Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno
alpa to :) nastimej utezi pa mal migej... pa motor zaklen pa becikl nastimej :whistle:

Toj pa tazadna stvar k bi jo naredu heheh :D

Objavljeno

po pa becikl za zravn... jest sm cez poletje vec po cest z beciklam k z motorjam... razn ce mam SM gor...

Objavljeno
po pa becikl za zravn... jest sm cez poletje vec po cest z beciklam k z motorjam... razn ce mam SM gor...

Da se ti da hehe :D

Mah bom že kej pogruntov :whistle:

Objavljeno

pa ne mors bit tak compfr33k pa sam igrce spilat pa take zadeve... moja zadna igra je nek pr nfs underground... pa se to je bla izjema... sport pa rekreacija sta zakon :whistle:

Objavljeno

Sej se morm v fitness spravt spet mau, sam k nobenga ni, k bi še hodu...sam je pa kr mau dougcajt :slap:

Objavljeno
jap, čist u kurcu... sm po en stran kr vesel, k mi nau na šiht psihiral k se ne morm vozt :rolleyes:

sj vreme se je poj kr fajn držou..

ej fingi, a je možn da si šu proti šenčurji.. oz. brniku (kamr si pač šu), ob 11:45.. sm vidu enga na planetki pumoje.. meu je pa kavbojke modre gor.. :)

bjž dol iz tega foruma pa pjt na kolosvet.com :D hehe

Sej se morm v fitness spravt spet mau, sam k nobenga ni, k bi še hodu...sam je pa kr mau dougcajt :slap:

js bi šu.. pa nimam cajta.. oz. ga mam kšne 3dni na tedn.. ampak zmer različno.. pa še to sam zvečer po 23ih

Objavljeno

vidm da od vs nobenga ni :glare:

js grem pa na partaaahh.. UA-UA :D >>>where's my helmetaaaahhhh<<<< :D

se vidmo ju3 čez dan kj.. če bom budn :P pa nč mačkast

Objavljeno
js bi šu.. pa nimam cajta.. oz. ga mam kšne 3dni na tedn.. ampak zmer različno.. pa še to sam zvečer po 23ih

Ja sej to, k usak dan kej tko pride :slap: Noja oblubm, da se jesen spravm v fitness hehe :D

vidm da od vs nobenga ni :glare:

js grem pa na partaaahh.. UA-UA :D >>>where's my helmetaaaahhhh<<<< :D

Sm,sm...Že dve ure probam zaspat..pa negre in negre :headbang:

Uživej :D :beer2:

Objavljeno
Ja sej to, k usak dan kej tko pride :slap: Noja oblubm, da se jesen spravm v fitness hehe :D

Sm,sm...Že dve ure probam zaspat..pa negre in negre :headbang:

Uživej :D :beer2:

hehe :D mah js pa nč ne ublubm da bom kj.. k se mi ne da :P

:D bolnik

ja.. sm uživou.. in zdele sm TOOOOK zjeban da komej gledam.. res fore stari :D pa noge me bolijo pa krneki.. pa par stvari se ne spovnem.. mah.. :) spau sm pa dons 4 urce :D poj me je pa mt prejle zbudila.. bjač

Objavljeno

roky, as že zdrou? :D al te še zmer jebe zdravje, hehe :)

Objavljeno
roky, as že zdrou? :D al te še zmer jebe zdravje, hehe :)

Še zmer me jebe :BUA:

Zakaj :hmm:

Objavljeno
Še zmer me jebe :BUA:

Zakaj :hmm:

c c c.. sj js pa nevem kva mi je dons.. al sm mačkast tok.. al pa se me neki loteva :D hehe.. pa zebe me k prasca..

pač prašam, če bi se šlo km vn.. ampak videz vara.. čeprou je zuni sonce je mrz k pr norcih :D

Objavljeno
pač prašam, če bi se šlo km vn.. ampak videz vara.. čeprou je zuni sonce je mrz k pr norcih :D

sm se šu mal pelat, pa zdele prstov na nogah sploh ne čutm

Objavljeno

js grem pa avto dons zafurat v avtopralnco :D da vidm kuko to sploh pere.. tm na primskov.. da gre tista krtača čez :D hehe..

upam sam d mi nau antene odtrgal :whistle:

a kdo kj ve kok to stane? :D

Objavljeno
sj vreme se je poj kr fajn držou..

ej fingi, a je možn da si šu proti šenčurji.. oz. brniku (kamr si pač šu), ob 11:45.. sm vidu enga na planetki pumoje.. meu je pa kavbojke modre gor.. :)

...

