Roky Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 :grim haha.. zdj sm se spovnu na tist.. :D en dolg hopa-cupa.. aaahahahaha Lol,kva,kva? :D :D "Ajde razjebimo sad ovu gajbu" "KABUM???" "Ja KABUM" BUUUUUM...ajmo jebači Ahahahahahah taj legendarna,prov nam pozabu :D
_Fingi_ Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 Dej ... tih bot, če ne ... KABUM haha :kva2: :worship:
metuljcica46 Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 PETNULAAAAA!!!! kaj si normalen al ka....veš ad zarad takih pizdarij se men fotr nau pustu z drugim folkom okol vozt...na srečo ni slišu ampak ql... že tk konmplicira pr tem ti bi rd pa še poslabšu zadevo...c c c :D
Jerry_exc Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 (popravljeno) wuhu bravo za carving :)lahko te naucim kdaj ce ces :) ne hvala :) se mij kuj par volka ponudl da bi me ucil k so zvedl da sm na smuce stopu :whistle: ubistvu je od punce fotr u demoteamu pa trener za paraski pa za smucanje pa kaj jest vem za kaj se... :) Popravljeno Februar 23, 2008. Popravil Jerry_exc
condor Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 (popravljeno) K ste lih pr smučanju... jst mam ene Elan SLX z vezmi Marker Comp 1400 piston control viška če je kak interesent :whistle: :whistle: Popravljeno Februar 23, 2008. Popravil condor
_LuX_ Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 K ste lih pr smučanju... jst mam ene Elan SLX z vezmi Marker Comp 1400 piston control viška če je kak interesent :whistle: :whistle: kolk so pa stare, oz. dej sliko napopej da vidm
JMatic Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 ne hvala :) se mij kuj par volka ponudl da bi me ucil k so zvedl da sm na smuce stopu :whistle: ubistvu je od punce fotr u demoteamu pa trener za paraski pa za smucanje pa kaj jest vem za kaj se... :) hm ko se pa pise ? ta demo
_Fingi_ Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 Imar Idah.... a tist, da bi si kej cajta uzeu pa prou routr uštimat še velja al ne :unsure:
Roky Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 A je kdo za kšn kofe :trance_33_sleep:
_Fingi_ Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 Roky, Fifty.... men se tok spi, da bom šu zdele sam spat... sorčy k sm zajebou , sam da bi pa tm u lokalu spau mi pa tud ni :unsure: :krneki:
Roky Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 Roky, Fifty.... men se tok spi, da bom šu zdele sam spat... sorčy k sm zajebou , sam da bi pa tm u lokalu spau mi pa tud ni :unsure: :krneki: Ouki douki :) Gremo jutr popoldne magar z motorčki na Zbilje na kofi :)
_Fingi_ Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 Jaaaaa :kva2: :kva2: :yea1: :yea1:
Roky Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 Jaaaaa :kva2: :kva2: :yea1: :yea1: Sam zbud me zjutri hehehe :D
metuljcica46 Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 ooo...jst se lih odpravlam v logatec drgač... am ja pr jezerčku je blo dons na sončku tko fleten ej res..morte it kej pogledat, jst sm si prvoščla prvo ledeno kavo letos :rolleyes: pa ful motoristov je blo..res nism mogla verjet...en z repsolka..waaa ej..hud motorček ni kej :whistle: :worship:
Roky Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 ooo...jst se lih odpravlam v logatec drgač... am ja pr jezerčku je blo dons na sončku tko fleten ej res..morte it kej pogledat, jst sm si prvoščla prvo ledeno kavo letos :rolleyes: pa ful motoristov je blo..res nism mogla verjet...en z repsolka..waaa ej..hud motorček ni kej :whistle: :worship: KABUM??? Fingi, a me boš poklicov kšno uro prej predn bi šla,hehe :D
metuljcica46 Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 (popravljeno) KABUM??? bom jst teb dala kabum :whistle: :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno Februar 23, 2008. Popravil metuljcica46
Roky Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 bom jst teb dala kabum :whistle: :lol1: :lol1: :lol1: Nimaš taprave petarde :)
_Fingi_ Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 Roky, jest bi šu popoldne raj, no, tm nek po kosilu, k dopoldne bom spau, pa pomoje mal delou... te pokličem al neki... lahko noč :unsure:
Roky Objavljeno Februar 23, 2008 Opozori Objavljeno Februar 23, 2008 Roky, jest bi šu popoldne raj, no, tm nek po kosilu, k dopoldne bom spau, pa pomoje mal delou...te pokličem al neki... lahko noč :unsure: Ja,ja sej...Sam sej pravm,poklič me kšno uro prej,sej veš, da jest rd dolg spim hehe :D Sam ne pa prov pozn, da nau mrz :whistle: :D
Schmid87 Objavljeno Februar 24, 2008 Opozori Objavljeno Februar 24, 2008 Lol,kva,kva? :D :D sj veš :D PETNULAAAAA!!!! kaj si normalen al ka....veš ad zarad takih pizdarij se men fotr nau pustu z drugim folkom okol vozt...na srečo ni slišu ampak ql... že tk konmplicira pr tem ti bi rd pa še poslabšu zadevo...c c c :D nevem o čem govoriš :D obrazloži :P Roky, Fifty.... men se tok spi, da bom šu zdele sam spat... sorčy k sm zajebou , sam da bi pa tm u lokalu spau mi pa tud ni :unsure: :krneki: nis nč zajebou.. saj men se ne zdi da si.. js sm itak pršu dam 10 čez 23 :) pa tko al tko sm brez keša :)
Roky Objavljeno Februar 24, 2008 Opozori Objavljeno Februar 24, 2008 sj veš :D Možno, da vem sam se ne spomnem kaj točno si mislu z "en dolg hopa cupa" hehehe :D Me morš mal spomnt, nimam glih velik rama v glav :whistle:
_Fingi_ Objavljeno Februar 24, 2008 Opozori Objavljeno Februar 24, 2008 Haj haj haj... bjutiful saaaandeeej :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: dis is maj maj maj bjutiful deeej :D Haha, zakon, kakšn lep vreme, dej, obvezno se more dons nekam letet :bounce: :grupni:
miha Objavljeno Februar 24, 2008 Opozori Objavljeno Februar 24, 2008 Haj haj haj... bjutiful saaaandeeej :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: dis is maj maj maj bjutiful deeej :D Haha, zakon, kakšn lep vreme, dej, obvezno se more dons nekam letet :bounce: :grupni: na ride :naughty:
_Fingi_ Objavljeno Februar 24, 2008 Opozori Objavljeno Februar 24, 2008 na ride :naughty: :yea1: :yea1:
Priporočene objave