Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno
ah, ti jo maš tut pumoje po 3x na mesc :D

jah.. toj tipičn izgovor ženske.. :) al pa če je blond.. reče pač da je blond in j bi blo use ql. čeprou ni :)

čist dobr sm napisou ^_^ lepo po svoje.. še zmer se da prebrt :)

haha....ti že veš .)

ja sj jst sm tut en mal blond v glav...sicer se ne vid navzven...sam dobr... O:-) itq si biu pa ti tut k si biu mejhn... :P za razliko od enih k so zdj naravno nazunej blond :D

ajoj no....sj maš ti prou no.. B)

a se sploh splaca...

hmm??? :unsure:

Objavljeno (popravljeno)

Mate preveč časa, al sam nimate bolšga za počet? :unsure:

Popravljeno . Popravil _Fingi_
Objavljeno

ni nč bolšga za počet....pač lenarmo jebat ga...tut to je treba kdaj pa kdaj....proslavlam konec izpitnega obdoja do aprila :OK:

Objavljeno
a se sploh splaca...

pač mam cajt :D

haha....ti že veš .)

ja sj jst sm tut en mal blond v glav...sicer se ne vid navzven...sam dobr... O:-) itq si biu pa ti tut k si biu mejhn... :P za razliko od enih k so zdj naravno nazunej blond :D

ajoj no....sj maš ti prou no.. B)

yap

uau :) js sm zdj že siv.. mam modro pamet :D

včasih

preveč cajta :D

Objavljeno

STFU :worship: :evilgrin:

Objavljeno
briše tist k lahko...smo zaklučl je jasno..zato sm takat to rekla k nism hotla neki razglablat o tem...

Jest lahko! A te kej mot pr tem?Zbrisov sm z razlogom, ki ti ga brez problema lahko objasnim - na PM, ker je biu zato tud post zbrisan.Če ti gre pa v nos tist post, ti ga pa lahko potegnem iz smetnjaka nazaj,sam, da boš happy?Lahko se pa tud prtožš, da sm ti zbrisov en post na katerga nism odgovoru zato k bi se začel kreganje, česar pa ne odobravam na forumu ampak striktno po PMjih ali MSNju...

Zj me pa skurcej...aja nimaš ga...no spičkej me :)

Objavljeno

u mater...vojna cona...kam vse pošlejo stekle pse ;)

dobr pa je da obstajajo izgovori...žal deci druzga kt : pijan sm in : ne da se mi...ne poznamo :P

:lol1:

no ja...to je po moje... :rolleyes:

seveda pa so/smo izjeme :lol:

ampak žalostn...sam neki se vsi zmerjajo zadnje cajte.. :cry:

Objavljeno
Jest lahko! A te kej mot pr tem?Zbrisov sm z razlogom, ki ti ga brez problema lahko objasnim - na PM, ker je biu zato tud post zbrisan.Če ti gre pa v nos tist post, ti ga pa lahko potegnem iz smetnjaka nazaj,sam, da boš happy?Lahko se pa tud prtožš, da sm ti zbrisov en post na katerga nism odgovoru zato k bi se začel kreganje, česar pa ne odobravam na forumu ampak striktno po PMjih ali MSNju...

Zj me pa skurcej...aja nimaš ga...no spičkej me :)

rokyca veš s čim se je začel....zajebancija ja...nekje je meja...želitev pa ne prenesem in mislm da se tut sam zavedaš da ni lepo žalit nekoga......in ti si mene užalu...vse to pa podkuru z brisanjem posta...k ni blo nč žaljivga notr povedala sm sam svoje mnenje...evo to je to..mislm pa da te nism preveč spičkala... .)

@snoopy...ma nč se ne zmerjamo poskušamo rešt problem... .)

drgač pa pejt v kr`neki maš tm svojo temo odprto :lol1: :lol1:

pa ne bit žalostn k ni razloga....no ja pa tut če je že...veš kolk je lepih stvari na svetu :grim ;)

Objavljeno
@snoopy...ma nč se ne zmerjamo poskušamo rešt problem... .)

drgač pa pejt v kr`neki maš tm svojo temo odprto :lol1: :lol1:

pa ne bit žalostn k ni razloga....no ja pa tut če je že...veš kolk je lepih stvari na svetu :grim ;)

pa kregate se...mjte se radi...pa mene tut :P

ja sm vidu ja...svašta... :OK:

ma žalostn niti nism več...se je treba sprjaznt z določenimi stvarmi...jebat ga...

sm pa dns ugotovu...na šiht morm začet nosit kremo za sončenje-zmeri zaspim na soncu :lol1:

kje so problemi?jih rešmo skupi->gajba za vsazga...kdor prvi dol pade plača...za novo gajbo :lol1:

PS:jst se te igrce ne grem k bom bankroteru :D

Objavljeno
rokyca veš s čim se je začel....zajebancija ja...nekje je meja...želitev pa ne prenesem in mislm da se tut sam zavedaš da ni lepo žalit nekoga......in ti si mene užalu...vse to pa podkuru z brisanjem posta...k ni blo nč žaljivga notr povedala sm sam svoje mnenje...evo to je to..mislm pa da te nism preveč spičkala... .)

