Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno
se prav...ne samo da ženske ne smejo za volan...tut na smučke al pa stat za ovink ne smejo...dobr da so še lahko u postli :lol1:

hahahhahah :))) ce grejo na smucke majo predoug strik hahaa

Objavljeno
ce se ne motm je drgač lublanska kotlina vse gor do jesenic :whistle: :whistle:

to te pa morm popravt...lj.kotlina spada pod gorenjsko...tko da so jesenice vse do lj... :yes: ;)

Objavljeno
Jest bom reku sam: svašta pička rodi,samo para néče.

ali može da jih pogodi :)

Objavljeno
ah ne...sj jih ne zapustimo...smo k zvesti kužki...zmer pridemo nazaj :D

kašna čarobna beseda?ti delujem kot čarodej? sam bewsknem lohka :D :lol1:

kdo se prtožuje nad otroki?na mularijo se vsi...k ga sam pijete...pa žurerate....c c c

aja ...sploh ti si en doggy an :naughty:

jah če je ne poznaš pač žal ne bo nč... :nono: ma si tut neke vrste čarodej ja.... :whistle: razlagej si po svoje .)

a dej no dej mulc k da si kej bolš ....like NOT :grrr :lol1: pomoje se kle s tabo res kdo težk primerja ja :D

nč grem ajat....ura je cajt...

lepo bi blo če bi kdo zame držu pesti zutri ob 8 če bi šlo....mam tazadn izpit zaenkrat... :rolleyes:

najti najt to all :winkiss:

Objavljeno
ali može da jih pogodi :)

hahahaha :D

Mah pa sej veš zakva sm to reku haha :D

Objavljeno
se prav...ne samo da ženske ne smejo za volan...tut na smučke al pa stat za ovink ne smejo...dobr da so še lahko u postli :lol1:

ejjj...no no....lepo prosm... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: pazi se ti..ne smeš tk govort... :nono:

okej zdj vm pa res neham težit...da bo roky uhka reku: "končno!" :D

najti najt

Objavljeno
ejjj...no no....lepo prosm... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: pazi se ti..ne smeš tk govort... :nono:

okej zdj vm pa res neham težit...da bo roky uhka reku: "končno!" :D

najti najt

Jest nam čist nč reku...ti se ne zgovarjaš z mano,jest se ne s tabo, bye :trance_33_sleep:

Objavljeno
aja ...sploh ti si en doggy an :naughty:

jah če je ne poznaš pač žal ne bo nč... :nono: ma si tut neke vrste čarodej ja.... :whistle: razlagej si po svoje .)

a dej no dej mulc k da si kej bolš ....like NOT :grrr :lol1: pomoje se kle s tabo res kdo težk primerja ja :D

nč grem ajat....ura je cajt...

lepo bi blo če bi kdo zame držu pesti zutri ob 8 če bi šlo....mam tazadn izpit zaenkrat... :rolleyes:

najti najt to all :winkiss:

hmm...jutr k pridem s šihta dobiš PM...da ne boš pozabla kaj si hotla poveat!!!!

in ja z mano se ne more noben primerjat....malje takih ljudi z veliko glavo pa mal pameti,jst sm pa edini samo z veliko glavo :lol1: :lol1:

ob8zutri...ja če naum glih na kofetu...al pa užival zaprte oči

mejte se se vidmo jutr...

LP snoopy

Objavljeno

ahja.. nabijalčki

polet niti nismo tok...to smo zdej bl začel... :naughty: :naughty: :whistle: no ja nekateri...to lahk sam zase trdm :D drugi bodo že sami povedal... :unsure:

vidm da nis "mož besede" al bababesede.. al karkol že :) uglavnm, ne držiš besede :D

Jest sm ga sam mal spiu na Kranjskmu motozboru pa v Medvodah, aja pa še v Lescah, sam nism biu pjn :whistle:

u KR nis biu nč pjn :D sploh

Sej letos se ga pa spet napijemo :beer2:

pjanc..

pjanci :whistle:

točn tko :D

uf kašna sočna debata :whistle: (sej se mi jo ne da brat sam taka zgleda ) :whistle:

:grim

:yawn:

