irency Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 Se prav si useh mojih 6.500+ postov prebrala?Hm, bo mal za razmislt o kakšnem detektivu, da te bo mal imel pod nadzorom, če me sluačjn zalezuješ pa skrivaj mastrubiraš name.Damn, zdej vem zakva mam zmeri predpražnik mokr k stopm vn :) :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ja ti itq powsod nabijaš, tko da se ne da zgrešit tvojih postov!Drugač pa ja, res si tok hud da te še ponoč sanjam! :) spust se na zemljo fant
JMatic Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 hahaha narocim pizzo pr tonacu pa pod priimek na racunu pise IM_A_RIDAH :)) now thats funny :)) bom ju3 skenirou hehe pa fiftyja sm obrnu za en evro :) sori cist sm spregledou dobis od priliki :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ja ti itq powsod nabijaš, tko da se ne da zgrešit tvojih postov!Drugač pa ja, res si tok hud da te še ponoč sanjam! :) spust se na zemljo fant ja ti si tut visek lepote hahaha
Roky Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ja ti itq powsod nabijaš, tko da se ne da zgrešit tvojih postov!Drugač pa ja, res si tok hud da te še ponoč sanjam! :) spust se na zemljo fant Hvala,hvala...Sej bi tud jest tebe sanjov sam si mal prevelika za v moje sanje...fuck it :D hahaha narocim pizzo pr tonacupa pod priimek na racunu pise IM_A_RIDAH :)) now thats funny :)) bom ju3 skenirou hehe pa fiftyja sm obrnu za en evro :) sori cist sm spregledou dobis od priliki ja ti si tut visek lepote hahaha LOL, damn.Kdr sm si pice zaželu nkol ni Fifty delov hehe :D Zakva nis dons prletu noooo, tko sm te hotu vidt pa slišat špelco :wub: :D
_Fingi_ Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 ...LOL, damn.Kdr sm si pice zaželu nkol ni Fifty delov hehe :D Zakva nis dons prletu noooo, tko sm te hotu vidt pa slišat špelco :wub: :D Špelco pa od jovota mal teži se mi zdi, 5rco bi lažje :whistle: :whistle:
Roky Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 Špelco pa od jovota mal teži se mi zdi, 5rco bi lažje :whistle: :whistle: Aja, sej nevem, če ma pa usak tedn drugo...tale jovo je prov kurba ane :D hecam se :D
JMatic Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 Špelco pa od jovota mal teži se mi zdi, 5rco bi lažje :whistle: :whistle: haha troo troo :) Aja, sej nevem, če ma pa usak tedn drugo...tale jovo je prov kurba ane :D hecam se :D ne se ne :o :)
Roky Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 FOX je reku, kdaj bomo kej oživel sceno na parkingu za Iskro :) Letos bi blo fajn nek ubost eno mizo pa 2 klopce za tja gor, da bi lahk polet zvečer kšno rekl hehe :)
JMatic Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 aja...konc februarja dobim nov avto :) me je mat klicala na Roglo kasnga hocm, pa sta ga narocila s fotram :)))) ne povem pa ker je :) je pa saphire black barva, pa ma rdeco crno notranjost, pa mp3 radio, pa ročno bremzo, pa pedala za gas, bremzo in kuplngo, pa 5 rpestav + rikverc :)
JMatic Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 jest bom pomoje Fredy Krueger al pa PacMan....waka waka waka waka
Roky Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 mam enga :) Dej se ti nehi zajebavat, haha :D
Schmid87 Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 fiftyjev mopi zggleda k dirkalna NSR50 :))) it's 125.. ha, ha :D hahaha narocim pizzo pr tonacupa pod priimek na racunu pise IM_A_RIDAH :)) now thats funny :)) bom ju3 skenirou hehe pa fiftyja sm obrnu za en evro :) sori cist sm spregledou dobis od priliki haha :D hud priimk a :D zdj maš to od mene za spomin :P hehe fakr.. zdj sm zapufan pr tonaču :D hehe zmenjeno aja...konc februarja dobim nov avto :) me je mat klicala na Roglo kasnga hocm, pa sta ga narocila s fotram :)))) ne povem pa ker je :) je pa saphire black barva, pa ma rdeco crno notranjost, pa mp3 radio, pa ročno bremzo, pa pedala za gas, bremzo in kuplngo, pa 5 rpestav + rikverc :) nice, in kdaj gremo kruzat poj? :D 206cc it is than? :D haha.. če bi saj js dobu kdaj tak klic... ponavad me fotr presenet pa reče (k je glih on v trgovini) "ej, a boš čips, a boš kj druzga?" :D haha jest bom pomoje Fredy Krueger al pa PacMan....waka waka waka waka waka waka :D haha.. js bi biu kšn serial killer :D
Roky Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 js bi biu kšn serial killer :D Na kerih drogah si spet? :D
Schmid87 Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 Na kerih drogah si spet? :D na nobeni trenutno.. glih v tem je problem :D haha.. rabm drogo :closedeyes:
Roky Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 na nobeni trenutno.. glih v tem je problem :D haha.. rabm drogo :closedeyes: Hm, mislm, da si travo pa to že prerastu tko, da...sklepam, da mislš motor? :D
Schmid87 Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 Hm, mislm, da si travo pa to že prerastu tko, da...sklepam, da mislš motor? :D vse :D
Schmid87 Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 Dej obrazlož tole? :D k da je tko težko ugant kva use rabm.. :D
Roky Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 k da je tko težko ugant kva use rabm.. :D motor,babo,dnar? :D a sm uganu :whistle: to kar vsi haha :D
Schmid87 Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 motor,babo,dnar? :D a sm uganu :whistle: to kar vsi haha :D :grim točno to.. + še ene par malenkosti :)
Priporočene objave