metuljcica46 Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 drugič predn km greš spij neki...pa ti ne bo treba pelat,pa boš wohka pila!!se tut ne znajdeš... c c c ... konc novembra ja...my ass!!! že mogoče da je to res...ampak je blo že pred dotimi leti :lol1: ma pametno ja...sam pol se zan zgodit da sploh nkamor namo šli k so drugi raj doma k da bi vozil :slap: matr so čudni :unsure: :hmm: a dj no dj...kaj pa ti veš :D
snoopy Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 a dj no dj...kaj pa ti veš :D dost stvari...sam ne pokažem :naughty: sj bo...vikend kmal :lol1:
metuljcica46 Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 dost stvari...sam ne pokažem :naughty: sj bo...vikend kmal :lol1: opa..... :whistle: :whistle: mah vikend vikend....grem smučat za en teden...bom umrla brez neta,folka, da bi komunicirala...pa sj veš kok jst govorim...s kom nej pol... :closedeyes: in to cel teden...res de bom zmatrana sam dobr...krizzzaaa bo full :unsure: :( pa še tiste italijane poslušat kk šprehajo ma da se ti zmeša :closedeyes:
Jerry_exc Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 uf kašna sočna debata :whistle: (sej se mi jo ne da brat sam taka zgleda ) :whistle:
JMatic Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 lol, vse je uredu,sam sm biu bovn pa sm spiu 3 pirčke poj mi je pa mitofreak naredu dobro mešanco - čaj z uzotam :OK: pa ene par jegrov paj biu nov let mem hehe :):grim haha je bla fajn ne? :)) :unsure: :unsure:
Roky Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 haha je bla fajn ne? :)) :unsure: :unsure: Super je blo,sam useen - z redbullom je bla bolš :grim
Jerry_exc Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 to ne rabš poj več medu če daš uzo v čaj :whistle:
JMatic Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 (popravljeno) ce daš V ouzo caj hahah :) Popravljeno Februar 6, 2008. Popravil Im_a_ridah
snoopy Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 mal pa wohka debateramo...drgač itak ni zanimiv...kt da bi knjigo bral :wacko: metuljčica...italjani palamutjo...nemci pa šprehajo!!! kje pa se dobi tak čaj?? :D
Roky Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 kje pa se dobi tak čaj?? :D Pr đufkotu :D
Jerry_exc Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 v vsak gostiln skor:) sam čudn te pogledajo... isto k ce narocis povlitra vina pa vodko pa jo spustiš u vin pa se greš podmornco :evilgrin:
metuljcica46 Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 mal pa wohka debateramo...drgač itak ni zanimiv...kt da bi knjigo bral :wacko: metuljčica...italjani palamutjo...nemci pa šprehajo!!! mah nima veze....pač na živce mi gredo...ne vem no... :D ma vsaj počela bom eno od dveh stvari k so mi najljubše :OK: ....vsaj nekej..pa upam da preživim cel tedn ko ne bom v civilizaciji... pa vm, no ja vsaj nekaterim, bo tut zih dolgčas brez mene....vsaj upam :rolleyes: :unsure: da se navjo dj vsi name spravl kolk me majo dost :unsure:
snoopy Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 Pr đufkotu :D gdje je đufko? :hmm: v vsak gostiln skor:) sam čudn te pogledajo... isto k ce narocis povlitra vina pa vodko pa jo spustiš u vin pa se greš podmornco :evilgrin: am...a ni podmornca per pa šnops(al pa vodka,rum...)??mater sm že iz forme... zdj se kažejo prave kronce :lol: pol litra vina pa itak ne požrem...naenkrat ;) mene se učer čudn gledal...pride človk z nočne ob7zutri,naroči per pol pa te vsa oštarija pogleda...k sm tadruzga so se sam še smejal... :lol1:
metuljcica46 Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 gdje je đufko? :hmm: am...a ni podmornca per pa šnops(al pa vodka,rum...)??mater sm že iz forme... zdj se kažejo prave kronce :lol: pol litra vina pa itak ne požrem...naenkrat ;) mene se učer čudn gledal...pride človk z nočne ob7zutri,naroči per pol pa te vsa oštarija pogleda...k sm tadruzga so se sam še smejal... :lol1: haha...sam res ti ne veš kdo je đufko :lol1: to je jovo ala mitofreak ala Im_a_ridah .) haha mislm da jim ne smeš zamert, bi te vsak čudn gledu B)