:grim

Jest nam čist nč reku...ti se ne zgovarjaš z mano,jest se ne s tabo, bye :trance_33_sleep:

funny :D

Objavljeno
Ooo,kdoj doma,`sup madrfakr :D

sup sup :D

stari.. dobu sm eno pošto.. tist, priporočen.. a kva d fak je že.

pač k morš podpisat da po prevzameš.

piše da morm bit ju3 doma od 9ih do 10ih.. da pride takrt enkrat pošta :D

srčno upam da ni kšna kazn.. speeding 'n' shit.. k če pa to dobim kj.. sm pa najebou :D uzamejo izpit lohk.. poj pa zgubim šiht :D kazn..

poj bom sploh brez keša.. še motorjam nam mogu zrihtat.. ahja :D

nakonc pa zih sploh nau kazni :P

pustmo se presenett kašna pošta me čaka :P

Objavljeno

Uf,vem kuko je to k dobiš tole priporočeno...al pa k ukor pride :whistle:

Držim pesti, da nebo kej za plačat :004

Objavljeno

hehe, najt :)

Objavljeno

pol pa dns začnem...jutro :bounce:

Objavljeno
vidm da nis "mož besede" al bababesede.. al karkol že :) uglavnm, ne držiš besede :D

v bistvu sm....do neke mere...ne spomnm se kk točn sm rekla...ampak pač dokler ni neki pamtnga je blo tko....sj me štekaš kaj ti hočm povedat...upam..če en pač ne...pa fajn bot :winkiss:

grem jst na izpit :winkiss:

Objavljeno
včer je blo fajn, ko sm dele ustala in odprla tole temo pa... :closedeyes:

ne ne oglašama se več tle....dost mam tega!!!!

nesramno!!!! :angry:

v bistvu sm....do neke mere...ne spomnm se kk točn sm rekla...ampak pač dokler ni neki pamtnga je blo tko....sj me štekaš kaj ti hočm povedat...upam..če en pač ne...pa fajn bot :winkiss:

grem jst na izpit :winkiss:

vidš kaj si napisala :)

drgač pa.. tista pošta je bla od sodnika :) ah :)

Objavljeno
vidš kaj si napisala :)

no ja ti veš zakaj je blo to....pa ne mislm razlagat vsepovprek,vpletenim je jasno in je to dost...

kot sm rekla se mi ne da s tem ubadat...

pa ne me dj prkazvt kot mene ta grde....sicer pa no ja....kokr hočeš...

itq sm pol jst vedno za vse kriva, pa ta grda...ma dj...brez veze...mi je že odveč...jst mam čisto vest...basta od tega!!!če ma kdo še kej nej me tko osebno praša ne pa kle prek foruma...

edin če boste spet vse povprek moje poste brisal, ne bo prvič!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry: :angry: :angry:

dj pa če se mislte normalno zgovarjat pol ql...drgač pač ne...

Objavljeno
no ja ti veš zakaj je blo to....pa ne mislm razlagat vsepovprek,vpletenim je jasno in je to dost...

kot sm rekla se mi ne da s tem ubadat...

pa ne me dj prkazvt kot mene ta grde....sicer pa no ja....kokr hočeš...

itq sm pol jst vedno za vse kriva, pa ta grda...ma dj...brez veze...mi je že odveč...jst mam čisto vest...basta od tega!!!če ma kdo še kej nej me tko osebno praša ne pa kle prek foruma...

edin če boste spet vse povprek moje poste brisal, ne bo prvič!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry: :angry: :angry:

dj pa če se mislte normalno zgovarjat pol ql...drgač pač ne...

nevem točn kvaj blo, ker me niti ne zanima :)

se ti ni treba..

te ne prkazujem "grde" al karkol pač. sam pač sm kopirou kar si napisala. če pa poj sebe s tem vidš da si grda, je pa tvoj problem.

za kero stvar si bla pa že kriva al "grda"? čisto vest? haha.. funny. u izi pretiravaš s scenam :) iz muhe delaš slona, kot vedno.

kok ns pa briše tuki tvoje poste? vsi?

za druge nevem, ampak zase lohk povem da se že skos normaln pogovarjam, al kakorkol si razlagaš pod normalno :)

