Roky Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 Ko se Fifty na motosvetu razživi...Roky,švrk...v postlo odhiti Haha :D Najt,fantje ;) :zzz:
_Fingi_ Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 Lahko noč Roky... pa ostali... jest tud počas letim lovit frekvenco radia pouštr... Fifty, btw, a si kej klicou dons ke?
Schmid87 Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 Lahko noč Roky... pa ostali... jest tud počas letim lovit frekvenco radia pouštr... Fifty, btw, a si kej klicou dons ke? uf.. puzabu sm.. sm se šele on pol 20ih spovnu.. takrt pa ni glih fajn folku morit :) sm pa šu k vombergerju po novo klučavnco, senzor za tačko, ročka za sklopko.. :) zdj sam še čakam na krmilo.. tisto štango tm :) poj pa še nov bat.. pa novo plastiko.. poj se bom pa lohk že počas pelou :D
snoopy Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 Zgodej greste spat spat...otroc ;) no ja...sj ste pridni-morte zutri u šolo se učit...pridni pridni :worship: :lol1: :lol1: pridni my ass :krneki: :krneki: :whistle:
Schmid87 Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 jah, eni so res pridni ja :D
snoopy Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 lepo da se vlečeš iz dreka vn :P a ti pa ne študeraš al kako???al sam pridn nisi??
Schmid87 Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 lepo da se vlečeš iz dreka vn :P a ti pa ne študeraš al kako???al sam pridn nisi?? hmm.. nč ne študiram.. pa tut pridn nism :D js sm izmeček sveta :D zdj hodm na šiht.. furam hrano pr piceriji tonač.. pice, dunajce, solate, pomfri.. kar ti pade na pamet :D
_Fingi_ Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 hmm.. nč ne študiram.. pa tut pridn nism :D js sm izmeček sveta :Dzdj hodm na šiht.. furam hrano pr piceriji tonač.. pice, dunajce, solate, pomfri.. kar ti pade na pamet :D Uu, pol maš pa zlo raznovrstn del... razvažanje vsega... od pic, do pomfrija pa solat... :whistle: :whistle: O:-) :blush: Pičim letim u šolo :rolleyes:
Roky Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 uf.. puzabu sm.. sm se šele on pol 20ih spovnu.. takrt pa ni glih fajn folku morit :)sm pa šu k vombergerju po novo klučavnco, senzor za tačko, ročka za sklopko.. :) zdj sam še čakam na krmilo.. tisto štango tm :) poj pa še nov bat.. pa novo plastiko.. poj se bom pa lohk že počas pelou :D Dej mi mal cene za posamezne dele prosim napiš...Da vidm, za kok so te obral :D @snoopy: valda, da smo pridni, prej greš spat - prej ustaneš in dan je daljši :yea1: Sm že od 8ih pokonc pa je prov kul heheh :D
_LuX_ Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 Dej mi mal cene za posamezne dele prosim napiš...Da vidm, za kok so te obral :D mene tud to zanima :)
snoopy Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 hmm.. nč ne študiram.. pa tut pridn nism :D js sm izmeček sveta :D zdj hodm na šiht.. furam hrano pr piceriji tonač.. pice, dunajce, solate, pomfri.. kar ti pade na pamet :D v kerem rajonu pa to voziš? seže do LJ???da bi mi kdaj malco prpelu na ajzlpon :D zakaj pa na ride prideš vedno brez vsega??? c c c c :huh:
katja Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 Najlepši prizor letos :wub: Fingi je spet nazaj v igri :yea2: opa Fingi, maš novo lubico :naughty: :OK:...lepo lepo :D...zdej pa pamet v glavo in desno zapestje, pa čim več uživaških kilometrov :winkiss: :OK:
Roky Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 v kerem rajonu pa to voziš? seže do LJ???da bi mi kdaj malco prpelu na ajzlpon :Dzakaj pa na ride prideš vedno brez vsega??? c c c c :huh: On ne fura v Lj. ma sam Kranj čez :whistle: Sej je komej letos začeu delat...na Ride pa prinese vedno neki....velik dobre volje :OK: toj najbl pomembn,pomoje :D
snoopy Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 On ne fura v Lj. ma sam Kranj čez :whistle: Sej je komej letos začeu delat...na Ride pa prinese vedno neki....velik dobre volje :OK: toj najbl pomembn,pomoje :D kranj pravš...no če bom kdaj tm gor furu bo prow pršu :yes: potvoje ja...sj maš prov...sam vseen pica ne bi škodila :P
