_LuX_ Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 mah tale sneg je res en drek, u četrtk spet 8 stopinj, če že sneg pada nej ga ene 30 pade.
miha Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 Kr sneg pada....a dej no dej..Prejšn tedn 12°, a zj bo pa spet ta sneg zamoru sceno? :? ah men se nikamor ne mudi bo saj smučarska sezona dalša hehe :whistle:
Roky Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 mah tale sneg je res en drek, u četrtk spet 8 stopinj, če že sneg pada nej ga ene 30 pade. Ne klič hudiča :slap:
mačka27 Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 (popravljeno) ELOW Zbiljski frajerji! Ti si tud bolj nočna bejba hehe :D Dobr jutr :yawn: dons sm mal potegnu, poj bo ceu tedn spet ob 5h pela budilka :D Veš de... Kr sneg pada....a dej no dej..Prejšn tedn 12°, a zj bo pa spet ta sneg zamoru sceno? :? Ma dej na spominjej... :closedeyes: pr ns ga kr neki mečle...:slap: za nkamr... BTW a si se pocajtw? Popravljeno Februar 3, 2008. Popravil mačka27
Roky Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 ELOW Zbiljski frajerji!Veš de... Ma dej na spominjej... :closedeyes: pr ns ga kr neki mečle...:slap: za nkamr... BTW a si se pocajtw? Hm, sm se pocajtov ja, res pa je, da še na cajte mal kašlam, ampak načeloma sm super :OK:
Schmid87 Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 Kr sneg pada....a dej no dej..Prejšn tedn 12°, a zj bo pa spet ta sneg zamoru sceno? :? dirfting :D UA-UA ah men se nikamor ne mudi men se tut ne mudi :D ELOW Zbiljski frajerji! mene ne štet med frajerje, ker to nism :D drgač pa živjo :D
Roky Objavljeno Februar 3, 2008 Objavljeno Februar 3, 2008 matr ob 5ih treba ustat...No bom potegnu do 5.30 :whistle: lahko noč :zzz: :004
Schmid87 Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 js sm pa ju3 frj :) oz. dons. tko da spim lohk.. doug cajta :D
Roky Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 js sm pa ju3 frj :) oz. dons.tko da spim lohk.. doug cajta :D Ja sej,fletn se mate eni :D Zdele si se pomoje tadrugič okol obrnu,jest morm pa počas it :slap:
Irencko Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 helow ritke, kaj j zdj... kej novga u vašm konci? Še vsi zadekani na toplem, al že kej matrate lubice?
Roky Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 helow ritke, kaj j zdj... kej novga u vašm konci? Še vsi zadekani na toplem, al že kej matrate lubice? Hej ho, moja letos še ni vidla belga dneva, al sm bovn al pa je slab vreme :BUA:
Irencko Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 Hej ho, moja letos še ni vidla belga dneva, al sm bovn al pa je slab vreme :BUA: jao... hudo, sj bo sončk po pa gasa :P konc tedna pridm mal okol pogleat, če se kej vozte tm gor :P
Schmid87 Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 jao... hudo, sj bo sončk po pa gasa :P konc tedna pridm mal okol pogleat, če se kej vozte tm gor :P js se zlo mal.. kšnih 10km se zapelm občasno :D
Irencko Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 ojejgate... :whistle: svaka čast :worship: jst ne zdržim :lol1:
Schmid87 Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 ojejgate... :whistle: svaka čast :worship: jst ne zdržim :lol1: js tut neb če bi meu motor v popolnem stanju :D moja lubica je ranjena :( trpi :( :)
_Fingi_ Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 Hej ho, moja letos še ni vidla belga dneva, al sm bovn al pa je slab vreme :BUA: Dej jo men posod da ji kanale prepucam :lol: :P :P ...hec :rolleyes: Miha... dej kej na MSN prid, bi te neki uprašou :whistle: :whistle:
JMatic Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 hahahhaa fuuunnnnyyyyy :) http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/zanim...204_3116617.php
Schmid87 Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 Danes sem, recimo, videla dva ptiča na dvorišču, kako se prerekata. Ne vem, kaj to pomeni. Mogoče se bodo pa prihodnji teden povečale obrestne mere na bankah." Ko so jo vprašali, kakšno povezavo imata ptiča in obrestne mere z njenim dojenjem, je v joku dejala: "No, vidite, saj se z vami sploh ne morem normalno pogovarjati." hhahah :D
_Fingi_ Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 Roky, na mejl si dobu en fajn video :whistle: :whistle: tak... dost na lesce spominja :whistle: :whistle:
_LuX_ Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 (popravljeno) ridah kdaj dobiš corso, jest si morm z enga opla eno ratkapo ˝sposodt˝ :whistle: Popravljeno Februar 4, 2008. Popravil _LuX_
klimbra Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 :D (miha ni več ridaš) :P :lol: fingijeva umetnina :D moja umetnina.. pa če pogledate ime ladje je FiFtY_ .. to so tisti nevrjetni detajli pa to.. :D še ena fingijeva umetnina :D another umetnina by fingi.. (kaj je narisou?) :P :lol: 1 2 3, paj bla narisana :D Otroc......upam, da so vam fajn zaračunal čiščenje stolov!!!!!! Aja.......sončka :evilgrin:
_Fingi_ Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 Otroc......upam, da so vam fajn zaračunal čiščenje stolov!!!!!! Aja.......sončka :evilgrin: Klimbra, da se ne boš prehitro razburjal, naj ti povem da nismo risali na stole, čeprav tko zgleda, ampak v A4 brezčrtni zvezek :whistle:
Roky Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 Klimbra, da se ne boš prehitro razburjal, naj ti povem da nismo risali na stole, čeprav tko zgleda, ampak v A4 brezčrtni zvezek :whistle: Haha,sploh nism porajtov, da res tko zgleda :lol1: Ja no očitno bo naslednič treba fotkak še iz razdalje, da nas naujo mel za barabe :D
Priporočene objave