Jap, sm biu, sm na brnk letu Saški adijo rečt :D sej, kuj k si se mem pelou sm se spomnu da si mogoče ti :)

c c c.. sj js pa nevem kva mi je dons.. al sm mačkast tok.. al pa se me neki loteva :D hehe.. pa zebe me k prasca..

Jest bi šu vn :whistle: :whistle:

sm se šu mal pelat, pa zdele prstov na nogah sploh ne čutm

In, dela uredu? Da nauš pozabu ulaufat :P

js grem pa avto dons zafurat v avtopralnco :D da vidm kuko to sploh pere.. tm na primskov.. da gre tista krtača čez :D hehe..

upam sam d mi nau antene odtrgal :whistle:

a kdo kj ve kok to stane? :D

Pranje na unih krtačah? okol 4-5 € ...

A kdo ve ke lahko dobim ip od ruterja, k morm tm DNS spremenit, pa pojma nimam kako. Nimam pa nobenga prospekta od rutrja

Objavljeno

Ma zaenkrat še vredu, matr me kdaj kr mal prime da bi ga v obrate tišov :)

Objavljeno

Ei mene tud zebe k prasca pa vseee kosti me bolijo :BUA: pa glava boli,za popizdit :headbang:

Jest dons nažalost nikamor negrem :cry:

Objavljeno
Jap, sm biu, sm na brnk letu Saški adijo rečt :D sej, kuj k si se mem pelou sm se spomnu da si mogoče ti :)

aha, poj sm pa prou vidu :D hehe

kdaj/kam? so kšne babe na obzorju? :)

Ma zaenkrat še vredu, matr me kdaj kr mal prime da bi ga v obrate tišov :)

to bo tut pr men problem k bom bat zamenov :glare:

Objavljeno

Lukančičko pejta mau pozdravt hehe :D

Objavljeno
aha, poj sm pa prou vidu :D hehe

to bo tut pr men problem k bom bat zamenov :glare:

:OK: :grim

Ne vem kdaj, a ti si mislu z motorčkam kam, al pol prot večeru? Hm, babe... ne vem :unsure:

To je sam kdr je tema zanimiu bit pr nej :whistle: :whistle:

Objavljeno

:D

:OK: :grim

Ne vem kdaj, a ti si mislu z motorčkam kam, al pol prot večeru? Hm, babe... ne vem :unsure:

To je sam kdr je tema zanimiu bit pr nej :whistle: :whistle:

z motorjam ne morm.. ker še zmer nism dobu tiste štange pr balanci.. :) ob 16ih sm pa že zmenen nek na pjač. tko da, poj prot večeru sm mislu ja :D z natašo nevem kuko je, ker je pumoje še zmer bovna.. če pa ni nataše, pa tut Ane (jahačice) nav :D tko da.. krneki.

res je :whistle:

Objavljeno

Pol, proti večeru bi jest šu ja, k zdele delam gor sobo...

bo treba mal punčkam rečt :whistle: :hmm: se bom že probu kej spount... :whistle:

Objavljeno
:D

z motorjam ne morm.. ker še zmer nism dobu tiste štange pr balanci.. :) ob 16ih sm pa že zmenen nek na pjač. tko da, poj prot večeru sm mislu ja :D z natašo nevem kuko je, ker je pumoje še zmer bovna.. če pa ni nataše, pa tut Ane (jahačice) nav :D tko da.. krneki.

res je :whistle:

Nataša je še bovna ja, prste stran od Ane! :D :D :D :evilgrin:

Objavljeno
Pol, proti večeru bi jest šu ja, k zdele delam gor sobo...

bo treba mal punčkam rečt :whistle: :hmm: se bom že probu kej spount... :whistle:

poj pa ql :D

js sm prej nataši puslov mesiđ če ma cajt, oz. če je že zdrava.. pa ni še nč odpisala :) tko da nevem nč.

Nataša je še bovna ja, prste stran od Ane! :D :D :D :evilgrin:

lol :D

Objavljeno

A kdo ve ke lahko dobim ip od ruterja, k morm tm DNS spremenit, pa pojma nimam kako. Nimam pa nobenga prospekta od rutrja

191.168.1.1

192.168.0.1

al pa start/run....cmd

ipconfig

defaulrt gateway

aja....doma sm :)

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!