_Fingi_ Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 opa Fingi, maš novo lubico :naughty: :OK:...lepo lepo :D...zdej pa pamet v glavo in desno zapestje, pa čim več uživaških kilometrov :winkiss: :OK: Hehe, hvala :yea1: No evo mene končn doma... medtem k eni nabijate po MS drugi pridno delamo :rolleyes:
Schmid87 Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 Uu, pol maš pa zlo raznovrstn del... razvažanje vsega... od pic, do pomfrija pa solat... :whistle: :whistle: O:-) :blush: Pičim letim u šolo :rolleyes: deu je sam en.. furanje :) Dej mi mal cene za posamezne dele prosim napiš...Da vidm, za kok so te obral :D @snoopy: valda, da smo pridni, prej greš spat - prej ustaneš in dan je daljši :yea1: Sm že od 8ih pokonc pa je prov kul heheh :D za senzor, ročko pa klučavnco sm dou use skp 115€ :) nevem kam sm dou račun.. pumoje da je v garaž.. tko da posamično ne morm povedat kok kj stane :D bom ju3 mogoče, al pa poju3šnem mene tud to zanima :) za senzor, ročko pa klučavnco sm dou use skp 115€ :) nevem kam sm dou račun.. pumoje da je v garaž.. tko da posamično ne morm povedat kok kj stane :D bom ju3 mogoče, al pa poju3šnem v kerem rajonu pa to voziš? seže do LJ???da bi mi kdaj malco prpelu na ajzlpon :Dzakaj pa na ride prideš vedno brez vsega??? c c c c :huh: kranjska občina :) sj kdaj tut pridm brez vsega.. če mam cajt pridm kdaj na obisk km, al pa grem dam mal :D
JMatic Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 ejga fifty a fursa tut do pokluke :)
_LuX_ Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 kwa pa v naše rovte? če iz pod jenkove lipe prpele pol morš ti tud :)
_Fingi_ Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 Evo mene, z motorja :) Sm šu do radolce pa nazaj lepo po avtocesti... no ja, 3 urce sm tm počakou :whistle: Vidu eno velko prometno nesrečo, lih mal pred izvozam za KR.... drgač pa, sploh ni tok mrz, kukr bi pa mislu, če se gonš ukol pr temperaturah pod nulo :whistle: Aja, zdej mam kr 2 šihta, tko da vsak dan lepo 3 ure po šol delam... pa... a sm že reku da mam kratko čupo :whistle:
Schmid87 Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 (popravljeno) ejga fifty a fursa tut do pokluke :) nop :closedeyes: bi biu pa veseu če bi :P u izi road trip do ke :D haha kwa pa v naše rovte? če iz pod jenkove lipe prpele pol morš ti tud :) k vm pumoje fura tonač iz cerkl :) Evo mene, z motorja :) Sm šu do radolce pa nazaj lepo po avtocesti... no ja, 3 urce sm tm počakou :whistle: Vidu eno velko prometno nesrečo, lih mal pred izvozam za KR.... drgač pa, sploh ni tok mrz, kukr bi pa mislu, če se gonš ukol pr temperaturah pod nulo :whistle: Aja, zdej mam kr 2 šihta, tko da vsak dan lepo 3 ure po šol delam... pa... a sm že reku da mam kratko čupo :whistle: nice :yea1: to so pa po radiu poročal :) opa :D poj bo pa keš :P kva pa delaš? :) hah, kok kratko pa? :) edit: je pa odvisn spet kera čupa :D lohk da frizurca spodej :P Popravljeno Februar 13, 2008. Popravil FiFtY_
Roky Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 Ooo madrfakr haha :D Dons me sploh nis vidu,lol...pa še neki cajta gledam čez šipo, pa ne jebeš sploh :D
Schmid87 Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 Ooo madrfakr haha :D Dons me sploh nis vidu,lol...pa še neki cajta gledam čez šipo, pa ne jebeš sploh :D jah.. če sm čakou na semaforjah.. itak da se bom naslonu pa čakou na zeleno.. tm je itak 2tedna rdeča :D sj drgač bi že kuj lohk potrkou, hehe :D k te nism opazu.. doklr nis potrkou na šipo :P
Roky Objavljeno Februar 13, 2008 Opozori Objavljeno Februar 13, 2008 jah.. če sm čakou na semaforjah.. itak da se bom naslonu pa čakou na zeleno.. tm je itak 2tedna rdeča :Dsj drgač bi že kuj lohk potrkou, hehe :D k te nism opazu.. doklr nis potrkou na šipo :P heheh,sm vidu ja :D lepo te je blo vidt,hihi :P
Schmid87 Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 morgen :D i'm frej tudej.. pa u soboto tut ^_^ dons pa da namontiram novo ročko od sklopke pa senzor pa klučavnco :P
Priporočene objave