Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno
pa vsi uporablajo neke super duper iber besede za kere niti ne vejo kaj pomenjo, sam da se dobr slisjo.....bla bla bla...

idiotizm ni kj...

no da nau kdo od vas tega vzel k srcu :)

1337 :D

i'm an idiotz :D

i'm gonna keep thiz in mah heart.. for evah ^_^

No jest sm 2 tedna zdej frej :whistle:

luftar.. :D

..zgleda en redkih k še pozna zajebancijo poleg petnule...

kje so časi pa folk k se je dla normlan zajebavat...

ua-ua :D

te časi so sedaj :D pa folk je tut tuki :)

Pa še za vse ostale v tej temi :004 :004 :004

a lohk vrnem po francosko? :naughty: :naughty: eh, sj nam ^_^ :004

heh v tem mrazu me niti ne vleče na motor, se že nisem vozil pribl. en mesec, in dokler bo tako mrzlo se niti ne mislim

ja finqi,

softič :D

uau, kuko si naredu ta skrajšan g? :D

sm tko vesel :OK: :OK: :OK: :bounce: :bounce: :blush: :photo: :yea1: :devil: :kva2: :kva1: :eek: :lol: :yes: :grim :OK: O:-) :P .) ;) :wub: B) :) :D

tudi jaz.. 4:2 :whistle:

Aja pol se pa globoko opravičujem& se posipam s pepelom :rolleyes:

eh.. zdj boš mogu spet pod tuš it.. :D

Objavljeno

Po nji peljal te ženico

bom na Dunaj, v Gradec, v Trst,

zvesto kazat jim Kranjico,

ak ne bo na poti - krst

:music2:

Objavljeno
ti m jst dal bučman....sicer pa...dns me BK!!! sm tko vesel :OK: :OK: :OK: :bounce: :bounce: :blush: :photo: :yea1: :devil: :kva2: :kva1: :eek: :lol: :yes: :grim :OK: O:-) :P .) ;) :wub: B) :) :D

aja še to ane...zgleda da so sam ridaši norci...dns mel en mali miting...pa je jurko prpelu svojo novo raketo pokazat....NNJAAAAAUUUUUUUU.... :D

PS:morm se mal pohvalt sam ne me tepst ;)

no me veseli...sam da se je uštimal..upam da si zarad tega no .) :OK:

Objavljeno
oh metulčk :blush:

:004 :friend2: :friend2: :friend2:

blonđi :friend2: :friend2: :friend2: :004

sam da smo si na jasnem .)

Objavljeno

dons bom šu pa vrjetn po N95 ^_^

Objavljeno

To je to, edini pravi telefon :worship:

Objavljeno
To je to, edini pravi telefon :worship:

mah :glare: že zdavni razprodani. js pa nč vedu.

sm hotu podalšat naročnino, pa dt za telefon 250€.

pa pridm ke.. pa reče da je že ene 3tedne use razprodan.

edina varjanta je zdj ta, da dam recimo 400€, pa dobim N95 8GB :)

navadnih N95 za 250€ pa naujo mel več.

lohk pa tko nrdim, da kupm N95 na bolhi, za ukol 300€ :)

Objavljeno

Tk nared :rolleyes: Pomoje se najbl splača.. razn če maš dnar za 8gb.. kupi 8gb, pa js menjam svojo navadno n95 za 8gb, pa doplačam :krneki:

Objavljeno
Tk nared :rolleyes: Pomoje se najbl splača.. razn če maš dnar za 8gb.. kupi 8gb, pa js menjam svojo navadno n95 za 8gb, pa doplačam :krneki:

en prodaja 3mesce staro za 280€ na bolhi :)

vrjetn bom kr to kupu. nabavu jo je pa novembra pr simobilu.

