snoopy Objavljeno Februar 16, 2008 Opozori Objavljeno Februar 16, 2008 ustal??? :? tko pa ne gre roky...pije pa kumera se zvečer ne pa zjutri/popoldan...c c c c...to nikamor ne pelje...mal se zresn no....joj joj joj...kaj bojo mamca djali... :lol1:
Roky Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 ustal??? :? tko pa ne gre roky...pije pa kumera se zvečer ne pa zjutri/popoldan...c c c c...to nikamor ne pelje...mal se zresn no....joj joj joj...kaj bojo mamca djali... :lol1: Mam`ca mi nočjo niti čaja skuhat, ker sm si baje sam kriv, da sm spet bovn,lol :? Nč nism komiru pa tud nč piu...razn čaja :BUA:
_Fingi_ Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 Snoopy, kaj pa če ne spimo, pa ga ne pijemo? :naughty: Lih dobr dam pršu :whistle: Fifty... tenkju :004
Schmid87 Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 to pa lohka že vzamem kot žalitev!!!! ;) :D :evilgrin: Snoopy, kaj pa če ne spimo, pa ga ne pijemo? :naughty: Lih dobr dam pršu :whistle: Fifty... tenkju :004 res je :D np :D toj pa spet nevrjetno.. ponovno so me kapsi ustavl.. :) pr vojašnci.. tokrat sm šu po omejitvah, ker sm puslušou boba marelya :D hah pa upozoru me je da mi kmal poteče zavarovanje za avto :D
metuljcica46 Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 tuki ti pa res ne morm ugovarjat, k jst zaenkrat kr na slovence prisegam :wub: :grim in (zaenkrat) še ne vem al je kakšna razlika med našimi in italjanskimi fanti ;).... čaki čaki, kako pa ti veš da italjani niso slabi :o...pol pa pizdiš k ti tak mesič pošlm...zgleda da je mogl bit neki resnice v njem :evilgrin: :devil: no no.....to so besede :worship: khm... :whistle: haha :D drgač pa katja sm razmišlala če bi šla še lenka v soboto da bi šu še urban...pa bi on uhka furov..sam dj k si je una pametna glavca tistga tipa najdla ne vem če bo on hotu it zravn...mu bom jst že rekla men je še dolžan furo :evilgrin: sam shit no katy...ne moooorrrršš.....pomoje bom/bova spet umirale naslednjič v LIFE-u(zarad naše lenke) :lol1:. ...še dobr da so fejst kelnarji tm da naju bodo zamotl...siniša,marko...sj veš :blush: :kva2: :OK: haha...pa DJ metod k je res gej...sam okej on je faca....nanjbolš da ns dj vsi poznajo še lastnica diskoteke...res smo v.i.p :rolleyes: :D :whistle: aja snoopy te bom kr tle prašala kdaj se pa začne v soboto??... :unsure: mi/midve bova sicer bl pozne....ampak ql...
_Fingi_ Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 blablabla ...sam okej on je faca....nanjbolš da ns dj vsi poznajo še lastnica diskoteke...res smo v.i.p :rolleyes: :D .. bla bla bla Vanabi Importnt Pičke? :evilgrin: :rolleyes: :devil:
snoopy Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 ......aja snoopy te bom kr tle prašala kdaj se pa začne v soboto??... :unsure: mi/midve bova sicer bl pozne....ampak ql... link pa prečekeri...mi bomo začel že....no jst bom začel že zgodi zutri(k pridem iz nočne), pa pol verjetn že popoldne nadaljeval :P Roky čaj pije....ni čudn da je človk zbolu...(hmeljev čaj je zdraviln!!!) VIP....-Fingi kje jih poberaš??? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
katja Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 no no.....to so besede :worship: khm... :whistle: haha :D drgač pa katja sm razmišlala če bi šla še lenka v soboto da bi šu še urban...pa bi on uhka furov..sam dj k si je una pametna glavca tistga tipa najdla ne vem če bo on hotu it zravn...mu bom jst že rekla men je še dolžan furo :evilgrin: sam shit no katy...ne moooorrrršš.....pomoje bom/bova spet umirale naslednjič v LIFE-u(zarad naše lenke) :lol1:. ...še dobr da so fejst kelnarji tm da naju bodo zamotl...siniša,marko...sj veš :blush: :kva2: :OK: haha...pa DJ metod k je res gej...sam okej on je faca....nanjbolš da ns dj vsi poznajo še lastnica diskoteke...res smo v.i.p :rolleyes: :D :whistle: aja snoopy te bom kr tle prašala kdaj se pa začne v soboto??... :unsure: mi/midve bova sicer bl pozne....ampak ql... bejba, sej veš, da nama vedno dugaja :kva2: :yea1:....za suboto pa res upam, da nm spet končala s šihtom 15min prej predn bo ura odhoda :wacko: Vanabi Importnt Pičke? :evilgrin: :rolleyes: :devil: ne ne fingi :grrr....midve sva Very Important Pičke :lol1:
metuljcica46 Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 Vanabi Importnt Pičke? :evilgrin: :rolleyes: :devil: blonđi kaj te tvoja nč v red ne spravla...c c c...ni to ql veš... :grrr ja hm...kaj so pa tipi k so zravn??? :unsure: in ti nej bi bil moj zaveznik..vidm jst tole zdj ja... :D vsi se mi izneverte najprej Shark pol jovo in zdj še ti....le kaj se dogaja... :wacko: :unsure: :D link pa prečekeri...mi bomo začel že....no jst bom začel že zgodi zutri(k pridem iz nočne), pa pol verjetn že popoldne nadaljeval :P VIP....-Fingi kje jih poberaš??? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ma en piše kdaj se začne..no ja bomo že nekak .) in ti ga še podpiraš,sj sj... :whistle:
metuljcica46 Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 bejba, sej veš, da nama vedno dugaja :kva2: :yea1:....za suboto pa res upam, da nm spet končala s šihtom 15min prej predn bo ura odhoda :wacko: ne ne fingi :grrr....midve sva Very Important Pičke :lol1: ma ni panike če ne pa počakam al pa greva še mal kasnej, se ga bo konečnik spet napil pa ne bo panike... .) maš prou bejba... :worship:
_Fingi_ Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 blonđi kaj te tvoja nč v red ne spravla...c c c...ni to ql veš... :grrr ... Hehe, u red... a misleš da lahko mene ena baba u red sprau :D haha :slap: :kva1: :lol1: ne ne... ne gre tko :whistle: lahko me edin še bl pokvar :devil:
snoopy Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 ... ma en piše kdaj se začne..no ja bomo že nekak .) in ti ga še podpiraš,sj sj... :whistle: piše piše...ob 21:00...je treba zjutri učke odprt k se zbudiš... :D podperam??ah...to ne no...sam fora je pa vseen dobra :lol1: boš rekla da ne????
metuljcica46 Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 Hehe, u red... a misleš da lahko mene ena baba u red sprau :D haha :slap: :kva1: :lol1: ne ne... ne gre tko :whistle: lahko me edin še bl pokvar :devil: sj vem sj vem kk je to pr teb.... :naughty: :whistle: opaaaa....torej te je tvoja sma še bl pokvarla....uh jej..me bo kr strah v tvoji bližini naslednjič... :unsure:
metuljcica46 Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 piše piše...ob 21:00...je treba zjutri učke odprt k se zbudiš... :D podperam??ah...to ne no...sam fora je pa vseen dobra :lol1: boš rekla da ne???? aja ma nism nč spala dons...zgleda zarad tega da me mal zmedenost daje.... :unsure: ma fora je zanimiva tk bom rekla... .)
snoopy Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 aja ma nism nč spala dons...zgleda zarad tega da me mal zmedenost daje.... :unsure: ma fora je zanimiva tk bom rekla... .) zmedenost ja...sam ne rečt da si ga tok pila... :lol1: k te že vsi zajbavajo da te pe jst mal :D fora je dobra ne zanimiva...zanimivo ti je lahko v šoli...kar men ni blo nikol :P
metuljcica46 Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 zmedenost ja...sam ne rečt da si ga tok pila... :lol1:k te že vsi zajbavajo da te pe jst mal :D fora je dobra ne zanimiva...zanimivo ti je lahko v šoli...kar men ni blo nikol :P ma ne sva s katjo sam s cuba libre nazdravle...največja scena da je sendvič pa ga ni mogla do konca ga pa pokrije s servetom da ga "KAO" skrije... :headbang: :D ne smeš bit izjema ja :grrr no ti ne bom ugovarjala pol je pa dobra no....smešna....neresnična....haha .)
