Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno
ljga.. ti pa kr trezn neki učer :D c c c c c c c

zato si biv pa še ti namest njega tok bl nažgan c c c

Objavljeno

hehe niti najmanj :D

ma sej sm ti že učer reku..jst k pijem sm pomirjen :P

Objavljeno
blonđi kaj te tvoja nč v red ne spravla...c c c...ni to ql veš... :grrr

ja hm...kaj so pa tipi k so zravn??? :unsure:

in ti nej bi bil moj zaveznik..vidm jst tole zdj ja... :D vsi se mi izneverte najprej Shark pol jovo in zdj še ti....le kaj se dogaja... :wacko:

:unsure: :D

ma en piše kdaj se začne..no ja bomo že nekak .)

in ti ga še podpiraš,sj sj... :whistle:

niti ne sam ne da se mi vec pisat po temu, da ne recem kretenskem, forumu, k za vsako stvar k jo napises ti kdo rece POGLEJ ISKALNIK, drugi te kurcajo kao kwa tega ne ves....pa za vsako stvar se....hm...vname kao debata, pa vsi uporablajo neke super duper iber besede za kere niti ne vejo kaj pomenjo, sam da se dobr slisjo.....bla bla bla...idiotizm ni kj...

no da nau kdo od vas tega vzel k srcu :)

Objavljeno
link

Roky čaj pije....ni čudn da je človk zbolu...(hmeljev čaj je zdraviln!!!)

Ah Roky se bo kar s sadnim zadovoljiv :whistle:

Lol,Jovo se razpizdu hehehehe :D

Objavljeno

hahaha, glih neki po Youtubu brskam pa najdem teledva po dolgem času KLIK , tega posnetka se pa nemorm nagledat ane hahaha :worship:

Bom jutr prov spet film pogledov, kdor ni gledov tega filma, Ko to tamo peva, zamuja najbolšo komedijo :worship:

Objavljeno
ma ne sva s katjo sam s cuba libre nazdravle...največja scena da je sendvič pa ga ni mogla do konca ga pa pokrije s servetom da ga "KAO" skrije... :headbang: :D

ma ne vem njo praš....haha.....namest da bi vsaj kej dobrga jedla...ma je mela preveč za povedat pa se je snedvič umes shladu pol pa ni biu več dobr..pa ne da bi vsaj kej pamtnga povedala, ne same bedarije o men je šla razlagat...tk da sm se skor v zemljo ugreznla... :unsure: :BUA: :D

tist prtiček sm pa sam zarad tebe dala čez, k te je kao ful motil un sendvič tm na krožniku :closedeyes:.....kakšne bedarije :unsure:...vse kr sm povedala je bla čista resnica :grim.....kva jst morm če ti take zganaš :D....a upaš trdit, da ni res? :evilgrin:

Objavljeno
mam ja...pa ni blo to mišljen...sam mam...ampak..sj ql...če je vreča prazna se jo zmer da nafilat...sam mal se morš potrudit... pa bo :yes:

okej ql je bučman...dj si že mal filozofirat začev :D

niti ne sam ne da se mi vec pisat po temu, da ne recem kretenskem, forumu, k za vsako stvar k jo napises ti kdo rece POGLEJ ISKALNIK, drugi te kurcajo kao kwa tega ne ves....pa za vsako stvar se....hm...vname kao debata, pa vsi uporablajo neke super duper iber besede za kere niti ne vejo kaj pomenjo, sam da se dobr slisjo.....bla bla bla...idiotizm ni kj...

no da nau kdo od vas tega vzel k srcu :)

madonca .) tk je..kr povej svoje mnenje....sj je demokracijo..če ti drugi težijo jim tež nazaj pa je... :yea1:

Objavljeno
tist prtiček sm pa sam zarad tebe dala čez, k te je kao ful motil un sendvič tm na krožniku :closedeyes:.....kakšne bedarije :unsure:...vse kr sm povedala je bla čista resnica :grim.....kva jst morm če ti take zganaš :D....a upaš trdit, da ni res? :evilgrin:

