Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno
:grim

haha.. zdj sm se spovnu na tist.. :D en dolg hopa-cupa.. aaahahahaha

Lol,kva,kva? :D :D

"Ajde razjebimo sad ovu gajbu" "KABUM???" "Ja KABUM" BUUUUUM...ajmo jebači

Ahahahahahah taj legendarna,prov nam pozabu :D

Objavljeno

PETNULAAAAA!!!! kaj si normalen al ka....veš ad zarad takih pizdarij se men fotr nau pustu z drugim folkom okol vozt...na srečo ni slišu ampak ql...

že tk konmplicira pr tem ti bi rd pa še poslabšu zadevo...c c c :D

Objavljeno (popravljeno)
wuhu bravo za carving :)

lahko te naucim kdaj ce ces :)

ne hvala :) se mij kuj par volka ponudl da bi me ucil k so zvedl da sm na smuce stopu :whistle:

ubistvu je od punce fotr u demoteamu pa trener za paraski pa za smucanje pa kaj jest vem za kaj se... :)

Popravljeno . Popravil Jerry_exc
Objavljeno (popravljeno)

K ste lih pr smučanju...

jst mam ene Elan SLX z vezmi Marker Comp 1400 piston control viška če je kak interesent :whistle: :whistle:

Popravljeno . Popravil condor
Objavljeno
K ste lih pr smučanju...

jst mam ene Elan SLX z vezmi Marker Comp 1400 piston control viška če je kak interesent :whistle: :whistle:

kolk so pa stare, oz. dej sliko napopej da vidm

Objavljeno
ne hvala :) se mij kuj par volka ponudl da bi me ucil k so zvedl da sm na smuce stopu :whistle:

ubistvu je od punce fotr u demoteamu pa trener za paraski pa za smucanje pa kaj jest vem za kaj se... :)

hm ko se pa pise ? ta demo

Objavljeno

Imar Idah.... a tist, da bi si kej cajta uzeu pa prou routr uštimat še velja al ne :unsure:

Objavljeno

Roky, Fifty.... men se tok spi, da bom šu zdele sam spat... sorčy k sm zajebou , sam da bi pa tm u lokalu spau mi pa tud ni :unsure: :krneki:

Objavljeno
Roky, Fifty.... men se tok spi, da bom šu zdele sam spat... sorčy k sm zajebou , sam da bi pa tm u lokalu spau mi pa tud ni :unsure: :krneki:

Ouki douki :)

Gremo jutr popoldne magar z motorčki na Zbilje na kofi :)

Objavljeno
Jaaaaa :kva2: :kva2: :yea1: :yea1:

Sam zbud me zjutri hehehe :D

Objavljeno

ooo...jst se lih odpravlam v logatec drgač...

am ja pr jezerčku je blo dons na sončku tko fleten ej res..morte it kej pogledat, jst sm si prvoščla prvo ledeno kavo letos :rolleyes:

pa ful motoristov je blo..res nism mogla verjet...en z repsolka..waaa ej..hud motorček ni kej :whistle: :worship:

Objavljeno
ooo...jst se lih odpravlam v logatec drgač...

am ja pr jezerčku je blo dons na sončku tko fleten ej res..morte it kej pogledat, jst sm si prvoščla prvo ledeno kavo letos :rolleyes:

pa ful motoristov je blo..res nism mogla verjet...en z repsolka..waaa ej..hud motorček ni kej :whistle: :worship:

KABUM???

Fingi, a me boš poklicov kšno uro prej predn bi šla,hehe :D

Objavljeno (popravljeno)
KABUM???

bom jst teb dala kabum :whistle: :lol1: :lol1: :lol1:

Popravljeno . Popravil metuljcica46
Objavljeno
bom jst teb dala kabum :whistle: :lol1: :lol1: :lol1:

Nimaš taprave petarde :)

Objavljeno

Roky, jest bi šu popoldne raj, no, tm nek po kosilu, k dopoldne bom spau, pa pomoje mal delou...

te pokličem al neki...

lahko noč :unsure:

Objavljeno
Roky, jest bi šu popoldne raj, no, tm nek po kosilu, k dopoldne bom spau, pa pomoje mal delou...

te pokličem al neki...

lahko noč :unsure:

Ja,ja sej...Sam sej pravm,poklič me kšno uro prej,sej veš, da jest rd dolg spim hehe :D

Sam ne pa prov pozn, da nau mrz :whistle: :D

Objavljeno
Lol,kva,kva? :D :D

sj veš :D

PETNULAAAAA!!!! kaj si normalen al ka....veš ad zarad takih pizdarij se men fotr nau pustu z drugim folkom okol vozt...na srečo ni slišu ampak ql...

že tk konmplicira pr tem ti bi rd pa še poslabšu zadevo...c c c :D

nevem o čem govoriš :D obrazloži :P

nis nč zajebou.. saj men se ne zdi da si.. js sm itak pršu dam 10 čez 23 :) pa tko al tko sm brez keša :)

Objavljeno
sj veš :D

Možno, da vem sam se ne spomnem kaj točno si mislu z "en dolg hopa cupa" hehehe :D Me morš mal spomnt, nimam glih velik rama v glav :whistle:

Objavljeno

Haj haj haj... bjutiful saaaandeeej :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:

dis is maj maj maj bjutiful deeej :D

Haha, zakon, kakšn lep vreme, dej, obvezno se more dons nekam letet :bounce: :grupni:

Objavljeno
Haj haj haj... bjutiful saaaandeeej :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:

dis is maj maj maj bjutiful deeej :D

Haha, zakon, kakšn lep vreme, dej, obvezno se more dons nekam letet :bounce: :grupni:

na ride

:naughty:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!