Objavljeno

roky, kdaj se lohk dobi kombi? :P

bova skp pelala motor k nicolettiju, lohk gre pa še kdo zravn, če so slučajn trije zici spredi :D

Objavljeno

a ti maš drgač N95? :)

maš tut GPS gor pa te pizdarije? :D

kašn se ti zdi kj telefon? pa kok hitr dela? pa kva mu kj manka? paaa... nevem no :D povej kj :P

Objavljeno
roky, kdaj se lohk dobi kombi? :P

bova skp pelala motor k nicolettiju, lohk gre pa še kdo zravn, če so slučajn trije zici spredi :D

Ti do večera sporočim,okej?Kdaj bi pa teb odgovarjal :hmm:

Ni panike,spredi je pa 1+2 ja :)

a ti maš drgač N95? :)

maš tut GPS gor pa te pizdarije? :D

kašn se ti zdi kj telefon? pa kok hitr dela? pa kva mu kj manka? paaa... nevem no :D povej kj :P

Fotr ma N95,jest bom pa to 8GB vrjetn uzel (ampak poj spomlad, zdele je še nerabm - ker bi uzel sam zarad fotoaparata, če km gremo pa to :) ).Glede na to kok so jo hvalil sm prčakvov več no...Nevem zakaj :o

Edina stvar k me zlo mot pr temu telefonu je spet debelina (isto debela k P990i) in poj k jo dam v notranji žep v kombinezonu me vse žul pa tišči.

Če boš pa nasledn tedn mene kej na šiht pršu pogledat pa tud telefon lahka v živo vidš,hehe :D

Objavljeno (popravljeno)

Navadno N95 mam ja. Vzel bom pa N95 8GB, ali pa bom mogoče še počakal na N98 ki ima 7,2 kamero in 5x OPTIČNI zoom :worship:

Telefon je supr, GPS redno uporabljam, dela v nulo, kolkr sm primerjal z navadnim GPS-om, ne deluje nič slabše, možnosti pa maš isto vse, od glasovnega vodenja v slovenščini, do POI točk.. smao moraš sam naložit mape. Če pa uporabljaš že vgrajeno aplikacijo za GPS od nokie, pa dela precej počasneje, ker sproti nalaga mape in cachira na telefon :rolleyes: Slike so TOP, filmčki najboljši kar sm jih videl od telefonov, z 4GB kartico je res bomba :worship:

Debela pa sploh ni, od kje vam to :) Mam še SE k750i, pa je bolj debel kot nokia :) Super je uglavnem :D

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno
Debela pa sploh ni, od kje vam to :) Mam še SE k750i, pa je bolj debel kot nokia :) Super je uglavnem :D

Okej,okej...Je najbolši super oh in sploh telefon,uzel ga bom zato, ker mi je NejcZ reku, da sploh ni debela in, da ima funkcije podobne kot jih uporabljajo višja bitja t.i. Alieni :worship: Aja nesmem pozabt Aprilia RS125 se tud prodaja, ker sem opazil, da sem živel v zmoti, da je to dober kompromis med mašino in ciklistiko ampak sem po 10k km opazil, da je Tomos SM125 + Akrapovič neizmerno boljši,čez ovinke na počez,po tazadnmu kdr hočš,stoppie tud niso problem,edino na semaforju polet kdo misli, da se je šlepar ustavu zraven, ker bremze mal škriplejo...Vse to sem ugotovil po 2km vožnje s Tomosom :worship:

NejcZ povej kere gate maš,zih so najbolše, da si umislm še to - saj si moj vzornik :worship:

Objavljeno
Ti do večera sporočim,okej?Kdaj bi pa teb odgovarjal :hmm:

Ni panike,spredi je pa 1+2 ja :)

Fotr ma N95,jest bom pa to 8GB vrjetn uzel (ampak poj spomlad, zdele je še nerabm - ker bi uzel sam zarad fotoaparata, če km gremo pa to :) ).Glede na to kok so jo hvalil sm prčakvov več no...Nevem zakaj :o

Edina stvar k me zlo mot pr temu telefonu je spet debelina (isto debela k P990i) in poj k jo dam v notranji žep v kombinezonu me vse žul pa tišči.

