JMatic Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 ridah kdaj dobiš corso, jest si morm z enga opla eno ratkapo ˝sposodt˝ :whistle: dj ne govor okol ker avto dobim
Roky Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 dj ne govor okol ker avto dobim haha zj te je pa izdov :D Sam a ni bla Corsa že ta zdej :hmm:
_Fingi_ Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 haha zj te je pa izdov :D Sam a ni bla Corsa že ta zdej :hmm: dokler jo sestra ni dobila v roke al kako že? :whistle:
Roky Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 ja totalka Ares :( Se vid, da se že dolg nismo vidl, hehe.Glej, da si ta vikend uzameš kej časa, da kšno rečemo hihi :D
JMatic Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 lol ta vikend mam drzavca :) no mogoce u nedeljo lih ne..
Roky Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 lol ta vikend mam drzavca :) no mogoce u nedeljo lih ne.. :slap: :slap: poj pa med tednam, če ti bo kej dougcajt poklič, hehe :D
Roky Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 v 5k nimam sihta :) No supr, ti sam poklič, mam itak dopoldne šolo :OK: :OK:
miha Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 lol ta vikend mam drzavca :) no mogoce u nedeljo lih ne.. kva pa maš za tekmovat
Roky Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 sup madafakz O,jebator :P Kje ses pa ti potepov cev dan, se mi je zdel, da je nekam tih tle notr :whistle:
Schmid87 Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 O,jebator :P Kje ses pa ti potepov cev dan, se mi je zdel, da je nekam tih tle notr :whistle: biu sm vsepovsod :D kva je poj z IMOT? :D gremo.. ja/ne :D
Roky Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 biu sm vsepovsod :D kva je poj z IMOT? :D gremo.. ja/ne :D Pizda nevem ane :D mal je z dnarjam kriza k bi rd čimprej še motor poštimov :whistle:
Schmid87 Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 Pizda nevem ane :D mal je z dnarjam kriza k bi rd čimprej še motor poštimov :whistle: benz pride nevem kok.. vstopnina pa 12€ :)
Roky Objavljeno Februar 4, 2008 Objavljeno Februar 4, 2008 benz pride nevem kok.. vstopnina pa 12€ :) No sej sva se na msnju zmenila hehe :D Grem spat počas...lahko noč :zzz: :004
Schmid87 Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 No sej sva se na msnju zmenila hehe :D Grem spat počas...lahko noč :zzz: :004 yap :D najt
klimbra Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 Klimbra, da se ne boš prehitro razburjal, naj ti povem da nismo risali na stole, čeprav tko zgleda, ampak v A4 brezčrtni zvezek :whistle: Jebat ga......mi že mal pešajo oči.......ampak....kolkr se spomnem, imajo tam točno take stole.......zato pa me je razpizdl!!!!!!
Roky Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 Jebat ga......mi že mal pešajo oči.......ampak....kolkr se spomnem, imajo tam točno take stole.......zato pa me je razpizdl!!!!!! Ne,ne sej tole ni blo čist na Zbiljah risano, v Medvodah v štirih mačkah, hehe :) Se zgodi :P
Schmid87 Objavljeno Februar 5, 2008 Objavljeno Februar 5, 2008 Jebat ga......mi že mal pešajo oči.......ampak....kolkr se spomnem, imajo tam točno take stole.......zato pa me je razpizdl!!!!!! ke pa majo na zbilah take stole? :)
Priporočene objave