_Fingi_ Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 Je lepo biti doma an :whistle: :whistle: hehe, hvala useen... sej ne vem kva nej, žiuce bom zgubu an :rolleyes:
metuljcica46 Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 (popravljeno) Je lepo biti doma an :whistle: :whistle: zelo.... :D eno vprašanje je kdo od vs tak al ap če koga poznate k bi mi en fajn filmčk znov zmontirat po mojih zahtevah?? :whistle: drgač pa opažam da bi se snoopy rad v zbilsko sekcijo vključu :D katja...dons zbile..prpravlena bot ob 7...lenka voz...mogoče zamudi je rekla .) midve nazdrava s cuba libre, važi :OK: pa drugič če mi že pošiljaš smse me ne sprašuj če sm že sporbala kšnga italjana, sj ne do so slabi no...sam prisegam na slovence...mi upaš ugovarjat da so boljši od slovenskih fantov...??? :naughty: priprave za soboto že tečejio...morm se mal razbremenit me vse boli od bordanja..matr ej.... :unsure: kdo ponudi nežno masažo :whistle: ?? :unsure: aja lepotec-blonđi-fingi sm že med tednom zvedla da si dubu nov motorček, čestitam.....varno vožnjo :winkiss: aja petnula tole zate :004 res si me lepo presnetu v četrtek :D Popravljeno Februar 16, 2008. Popravil metuljcica46
Schmid87 Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 zelo.... :D eno vprašanje je kdo od vs tak al ap če koga poznate k bi mi en fajn filmčk znov zmontirat po mojih zahtevah?? :whistle: drgač pa opažam da bi se snoopy rad v zbilsko sekcijo vključu :D katja...dons zbile..prpravlena bot ob 7...lenka voz...mogoče zamudi je rekla .) midve nazdrava s cuba libre, važi :OK: pa drugič če mi že pošiljaš smse me ne sprašuj če sm že sporbala kšnga italjana, sj ne do so slabi no...sam prisegam na slovence...mi upaš ugovarjat da so boljši od slovenskih fantov...??? :naughty: priprave za soboto že tečejio...morm se mal razbremenit me vse boli od bordanja..matr ej.... :unsure: kdo ponudi nežno masažo :whistle: ?? :unsure: aja lepotec-blonđi-fingi sm že med tednom zvedla da si dubu nov motorček, čestitam.....varno vožnjo :winkiss: aja petnula tole zate :004 res si me lepo presnetu v četrtek :D mhm :) po tvojih zahtevah? nop.. mislm da ni take osebe na temu planetu :D snoopy se neki štul ja :evilgrin: italjani so slabi v čem? :D maser ^_^ :D a sm te presenetu ane? sploh pa k sm ng ke upadu, sj poj je blo velik bolš, k se je vročina stopnjevala :whistle: (kidding)
JMatic Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 ej roki a mi das lahko 50% warninga :)
snoopy Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 drgač pa opažam da bi se snoopy rad v zbilsko sekcijo vključu :D snoopy se neki štul ja :evilgrin: nč se ne štulm...se mi ni treba :) kaj je fifty...ti ne sede konkurenca?? :lol: joke stari...itak pa ti ne morm bit konkurenca...sm že prestr... :rolleyes: :whistle:
Roky Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 ej roki a mi das lahko 50% warninga :) Lol,zakaj to? :D nč se ne štulm...se mi ni treba :) kaj je fifty...ti ne sede konkurenca?? :lol: joke stari...itak pa ti ne morm bit konkurenca...sm že prestr... :rolleyes: :whistle: Prestr si?Za koga ali kaj si prestr? Sej si isto k pa Fifty hehe :D
snoopy Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 ....Prestr si?Za koga ali kaj si prestr? Sej si isto k pa Fifty hehe :D ni res..on je en let mlajši...pokovc...sj pravm... :) in kaj tebe zanima za koga?me osvajaš?? :lol1: :krneki:
JMatic Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 hm...tok si star k jest ? ....hm.... :)
Roky Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 ni res..on je en let mlajši...pokovc...sj pravm... :) in kaj tebe zanima za koga?me osvajaš?? :lol1: :krneki: Nikol nauš vedu :evilgrin:
JMatic Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 Lol,zakaj to? :D nvm kr tko....za ene par dni :) da vidm kko je haha ce se bom kj drugac pocutu :P