Nč te nism užalu, vsaj iz moje strani ni blo tko, kako pa ti dojemaš stvari je pa tvoj problem :) Post sm pa zbrisov z razlogom, a ti ga morm res na PMju obrazložit al boš sama kej pogruntala?Pa glej, rekla si, da se z mano ne pogovarjaš tko, da se ni treba :trance_33_sleep:

over&out

Objavljeno (popravljeno)
pa kregate se...mjte se radi...pa mene tut :P

ja sm vidu ja...svašta... :OK:

ma žalostn niti nism več...se je treba sprjaznt z določenimi stvarmi...jebat ga...

sm pa dns ugotovu...na šiht morm začet nosit kremo za sončenje-zmeri zaspim na soncu :lol1:

kje so problemi?jih rešmo skupi->gajba za vsazga...kdor prvi dol pade plača...za novo gajbo :lol1:

PS:jst se te igrce ne grem k bom bankroteru :D

jah no ja...jst se poskušam ne kregat sma k te kej tok razpizdi si ne morš kej...

točno točno..kot maš napisan v podpisu vse se zgodi z razlogom .)

aa kremco rabš to pa le da se boš uhka martinčku :OK:

jst se tut nebi šla te igrce :rolleyes: :unsure:

Popravljeno . Popravil metuljcica46
Objavljeno
Nč te nism užalu, vsaj iz moje strani ni blo tko, kako pa ti dojemaš stvari je pa tvoj problem :) Post sm pa zbrisov z razlogom, a ti ga morm res na PMju obrazložit al boš sama kej pogruntala?Pa glej, rekla si, da se z mano ne pogovarjaš tko, da se ni treba :trance_33_sleep:

over&out

mah kokr kol...vsak si po svoje stvari razlaga..jst si pač po svoje...

Objavljeno
jah no ja...jst se poskušam ne kregat sma k te kej tok razpizdi si ne morš kej...

točno točno..kot maš napisan v podpisu vse se zgodi z razlogom .)

aa kremco rabš to pa le da se boš uhka martinčku :OK:

jst se tut nebi šla te igrce :rolleyes: :unsure:

igrce....hmmm...kaj pa kšno drugo??? :naughty: :naughty: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :whistle:

ne..martinčkam se tut brez...sam pol je preveč očitno da na šihtu tut spim :D

kar se pa tiče razpizdenja pa kreganja - kaj te BK(kogarkoli!!!) okreni se i idi dalje - vrjeme prolazi napred!!!

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

PS:morte mi oprostit-dns me neki trže(mono da2pera ;) ) :lol1:

Objavljeno
igrce....hmmm...kaj pa kšno drugo??? :naughty: :naughty: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :whistle:

ne..martinčkam se tut brez...sam pol je preveč očitno da na šihtu tut spim :D

kar se pa tiče razpizdenja pa kreganja - kaj te BK(kogarkoli!!!) okreni se i idi dalje - vrjeme prolazi napred!!!

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

PS:morte mi oprostit-dns me neki trže(mono da2pera ;) ) :lol1:

haha..like what?? :whistle:

c c c....devat poba devat :yes:

ma se trudm da je tk ja...sam me poznaš...da se za vsako stvar pol too much sekiram in me obremenjuje..jebat ga taka sm... :?

opažamo ja....res mislš da bi ti uhka oprostil?? :unsure:

Objavljeno
haha..like what?? :whistle:

c c c....devat poba devat :yes:

ma se trudm da je tk ja...sam me poznaš...da se za vsako stvar pol too much sekiram in me obremenjuje..jebat ga taka sm... :?

opažamo ja....res mislš da bi ti uhka oprostil?? :unsure:

a vidiš da se skos delaš norca z mene...pa že tko sm-kako sploh še to zgleda?

sj ni to to...je neki druzga(sam1per ;) )

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

nč like what?? U know very well :yes:

zdj se pa že preveč delaš noooo :devil: :lol:

Objavljeno
a vidiš da se skos delaš norca z mene...pa že tko sm-kako sploh še to zgleda?

sj ni to to...je neki druzga(sam1per ;) )

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

nč like what?? U know very well :yes:

zdj se pa že preveč delaš noooo :devil: :lol:

oprosti snupi, mi oprostiš? :rolleyes: :blush: O:-)

no ql ti je oproščeno..recmo .)

jah no..igrce...lahko je velik stvari....??a so pokvarjene al kk?? :unsure: O:-)

hahaha :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno
oprosti snupi, mi oprostiš? :rolleyes: :blush: O:-)

no ql ti je oproščeno..recmo .)

jah no..igrce...lahko je velik stvari....??a so pokvarjene al kk?? :unsure: O:-)

hahaha :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

ma veš da..itak ne znam zamert tko da...kaj se sekeraš...

:OK:

you get THE point!!!! :yes: :bounce: :whistle:

Objavljeno
ma veš da..itak ne znam zamert tko da...kaj se sekeraš...

:OK:

you get THE point!!!! :yes: :bounce: :whistle:

oki ql pol .)

matr pol še neki pameti mam v glav :rolleyes: kajti zadnji izpiti tega niso pokazal :(

igrce igrce pol praviš....c c c....a je pomanjkanje??? :unsure:

:naughty: :D :D :D :lol1:

Objavljeno

ja...pomankanje družabnih iger :lol1:

al česa si mislna... da si naum kj po svoje razlagu :whistle:

ti maš neki pameti u glav...jst pa sam "neki"

:rolleyes: :headbang:

Objavljeno
ja...pomankanje družabnih iger :lol1:

al česa si mislna... da si naum kj po svoje razlagu :whistle:

ti maš neki pameti u glav...jst pa sam "neki"

:rolleyes: :headbang:

am ja ne vem no.. :unsure: lahko si tut po svoje razlagaš no.. .) če si bl sramežljive sorte :D

ma ne sj si pametn dečko no B)

Objavljeno
am ja ne vem no.. :unsure: lahko si tut po svoje razlagaš no.. .) če si bl sramežljive sorte :D

ma ne sj si pametn dečko no B)

sramežljive...??? WTF?? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

pa mi razlož po tvoje!?!če upaš :naughty: :winkiss:

pametn dečko...že že...sam...jst temu nikol nism verjel pa so mi vsi to pravl :bounce:

Objavljeno
sramežljive...??? WTF?? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

pa mi razlož po tvoje!?!če upaš :naughty: :winkiss:

pametn dečko...že že...sam...jst temu nikol nism verjel pa so mi vsi to pravl :bounce:

haha.... :lol1: sj nisi no.... :lol1: kokr ms jst lohka opazla in vidla .)

upam :naughty: .) ja jst sm misnla naughty igrce...ne vem zakaj družabne not mešaš...v bistvu so neke sorte družabne...maš prou..vidš nikol prej nism na tak način pomisnla na to :OK: dj sma ne vem kakšno pomankanje kakšnih družabnih igrc si ti mislu?? :unsure:

eh si si...vem jst to :D verjem metulčku no .)

Objavljeno
haha.... :lol1: sj nisi no.... :lol1: kokr ms jst lohka opazla in vidla .)

upam :naughty: .) ja jst sm misnla naughty igrce...ne vem zakaj družabne not mešaš...v bistvu so neke sorte družabne...maš prou..vidš nikol prej nism na tak način pomisnla na to :OK: dj sma ne vem kakšno pomankanje kakšnih družabnih igrc si ti mislu?? :unsure:

eh si si...vem jst to :D verjem metulčku no .)

sj ne primankujejo družabne igre...prej kj druzga...no... :blush:

vidla?opazla??a men tle neki manjka?? ;) psssttt ne morš vse povedat

:P :D

PS:se prav da ne upaš!!!! :BUA: softič ;) :kva2: :doze: :kva1:

Objavljeno
sj ne primankujejo družabne igre...prej kj druzga...no... :blush:

vidla?opazla??a men tle neki manjka?? ;) psssttt ne morš vse povedat

:P :D

PS:se prav da ne upaš!!!! :BUA: softič ;) :kva2: :doze: :kva1:

c c c....bi blo apmetno kej narest v tej smeri .)

nč ne manjka..vse je ql...štekam štekam..ni treba da vsi vse vedo B) :grrr

kaj en upam ne vem kk nej še drgač definiram sexy naughty igrce :unsure: :whistle:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!