Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno

A boste na rideh pol kej, al kako? Mrde prletim...

Objavljeno

Racon, če bomo kej okol vašga konca hodil te pokličem, sej telefonsko mam še zmer :)

Jest bi drgač se zapelou do rid, samo ne vem kok so kej ostali za to :closedeyes:

Objavljeno
Racon, če bomo kej okol vašga konca hodil te pokličem, sej telefonsko mam še zmer :)

Jest bi drgač se zapelou do rid, samo ne vem kok so kej ostali za to :closedeyes:

okej, važi :)

Objavljeno
hm ko se pa pise ? ta demo

Vreček. sekretar ŠZ radovljica.

Objavljeno

Jest bi tud šu do rid, sam neki fotr prav da morm zravn na jezersk na kusiv :headbang: bom še vidu.

Objavljeno
ooo...jst se lih odpravlam v logatec drgač...

:hmm: Ste šli mrbit v Grajski park? :P Se mi kr neki zdi d sm te vidla. ^_^ Al sm pa mela spet neke fleše,ne vem... :unsure: :P

Objavljeno
:hmm: Ste šli mrbit v Grajski park? :P Se mi kr neki zdi d sm te vidla. ^_^ Al sm pa mela spet neke fleše,ne vem... :unsure: :P

valda smo šli,bejba zakaj nis pocukala za rokav..jst sm bla itq v družbi ostalih motosvetovcev...:snoopy,condor,Polona N,fabo,katja....

drugič kr pocuki za rokav, kje si me pa vidla? :winkiss: haha...sm se menjavala sm bla na več koncih... :D

Objavljeno
valda smo šli,bejba zakaj nis pocukala za rokav..jst sm bla itq v družbi ostalih motosvetovcev...:snoopy,condor,Polona N,fabo,katja....

drugič kr pocuki za rokav, kje si me pa vidla? :winkiss: haha...sm se menjavala sm bla na več koncih... :D

Ja komot bi nas pršla pocukat za rokav :whistle:

Objavljeno

se opravičujeva za izpad najine prisotnosti hehehe sm mev namen pridt pa sm prehit zaspav :whistle:

Objavljeno
se opravičujeva za izpad najine prisotnosti hehehe sm mev namen pridt pa sm prehit zaspav :whistle:

c c c...lenoooooobbaaaaa :evilgrin: prou fajn je blo... :rolleyes:

Objavljeno

Pivo si doužn :whistle: :whistle:

Objavljeno
Pivo si doužn :whistle: :whistle:

mislm da si jih ti mel včer dost,kolkr kol jih je že blo...men ni blo fletn ustavlat tokrat na poti do rakeka :whistle: za ostalo bom rajš tih :whistle: :D

Objavljeno
Vreček. sekretar ŠZ radovljica.

hehe hudica lih nega, pa se ene dveh pol ne poznam :)

ker ns so mel demoti na Rogli, za izpit pa za u.

sam so carji ej...namest na zdravje je biu okol glave kozarc pa ZAVOJČEK :)

Jest bi tud šu do rid, sam neki fotr prav da morm zravn na jezersk na kusiv :headbang: bom še vidu.

jah kaj...lepa fura hehe :)

Objavljeno
Ja komot bi nas pršla pocukat za rokav :whistle:

ti si se ga sam nazcukov...ne rabiš da te še drugi-že tko se po mizah mečeš k ti pera zmanka :D :D

:lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno
mislm da si jih ti mel včer dost,kolkr kol jih je že blo...men ni blo fletn ustavlat tokrat na poti do rakeka :whistle: za ostalo bom rajš tih :whistle: :D

ma ja

Mal heca pa more bit...

Kaj pa je blo? Važn da sm jst meu prevoz, za ostalo me sploh ne briga :whistle: :whistle:

Objavljeno
ma ja

Mal heca pa more bit...

Kaj pa je blo? Važn da sm jst meu prevoz, za ostalo me sploh ne briga :whistle: :whistle:

bom raj tih....okej :whistle: :D ja prevoz k je mogu ustavlat ene parkrat da si se "spraznu" :kva2:

Objavljeno
bom raj tih....okej :whistle: :D ja prevoz k je mogu ustavlat ene parkrat da si se "spraznu" :kva2:

čaki čaki, zdej pa že neumnosti govoriš...

mal heca pa more bit, sam 1x je blo resno :whistle: :whistle: :whistle:

Objavljeno
čaki čaki, zdej pa že neumnosti govoriš...

mal heca pa more bit, sam 1x je blo resno :whistle: :whistle: :whistle:

ja je blo takrat dost a se ti ne zdi....haha.. :eek: :D

najboljš je bla tista :" dele kmal boš pa ustavla a prou?" haha :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno
ti si se ga sam nazcukov...ne rabiš da te še drugi-že tko se po mizah mečeš k ti pera zmanka :D :D

:lol1: :lol1: :lol1:

žeeeeeeeeeeeeeejaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sam je blo hudo učer :worship: :worship:

Objavljeno

O nice, pol pa nism mela flešou! :P :worship: Jah veš, sm bla učer tko neki zgublena ( :blush: ), d sm mislla, d mam privide,hehe...ja snoopya sm vidla ja....za ostale pa ne vem...vate sm se pa enkat zabila (sorry... :blush: ), k sm laufala bogsigavedi kam,hehe...pa tam na plesišču sm te vidla. Sam res nism vedla, kam bi te dala. :P Sej drugič pocukam za rokau, vela. :winkiss: In blo fajn? :D

Objavljeno
Možno, da vem sam se ne spomnem kaj točno si mislu z "en dolg hopa cupa" hehehe :D Me morš mal spomnt, nimam glih velik rama v glav :whistle:

tis k ne sme vedt vsak :D

:winkiss: haha...sm se menjavala sm bla na več koncih... :D

zanimivo

Objavljeno

aja, pa mimogrede.. kako ste kaj danes? :D počutje.. zdravje, itd. itd. :D

Objavljeno
ja je blo takrat dost a se ti ne zdi....haha.. :eek: :D

najboljš je bla tista :" dele kmal boš pa ustavla a prou?" haha :lol1: :lol1: :lol1:

:lol1: :lol1:

še dobr da si mu ustavla...če bi mislna da se zajbava pa da bi furala dalje... :lol1: kašni bi bli u avtu :lol1: :lol1:

žeeeeeeeeeeeeeejaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sam je blo hudo učer :worship: :worship:

:worship: :worship: :worship: :worship:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!