Schmid87 Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 morgen :D :zeh: :D da se js ublečem pa da letim do vombergerja :D hehe
metuljcica46 Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 višek nesramnosti!!! če bodo pa posledice bom pa še premisnla!!! :angry: :angry: :angry: :angry:
Schmid87 Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 višek nesramnosti!!! če bodo pa posledice bom pa še premisnla!!! :angry: :angry: :angry: :angry: :o vidm da se nis mela preveč fajn učer :closedeyes:
metuljcica46 Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 :ovidm da se nis mela preveč fajn učer :closedeyes: včer je blo fajn, ko sm dele ustala in odprla tole temo pa... :closedeyes: ne ne oglašama se več tle....dost mam tega!!!! nesramno!!!! :angry:
Schmid87 Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 včer je blo fajn, ko sm dele ustala in odprla tole temo pa... :closedeyes: ne ne oglašama se več tle....dost mam tega!!!! nesramno!!!! :angry: menstra?
Schmid87 Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 dons sm srečou šefa pa šefico v Vombergerju :D sm mislu d sta šla naročit kšn "pizza-motor".. sta pa zase naročila motorne sanke :D hah.. k da je ful snega :P
_Fingi_ Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 menstra? al pa PMS :rolleyes: bomo saj gmh mel :evilgrin: :evilgrin: Fifty, sej, bi se lohka s sankam ukol ganjov tud po asfaltu... 200KM, pa tista gosenca, k ma 3x bolši oprjem k pa guma :D a veš kuko bi to trgal gate :evilgrin: :evilgrin: edin spred bi mogu gume dt :whistle: se mi zdi da se je ghostider enkrat tko furou.
Schmid87 Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 al pa PMS :rolleyes: bomo saj gmh mel :evilgrin: :evilgrin: Fifty, sej, bi se lohka s sankam ukol ganjov tud po asfaltu... 200KM, pa tista gosenca, k ma 3x bolši oprjem k pa guma :D a veš kuko bi to trgal gate :evilgrin: :evilgrin: edin spred bi mogu gume dt :whistle: se mi zdi da se je ghostider enkrat tko furou. yap :D sam to je že zelo nestabilno pr velki hitrosti :D mimogrede :P ? :whistle:
Roky Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 yap :D sam to je že zelo nestabilno pr velki hitrosti :D mimogrede :P ? :whistle: mamljivo,mamljivo hehe :D btw, morgen :yawn:
Schmid87 Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 mamljivo,mamljivo hehe :D btw, morgen :yawn: si pa zgodn.. morgen :)
Roky Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 Sej se bom še za ene pol urce zvalu nazaj v postlo...se morm mal naspat, cel tedn se nism :D
JMatic Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 višek nesramnosti!!! če bodo pa posledice bom pa še premisnla!!! :angry: :angry: :angry: :angry: haha ce te ne bi poznal bi mislu da si resna :)
Schmid87 Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 haha ce te ne bi poznal bi mislu da si resna :) a zdj boš pa še ti nesramn do nje?! :glare: :angry: ..... ...... :lol:
JMatic Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 LMAO, have you heard of the Screaming Chicken sex position? its so fucked up, this is how; your screwing a girl in the VAG in the doggy style position correct? and then in one swift motion you slide your dick into her ANUS when she least expects it and break her arms, so she'll be flailing around and screaming like a chicken...I've never done it, it sounds torturous... haaaaaaaaahahahah
JMatic Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 ek Koci ....kko mas ti zelen nick...jest bi tut to :)))) haha stoopid :)
Schmid87 Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 uf.. te sex positions maš nek na netu.. pa "rodeo" pa take scene.. ceeeeu kup jih je :D
JMatic Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 (popravljeno) haha najhujsi mastErbation je The Stranger :) Popravljeno Februar 2, 2008. Popravil Im_a_ridah
Schmid87 Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 haha najhujsi mastErbation je The Stranger :) aj blo to tut v muviju "gone in 60seconds"? :D
_Fingi_ Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 yap :D sam to je že zelo nestabilno pr velki hitrosti :D mimogrede :P ? :whistle: Hehe, jest bi šu tud na imot ja :D aja, te :whistle: so name letel? ja pač tko... dons bo zanimivo :whistle: :krneki: haha najhujsi mastErbation je The Stranger :) Haha :worship: aj blo to tut v muviju "gone in 60seconds"? :D Jap, je blo, sicer v malenkost drugačnem smislu :whistle: ampak OK :)
miha Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 kdo je kej potrebn ja ja uni k se oglašajo so še nejbl :whistle: tole je pa moje zdej :krneki: sm ugotovu da bo treba še nmal glihat :whistle:
_Fingi_ Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 Fifty, a boš naložu gor najne umetnije? :whistle: Me zanima kako se vid O:-) Miha, kva maš seksi roza kolo :wub:
miha Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 Fifty, a boš naložu gor najne umetnije? :whistle: Me zanima kako se vid O:-) Miha, kva maš seksi roza kolo :wub: hehe bicikl pa ni moj nism pristaš roza barve :whistle:
Schmid87 Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 kdo je kej potrebn ja ja uni k se oglašajo so še nejbl :whistle: tole je pa moje zdej :krneki: sm ugotovu da bo treba še nmal glihat :whistle: no no potrebnež.. umir se mal :P lepa lubica :D Fifty, a boš naložu gor najne umetnije? :whistle: Me zanima kako se vid O:-) Miha, kva maš seksi roza kolo :wub: uuu sj res :D trenutek :P
Schmid87 Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 :D (miha ni več ridaš) :P :lol: fingijeva umetnina :D moja umetnina.. pa če pogledate ime ladje je FiFtY_ .. to so tisti nevrjetni detajli pa to.. :D še ena fingijeva umetnina :D another umetnina by fingi.. (kaj je narisou?) :P :lol: 1 2 3, paj bla narisana :D
JMatic Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 haha za mojga pa rabs sirokokotn objektiv k je tok doug :)
Priporočene objave