Jerry_exc Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 je ja podmornca drgač pir pa šnops :) uf kje je ze veseli decembr... dobr da mam jutr tazadnedva ispita u petk se ga bomo pa nabral :naughty:
metuljcica46 Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 uu noro kr Car sm....haha....neki novga :whistle:
snoopy Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 (popravljeno) haha...sam res ti ne veš kdo je đufko :lol1: to je jovo ala mitofreak ala Im_a_ridah .) haha mislm da jim ne smeš zamert, bi te vsak čudn gledu B) aaa...zdj mi je pa bl jasn... kako vsak?k jst vidm da človk naroči per vem da je žejn pa zmatran...ga nimam kj čudn gledat... uu noro kr Car sm....haha....neki novga :whistle: a res?si spol spremenila... :whistle: :lol1: đufko...kako napraviš "zeliščni" čaj???? :P Popravljeno Februar 6, 2008. Popravil snoopy
metuljcica46 Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 aaa...zdj mi je pa bl jasn... kako vsak?k jst vidm da človk naroči per vem da je žejn pa zmatran...ga nimam kj čudn gledat... a res?si spol spremenila... :whistle: :lol1: ja vsak, no ja pač to vsak šteka, ampak če je pa ura tok zgodnja no ja..ne rečt da je to normalno...okej če bi vedl da je pač zatobo dolg šiht ej normalno..sam ad bi pa npr. dam primer za zajtrk per piv to pa ni normaln razn pr alkoholikih .) ma pol sm pa carKA no..če mi pa tm tk piše..kaj jst morm :unsure: no ja misnlm da je še vse tk k je blo :whistle: pa je čist fajn tk k je :naughty: hahaha :D
snoopy Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 ja vsak, no ja pač to vsak šteka, ampak če je pa ura tok zgodnja no ja..ne rečt da je to normalno...okej če bi vedl da je pač zatobo dolg šiht ej normalno..sam ad bi pa npr. dam primer za zajtrk per piv to pa ni normaln razn pr alkoholikih .) ma pol sm pa carKA no..če mi pa tm tk piše..kaj jst morm :unsure: no ja misnlm da je še vse tk k je blo :whistle: pa je čist fajn tk k je :naughty: hahaha :D ej ni bolša za fruštek k 1 perček...pa mal salamce,pa frišna žemle... jebat ga...sm pa alkoholik :beer2: sam men se pa zdi da ga ti zdle mal cukaš...mešaš črke(se ti feclja), bluziš...neki misleš...pol ti je fajn... čudn tole...sicer pa...k ne bi bla študentka bi še kj reku...tko pa... :whistle: :whistle: :lol1:
JMatic Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 aaa...zdj mi je pa bl jasn... kako vsak?k jst vidm da človk naroči per vem da je žejn pa zmatran...ga nimam kj čudn gledat... a res?si spol spremenila... :whistle: :lol1: đufko...kako napraviš "zeliščni" čaj???? :P z lahkoto haha :)
metuljcica46 Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 ej ni bolša za fruštek k 1 perček...pa mal salamce,pa frišna žemle... jebat ga...sm pa alkoholik :beer2: sam men se pa zdi da ga ti zdle mal cukaš...mešaš črke(se ti feclja), bluziš...neki misleš...pol ti je fajn... čudn tole...sicer pa...k ne bi bla študentka bi še kj reku...tko pa... :whistle: :whistle: :lol1: haha...dobr dobr ti ne bom oporekala ti že veš... .) mam neko kronično težavo s tem da ne znam tipkat ja,my bad :? :D jst ap bluzim...no ja na cajte res in to too much... :unsure: ja ja le jezička za zobe..nimaš kej rečt... :evilgrin: :whistle:
snoopy Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 z lahkoto haha :) dj mi pošl mal te lahkote :P za ene 2x... :D kronično težavo ja metuljčica...a se slučajno imenuje alkohol?? :lol1: ja pa lohka rečem,sj sm tut jst bil študent 1 semestr :D ...pol sm pa raj še mal bluzu pa peneze služu :yes: ajaaaa....pa vozu sm se :OK: eni pa sam bluzite/jo... :whistle:
JMatic Objavljeno Februar 6, 2008 Opozori Objavljeno Februar 6, 2008 dj mi pošl mal te lahkote :P za ene 2x... :D ne dela mi skenr ahaha :)
Priporočene objave