condor Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 http://spikey.homelinux.org/gallery2/main.php?g2_itemId=4796 Mnja, zgleda fajn, sam nikol nism marou malih avtov... :whistle: Ma fotr tud corso, sam jst se raj vectre držim :whistle: :naughty:
JMatic Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 haha mali avto :) sm meu prejsnga, pa smo mal zamenjal hehe...in je ta tok velik kokr nas P307.... :)
condor Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 haha mali avto :) No ja, men je super da mam karavana, pač placa velik, če kej rabm pelat mi ni treba prosit koga če lahko on, pa še če zice podrem je lepo ravno za spat :whistle:
JMatic Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 hahaha troo troo. res je da se razvads ja...sm meu 10 dni nadomestnga, sicer Škodo Fabio ta velko....fuk'n'placa dost hahaha
_Fingi_ Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 No ja, men je super da mam karavana, pač placa velik, če kej rabm pelat mi ni treba prosit koga če lahko on, pa še če zice podrem je lepo ravno za spat :whistle: Ej, an, glede prevoza... jest pa fotr sva u Polotu (pazi, 1.0 = trga gate :evilgrin: ) vozila 4 metrske dile :D
condor Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 Ej, an, glede prevoza... jest pa fotr sva u Polotu (pazi, 1.0 = trga gate :evilgrin: ) vozila 4 metrske dile :D Vse se da če se hoče :whistle: :whistle:
_Fingi_ Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 Nč, uživejte tale lep popoldne, jest grem pa na šiht :rolleyes:
Schmid87 Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 :worship: :worship: :kva2: :yea2: Če mi tko lepo zapojete v dobrodošlico, zih pridm! :D :winkiss: np :D Je bl mrzlo, zato se pa tko radi grejemo :naughty: :whistle: No, le pridi :naughty: :evilgrin: :naughty: Jst jih bom šu kej čez vikend pogledat, lahko gremo skup. :unsure: gorenjska vabi :P am..a kdo ve kje bi kupu 17colske lite feltne ?na netu mislm, pa slikce pa to :) afto.nejt čuj rabm ene lepe 17ke za ne prevec denarja pa nizkoprofilne gume za nov avto :) jebačko :D spizdi tistmu kolegu 19ke :D haha hahaha troo troo. res je da se razvads ja...sm meu 10 dni nadomestnga, sicer Škodo Fabio ta velko....fuk'n'placa dost hahaha chrysler voyager r0x :D
RHonda Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 V soboto sem bil na Zbiljah samo ne s svojim motorjem pa je blo kar zakon- lušten lokalček+labodi v jezeru :worship: Se še kaj oglasim.
Schmid87 Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 evo, sva bla z rokyam pr nicolettiju.. tip je res faca. pa pošten človk, ni kej :) če bom meu še kdaj kj probleme s plastiko pa to grem 10000% k njemu :) dobu bom pa še tele nalepke za ukol 20€ :) plastika + nalepke pridejo ukol 220€ :) :worship: drug tedn bo baje že uštiman :)
Schmid87 Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 ej roky, js sm v kombiju pozabu telefon :D tko da, poj k se gre vn, mi napiš na MSNju.. bom že vidu :) pa te poj kliknem kje pa kdaj se dobiva oz. dobimo :D hehe
Roky Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 Fifty,dufko, a bo uredu, če gremo ene 10 do devetih? :) Da se še stuširam pa pojem poj sm pa ready...Bo obema kul? Fifty bomo šli še po tvoj telefon,mam kluče pr seb od kombija :)
