miha Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 A zato si tud ti doma? :) ja :whistle:
miha Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 Dudo,mogoče? :D ne hvala mam svojo :naughty:
_Fingi_ Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 Dudo,mogoče? :D lulčk :krneki: ne hvala mam svojo :naughty: nigr :eek: :krneki:
Roky Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 lulčk :krneki: nigr :eek: :krneki: Tist je ropotulca...Mogoče je pa transvestit pa, da ma še jošk :)
miha Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 fajn se je blo mal pelat ^_^ a si ze poštimov
Schmid87 Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 a si ze poštimov nop :D pelem se brez plastik, brez spredne luži, brez žmigovcov.. pa še levo štango pr balanc mam mal skrivleno :whistle: vsen je pa fajn.. saj mal za dušo :D
miha Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 nop :D pelem se brez plastik, brez spredne luži, brez žmigovcov.. pa še levo štango pr balanc mam mal skrivleno :whistle: vsen je pa fajn.. saj mal za dušo :D in telo
Schmid87 Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 in telo no ja.. telo ne dela velik pr nizki hitrosti :D
miha Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 no ja.. telo ne dela velik pr nizki hitrosti :D poveču bi jo lohk :naughty:
Schmid87 Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 poveču bi jo lohk :naughty: sj sm.. ampak ni fore k ne morš hitr skoz ovinke.. premzlo :D čakam da zrihtam motor, pa na vroče dnevem.. ljubim globalno segrevanje.. lol :D
miha Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 sj sm.. ampak ni fore k ne morš hitr skoz ovinke.. premzlo :D čakam da zrihtam motor, pa na vroče dnevem.. ljubim globalno segrevanje.. lol :D jah no sej drzi nč se bat
Schmid87 Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 jah no sej drzi nč se bat da spraskam mašino :D zdj ni plastike gor.. nč, grem na šiht do 22ih :) se vidmo, čau bau
JMatic Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 o matr je blo fino....:) do Zbilj pa nazajgrede u Rocka pa pol domov...na tisti lepi ravninici do Zbilj je lepo pelo do malo cez 210....tko...malo bolj pocasi je slo hahah :) lepo nese cez ovinke..das gas pa nese postran, drzis gas, asfalt zagrab....VVVRRRRRUUUUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.....pa kuj 180 :) pol pa bremzat ker se guma v prazno vrti hahah :) je blo lepo ja fiftyjev mopi zggleda k dirkalna NSR50 :)))
_Fingi_ Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 ....fiftyjev mopi zggleda k dirkalna NSR50 :))) :lol1: :lol1: :lol1: joj sm se nasmejou :kva1: Evo, tkole pa soba napreduje: :huh:
reesko Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 prosim če spremenite naslov teme...danes sem dan preživel na zbiljah in tam ni bilo NOBENEGA zbiljaka...tako da sem zato, da tem ki so vsak dan v tej temi odvzamemo status zbiljaka....
Roky Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 prosim če spremenite naslov teme...danes sem dan preživel na zbiljah in tam ni bilo NOBENEGA zbiljaka...tako da sem zato, da tem ki so vsak dan v tej temi odvzamemo status zbiljaka.... Da se nauš razpoču :D Ja poklicov bi pa bi pršli :whistle: Kva a si irency vrebov, da si biu tm akva? :D K bom zdrov pa, da bo toplo se lahk zmenmo za kšn kofetk :)
reesko Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 dons je biu tak lep vreme...sonce itd..pa še zadn dan sm mladoletn pa smo šli ga mal zalit v dotik-a :P drgač za kafo pa valda k bo vreme da gremo D:
Roky Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 dons je biu tak lep vreme...sonce itd..pa še zadn dan sm mladoletn pa smo šli ga mal zalit v dotik-a :Pdrgač za kafo pa valda k bo vreme da gremo D: O glej ga madrfakrja jutr bo polnoletn :worship: Vse tanartabulš :beer2: :D
reesko Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 O glej ga madrfakrja jutr bo polnoletn :worship: Vse tanartabulš :beer2: :D to bo jutr hehe :P drgač pa ja..od petka dalje sm MRTU skoz :P
irency Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 Da se nauš razpoču :D Ja poklicov bi pa bi pršli :whistle: Kva a si irency vrebov, da si biu tm akva? :D K bom zdrov pa, da bo toplo se lahk zmenmo za kšn kofetk :) Ja valda Roky čist me je povrebu AN!!
Roky Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 Ja valda Roky čist me je povrebu AN!! Vrjamem,reesko je jebač :) Dej mi sam neki povej...kuko za f00k ti veš kdaj te jest umenm...Kadrkol kej o teb rečem odgovoriš pa ni važn v keri temi...A skoz ceu forum bereš? :D
irency Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 (popravljeno) Vrjamem,reesko je jebač :) Dej mi sam neki povej...kuko za f00k ti veš kdaj te jest umenm...Kadrkol kej o teb rečem odgovoriš pa ni važn v keri temi...A skoz ceu forum bereš? :D mhm, ker ne morš, da me enkrat nebi omenu :krneki: Popravljeno Januar 27, 2008. Popravil irency
Roky Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 mhm, ker ne morš, da me enkrat nebi omenu :krneki: Se prav si useh mojih 6.500+ postov prebrala?Hm, bo mal za razmislt o kakšnem detektivu, da te bo mal imel pod nadzorom, če me sluačjn zalezuješ pa skrivaj mastrubiraš name.Damn, zdej vem zakva mam zmeri predpražnik mokr k stopm vn :)
Priporočene objave