snoopy Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 ma ne sva s katjo sam s cuba libre nazdravle...največja scena da je sendvič pa ga ni mogla do konca ga pa pokrije s servetom da ga "KAO" skrije... :headbang: :D ne smeš bit izjema ja :grrr no ti ne bom ugovarjala pol je pa dobra no....smešna....neresnična....haha .) sj ni noben govoru da je res.... oooo....sj jst sm zmeri izjema!!!to bi pa ti že lohka vedla... :naughty: :blush: zakaj pa sendvič pod servet??a je bla pol bl sita?? :P mi smo pa kralja živali pekl u oštariji :worship: mal bl je bil slan...smo pa zato bl pil/pel... :whistle:
metuljcica46 Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 sj ni noben govoru da je res....oooo....sj jst sm zmeri izjema!!!to bi pa ti že lohka vedla... :naughty: :blush: zakaj pa sendvič pod servet??a je bla pol bl sita?? :P mi smo pa kralja živali pekl u oštariji :worship: mal bl je bil slan...smo pa zato bl pil/pel... :whistle: hm...izjema...veš to je odvisn pri čem in kdaj.... .) kk pa da si tok prepričan da bi že uhka vedla...nč ni zihr veš :whistle: ma ne vem njo praš....haha.....namest da bi vsaj kej dobrga jedla...ma je mela preveč za povedat pa se je snedvič umes shladu pol pa ni biu več dobr..pa ne da bi vsaj kej pamtnga povedala, ne same bedarije o men je šla razlagat...tk da sm se skor v zemljo ugreznla... :unsure: :BUA: :D sam da ste bli siti..... .) prazna vreča ne stoji pokonc B)
snoopy Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 hm...izjema...veš to je odvisn pri čem in kdaj.... .) kk pa da si tok prepričan da bi že uhka vedla...nč ni zihr veš :whistle: ma ne vem njo praš....haha.....namest da bi vsaj kej dobrga jedla...ma je mela preveč za povedat pa se je snedvič umes shladu pol pa ni biu več dobr..pa ne da bi vsaj kej pamtnga povedala, ne same bedarije o men je šla razlagat...tk da sm se skor v zemljo ugreznla... :unsure: :BUA: :D sam da ste bli siti..... .) prazna vreča ne stoji pokonc B) ok vzamem tist nazaj... :doze: sam še vseen... :D ja to je pa tko...bla bla bla... neki tazga?? :lol: joke tut prazna vreča stoji pokonc...sam pomembno je iz česa je sestavlena "praznina" :lol1: :lol1: :kva2:
metuljcica46 Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 (popravljeno) ok vzamem tist nazaj... :doze: sam še vseen... :D ja to je pa tko...bla bla bla... neki tazga?? :lol: joke tut prazna vreča stoji pokonc...sam pomembno je iz česa je sestavlena "praznina" :lol1: :lol1: :kva2: no no sj si ti tut izjema, vsak je po svoje .) haha....nekak tko ja... :whistle: aja si že poskusu...maš dobro "praznino"... B) Tanja k lih bereš...ej....kdaj maš čs za pjačko???jutr mogoče...pa greva uhka mal peš čez center..pa pol na eno kavico al pa kej a? :unsure: pa hvala za smsk :004 + objem Popravljeno Februar 17, 2008. Popravil metuljcica46
snoopy Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 sj to pravm...vsak po svoje. in kaj si hotla s tem rečt?dobro praznino???ajde zjasn se... :closedeyes:
metuljcica46 Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 sj to pravm...vsak po svoje. in kaj si hotla s tem rečt?dobro praznino???ajde zjasn se... :closedeyes: ma nč k si reku da je dobra praznina....in dj te jst prašam če maš ti tut dobro "praznino"?? k jst namreč ne vem kaka more bit dobra... :unsure:
snoopy Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 ma nč k si reku da je dobra praznina....in dj te jst prašam če maš ti tut dobro "praznino"?? k jst namreč ne vem kaka more bit dobra... :unsure: mam ja...pa ni blo to mišljen...sam mam...ampak..sj ql...če je vreča prazna se jo zmer da nafilat...sam mal se morš potrudit... pa bo :yes:
reesko Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 kje ste zbilske kofetarce :P eni ste bli pa učer v lj a :D
Schmid87 Objavljeno Februar 17, 2008 Opozori Objavljeno Februar 17, 2008 Vanabi Importnt Pičke? :evilgrin: :rolleyes: :devil: :evilgrin: in ti nej bi bil moj zaveznik..vidm jst tole zdj ja... :D vsi se mi izneverte najprej Shark pol jovo in zdj še ti....le kaj se dogaja... :wacko: res so prasci :closedeyes: kje ste zbilske kofetarce :P eni ste bli pa učer v lj a :D ljga.. ti pa kr trezn neki učer :D c c c c c c c
Priporočene objave