če si pustila pol sendviča...a ni škoda keša... pa tist je bla varka k sm te sprašvala če boš pojedla da bi vsaj za hipec utihnla pa ne vse ščvekala bumbarka :whistle:

ja bedarije..ni treba da vsi vedo...tut alenka...ona je prenedolžna le kaj si bo pol o men misnla..zate je drgač,midve sva sorodni duši..haha :D podobn razmišlava, pa ti me čist preveč v iber poznaš... :grim pa kje hudiča si,te kličem na mobi, pa dam... sm s s tvojim bratom prejle klepetala, spet njegova "samo moment"....haha :lol1: ..call me...če ne dons pa jutr..jasno...!! :evilgrin:

in kakšen pa zganjam, lepo te prosm.. O:-)

Objavljeno
ma ne sva s katjo sam s cuba libre nazdravle...največja scena da je sendvič pa ga ni mogla do konca ga pa pokrije s servetom da ga "KAO" skrije... :headbang: :D

ne smeš bit izjema ja :grrr

no ti ne bom ugovarjala pol je pa dobra no....smešna....neresnična....haha .)

čakaj pa ti res nimaš kaj bolj pametnega za počet kakor tukaj razlagat na kakih oh in sploh feštah si bla in kok si spila pa d si bla čist trezna...........res, klanjam se ti no :worship:

:slap:

naslov teme je zbiljski kofetkarji in ne pijanske dogodivščine metuljčice oz. kaj vse in v kakih količinah lahko konzumiram

Objavljeno
čakaj pa ti res nimaš kaj bolj pametnega za počet kakor tukaj razlagat na kakih oh in sploh feštah si bla in kok si spila pa d si bla čist trezna...........res, klanjam se ti no :worship:

:slap:

naslov teme je zbiljski kofetkarji in ne pijanske dogodivščine metuljčice

važi koci kokr želiš...sam povem pa to da me drugi s tem zajebavajo...ker jst lih ne pijem, ponavad vozm...mi ni pa ql da mi zdej to govoriš..drugim reč naj me ne podjebavajo pa jih nam nazaj..simple as that .)

no ja pač jst sm vedno kriva like always, zato k "pijem" (res na vsake kvatre kak koktejlčk če ne vozm).....pol k se branm je spet narobe..mah kam gre ta svet :headbang:

Objavljeno

zato si biv pa še ti namest njega tok bl nažgan c c c

o tem kdo pije..pa kdo razlaga o pivskih dogodivščinah... :headbang:

Objavljeno (popravljeno)

A bo kdo čez tedn pršu na zbilje, zdej k si počitnce??? :naughty:

Popravljeno . Popravil MoTo G_P
Objavljeno

Koci je sam hotu povedat da dost čudn izpadeš ker te 3 tedne ni na forumu, v prumu postu k ga pa napišeš tle notr se pa pohvalš kok ga žurate pa pijete, pa fukate italjane...

like... who cares? :rolleyes:

Objavljeno

In kdo si ti? :)

Nimajo vsi počitnc,Ljubljana jih ma ta tedn,Gorenjci pa naslednga...No jest sm 2 tedna zdej frej :whistle:

Objavljeno
A bo kdo čez tedn pršu na zbilje??? :naughty:

itq... .)

@Fingi in vsi ostali..fak folk vi niste več normalni nben ne pozna več heca...s k0cijem sva se pomenla in vem akj je mislu...pa tut ni blo resn mišlen ampak v hecu..zgleda en redkih k še pozna zajebancijo poleg petnule...

ostali ste too much resni ratal...no ja kokr čte.... :unsure:

kje so časi pa folk k se je dla normlan zajebavat...ma jst jih lahko zdej preštejem na prste ene roke...od tistih k jih poznam... :headbang: sramota :headbang:

Fingi če pa mi maš tk osebno kj za povedat glede preteklih reči pa PM...sam men se je vedno zdel da smo ql... :unsure: res ne zastopm kaj se je spremnl, da name drgač gledate da me ne marate(dj boste rekl da mam spet sma js ta filling)..no ja..bomo že preživel..če ne z leti pa s tableti ...

ta forum se iz dneva v dan na slabš spreminja :closedeyes:

Objavljeno
In kdo si ti? :)

Sej me maš na msnju...Drgač en k je dost hodu na zbilje...Sam se nismo nikol srečal... :unsure:

Objavljeno
itq... .)