metuljcica46 Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 mhm :) po tvojih zahtevah? nop.. mislm da ni take osebe na temu planetu :D snoopy se neki štul ja :evilgrin: italjani so slabi v čem? :D maser ^_^ :D a sm te presenetu ane? sploh pa k sm ng ke upadu, sj poj je blo velik bolš, k se je vročina stopnjevala :whistle: (kidding) pa ne sj nism ful zahtevna...sma pač tko no...mam svoje želje sj ma vsak an... :whistle: haha...kot pravi se mu ni treba .) on je že tko pomembn :D mapomoej niso slabi sam preveč govorijo, še hujš k jst...blablablablablabla...se ti zmeša..čeprou sj bi ga že utišala... :evilgrin: ma ne zajebavi se...resno me vse boli..sam fora k bi rabla res nežno masažo...ker sm too much žgečkljiva :blush: ma fuuul ja......sm kr gledala,wtf :D ej nč me že čakajo zuni..grem, mejte se.... :winkiss:
snoopy Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 hm...tok si star k jest ? ....hm.... :) pol leta si mlajši...zadost da te pošlem po cigarete :lol1: :lol1: :smoke: Nikol nauš vedu :evilgrin: ej... :unsure: dj stari nehi...ni smešn.... :chase:
Roky Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 nvm kr tko....za ene par dni :) da vidm kko je haha ce se bom kj drugac pocutu :P Ok! :D ej... :unsure: dj stari nehi...ni smešn.... :chase: Haha, a je scary,a :evilgrin: :D
Schmid87 Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 ni res..on je en let mlajši...pokovc...sj pravm... :) in kaj tebe zanima za koga?me osvajaš?? :lol1: :krneki: upokojenc.. hm...tok si star k jest ? ....hm.... :) hah, res ste že fotri usi :D huh pa ne sj nism ful zahtevna...sma pač tko no...mam svoje želje sj ma vsak an... :whistle: haha...kot pravi se mu ni treba .) on je že tko pomembn :D mapomoej niso slabi sam preveč govorijo, še hujš k jst...blablablablablabla...se ti zmeša..čeprou sj bi ga že utišala... :evilgrin: ma ne zajebavi se...resno me vse boli..sam fora k bi rabla res nežno masažo...ker sm too much žgečkljiva :blush: ma fuuul ja......sm kr gledala,wtf :D ej nč me že čakajo zuni..grem, mejte se.... :winkiss: mhm.. nisi :D ja, ene želje mamo res, ampak pretiravat ni treba :P v.i.p. :D a med sexam govorijo? :D to pa js neb vedu, z italjanam še nism, z italjanko pa :P sm jo jahou ceu poletje, in je kr fajn glasna :P čeprou poj sčasoma mi je delvala že mal lena.. :D nežno masažo.. poj te bo pa sploh zgečkal.. to more bit groba masaža :D pa da se bolečina porazdeli po celmu telesu :P :naughty: lj.. še ena k je v.i.p. :D
_LuX_ Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 a je kdo za kšno kratko furco jutr po kosil?
Roky Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 a je kdo za kšno kratko furco jutr po kosil? Jp,bom šu...Do wcja pa nazaj :D :D :D
_LuX_ Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 Jp,bom šu...Do wcja pa nazaj :D :D :D a ti še u stanovanju ne morš brez motorja? :D
Roky Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 a ti še u stanovanju ne morš brez motorja? :D :whistle: :whistle: :whistle: :D
Schmid87 Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 Jp,bom šu...Do wcja pa nazaj :D :D :D haha :D da bi meu res tako bajto k Shaquille O'Neal, k se fura s tisto sceno na dveh kolesih ukol :D
Roky Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 haha :D da bi meu res tako bajto k Shaquille O'Neal, k se fura s tisto sceno na dveh kolesih ukol :D Sej on more met posebno bajto, čene bi vse štoke vn fuknu :D Zih ma una skladiščna vrata doma, da lahko pride v bajto :D
katja Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 katja...dons zbile..prpravlena bot ob 7...lenka voz...mogoče zamudi je rekla .) midve nazdrava s cuba libre, važi :OK: pa drugič če mi že pošiljaš smse me ne sprašuj če sm že sporbala kšnga italjana, sj ne do so slabi no...sam prisegam na slovence...mi upaš ugovarjat da so boljši od slovenskih fantov...??? :naughty: tuki ti pa res ne morm ugovarjat, k jst zaenkrat kr na slovence prisegam :wub: :grim in (zaenkrat) še ne vem al je kakšna razlika med našimi in italjanskimi fanti ;).... čaki čaki, kako pa ti veš da italjani niso slabi :o...pol pa pizdiš k ti tak mesič pošlm...zgleda da je mogl bit neki resnice v njem :evilgrin: :devil:
snoopy Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 ....Haha, a je scary,a :evilgrin: :D je ja!!! :naughty: upokojenc.. hah, res ste že fotri usi :D huh .... to pa lohka že vzamem kot žalitev!!!! ;) :D sam po cigarete boš pa še vseen šu :OK: vidm da že vsi spite...slaba je to... če pa ga pijete...še slabša...vsaj vem da nism edini kronik brez dna ;) :lol1:
Priporočene objave