Čamac Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 evo, sva bla z rokyam pr nicolettiju.. tip je res faca. pa pošten človk, ni kej :) če bom meu še kdaj kj probleme s plastiko pa to grem 10000% k njemu :) dobu bom pa še tele nalepke za ukol 20€ :) plastika + nalepke pridejo ukol 220€ :) :worship: drug tedn bo baje že uštiman :) uuu lepa kombinacija, huda bo :D
Minnie Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 Ja komot, jst se bom itak vozu... :whistle: Aha, ql...se bomo zmenl. :) Sej js bi šla tut z motorjem, če že...upam, d bo ql vreme, pa da mi nou treba na šiht. :whistle:
_Fingi_ Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 Joj, zdele me par dni nau nč na forumu če bo šlo tkole naprej, 2 šihta na dan :headbang: tko da, bi vs prosu, Roky, Fifty, MF... če se boste za vikend kej menil da bi mi en sporoču :blush: Lahko noč :ninja: :blush:
Schmid87 Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 uuu lepa kombinacija, huda bo :D sj je lepa, sam bi jo blo treba še pobarvat :D reku je da mi da nalepke za 20€.. pobarvou jo bom (če jo bom sploh barvou) pa sam :)
Roky Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 haha :D nimam pojma kva so mi dal notr.. prasci :D sm dobu SMS, pa ravnokar sm ti odpisvou k si me klicou :D P.S. tvoja mt je drgač čist faca :D haha.. kašne to strela.. pa kuj te fila s tableti :P Hahaha,ker junks je tale Roky,a :D :whistle: A da ja? Ma kaj ni na Gorenjskem bl mrzlo? :unsure: Jah, no...ne vem ka mate zaj vi gorenjci eno ogrevanje. :P :whistle: Mamo učinkovito in pocen gretje :P Roky je bl za kako "notranje" gretje :whistle: :naughty: Hahaha, tud tega se neb branu :D :D :D evo, sva bla z rokyam pr nicolettiju.. Jp,jp...Sej je blo kr zabavno...Mal smeha med potjo paj blo hehe...Naslednič obvezno 3.0 :evilgrin: :D Joj, zdele me par dni nau nč na forumu če bo šlo tkole naprej, 2 šihta na dan :headbang: tko da, bi vs prosu, Roky, Fifty, MF... če se boste za vikend kej menil da bi mi en sporoču :blush: Lahko noč :ninja: :blush: Brezskrbi, da ti sporočim, sej ti vedno, tud, če si na forumu heheh :D
Schmid87 Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 Hahaha,ker junks je tale Roky,a :D Mamo učinkovito in pocen gretje :P Jp,jp...Sej je blo kr zabavno...Mal smeha med potjo paj blo hehe...Naslednič obvezno 3.0 :evilgrin: :D Brezskrbi, da ti sporočim, sej ti vedno, tud, če si na forumu heheh :D yap :D skos na tabletah :D haha pocen.. js sm zaston :evilgrin: tr00 :D yap, 3.0 tdi ^_^
Roky Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 Sej jest sm tud zaston,haha...To se sam tko reče,"pocen" hehe :D
Schmid87 Objavljeno Februar 25, 2008 Objavljeno Februar 25, 2008 Sej jest sm tud zaston,haha...To se sam tko reče,"pocen" hehe :D aha aha, ti se kr vn maž :D
Roky Objavljeno Februar 26, 2008 Objavljeno Februar 26, 2008 aha aha, ti se kr vn maž :D :whistle: :whistle: :whistle:
Schmid87 Objavljeno Februar 26, 2008 Objavljeno Februar 26, 2008 :whistle: :whistle: :whistle: :D a zdj boš pa še žvižgou.. raj pjt na en doug hopa-cupa :lol:
Roky Objavljeno Februar 26, 2008 Objavljeno Februar 26, 2008 :D a zdj boš pa še žvižgou.. raj pjt na en doug hopa-cupa :lol: Haha,ni nč robe :trance_33_sleep: Čakam jahačico :naughty: Ma grem jest v postlo,zjutri morm k sodniku :slap: najt :D
Schmid87 Objavljeno Februar 26, 2008 Objavljeno Februar 26, 2008 Haha,ni nč robe :trance_33_sleep: Čakam jahačico :naughty: Ma grem jest v postlo,zjutri morm k sodniku :slap: najt :D haha :D hija hoja :D pjt v galop :P ok, najti najt :D js grem pa pred TV mal :D js mam sodnika šele 17ga :) čau bau
Priporočene objave