@Fingi in vsi ostali..fak folk vi niste več normalni nben ne pozna več heca...s k0cijem sva se pomenla in vem akj je mislu...pa tut ni blo resn mišlen ampak v hecu..zgleda en redkih k še pozna zajebancijo poleg petnule...

ostali ste too much resni ratal...no ja kokr čte.... :unsure:

kje so časi pa folk k se je dla normlan zajebavat...ma jst jih lahko zdej preštejem na prste ene roke...od tistih k jih poznam... :headbang: sramota :headbang:

Fingi če pa mi maš tk osebno kj za povedat glede preteklih reči pa PM...sam men se je vedno zdel da smo ql... :unsure: res ne zastopm kaj se je spremnl, da name drgač gledate da me ne marate(dj boste rekl da mam spet sma js ta filling)..no ja..bomo že preživel..če ne z leti pa s tableti ...

ta forum se iz dneva v dan na slabš spreminja :closedeyes:

Ahahaha, ne streli golobov no.Jest sm v hecu napisu en post pa si me skurcala pa poslala v pisane marjetice pa rekla, da se ne zgovarjaš več z mano.Pa je blo pravtako mišljeno v hecu tko, da mi poznamo hec sam ti ga neznaš dojemat :slap:

Če lahko prešteješ ta folk na prste ene roke poj me počas strah ratuje.A si mogoče iz Černobila uletela? :o ...tega folka je velik oz. vsi so/smo ustal taki kot smo bli.

Le zakaj,le zakaj....

Zdej me pa spičkej, če hočš :)

Sej me maš na msnju...Drgač en k je dost hodu na zbilje...Sam se nismo nikol srečal... :unsure:

U ful velik si mi zdej s temu podatkom povedu :worship:

Objavljeno
Tanja k lih bereš...ej....kdaj maš čs za pjačko???jutr mogoče...pa greva uhka mal peš čez center..pa pol na eno kavico al pa kej a? :unsure: pa hvala za smsk :004 + objem

Sem pa zgleda ravno ušla k si pisala.

Hmmm, kaj pa vem za jutri, mam neki študijskega opravila pa še službico. Najbolje, da se slišiva pa se zmeniva, kdaj si imela ti v mislih?

Malenkost za vse ostalo :winkiss:

Pa še za vse ostale v tej temi :004 :004 :004

Objavljeno

heh v tem mrazu me niti ne vleče na motor, se že nisem vozil pribl. en mesec, in dokler bo tako mrzlo se niti ne mislim

ja finqi, blo je mišljen v hecu, sam nisem dal nobenga smajlija noter, drgač pa itq vidm nas ona vse prekaša po feštanju, pa sm mogu mal jo pohecat če je to zdaj njena tema :)

Objavljeno

Samo to znam, samo to vem,

de pred obličje nje ne smem

Objavljeno (popravljeno)
okej ql je bučman...dj si že mal filozofirat začev :D

ti m jst dal bučman....sicer pa...dns me BK!!! sm tko vesel :OK: :OK: :OK: :bounce: :bounce: :blush: :photo: :yea1: :devil: :kva2: :kva1: :eek: :lol: :yes: :grim :OK: O:-) :P .) ;) :wub: B) :) :D

aja še to ane...zgleda da so sam ridaši norci...dns mel en mali miting...pa je jurko prpelu svojo novo raketo pokazat....NNJAAAAAUUUUUUUU.... :D

PS:morm se mal pohvalt sam ne me tepst ;)

Popravljeno . Popravil snoopy
Objavljeno

Aja pol se pa globoko opravičujem& se posipam s pepelom :rolleyes:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!