej štiršestka, a sm biu dons prjazn? :) znam bit ql oseba :) kajne :D ma ja si pokazu obe plati ja :naughty: :whistle: ql ste bli fantje :OK: blonđi pa itak.... :whistle: :rolleyes: hahahahha :D
Schmid87 Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 ma ja si pokazu obe plati ja :naughty: :whistle: ql ste bli fantje :OK: obe plati.. k da sm palačinka :) js mam še več plati :D yap, smo bli ql ja.. ko bi le lahko rekel enako za edino prisotno dekle :D
Roky Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 yap, smo bli ql ja.. ko bi le lahko rekel enako za edino prisotno dekle :D :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Jutro vsem :yea1:
metuljcica46 Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 obe plati.. k da sm palačinka :) js mam še več plati :Dyap, smo bli ql ja.. ko bi le lahko rekel enako za edino prisotno dekle :D aha torej nimaš več plati, ampak več strani se reče, veš petnula .) mal morš še v šolo ja...maš prou..ker vsaka stvar ma lahko največ dve plati, če se gre pa za več...so pa strani...amapk sj to je že osnovna izobrazba to bi že uhka vedu :P :D ja in kaj sm bla jst če nism bla ql??? :unsure: :D sm bla unql :grrr :slap: :lol1: a jovo dons pride?
Schmid87 Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 aha torej nimaš več plati, ampak več strani se reče, veš petnula .) mal morš še v šolo ja...maš prou..ker vsaka stvar ma lahko največ dve plati, če se gre pa za več...so pa strani...amapk sj to je že osnovna izobrazba to bi že uhka vedu :P :D ja in kaj sm bla jst če nism bla ql??? :unsure: :D sm bla unql :grrr :slap: :lol1: a jovo dons pride? u lj, štiršestka me hoče zjebat s pametjo :D a se ti zdj kj zdi? :D hah.. yap, ansprotje od ql je unql :D bravo kam? :D pride k men u pojstlo, če te to ravno zanima.. :whistle: greva en hopa-cupa :D oz. po rokyevo.. tupci-tupci :D
metuljcica46 Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 u lj, štiršestka me hoče zjebat s pametjo :D a se ti zdj kj zdi? :D hah.. yap, ansprotje od ql je unql :D bravo kam? :D pride k men u pojstlo, če te to ravno zanima.. :whistle: greva en hopa-cupa :D oz. po rokyevo.. tupci-tupci :D se mi fejst zdi ja :OK: še dj ne zastopm torej sm unql?? :unsure: pazi na odgovor :devil: ma dam če pride? ga že pogrešam,v bistvu bl njegove neumne izjave :kva2: a ni tupci tupci jovo iznajdu??? :unsure: mislm pač to besedno zvezo.... :unsure:
Roky Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 u lj, štiršestka me hoče zjebat s pametjo :D a se ti zdj kj zdi? :D hah.. yap, ansprotje od ql je unql :D bravo kam? :D pride k men u pojstlo, če te to ravno zanima.. :whistle: greva en hopa-cupa :D oz. po rokyevo.. tupci-tupci :D Heheh :D ma dam če pride? ga že pogrešam,v bistvu bl njegove neumne izjave :kva2: a ni tupci tupci jovo iznajdu??? :unsure: mislm pač to besedno zvezo.... :unsure: No kdo je tle neumn pa kdo neumne prbija, bi lahk debatiral,ok? :D Fifty....oddeja,zavesa...hahaha :D
Schmid87 Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 se mi fejst zdi ja :OK: še dj ne zastopm torej sm unql?? :unsure: pazi na odgovor :devil: ma dam če pride? ga že pogrešam,v bistvu bl njegove neumne izjave :kva2: a ni tupci tupci jovo iznajdu??? :unsure: mislm pač to besedno zvezo.... :unsure: lepo :D ne bom reku kaj si.. bodi tisto kar si sama najbolj želiš :D verjetno ja :) ej, on nima neumnih izjav :closedeyes: hah.. kr on iznajdu?... tale >tupci tupci<, je čist normalno razširjen med ljudmi.. kot recimo "tošo" pa "dado" pa "stari".. sj me razumeš kaj hočm povedat :D Heheh :D No kdo je tle neumn pa kdo neumne prbija, bi lahk debatiral,ok? :D Fifty....oddeja,zavesa...hahaha :D haha, firnki :D hahaha @ štiršestka.. kva si ti neki ridašica pa to? :whistle:
metuljcica46 Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 lepo :D ne bom reku kaj si.. bodi tisto kar si sama najbolj želiš :D verjetno ja :) ej, on nima neumnih izjav :closedeyes: hah.. kr on iznajdu?... tale >tupci tupci<, je čist normalno razširjen med ljudmi.. kot recimo "tošo" pa "dado" pa "stari".. sj me razumeš kaj hočm povedat :D haha, firnki :D hahaha @ štiršestka.. kva si ti neki ridašica pa to? :whistle: brez skrbi....to sem vedno :OK: okej nima neumnih, narobe sm se izrazila, neumesne sm msinla B) štekam...pač jovo bolj uporablja to besedno zvezo se mi zdi, bolj kot roky :yes: kakašna ridašica..nism ridašica in ne bom dokler nam mela svojga motorja, jasno?pa ko bom začela zahajat tja s SVOJIM motorčkom :yea1: da smo razčistl zadevo, če je pa miha kej druga mislu pa njega prašte...the end :D Heheh :D No kdo je tle neumn pa kdo neumne prbija, bi lahk debatiral,ok? :D priznam tut jst včasih O:-) al pa pogost :lol1:
Schmid87 Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 grem js mal za dušo se z motorjam zapelat.. do griča pa nazaj.. pa še mal okol.. ^_^ ampak kapsou je pa tooook tuki da ne morš vrjet.. sam zarad tega Brda.. k se skos politki furajo naokol.. pr mamutu so čist ceu dan kapsi, pa pr vsakmu križišu naokol itd. :)
metuljcica46 Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 hhaahaha tupci tupci :) jovo :friend2: :010 :004 jeeeeeeejjjjj
Schmid87 Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 (popravljeno) jovo :friend2: :010 :004 jeeeeeeejjjjj jovo, jedi jedi jedi kekc Popravljeno Januar 26, 2008. Popravil FiFtY_
Schmid87 Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 ej roky, kuko je kj z vašimi kombiji pr firmi? kšn frj morda? :whistle:
Roky Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 ej roky, kuko je kj z vašimi kombiji pr firmi? kšn frj morda? :whistle: Sm klicu fotra...Edini k je frej je gor na servisu na menjavi karterja :slap:
Schmid87 Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 Sm klicu fotra...Edini k je frej je gor na servisu na menjavi karterja :slap: aha aha, no, sj še ni čist nujno da bom rabu kombi.. ampak tko, za vsak slučaj :D
Roky Objavljeno Januar 26, 2008 Opozori Objavljeno Januar 26, 2008 aha aha, no, sj še ni čist nujno da bom rabu kombi.. ampak tko, za vsak slučaj :D Se na msnju zmenva,ok :)
Schmid87 Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 roky, nism vedu da si tut moderator pri športnem motociklizmu :D
Priporočene objave