Objavljeno
nevem točn kvaj blo, ker me niti ne zanima :)

se ti ni treba..

te ne prkazujem "grde" al karkol pač. sam pač sm kopirou kar si napisala. če pa poj sebe s tem vidš da si grda, je pa tvoj problem.

za kero stvar si bla pa že kriva al "grda"? čisto vest? haha.. funny. u izi pretiravaš s scenam :) iz muhe delaš slona, kot vedno.

kok ns pa briše tuki tvoje poste? vsi?

za druge nevem, ampak zase lohk povem da se že skos normaln pogovarjam, al kakorkol si razlagaš pod normalno :)

ja no ql...zaklučeno...ti too much analiziraš vedno vse skup .)

briše tist k lahko...smo zaklučl je jasno..zato sm takat to rekla k nism hotla neki razglablat o tem...

jst se tut normlano pogovorjam...okej to da mam kronične težave s pisanjem ne štejem zravn..ampak ql...mi je pa bedno k se dj vsi do mene obnašate tk....ne najdm besede...amm.....na tak način k da zakaj bi odgovarjal na moje poste k itq sm čudna... :unsure: zato petnula se mi zdi da kot da izpadm ta grda...

lej konflikt je bil z eno osebo in nej to tut ostane.....no ja...mal sm že zmedena like always....pa PMS pa te zadeve tk da me mal meče te dni... :D mam vsaj izgovor :yes:

no ja druga tema.... :whistle:

Objavljeno
ja no ql...zaklučeno...ti too much analiziraš vedno vse skup .)

briše tist k lahko...smo zaklučl je jasno..zato sm takat to rekla k nism hotla neki razglablat o tem...

jst se tut normlano pogovorjam...okej to da mam kronične težave s pisanjem ne štejem zravn..ampak ql...mi je pa bedno k se dj vsi do mene obnašate tk....ne najdm besede...amm.....na tak način k da zakaj bi odgovarjal na moje poste k itq sm čudna... :unsure: zato petnula se mi zdi da kot da izpadm ta grda...

lej konflikt je bil z eno osebo in nej to tut ostane.....no ja...mal sm že zmedena like always....pa PMS pa te zadeve tk da me mal meče te dni... :D mam vsaj izgovor :yes:

no ja druga tema.... :whistle:

aha.. tut prou :)

amm..

ti pa itak :)

amm, nevem? :) to s posti ne razumem.. sori :D itak ni važn..

brezvezn konflikt. toj tut res. eh, izgovor maš že tko al tko lohk vedno.. sam rečš da si ženska. itak sm meu pa takrt zgleda prou k sm umenu menstro :) toj use povezan..

kle ni sploh tem :D

Objavljeno (popravljeno)
brezvezn konflikt. toj tut res. eh, izgovor maš že tko al tko lohk vedno.. sam rečš da si ženska. itak sm meu pa takrt zgleda prou k sm umenu menstro :) toj use povezan..

kle ni sploh tem :D

ne ne takrat me je res tist razpizdil...ne morm met dvakrat na mesc ja halooo ke si pa že to vidu :unsure: :nono: :grrr

ja da sm ženska...haha..res je univerzalen izgovor no.. :D

kk si to napisu, če bi že tk hotu bi mogu napisat: kle ni tem SPLOH :lol1: al pa slovesnko: kle sploh ni tem :D ne pa tk k si ti..neki umes

Popravljeno . Popravil metuljcica46
Objavljeno
ne ne takrat me je res tist razpizdil...ne morm met dvakrat na mesc ja halooo ke si pa že to vidu :unsure: :nono: :grrr

ja da sm ženska...haha..res je univerzalen izgovor no.. :D

kk si to napisu, če bi že tk hotu bi mogu napisat: kle ni tem SPLOH :lol1: al pa slovesnko: kle sploh ni tem :D ne pa tk k si ti..neki umes

ah, ti jo maš tut pumoje po 3x na mesc :D

jah.. toj tipičn izgovor ženske.. :) al pa če je blond.. reče pač da je blond in j bi blo use ql. čeprou ni :)

čist dobr sm napisou ^_^ lepo po svoje.. še zmer se da prebrt :)

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!