klimbra Objavljeno Februar 5, 2008 Opozori Objavljeno Februar 5, 2008 ke pa majo na zbilah take stole? :) Zunaj.......vsaj poleti so tam bili......sicer že prijetno poflekani.....pa vendar......... Sam pa raje uživam v tistih visečih kletkah.......so mi tkooooooooo kulske!!!!
_Fingi_ Objavljeno Februar 5, 2008 Opozori Objavljeno Februar 5, 2008 Hehe, praviš da si dostikrat ob jezerčku al kako? Jah, sej, ubistvu, so tisti stoli zunej na terasi res taki, če odmisleš tist ogrodje k je prepleten okol... Tiste, viseče kletke pa men niso ušeč, k tko čudn sediš gor :krneki:
_Fingi_ Objavljeno Februar 5, 2008 Opozori Objavljeno Februar 5, 2008 http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england...don/7228325.stm Aa? :unsure: :unsure: Man 'had sex with victim's body' :krneki:
_Fingi_ Objavljeno Februar 5, 2008 Opozori Objavljeno Februar 5, 2008 hehe, pa še sadist, pa, zoofil, pa to... nakonc pa : mjau :whistle:
Roky Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 Ob 8h se mi začne šola ob 9h mam že konc haha :D
snoopy Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 mater...ste se neki pridne nardil...cel poletje ste ga žrl pa žural...zdj pa šola..pa šiht...polet bo pa spet isto...kome ;) LP snoopy
Roky Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 mater...ste se neki pridne nardil...cel poletje ste ga žrl pa žural...zdj pa šola..pa šiht...polet bo pa spet isto...kome ;) LP snoopy Od kofeta še noben ni biu pjn :D
metuljcica46 Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 mater...ste se neki pridne nardil...cel poletje ste ga žrl pa žural...zdj pa šola..pa šiht...polet bo pa spet isto...kome ;) LP snoopy polet niti nismo tok...to smo zdej bl začel... :naughty: :naughty: :whistle: no ja nekateri...to lahk sam zase trdm :D drugi bodo že sami povedal... :unsure:
snoopy Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 Od kofeta še noben ni biu pjn :D polet niti nismo tok...to smo zdej bl začel... :naughty: :naughty: :whistle: no ja nekateri...to lahk sam zase trdm :D drugi bodo že sami povedal... :unsure: kdo zdj laže ;) :lol1:
Roky Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 kdo zdj laže ;) :lol1: Jest sm ga sam mal spiu na Kranjskmu motozboru pa v Medvodah, aja pa še v Lescah, sam nism biu pjn :whistle:
metuljcica46 Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 kdo zdj laže ;) :lol1: ja res je da od kofeta ne morš bit pjn, sj nismo neki pil polet k smo vsi vozil, eni smo bli z avtom drugi z motorjem...ko se vozi se ne pije .) zdj pa itq je bil najprej veseli december ki mu sledi veseli januar in pustni februar...valda ga je treba žurat :whistle: s tem da eni več drugi mnj... :P jst se ne bom hvalila al pa kritizirala kolk žuram.....ker pol me zajebavajo vsi..kr neki..tk da ja :D sicer bo pa v Grajcu na vašmu konc ena fejst žuraka kmal .)
snoopy Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 Jest sm ga sam mal spiu na Kranjskmu motozboru pa v Medvodah, aja pa še v Lescah, sam nism biu pjn :whistle: ne boš vrjel ampak u medvodah sm te slišu kolk mal si spil :lol1: :naughty: :whistle: ja res je da od kofeta ne morš bit pjn, sj nismo neki pil polet k smo vsi vozil, eni smo bli z avtom drugi z motorjem...ko se vozi se ne pije .) zdj pa itq je bil najprej veseli december ki mu sledi veseli januar in pustni februar...valda ga je treba žurat :whistle: s tem da eni več drugi mnj... :P jst se ne bom hvalila al pa kritizirala kolk žuram.....ker pol me zajebavajo vsi..kr neki..tk da ja :D sicer bo pa v Grajcu na vašmu konc ena fejst žuraka kmal .) ej ne vem...tja grem ponavad po naklučju pa če mi je ql ostanem...ne načrtujem glih obiskov za tja...razn če je res dobra muska pa da vem da mi bo sedla :yes:
metuljcica46 Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 ej ne vem...tja grem ponavad po naklučju pa če mi je ql ostanem...ne načrtujem glih obiskov za tja...razn če je res dobra muska pa da vem da mi bo sedla :yes: no ja...sj jst tut še nism bla tm je mal delč :unsure: moja kolegica je dost tm drgač no zato mal vem kaj se kdaj dogaja.. :yes:
JMatic Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 ja res je da od kofeta ne morš bit pjn, sj nismo neki pil polet k smo vsi vozil, eni smo bli z avtom drugi z motorjem...ko se vozi se ne pije .) zdj pa itq je bil najprej veseli december ki mu sledi veseli januar in pustni februar...valda ga je treba žurat :whistle: s tem da eni več drugi mnj... :P jst se ne bom hvalila al pa kritizirala kolk žuram.....ker pol me zajebavajo vsi..kr neki..tk da ja :D sicer bo pa v Grajcu na vašmu konc ena fejst žuraka kmal .) ko SE vozis pijes..... ko vozis ne pijes :)
k0ci Objavljeno Februar 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 v vsakem primeru pa piješ preden voziš, in ne ko voziš :D
Roky Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 ne boš vrjel ampak u medvodah sm te slišu kolk mal si spil :lol1: :naughty: :whistle: LOL,slišov? :D Aja sej res,čist zravn si meu šotor haha :D
snoopy Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 LOL,slišov? :D Aja sej res,čist zravn si meu šotor haha :D :naughty: :naughty: ja ja...otroc ste bli glasni :lol1:
miha Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 :naughty: :naughty: ja ja...otroc ste bli glasni :lol1: dudo bi jim dav pa bi utihnil :naughty:
snoopy Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 duda je bla "zasedena" :whistle:
Jerry_exc Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 LOL,slišov? :D Aja sej res,čist zravn si meu šotor haha :D to se je slisal se velik kasnej k so govorice krozle :whistle:
miha Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 duda je bla "zasedena" :whistle: a ste mel sam eno jao jao pa taka organizacija
snoopy Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 a ste mel sam eno jao jao pa taka organizacija ja jst mam sam eno...resda sm černobil generacija sam...mam zados eno :P tiste dude k pa ti misleš...c c c c...se ne vozi ko se pije...al je obratno? :doze: kašne govorice???? :hmm:
Jerry_exc Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 a ste mel sam eno jao jao pa taka organizacija ponavad ma vsak sam eno pa jo nerad posoja... tko da je to to :whistle:
snoopy Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 ponavad ma vsak sam eno pa jo nerad posoja... tko da je to to :whistle: nerad posoja??to pa ne vrjamem...razn če si mislu da je ne posoja vsem :P pol pa maš prov :yes:
Priporočene objave