Če boš pa nasledn tedn mene kej na šiht pršu pogledat pa tud telefon lahka v živo vidš,hehe :D

ok, super :)

jah, rabu bi ga recimo ju3 (ampak toj verjetno nemogoče), drgač pa v četrtk ker sm frej, in mam ceu dan cajt.

ql :D

mene pa niti neb tok motila debelina al pa nasploh pač velikost. sm čist navajen :)

ker trenutno mam nokio 6680 in je še za kšn milimeter obilnejša :P

Navadno N95 mam ja. Vzel bom pa N95 8GB, ali pa bom mogoče še počakal na N98 ki ima 7,2 kamero in 5x OPTIČNI zoom :worship:

Telefon je supr, GPS redno uporabljam, dela v nulo, kolkr sm primerjal z navadnim GPS-om, ne deluje nič slabše, možnosti pa maš isto vse, od glasovnega vodenja v slovenščini, do POI točk.. smao moraš sam naložit mape. Če pa uporabljaš že vgrajeno aplikacijo za GPS od nokie, pa dela precej počasneje, ker sproti nalaga mape in cachira na telefon :rolleyes: Slike so TOP, filmčki najboljši kar sm jih videl od telefonov, z 4GB kartico je res bomba :worship:

n98? :D kdaj pa pride vn? pa kašna bo kj cena? se že kj ve.. :)

toj pa fajn slišat. sam baje ti tale GPS, če naložiš celo kartko gor, zavzame 1GB, se prau bi mogu kuj nabavt kšno kartico spominsko kartico :)

js mam pa noki 6680, in mi gre na kurac ker je zlooooo počasn telefon.

Objavljeno
http://www.gorky.info/2007/06/18/prihaja-nokia-n98/

:whistle:

Samo Adria Route je dobrih 100mb.. čisto kompletna evropa je mogoče 1gb.. ampak to ni razlike a veš, to bo povsod enako zavzel :krneki: Js mam Adrio, pa 3/4 evrope pa je neki čez 700mb use skup.4gb kartica saves :krneki:

aha aha, fajn :) poj si bom zrihtou adria route :D drugm itak ne hodm :P (zaenkrat) :D

js sm biu pa tm na simobilu dons že res veseu da bom nabavu n95 :D hah.. tko me praša, ker telefon boš pa vzeu, js pa čist hepi, pa rečm N95 :) pa me pogleda pa reče.. toj blo že kšne 3tedne nazaj vse razprodan :D hah..

poj mi je pa use dol padl :D gun tip k na bolhi prodaja za 280€ mi pa še ni nč odpisou :) mal sm neučakan :P

sj toj zmer tko če maš neki zamerkan :D

Objavljeno

Fifty, lej spodnji 2 slikci. Ne unih poslušat k pravjo da je nokia debela, k ni nč debelejša kot ostali povprečni telefoni :worship:

post-9211-1203364629_thumb.jpg

post-9211-1203364642_thumb.jpg

Objavljeno
Fifty, lej spodnji 2 slikci. Ne unih poslušat k pravjo da je nokia debela, k ni nč debelejša kot ostali povprečni telefoni :worship:

eh, debelina vem kašna je :D ker ma skor iste mere kot pa moja zdejšnja :)

nokia N95 --->Size Dimensions 99 x 53 x 21 mm, 90 cc

(moja) nokia 6680 --> Size Dimensions 108.6 x 55.2 x 20.5 mm, 104 cc

Objavljeno

TV-out rula :worship: Pol maš pa še rotateMe program, k ti sam zazna pozicijo telefona, pa ti obrača ekran :worship: Pa Nokmote, k lahka recimo špile špilaš tak da rukaš telefon levo desno, oz ga nagibaš v vse smeri! Pa muzike šaltaš tak da ga mal potreseš v eno stran... sam ta progy je še mal buggy, sm ga stestiru :)

Objavljeno
TV-out rula :worship: Pol maš pa še rotateMe program, k ti sam zazna pozicijo telefona, pa ti obrača ekran :worship: Pa Nokmote, k lahka recimo špile špilaš tak da rukaš telefon levo desno, oz ga nagibaš v vse smeri! Pa muzike šaltaš tak da ga mal potreseš v eno stran... sam ta progy je še mal buggy, sm ga stestiru :)

me kr spomina mal na iPhone, al pa iPod toucj k ga ma kolega :) ma te funkcije vse :) tut je kr fajna igračka :P

Objavljeno

iPhone je kišta bedna.. edino kar manjka tej nokii je touch screen, pa 6 zvočnikov :krneki:

Objavljeno

svašta, take igrače so pa že prezahtevne zame :)

Objavljeno
Kje ste barabe :D

ewo me :naughty: :evilgrin:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!