Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno
Dobr jutr :whistle: :whistle:

Kaj pa bo jutr dobrga?? :unsure: :whistle:

Objavljeno
Kaj pa bo jutr dobrga?? :unsure: :whistle:

dobrina? :hmm:

Objavljeno

i am Nokia N95 8GB owner :P

Objavljeno (popravljeno)
i am Nokia N95 8GB owner :P

a to majo vsi ti n95 8GB? prašam ker pač se ne spoznam :unsure:

pa je ql telefonček to,mislm more že bit če si ga kupu, sprašujem zato ker bom jst tut kupila nekej čez ene 2 mesca....pa ne vem kaj bi, mislm zih nokia...sam ne vem še kero..pa ti mi je lepa, morš še v živo pokazat da vidm...

pa more met vlik spomina ja, k ta k jo mam zj je za en drek...

sam upam da bodo takat kake akcije kot so spomlad ponavad, k če bi bla mal cnej bi blo sploh fajn...

Popravljeno . Popravil metuljcica46
Objavljeno

Osnovna je z 4GB pa že to je kr dost :) 8GB pa itak zmaga ...

fajn telefončk :whistle:

Pičim jest na šiht... ajdi :yea1:

Objavljeno
a to majo vsi ti n95 8GB? prašam ker pač se ne spoznam :unsure:

pa je ql telefonček to,mislm more že bit če si ga kupu, sprašujem zato ker bom jst tut kupila nekej čez ene 2 mesca....pa ne vem kaj bi, mislm zih nokia...sam ne vem še kero..pa ti mi je lepa, morš še v živo pokazat da vidm...

pa more met vlik spomina ja, k ta k jo mam zj je za en drek...

sam upam da bodo takat kake akcije kot so spomlad ponavad, k če bi bla mal cnej bi blo sploh fajn...

jah tale tanova N95 8GB ma že vgrajen 8GB spomina.. pr tisti pa pač lohk dokupš spomin itd.

čak, ti dam en link, da boš vidla mal razlike med navadno N95, pa med N95 8GB :)

Objavljeno

Fifty nej ti dobr služ hehe :OK:

Aja, pa zjutri res nism spau,poležavov sm hihihi :D

Objavljeno
jah tale tanova N95 8GB ma že vgrajen 8GB spomina.. pr tisti pa pač lohk dokupš spomin itd.

čak, ti dam en link, da boš vidla mal razlike med navadno N95, pa med N95 8GB :)

hm pol pa navadna n95 ful počasnej dela...kaj una 8gb je pa sam v črni barvi?? najbl me pa batarija zanima k je tok funkcij pa vsega....pač piše že da vlik zdrži sam iz prakse prašam če koga poznaš od prej k jo ma kk je???

Objavljeno

aja pa še cena...pr simobilu je kao 270 al kok že....sam piše sam za n95 nč kera al navadna al ta 8gb... :unsure:

kolk si ti dav?? pa kje al simobil al mobitel??

Objavljeno
dobrina? :hmm:

Odvisno kako gledaš... ;)

Kaj pa rabste take telefone?a ni dost da lahko telefoneraš pa sms napišeš?? :unsure:

Objavljeno
Fifty nej ti dobr služ hehe :OK:

Aja, pa zjutri res nism spau,poležavov sm hihihi :D

havla :D

mhm.. ura je bla 13:00 pumoje :D ti si spau zih :P

hm pol pa navadna n95 ful počasnej dela...kaj una 8gb je pa sam v črni barvi?? najbl me pa batarija zanima k je tok funkcij pa vsega....pač piše že da vlik zdrži sam iz prakse prašam če koga poznaš od prej k jo ma kk je???

8GB je sam v črni barvi ja

navadne N95 neboš več dobila.. ker je bla 3tedna nazaj razprodana.. in jih ne bojo več dobil. dons so pa dobil N95 8GB

aja pa še cena...pr simobilu je kao 270 al kok že....sam piše sam za n95 nč kera al navadna al ta 8gb... :unsure:

kolk si ti dav?? pa kje al simobil al mobitel??

js sm dou 400€ :blush:

simobil

Odvisno kako gledaš... ;)

Kaj pa rabste take telefone?a ni dost da lahko telefoneraš pa sms napišeš?? :unsure:

:D

ne, ni dost :D

Objavljeno (popravljeno)

pa da maš kej pomnilnika da maš uhka mal več k 8 fotk gor .... :headbang: :headbang: ne pa tk k pr mojmu.... :headbang: :headbang:

8GB je sam v črni barvi ja

navadne N95 neboš več dobila.. ker je bla 3tedna nazaj razprodana.. in jih ne bojo več dobil. dons so pa dobil N95 8GB

js sm dou 400€ :blush:

simobil

aha, no ja sj je tut lep..... :rolleyes:

aha...

kaj!?!?! z naročnino?????????? :unsure:

Popravljeno . Popravil metuljcica46
Objavljeno

Jem znoru,jem znoruuuuuuuu....Par mescov nazaj so se nad nami vselil novi sosedje oz. en čudn neobrit tip pa ena dost luštna bejba + nemški ovčar.Najprej je ps cele noči skakov, smo to rešil,poj je model skoz opero (Bacha,Strausa,...) poslušov dokonca naglas,sej tud to umiril...Zadn tedn se je tipu čist sfuzlal se pa po cele dneve dere pa hoče neki pet ampak to se sliš tkole "oooooaaaeeeee ou ae ou aeeeee eeee aaaa"...K, da bi biu na Indijanskem obredu

To ni res kašn folk vse obstaja :headbang:

Objavljeno

Bogi Roky :friend1:

a ta tedn pol ti prideš kej u šolo al nč?

jest sm pa lih s šihta lepo pršu, zdej me pa faking mta čaka :rolleyes: pa čist sm zjeban..

Objavljeno
Bogi Roky :friend1:

a ta tedn pol ti prideš kej u šolo al nč?

jest sm pa lih s šihta lepo pršu, zdej me pa faking mta čaka :rolleyes: pa čist sm zjeban..

:004

Je mat rekla nej bom ceu tedn doma, da se dokonca pocajtam, da nam čez 2 tedna spet vs hripov heheh...Jest se nč ne pritožujem :whistle:

Sej se za vikend magar kej dobimo :beer2:

Objavljeno
Sej se za vikend magar kej dobimo :beer2:

Obvezno :P :P :whistle:

Objavljeno

A vi mate pa šolo? :evilgrin:

Objavljeno

Vi bote pa drug tedn spet mel ko bomo mi frej :naughty:

Objavljeno

Važno, da imamo mi tako lepo vreme med počitnicami. :P

Objavljeno

Kdaj bo kej akcije da pridem mal pogledat?

Objavljeno
Mi ga bomo tud mel! Upam vsaj

Nikoli se ne ve. Do vaših počitnic je še dolgo. :evilgrin:

Objavljeno
kaj!?!?! z naročnino?????????? :unsure:

yap

Jem znoru,jem znoruuuuuuuu....Par mescov nazaj so se nad nami vselil novi sosedje oz. en čudn neobrit tip pa ena dost luštna bejba + nemški ovčar.Najprej je ps cele noči skakov, smo to rešil,poj je model skoz opero (Bacha,Strausa,...) poslušov dokonca naglas,sej tud to umiril...Zadn tedn se je tipu čist sfuzlal se pa po cele dneve dere pa hoče neki pet ampak to se sliš tkole "oooooaaaeeeee ou ae ou aeeeee eeee aaaa"...K, da bi biu na Indijanskem obredu

To ni res kašn folk vse obstaja :headbang:

ej, ta tip je čist faca :D

ovčar pa tut.. žvijo čist zgorej, k prideš po štengah, pa čist desno :) pa na vratah majo slikco od psa ^_^ ps je faca (čeprou ga še ne uboga pro dobr) :D kuj nasprot njega pa žvi ena dost huda bjač :D

A vi mate pa šolo? :evilgrin:

nop :D

Objavljeno
yap

ej, ta tip je čist faca :D

ovčar pa tut.. žvijo čist zgorej, k prideš po štengah, pa čist desno :) pa na vratah majo slikco od psa ^_^ ps je faca (čeprou ga še ne uboga pro dobr) :D kuj nasprot njega pa žvi ena dost huda bjač :D

Stari,da žviš en dan pr men bi vidu kok je ta tip faca haha :D Mal je utrgan,resno...Kr dere se neki pa poje skoz :slap:

Jap,njen brat trenira fuzbal pr Triglavu,sam bejba ma že tipa...edina soseda k je vredna greha haha :D

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!